Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 00:58
Etsi Kachlan Amnel trelo NETO (apo to GkomeNETO)
sagemonk Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 680 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα όσο η βενζίνη είναι κάτω από 2 €... Currently Playing : WHFB Empire, next: WIP O&G Registration date : 06/03/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 01:03
Ρε Δημήτρη έλεοσα! Διάβασες καν τί έγραψα στο προηγούμενο ποστ ή απλώς είδες τη φωτό του προφίλ και πέταξες σχόλιο;
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 01:08
sagemonk έγραψε:
Ρε αδέρφια μην πετροβολάτε τους admin!!! Ανεξαρτήτως μεθόδου με την οποία έγινε προσπάθεια να επιβληθεί μία πλατφόρμα κανόνων, μην ξεχνάτε ότι ουσιαστικά και τα παιδιά είναι κάποιοι από εμάς που εθελοντικά προσφέρουν μία υπηρεσία ώστε οι υπόλοιποι να κωλοβαράμε. Θεωρώ ορθότερη προσέγγιση να γίνει μία σοβαρή συζήτηση σχετικά με μία ξεκάθαρη διαμόρφωση κανόνων χρήσης και ενδεχομένως και ένας συγκερασμός απόψεων (δυστυχώς η ζωή είναι ένας μεγάλος συμβιβασμός), χωρίς όμως εμπάθειες και χωρίς σαρκασμό και χλεύη σε κάποια καθόλα σεβαστά μέλη της κοινότητας. Ας ξεκολλήσουμε με τη ζωή μας λοιπόν γιατί ορισμένα γεγονότα πρέπει να μας θέτουν προ των ευθυνών μας. Θεωρώ ότι πρέπει να λάβει τέλος η σειρά των αστείων και οι "απειλές" προς αποχώρηση και να ανοίξει ένα thread στο οποίο οι admins θα μας παρουσιάσουν (χωρίς να παραβιάζουν το απόρρητο των επικοινωνιών με άλλα μέλη) το προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει στη διαχείριση το φόρουμ και πως προτείνουν να τα αντιμετωπίσουμε, ώστε να παραμείνουμε μία μεγάλη, αγαπημένη και ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ οικογένεια. Τα δύο μου δέκατα του ευρώ. Είπα και ελάλησα.
Ανδρικά μόρια κυανού χρώματος... βάλαν ένα σετ κανόνες copy paste και με ΑΓΝΟΙΑ ως προς το περιεχόμενο
τα δικά μου δύο εκατοστά του ευρώ...
sagemonk Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 680 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα όσο η βενζίνη είναι κάτω από 2 €... Currently Playing : WHFB Empire, next: WIP O&G Registration date : 06/03/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 01:12
Γαλβέρτιε σε έχω...επειδή ξέρω ότι είσαι τσίπης και θα προσέφερες εκατοστά του ευρώ, εγώ ήδη έχω προσφέρει δέκατα...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 01:14
το είδα αλλά το έλαβα ως μεταφραστικό λάθος....
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 01:18
sagemonk έγραψε:
Ρε Δημήτρη έλεοσα! Διάβασες καν τί έγραψα στο προηγούμενο ποστ ή απλώς είδες τη φωτό του προφίλ και πέταξες σχόλιο;
Nai diabasa , alla estiasa stin Ousia tou thematos !.... Tapinos Ypiretis tis lamsis tis Miteras Eksomologitrias
sagemonk Hero
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 01:21
Μην ξεχνάς ότι είναι δουλειά μου να παίζω με τις λέξεις...μην προσπαθείς να με κοντράρεις σε αυτό δεν σε παίρνει... Επίσης το γεγονός ότι αναγνώρισα τη Sasha Grey σημαίνει ότι όλοι είστε @@ μοντελιστές και κυρίως κομπλεξικοί απέναντι στον aphelion. Και εξηγούμαι: Στο ΜΑΧ που είχε αφιέρωμα στον Κώστα, είχε επίσης αφιέρωμα (με εξώφυλλο) στην Όλγα Φαρμάκη καθώς και αφιέρωμα (στην άγνωστη μέχρι τότε σε μένα) Sasha Grey (παρεμπιπτόντως είναι και ελληνικής καταγωγής). Αν είχατε πάρει να διαβάσετε το συγκεκριμένο ΜΑΧ, για χάρη του Κώστα θα το ξέρατε. Άρα το γεγονός ότι δεν αναγνωρίσατε τη Sasha Grey, σημαίνει ότι είστε @@ μοντελιστές και ότι φθονείτε τον Aphelion σφόδρα!!!
Υ.Γ. Το εν λόγω τεύχος είναι στο αρχείο μου (στο warhammer αρχείο) προς απόδειξη των ισχυρισμών μου.
