Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Παρ 23 Ιουλ 2010, 13:26
το forum μόλις έχασε πολύ από την ζωή του....
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Παρ 23 Ιουλ 2010, 13:29
galvert the great έγραψε:
το forum μόλις έχασε πολύ από την ζωή του....
γιατι ????
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Παρ 23 Ιουλ 2010, 13:33
ελιον γιατι εκανες ποστ τους κανονες λειτουργειας του φορουμ ???? γιατι τους σπασαμε ολους εγω και ο γκαλβ?
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Παρ 23 Ιουλ 2010, 13:33
Είναι ακόμα στην λίστα με τα "πρόσφατα θέματα". Γι' αυτό.
admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Παρ 23 Ιουλ 2010, 13:40
Γιατί το πράγμα έχει ξεφύγει φίλε Johneleos.
Είναι καλή η πλάκα και ο χαβαλές αλλά το φόρουμ ασχολείται με το warhammer και τα wargames. Δεν είναι αναγκασμένοι οι υπόλοιποι χρήστες να ψάχνουν το 1 στα 1000 μηνύματα που ασχολείται με το θέμα του φόρουμ, ανάμεσα στα σπαμ.
Συγνώμη αλλά είμαι σίγoυρος ότι υπάρχουν και άλλα φόρα εκεί έξω για τσοντοσπαμοχαβαλομπαχαλοbulling. Εδώ είναι για warhammer και wargames, πρέπει να αρκεστούμε κυρίως σε αυτή την θεματολογία και να σεβόμαστε τους υπόλοιπους χρήστες που δικαίως έχουν γεμίσει με παράπονα τα pm μας.
Johneleos Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Παρ 23 Ιουλ 2010, 13:45
μιστερ αντμιν το φορουμ απλα ενονει ολους τους wargamers και το θεωρω βλακεια να μην μπορει να γινετε χαβαλες ----> ετσι και αλλιως ειναι χωρισμενο σε θεματικες ενοτητες ειναι οποτε δεν θα εχουν προβλημα με το να βρουν τα θεματα που τους ενδιαφετουν----> τι φταιμε εμεις που 8ελουμε να σπασουμε πλακα δεν ενοχλουμε παντου και παλι αμα ειναι τοσο ενοχλητικο το 1 δικο μου και 1 του γκαλβερτ και ενα του φλαμε και ενα απο οποιο αλλο μελος που απλα λεει το σχολιο του
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Παρ 23 Ιουλ 2010, 13:54
αφόδευσέ το ρε σπόρε... αφού υπάρχουν αιδοία που περνάνε τον χρόνο τους σαν τις γριές στο παράθυρο, και με το παραμικρό αρχίζουν τα pms... Οι ίδιοι είναι κοπρανομίζεροι μαλθακοί και πρέπει να κάνουν και τους άλλους....
οι καινούριοι κανόνες θα με κάνουν να βωμολοχώ με στυλ.
Johneleos Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Παρ 23 Ιουλ 2010, 13:56
οι καινούριοι κανόνες θα με κάνουν να βωμολοχώ με στυλ.
θα βριζουμε στα αρχαια
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Παρ 23 Ιουλ 2010, 14:01
Forum μοντέλο, το κάνανε κασαυρείον (με πληρη σοβαρότητα...)
Johneleos Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Παρ 23 Ιουλ 2010, 14:03
ναι ρε γαμοτο γιατι ηταν μια χαρα ειχε πολυ φαση αυτες τις μερες θελω να ξερω ποιανου δεν του αρεσε αυτο που γινοταν
Johneleos Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Παρ 23 Ιουλ 2010, 14:10
στο φορουμ επικρατει απολυτη σιγη παρα τους 13 ον
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Παρ 23 Ιουλ 2010, 14:16
Είναι η ώρα του μεσημεριανού και οι κανόνες του forum λένε να μην πληκτρολογούμε με γεμάτο στόμα... περίεργο μερικοί απο τους ***μάντηλους εδώ, το πως έχουν έστω και 1 post όταν το στόμα είναι full όλη την ώρα....
*εδώ παλιά θα έβαζα smiley, αλλά η ανατροφή μου δεν...*
Johneleos Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Παρ 23 Ιουλ 2010, 14:22
Είναι η ώρα του μεσημεριανού και οι κανόνες του forum λένε να μην πληκτρολογούμε με γεμάτο στόμα... π
kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Παρ 23 Ιουλ 2010, 18:25
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 00:32
O Kύριος στην φώτο κάνει χειρονομίες για το μέγεθός του. Παρακαλώ ο Laskoulas να φαει ban 24 ώρες και να αναφερθει το συμβαν στον isp του....
Ρουφιάνοι του gwf πάμε όλοι μαζί!!!!!!!!
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 00:33
Galv & Laskoula
ΕΙΣΤΕ SPAMMERZ!!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΩ!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 00:34
όχι μη... σκέψου τον isp μου τι θα μου κάνει όταν το μάθει...
Ντροπή Θεέ μου...
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 00:36
Ντροπή Θεέ μου...
Just Eddie for you my son, Just Eddie...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 00:38
όταν περάσετε mail με τις κακές μου πράξεις στην otenet, παρακαλώ βάλτε και το clipάκι κάτω... Ο Κώστας από το νομικό είναι κτηνοβάτης με φετίχ με τις αγελάδες και όποτε το βλέπει "κοιτάζει" προς τα πάνω...
sagemonk Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 680 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα όσο η βενζίνη είναι κάτω από 2 €... Currently Playing : WHFB Empire, next: WIP O&G Registration date : 06/03/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 00:53
Ρε αδέρφια μην πετροβολάτε τους admin!!! Ανεξαρτήτως μεθόδου με την οποία έγινε προσπάθεια να επιβληθεί μία πλατφόρμα κανόνων, μην ξεχνάτε ότι ουσιαστικά και τα παιδιά είναι κάποιοι από εμάς που εθελοντικά προσφέρουν μία υπηρεσία ώστε οι υπόλοιποι να κωλοβαράμε. Θεωρώ ορθότερη προσέγγιση να γίνει μία σοβαρή συζήτηση σχετικά με μία ξεκάθαρη διαμόρφωση κανόνων χρήσης και ενδεχομένως και ένας συγκερασμός απόψεων (δυστυχώς η ζωή είναι ένας μεγάλος συμβιβασμός), χωρίς όμως εμπάθειες και χωρίς σαρκασμό και χλεύη σε κάποια καθόλα σεβαστά μέλη της κοινότητας. Ας ξεκολλήσουμε με τη ζωή μας λοιπόν γιατί ορισμένα γεγονότα πρέπει να μας θέτουν προ των ευθυνών μας. Θεωρώ ότι πρέπει να λάβει τέλος η σειρά των αστείων και οι "απειλές" προς αποχώρηση και να ανοίξει ένα thread στο οποίο οι admins θα μας παρουσιάσουν (χωρίς να παραβιάζουν το απόρρητο των επικοινωνιών με άλλα μέλη) το προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει στη διαχείριση το φόρουμ και πως προτείνουν να τα αντιμετωπίσουμε, ώστε να παραμείνουμε μία μεγάλη, αγαπημένη και ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ οικογένεια. Τα δύο μου δέκατα του ευρώ. Είπα και ελάλησα.