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 01:23
Μην ξεχνάς ότι δουλειά μου είναι να ξεχέζω τους lawyers που παίζουν πολύ με τις λέξεις αντί να κάνουν την δουλειά που θέλω εγώ να κάνουν
sagemonk Hero
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 01:26
Εντάξει...παραδέξου όμως ότι δεν διάβασες ποτέ το ΜΑΧ και ότι το μοναδικό περιοδικό που θα δεχόσουν να διαβάσεις που θα είχε αφιέρωμα σε μοντελιστή, θα ήταν αυτό που θα έκανε αποκλειστικό σε σένα...κομπλεξικέ νάρκισσε!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 01:28
sagemonk έγραψε:
Εντάξει...παραδέξου όμως ότι δεν διάβασες ποτέ το ΜΑΧ και ότι το μοναδικό περιοδικό που θα δεχόσουν να διαβάσεις που θα είχε αφιέρωμα σε μοντελιστή, θα ήταν αυτό που θα έκανε αποκλειστικό σε σένα...κομπλεξικέ νάρκισσε!!!
δεν θα το διάβαζα γιατί σίγουρα δεν θα μπορούσε ένα απλό κείμενο να κάνει capture το πόσο "great" έιμαι, αλλά θα το αγόραζα σε πολλές copies για να το μοιράσω....
θα είσαι Ρόδο τελικά?
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 01:31
και αυτή στο avatar μου την ξέρεις?
sagemonk Hero
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 01:38
Θα είμαι Ρόδο, αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι από την 1η. Μπορεί τελικά να έρθω στις 4.
Στο άβαταρ σου είναι η Mandy Morbid. Και την ξέρω γιατί παίζει rpg και ένας ψυχάκιας γνωστός ανακάλυψε κάνα δίμηνο πριν μία μίνι σειρά στο νετ που δείχνει το campaign στο οποίο παιζει (παρεμπιπτόντως μαζί με την Sasha Grey!!!).
Και για να μην νομίζεις ότι έχω τρελαθεί βουαλά το λινκ...
Btw από το εν λόγω site αυτό που σπέρνει είναι το Doraleous and Associates...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 01:42
Τσοντομύστης λέμε! respect!!!!
Για το knowledge και μόνο, να βρέχει μπύρα όπου πατάς
sagemonk Hero
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 01:57
Απλά προέρχομαι από ένα από τα αρχαιότερα και αρρωστότερα rpg clans της Ελλάδος, ασχέτως που είμαστε ελαχίστως γνωστοί. Είμαστε σαν τα ancient vampires...δεν μας έχει δει κανείς, αλλά υπάρχουμε. Και το research που κάναμε και εξακολουθούμε να κάνουμε στον τομέα του rpg μπορεί να φτάσει μέχρι και επίπεδα...τσόντας...!!! Η αφετηρία όμως της κουλής γνώσης είναι παραδόξως πάντα το rpg...
BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 09:48
Καλημέρα sick dudezzzz
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 12:55
Δηλαδη ο John Eleos και ο Leandros ειναι συνομήλικοι????
.....
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 13:01
γιατι τι εκανα παλι ?? ειναι κακο να εισαι 16?
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 20:26
Ο Flames και ο Galvert στοιχιωσαν τον Johneleos!!!
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Κυρ 25 Ιουλ 2010, 00:43
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Κυρ 25 Ιουλ 2010, 09:37
καλημέρα
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Κυρ 25 Ιουλ 2010, 11:58
Καλημερα :Ο
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Κυρ 25 Ιουλ 2010, 13:50
Ξερεις που βγαζουν tickets? Κανε μια κρατηση κ για μενα. Admins!!! O Aphelion ειναι κακο παιδι! Λεει αυτα που γραφω @@φιλοσοφιες. Αντμινιαστε τον...:O Οσο απο μενα, η απαντηση μου ειναι η γνωστη κ πληρωμενη "ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλλετω". Τα παραπονα σας στον Κυριο αν το μονο σχολιο που εχετε να κανετε ειναι ο "λιθοβολισμος".
χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Εχω κεφια σημερα! (κλειδωστε το λεμεεεεε/διαγραψτε το/καψτε το...οχι, μη, θα θεωρηθει flaming
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Κυρ 25 Ιουλ 2010, 14:11
Εντυ gief gold !
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Κυρ 25 Ιουλ 2010, 18:02
AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ...
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Κυρ 25 Ιουλ 2010, 18:38
Εμαθα για καποια ημιγυμνα τρελλα ιδρωμενα αγορια, που παιζαν 8η, σε ενα υπογειο σημερα... Μου τα πε ενα ποντικακι! Achaian? Ειναι αληθεια? χαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχα