Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Flames Good bye guys | |
|
+15talazorn iron man skario sagemonk BiG GoBBo Achaian leandros Nepenthe Laskoulas Asarnil the Dragonlord Tzortz h34dnotf0und belial admin Johneleos 19 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 00:20 | |
| @Arsanil Zoon de mialo sa tin Antzela -.- !!! To thema einai oti OLOI kserete ta oria tou spam , kai ego otan to parakano ,mesa mou to katalabeno, panta se oti kanoume kai ksepername ena orio , akougete mia mikri foni sto mialo mas pou leei , mlka to parakanes... Opote opos eipa kai prin mi to parakanete (iparxei panta xronos - xoros kai alla post gia na ksanaspamarete apo tin arxi kai me metro) xalaroste kai apolauste tin parea ... Sory gia ta greeklish alla piga sto net - tzanio k de grafei ellinika-.- | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 00:23 | |
| |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 00:26 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- @Arsanil
Zoon de mialo sa tin Antzela -.- !!!
To thema einai oti OLOI kserete ta oria tou spam , kai ego otan to parakano ,mesa mou to katalabeno, panta se oti kanoume kai ksepername ena orio , akougete mia mikri foni sto mialo mas pou leei , mlka to parakanes... Opote opos eipa kai prin mi to parakanete (iparxei panta xronos - xoros kai alla post gia na ksanaspamarete apo tin arxi kai me metro) xalaroste kai apolauste tin parea ...
Sory gia ta greeklish alla piga sto net - tzanio k de grafei ellinika-.- Ρε Μητσο... θελεις να κανω link , threads απο το Warseer, European WHFB Forum με ΑΠΕΙΡΕΣ συζητησεις για το τι αρεσει και τι οχι στον κοσμο στην 8η? Αυτο δλδ ειναι το σπαμμαρισμα? Σε παρακαλω. Μιλαω, αναλυω, συζηταω. Αν καποιος το "βαφτιζει" spam...@@ Ξερω ποτε σπαμμαρω και ποιον σπαμμαρω και ΠΟΥ σπαμμαρω. ΣΠαμ για την 8η , σε θεμα για το ΠΡΩΤΟ τουρνουα 8ης...σαν ασχετο topic...Δλδ ΕΛΕΟΣΑΑΑΑΑΑ!!!! | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 00:28 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 00:30 | |
| |
| | | leandros Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 447 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα (νομίζω...) Currently Playing : Κρυφτό Registration date : 06/10/2009
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 01:17 | |
| Βασικά μιλάτε για 220 χρήστες εκ των οποίων μιλάνε οι 6-7 σε αυτήν την συζήτηση με λιγότερα ποστ ένα παλικάρι με 570... δηλαδή όλοι είστε καιρό εδώ...
Αν θέλεται την γνώμη ενός απλού μέλους όπως ο εαυτός μου, συμφωνώ με τον galvert & asarnil .... Ακόμη και σε δικά μου topic πού έχει πεσει "spam" (που spam δεν είναι η αλήθεια να λέγεται) εγώ όχι απλά δεν ενοχλήθικα αλλά γέλασα και αισθάνθηκα και πιό άνετα...
Συμφωνώ πως δεν πρέπει να αναφέρεται κάτι παράνομο, που για να είμαι ειλικρινείς δεν έχω δει ποτέ μου εδώ, αλλά επείσης πιστεύω ότι το hobby μας είναι και ένα μέσω εποικινωνίας και αν δεν γελάσουμε και λίγο το hobby δεν είναι ευχάριστο... | |
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 01:21 | |
| Καλημέρα leandros, sorry που θα "κρύψω" το μήνυμά σου αλλά το ετοίμαζα ώρα Πάρτε και την γνώμη μου για τους κανόνες σας... - Παράθεση :
- Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους παρακάτω όρους:
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Σας ενημερώνουμε ότι το greekwarhammer.org , προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης / μέλος των σελίδων του forum καλείται να διαβάσει προσεκτικά. Οι κυριότεροι κανόνες λειτουργίας συνοψίζονται στα εξής: Ο επισκέπτης γιατί? Ο επισκέπτης δε μπορεί να ποστάρει ρε άμπαλοι (o συγγραφέας/εις). Στα παπάρια του ο επισκέπτης.... - Παράθεση :
- * Απαγορεύεται η δημιουργία περισσότερων του ενός λογαριασμού πρόσβασης. Αν έχετε πρόβλημα με την πρόσβαση σας στο forum μην δημιουργείτε νέο λογαριασμό, χρησιμοποιείστε την φόρμα επικοινωνίας.
Aπαγορεύεται κάτι που πριν 2 μηνες λέγαν ΌΛΟΙ admins/mods ότι δε μπορουν να ελένξουν και δε μιλαω για όλο το forum αλλά για 5 γαμημένα accounts!!!! 5!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Παράθεση :
- * Απαγορεύεται η σύνταξη μηνυμάτων σε Greeklish (Ελληνικά με Λατινικούς χαρακτήρες) παρά μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις (μυνήματα από εξωτερικό - μη πρόσβαση σε ελληνικό πληκτρολόγιο) για τις οποίες ενημερώνονται οι administrators.
δεκτό και το λέμε αρκετοι καιρό τώρα.... μένει να το δούμε σε εφαρμογή και θα πούμε "θαύμα!" - Παράθεση :
- * Απαγορεύονται τα μηνύματα για παράνομο λογισμικό, λογισμικό εξουδετέρωσης προστασίας, ή αναφέρονται σε παράνομη απόκτηση προστατευμένου περιεχόμενου άμεσα ή με σύνδεσμο σε αντίστοιχες σελίδες.
Τρελό τσουτσέκι όποιος το έγραψε... ας μας πει αν τα torrents είναι legal ή όχι... - Παράθεση :
- * Απαγορεύονται τα μηνύματα που έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία έριδων / κακής ατμόσφαιρας στο forum. Σεβαστείτε όλα τα μέλη ακόμη κι αν διαφωνείτε. Σεβαστείτε όλα τα πρόσωπα φυσικά ή νομικά ακόμη κι αν σας έχουν βλάψει.
Κακή ατμόσφαιρα? Δηλαδή αν πω σκατόκαιρος θα με κάνουν ban ως πεσιμιστή? Και όσο για τα νομικά πρόσωπα, ας μη λάβω κάτι που έχω κάνει order από κάπου και θα σου πω εγώ για σεβασμό που θα το μαυρίζω όπου βρω... - Παράθεση :
- * Τυχόν αντιρρήσεις σε επεμβάσεις των Συντονιστών του Forum θα πρέπει να υποβάλλονται με Προσωπικό Μήνυμα στον Συντονιστή και όχι δημόσια.
μη τυχόν και τσαλακωθεί η καλή εικόνα τους... έστω όμως, αν και μερικοί από τους mods έχουν το skill μαϊμούς σε αναπηρικό καρότσι... - Παράθεση :
- * Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η αλόγιστη και συνεχόμενη δημοσίευση απαντήσεων (spam) δεν είναι επιθυμητή. Σε περιπτώσεις που γίνεται κατάχρηση του spam οι moderators και οι administrators του forum, έχουν την δικαιωδοσία να α) σβήνουν μηνύματα, β)κλειδώνουν θέματα και γ) επιβάλουν ποινή αποκλεισμού (ban) στο μέλος που δεν συμμορφώνεται - μετά από σχετική προειδοποίηση.
Aν και εφόσον αυτό γίνει σωστά, μέσα... οι mods ως τώρα είναι στο 90% πεοπαίχτουρες. - Παράθεση :
- * Πολλαπλές απαντήσεις στο ίδιο θέμα χωρίς συμμετοχή άλλων χρηστών (μονόλογος) θεωρούνται ως spam. Οι χρήστες καλούνται να μεταβάλουν τα αρχικά μηνύματά τους (edit) αν θέλουν να συμπληρώσουν το αρχικό μήνυμα και όχι να απαντούν στον εαυτό τους. Οι moderators και οι administrators του gwf έχουν την δικαιωδοσία να α) σβήνουν μηνύματα, β) μετάτρέπουν (edit) τέτοια μηνύματα προκειμένου να τα συγχωνέυσουν.
δεκτό - Παράθεση :
- * Απαγορεύονται οι διαφημίσεις στις υπογραφές ή στα μηνύματα.
δεκτό - Παράθεση :
- * Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.
Πόσο για το πέος είναι η παράγραφος αυτή??? Μα πόσο??? - Παράθεση :
- Οι παραπάνω Κανόνες Λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο Forum του greekwarhammer.org. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο Forum του greekwarhammer.org σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων Λειτουργίας. Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του Forum για τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων, οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Όρους Χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας.
Οι όροι χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση εφόσον παραστεί ανάγκη με παράλληλη δημοσίευσή τους στην παρούσα θέση και ισχύουν για όλους τους επισκέπτες του greekwarhammer.org, όσο και για τα εγγεγραμμένα μέλη του. Η πρόσβαση σε αυτό το Forum δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες τους οποίους αποδεχθήκατε κατά την εγγραφή σας.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο Forum του greekwarhammer.org Παρακαλούμε.... |
| | | Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 10:15 | |
| [quote="galvert the great"] - Tzortz έγραψε:
Πέρα από αυτό, και μένα με ενόχλησε η ξαφνική "σοβαροφάνεια" με τους "κανόνες"... Είμαστε εδώ για την πλάκα μας και τον χαβαλέ μας, και για να έχουμε μία "παρέα" να πούμε μία μαλακία να περνάει η ώρα, σε στιγμές που υπό άλλες συνθήκες θα κάναμε απλά την δουλειά μας, ή θα βλέπαμε tv κτλ. Με το να βγάζουμε εκτός αυτό το element, δηλαδή, να μου ρχετε εμένα ο κάθε ένας τυχάρπαστος ξενερουά mod και να μου λέει πως αν δεν αλλάξω τον τρόπο που μιλάω θα μου κάνει dlt posts (και ναι, έτσι μιλάω με όσους ξέρω, βρίζω πολύ και είμαι κάφρος), sorry αλλά με ξενερώνει αφάνταστα, γιατί στην ουσία μου λέτε μετά από x καιρό ότι πλέον είμαστε σοβαροί και δε μπορείς να λες ότι έλεγες... Ήμουν, είμαι και θα είμαι της άποψης ότι το "spam" (που δεν είναι spam αυτό που λέμε έτσι εδώ αλλά δε γαμιέται), είναι αυτό που δίνει ζωή σε ένα forum και το κάνει να έχει αυτά τα 220 members με 65.000 posts σε 2 χρόνια λειτουργίας.
Αυτά. Τα άλλα σχετικά με το πως πιστεύω ότι θα γίνουμε, τα είπα στον Γιωργάκη (όχι τον gap)
υγ. πραγματικά, όποιος έκανε παράπονα για spam σαν αδερφή, με pms στους admins, αντί να φορέσει ένα παντελόνι και να βγεί να το πεί, ας θεωρεί πως έχω σπάσει όλους τους σχετικούς κανόνες του forum βρίζοντας τον σε personal επίπεδο. ενας απο αυτους που εκαναν παραπονα ειμαι εγω.μεσω πμ. αφου πρωτα ειχα δημοσιευσει αυτο. https://greekwargaming.forumgreek.com/forum-f2/topic-t2360.htmοπως βλεπεις ουτε αδερφη ειμαι και παντελονια φοραω.Αφου μου κλειδωθηκε το θεμα για κατι που κατα τη δικη μου ιδιοσυγκρασια, εχει σημασια, κατεφυγα σε πμ. Οποτε με εχεις βρισει σε προσωπικο επιπεδο? Αρα γουσταρεις να σε banαρουν? Τοτε γιατι δεν φευγεις απο μονος σου? Αν καποιοι, συμπεριλαμβανομενου του εαυτου σου και οποιουδηποτε αλλου, νομιζουν οτι ενα φορουμ ειναι χωρος του να κανει οτι θελει και οτι οι υπολοιποι πρεπει να το ανεχομαστε, μαλλον ειστε γελασμενοι. Αν παλι νομιζετε οτι σε ενα φορουμ οπως αυτο ειστε αναντικαταστατοι παλι ειστε γελασμενοι. Το εχετε παραξηλωσει με το σπαμ, το flaming σε ολα τα threads, και την καθε παπαρια. Αντι να σεβεστε οτι υπαρχουν κανονες, που ολοι οφειλουν να ακολουθουν, πατε να το παιξετε τι? Ιστορια? Αν δεν εχετε μαθει να ειστε μαζεμενοι και να σεβεστε τους υπολοιπους συνομιλιτες σας σε εναν γραπτο χωρο εκφρασης ,φανταζομαι μονο απο κοντα ποσο μοσχαροσυμπεριφορα εχετε. Αλλα οι υπολοιποι δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να σας ανεχομαστε. | |
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 10:34 | |
| Αchaian, εσύ το έχεις πει κανονικά και ανοιχτά και μπράβο. Έκανα αναφορά αποκλειστικά σε όσους ΔΕΝ έχουν κάνει το ίδιο αλλά έστειλαν pms ΜΟΝΟ.
Τα υπόλοιπα δεν θα πω τίποτα μιάς και δεν κατάλαβες καλά το post μου που έβαλες σε quote.... |
| | | BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 10:47 | |
| why the fuss?... pointless ότι και να λέτε πάλι τα ίδια θα συνεχιστούν και αύριο, so? | |
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 10:53 | |
| μαλακια καταντησε το φορουμ, να βγαινουμε ανθρωποι που γνωριζομαστε χρονια και να πεταμε βαρυσημαντες δηλωσεις στα μουτρα του αλλου λες και ειμαστε πολιτικοι σε τηλεπαραθυρα
ΙΜΟ καλυτερα να τα λεμε μονο απο κοντα σαν φυσιολογικοι ανθρωποι
cheers |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 10:53 | |
| Typical flaming - Παράθεση :
- [edit] Flamebait
Flamebait is a message posted to a public Internet discussion group, such as a forum, newsgroup or mailing list, with the intent of provoking an angry response (a "flame") or argument over a topic the poster often has no real interest in.[5] While flaming can occur as a result of legitimate debates or grievances, flamebait implies the intentional posting of inflammatory rhetoric or images.
As stated, flaming can stem from a variety of issues, including misunderstandings, frustration, and perceptions of unfairness. Of course, one of the most popular motives (from trolls especially) is the desire for attention and for entertainment derived at the expense of others. Posted flamebait can provide the poster with a controlled trigger-and-response setting in which to anonymously engage in conflicts and indulge in aggressive behavior without facing the consequences that such behavior might bring in a face-to-face encounter. In other instances, flamebait may be used to reduce a forum's use by angering the forum users.
[edit] "Flame wars" A flame war results when one or more users engages in provocative responses to the originally posted flamebait. Flame wars often draw in many users (including those trying to diffuse the flame war) and can overshadow regular forum discussion if left unchecked.
Resolving a flame war can be difficult, as it is often hard to determine who is really responsible for the degradation of a reasonable discussion into flame war. Someone who posts a contrary opinion in a strongly focused discussion forum may be easily labeled a "baiter," "flamer," or "troll." Therefore, it seems especially important to make the rules and focus of a discussion forum public to avoid misconceptions about its accepted use.
An approach to resolving a flame war or responding to flaming is to communicate openly with the offending users. Acknowledging mistakes, offering to help resolve the disagreement, making clear, reasoned arguments, and even self-deprecation have all been noted as worthwhile strategies to end such disputes. However, others prefer to simply ignore flaming, noting that, in many cases, if the flamebait receives no attention, it will quickly be forgotten as forum discussions carry on.[4] Unfortunately, this can motivate trolls to intensify their activities, creating additional distractions.
Taking the bait or feeding the troll refers to someone who responds to the original message regardless of whether they are aware the original message was intended to provoke a response. Often when someone takes the bait, others will point out to them YHBT for "You have been trolled," or reply with "don't feed the trolls." Forum users will also frequently "rate" the troll as means of acknowledgment, with statements such as "0/10, the obvious troll is obvious", or "10/10, I raged."
[edit] Examples of flaming The perennial debates between users of Windows and competing operating systems such as Mac OS, users of Intel and AMD processors, and users of the PlayStation 3 and Xbox 360 video game systems, often escalate into seemingly unending "flamewars".
Popular culture continues to generate large amounts of flaming and countless flamewars across the Internet, such as the constant debates between fans of Star Trek and Star Wars.
In 2005, author Anne Rice became involved in a flamewar of sorts on the review boards of online retailer Amazon.com after several reviewers posted scathing comments about her latest novel. Rice responded to the comments with her own lengthy response, which was quickly met with more feedback from users.[4]
[edit] Legal Implications Internet laws generally regard any message or post that threatens, harasses, or degrades another user as cyber harassment. While "flame wars" are not illegal, threats and insults said within them may break cyber laws. Laws vary from country to country, but in most cases, flaming can be considered cyber harassment, which can result in Internet Service Provider action to prevent access to the site being flamed. If the flaming is severe enough, further legal actions, such as fines and prison time, may be pressed. - Παράθεση :
- Mental models are fuzzy, incomplete, and imprecisely stated. Furthermore, within a single individual, mental models change with time, even during the flow of a single conversation. The human mind assembles a few relationships to fit the context of a discussion. As debate shifts, so do the mental models. Even when only a single topic is being discussed, each participant in a conversation employs a different mental model to interpret the subject. Fundamental assumptions differ but are never brought into the open. Goals are different but left unstated. It is little wonder that compromise takes so long. And even when consensus is reached, the underlying assumptions may be fallacies that lead to laws and programs that fail. The human mind is not adapted to understanding correctly the consequences implied by a mental model. A mental model may be correct in structure and assumptions but, even so, the human mind--either individually or as a group consensus--is apt to draw the wrong implications for the future
TROLLING (και οχι spam οπως κακως το αποδιδουν ορισμενοι) - Παράθεση :
- Application of the term troll is highly subjective. Some readers may characterize a post as trolling, while others may regard the same post as a legitimate contribution to the discussion, even if controversial. The term is often used as an ad hominem strategy to discredit an opposing position by attacking its proponent.
Often, calling someone a troll makes assumptions about a writer's motives. Regardless of the circumstances, controversial posts may attract a particularly strong response from those unfamiliar with the robust dialogue found in some online, rather than physical, communities. Experienced participants in online forums know that the most effective way to discourage a troll is usually to ignore him or her, because responding tends to encourage trolls to continue disruptive posts — hence the often-seen warning: "Please do not feed the trolls". Καλημερα. | |
| | | sagemonk Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 680 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα όσο η βενζίνη είναι κάτω από 2 €... Currently Playing : WHFB Empire, next: WIP O&G Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 11:18 | |
| - Corum έγραψε:
- ΙΜΟ καλυτερα να τα λεμε μονο απο κοντα σαν φυσιολογικοι ανθρωποι
cheers Είπε ο άνθρωπος με τα 5317 ποστς!!! Μετά από αυτή τη δήλωση πάντως περιμένω τηλέφωνο να πάμε για καφέ!!! | |
| | | skario Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1578 Ηλικία : 45 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Vampire Counts Empire Registration date : 23/09/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 12:10 | |
| Θα σας μιλήσω και ως moderator, που θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ χαλαρός και ως skario χρήστης του forum. Καταρχάς το πρώτο post του Elhion με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Το να έχεις 65000 post σε forum Warhammer και τα 35000 να είναι junk απλά είναι ένα forum που θέλει ξεκαθάρισμα. Οι αριθμοί δεν μου λένε ποτέ τίποτα αλλά η ουσία. Το να είσαι Arch Spammer (που δεν μου αρέσει σαν ονομασία για warhammer forum) και το 60% των post σου ν α αναφέρεται σε θέματα εκτός warhammer, πάλι το βλέπω κάπως. Όχι ότι τρέχει και τίποτα, αλλά γι’ αυτό φτιάχτηκε το spam thread. Από την άλλη, αν κάποιος έχει βάλει στο forum αρχεία τα οποία είναι ενάντια στον κανονισμό του forum (mp3, free games, porn etc) και το αντιληφθώ εγώ πρώτος θα του κάνω 1) σύσταση 2) παρατήρηση 3) kick ban και ότι προλαβαίνω και όταν θα τον συναντώ στο battlefield μόνο massacre θα του ρίχνω για να μάθει. Πέρα του να μαλακιζόμαστε υπάρχουν και μερικά όρια. Και δεν καταλαβαίνω Galvert τον ανούσιο σταρχιδισμό σου. Εκτός αν είσαι 14 χρονών οπότε καταλαβαίνω. Υπάρχουν κανόνες και όρια. Αλλιώς φτιάχνουμε ένα forum που επιτρέπονται όλα και γράφουμε που και που κάτι για warhammer. (και μας ψάχνει μετά όλη η internet – police και η Ρωσική μαφία). Διαφωνώ επίσης με την αλόγιστη χρήση-επίδειξη ισχύος από τους moderators. Κοινώς διαφωνώ με το Pm που εστάλη στον Asarnil. Έχουμε ελευθερία να γράφουμε ότι θέλουμε (στα πλαίσια των κανονισμών), όσο θέλουμε και ειδικά όταν αφορά το warhammer. Αν θέλει ο Asarnil να κλαίει από το πρωί ως το βράδυ στο forum για την 8η (και το μεσημερο-απόγευμα να παίζει μανιωδώς μάχες 8ης (σε έδωσα !!! )) είναι δικαίωμα του.΄ | |
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 12:37 | |
| Με εδωσες ατιμεεεεε!! To οτι διαφωνω με κατι δεν σημαινει πως το διαγραφω κιολας. Αυτο καποια στιγμη, θα πρεπει να το καταλαβουμε/ετε ολοι μας/σας. Προφανως και παιζω μανιωδως 8η γιατι μου αρεσει το Warhammer. Και η ...γκρινια, φυσικα(χιχιχι). Εμενα αυτο που με χαλαει ειναι η οποιαδηποτε επιδειξη "ισχυος" (τρομαρα τους) σε οποιαδηποτε εκφραση της καθημερινοτητας. Ειδικα οταν αυτος που την επιβαλλει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ να την ακολουθησει ο ιδιος! Δηλαδη...παραλογο? Αυτο καυτηριαζω. ΥΓ Και τον Mat Ward σαν arch rival ( κοινως...οτι να ναι. ΝΙΩΣΤΕ!!!!!) | |
| | | leandros Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 447 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα (νομίζω...) Currently Playing : Κρυφτό Registration date : 06/10/2009
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 12:43 | |
| - Achaian έγραψε:
Το εχετε παραξηλωσει με το σπαμ, το flaming σε ολα τα threads, και την καθε παπαρια. Αντι να σεβεστε οτι υπαρχουν κανονες, που ολοι οφειλουν να ακολουθουν, πατε να το παιξετε τι? Ιστορια? Αν δεν εχετε μαθει να ειστε μαζεμενοι και να σεβεστε τους υπολοιπους συνομιλιτες σας σε εναν γραπτο χωρο εκφρασης ,φανταζομαι μονο απο κοντα ποσο μοσχαροσυμπεριφορα εχετε. Αλλα οι υπολοιποι δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να σας ανεχομαστε.
Άποψη μου είναι πως ένα φόρουμ είναι ένα "προσομοιωτής" μιας κανονικής συζήτησης πάνω σε πληθώρα θεμάτων...Ο κάθε θαμώνας του φόρουμ θα συμπεριφερθεί όπως και στην καθημερινή του ζωή με την δικιά του μοναδική προσωπικότητα... Έτσι λοιπόν όπως και στη ζωή έτσι και στο φόρουμ υπάρχουν τα άτομα που δεν δέχονται οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο δεν έχει να κάνει άμεσα με το θέμα που άνοιξαν... Αυτά τα άτομα είναι αρνητικά όχι προς το "spam" αλλά προς το χιούμορ γενικότερα... Δεν το γράφω για τον Achaian (που αντιθέτως τον συγχέρω για το τόπικ με τα παράπονα που έκανε) απλά το πόστ του μου έδωσε την αφορμή να το πω... Τέλος θα ήθελα να πω πως όταν σε ένα μέρος συζητάνε πολλοί άνθρωποι είναι αναπόφευκτη η σύγκρουση και η δυσαρέσκει πολλών για πολλά θέματα και έτσι όπως και στη ζωή έτσι και στο φόρουμ όταν ένα άτομο δεν του αρέσει το περιβάλλον έχει κάθε δικαίωμα να φύγει... | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 12:51 | |
| Εντι προσεξε , πολλες φορες ΕΣΥ κανεις αυτο που καταγγελεις, για αυτο αλλωστε υπαρχουνε και αντιπαραθεσεις Το θεμα ειναι να υπαρχει ισοροποια και οχι ΑΚΡΑ στις αντιδρασεις. Νομιζω οτι πραγματικα 3 σελιδες εδω, οτι και αν ακουστηκε , κανεις προφανος δεν αλαξε. και παλι καποιο θα γραφουνε καποιους κανονες στα @@τους αφου ετσι εχουνε μαθει απο την αρχη (ινκλουντικ και με) καποιο τωρα παιρνουνε καποια μετρα και γινεται μια συγκρουση Οπως ειδατε οπως εσεις λετε οτι δε κανετε σπαμ οτι αυτο που κανετε ειναι αθωω κτλ Καποιο αλλοι ενοχλουντε πχ αχαιος και οποιοσδηποτε αλλος. Το θεμα ειναι να μην το κανουμε οπως το τσιγαρο , που οταν εσυ ενοχλησει απο τον καπνο και λες του αλλου σε παρακαλω το σβηνεις, σου λεει οχι να φυγεις εσυ και ειμαι ελευθερος να καπνιζω οπου θελω. Οχι δεν εισαι ελευθερος να καπνιζεις οπου θες, υπαρχουνε συγκεκριμενα σημεια. Εμενα δε με εχει πειραξει στο σπαμ σας ποτε, οκ ισως καμια φορα να εχω ,σιγουρα, οτι οκ μλκα το παρακανανε η το παρακανα και να γελαω λιγο , αλλα ειναι αυτη η φωνη που ακους εσωτερικα οταν ξεπερνας ενα οριο, που σε προιδοποιει. Δεν μπορουνε ολοι να εχουνε τις ιδιες αντοχες και το ιδιο χιουμορ με ολους, για αυτο αλλωστε υπαρχουνε καποιες κατευθεινσης που σε κρατανε σε καποια επιπεδα Σεβαστειτε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ πλευρες το θελω του αλλου, χαλαρωστε και μην ειστε τοσο αστυνοκρατουμενοι οι μοντερειτορς , και ολοι οσοι θελουνε να σπαμαρουνε ας σκεφτουνε το μετρο παν αριστο. Ετσι με αμοιβαιες υποχωρησεις λειτουργουνε τα ατομα εστω και σε ενα virtual κοινωνικο συνολο.Μεγαλα παιδια ειστε το καταλαβενετε ουλοι.
Γενικα και τελος , αποφορτιστε το κλιμα αιντε ολοι ... και παμε ξανα να (σπαμαρουμε !!!! γιουπι !!!) | |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 12:57 | |
| συνφωνω με λασκουλα ,πρεπει να αποφορτιστει το κλιμα και παμε για 100κ ποστς
Υ.Γ ολα αυτα θα γινουν στο σπαμ ορ νοτ το σπαμ και στο ποσο μεγαλοσ σπαμερ ειμαι το οποιο θα ανοιξω εγω και και γενικοτερα οπου αλου μας κανει κεφι και δεν ενοχλουμε τους αλλους γιατι οπως ειπε ο λασκουλας το σπαμ ειναι η χαρα του φορουμ γιατι πχ αμα πας με ενα φιλο για χαμερ δεν θα λετε μονο για χαμερ αλλα και για οτι αλλο σας κατεβει στο κεφαλι | |
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 13:28 | |
| Μήτσο, δεν ειμαι αγιος. Και ουτε ειπα ποτε κατι παρομοιο. Απλα στο φορουμ υπαρχουν διαφορετικα μέτρα κ σταθμά για κάποιους. Επειδή ΙΣΩΣ είσαι απο τους "ευννοημένους" δεν σε ενοχλεί. Κάποιους αλλους ομως τους εκνευρίζει δικαιολογημένα αυτό. Δες κ πες μου τι νομιζεις...οκ? https://greekwargaming.forumgreek.com/forum-f3/topic-t2522.htm Post του Reaper....αντμινιαστηκε για τα Greeklish Δυο oλοκληρα ποστ πιο κατω, ποστ δικο σου. Greeklish τιυ κερατα. Μια χαρα...κοκοκο απο τον (δεν ξερω ποιον) υπευθυνο. Γιατι? Γιατι ο Λασκουλας ειναι καλο παιδι? Δηλαδη ο αλλος τι ειναι? Ρεμαλι? Αυτα εμενα δεν μ αρεσουν. Ή θα υπαρχει κοινη πολιτικη για ΟΛΟΥΣ , ...ή δεν αξίζει να ασχολούμαστε με το φόρουμ. | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 13:50 | |
| Λες εμενα να μου αρεσει να μη μπορω να διαβασω αυτο που μολις εγραψα ? και γραφω επιτηδες γκρικλις ? Το εχω πει , και θα το ξαναπω στο Ιντερνετ που παω (στο γραφειο δεν εχω προβλημα)οι περισοτεροι ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ δε γραφουνε ελληνικα , σε ενημερωσα ? Σημερα πχ εκατσα σε ενα απο τους 2-3 σε συνολο 30 που το πληκτρολογιο τους γραφει Οποτε λοιπων ξαναπαω σε νετ θα σπασω στο ξυλο οποιον καθετε εδω , η δε θα κανω ποστ μεχρι να αδειασει καποιο "ελληνικο πς" η απλα θα σε παρω τηλ αν με αφηνεις να γραψω ω μεγαλε κριτη των παντων τα ποστ μου τα γραφω οποτε μπορω οπως μπορω αν δεν αρεσουνε σε καποιων ας τα σβησει. Ατυχες το παραδειγμα σου και προσβλητικο για μενα, την επομενη φορα να χρησημοποιεις το ονομα μου με περισοτερη συνεση, και αν δε ξερεις καποιες καταστασεις ισως ειναι καλητερο να μην αναφερεσε... Ευνοημενος ? λολ ναι γαμαω τον Σκαριο και τον Τζορτζ Φιλε το φορουμ εχει καποιους κανονες , καλος η κακως , του οποιους εχουνε θεσπισει αυτοι που το δημιουργησαν αν εσενα δε σου αρεσουνε αυτοι οι κανονες δε προσπαθεις να αλαξεις το φορουμ και αυτους που το κανανε αλλα την κανεις με ελαφρα, δε σου αρεσει ? αλλες πορτοκαλιες και αλλα πορτοκαλια Κοψε τις παπαριες ομως για ευνουμενα γιουσουφακια και μη το πας προσωπικα ...
Αν παρολα αυτα το προβλημα ειμαι εγω στα ΠΑΠΑΡΙΑ μου και δε ξαναγραφω ποτε αιντε κομπλεξαρες
| |
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 14:19 | |
| - skario έγραψε:
- Και δεν καταλαβαίνω Galvert τον ανούσιο σταρχιδισμό σου.
Έχω 11+ posts την μέρα και ένα deleted (από εμένα) account με άλλες 3500 posts. Θέλω να είμαι εδώ και να μιλάω με φίλους, όπως θα έκανα και με την παρέα μου, δίχως τον κάθε πικροτσουτσεκά από πάνω μου να μου λέει μη και μη. Mod είσαι, αν δεις spam μου (όχι 1-2 posts/comments μόνο) σε άκυρο thread κάνε delete. Βλέπω το forum σαν πολύ παραπάνω από ένα πίνακα που θα ποστάρω το "20-0" και να κάνω σύγκριση ποιός έχει την μεγαλύτερη αυτή την περίοδο... αυτά και pls αν δε μπορείς να καταλάβεις ακόμα, απλά πες το και μην πάμε παρακάτω... |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 14:34 | |
| Για να τελειωνει το θεμα , 1)Οι κανονες του φορουμ ειναι ΑΥΤΟΙ και μπορουν να αλλαξουν οποτε και αν 2)Τους περισσοτερους κανονες τους εχει γραψει ο Νικος αλλοι απλα ειναι clopy-paste 3)Το οτι ειμαστε τσουτσεκια μπινεδες και δεν ξερω κι εγω τι αλλο φιλε galvert θα σε παρακαλουσα να το κανεις edit και αλλη φορα να μετρας τα λογια σου για να μην μετρας τα δοντια σου . Δεν προσβαλαμε κανεναν , δεν επιτεθηκαμε σε κανεναν , δεν ειπαμε τιποτα σε κανεναν 4)Δεν ζητησαμε τον Galvert η τον laskoula η τον Tzortz να κρινει και να σχολιασει τους κανονες , ειναι καθαρα στην δικη του κριση αν του αρεσουν και θελει μενει αν δεν του αρεσουν και δεν θελει φευγει 5)Δεν ζηταμε να μας κανουν delete το account . Αν φοραμε παντελονια --που ειναι εκφραση που θα ακουστει συχνα-- τοτε κανουμε αυτο που ζηταμε , δεν παρακαλαμε σαν την καθε γυναικουλα που ζηταει σεξ στο κρεβατι της 6) Πως εχετε καταφερει ενα Α Σ Χ Ε Τ Ο bye του Σωτηρη και το εχετε κανει σε thread γεματο παραπανα δεν το εχω καταλαβει αυτο . 7) Ειμαστε πεοπαιχτουρες αλλα επειδη ειναι γενικο αν φορας παντελονια και δεν γυναικουλιζεις φιλε Galvert , οπως μεχρι τωρα λες οτι εκαναν αυτοι που εστελναν μηνυματα στους Moderators , γιατι δεν ονομαζεις το 90% ? Αφου το φορουμ αυτο ειναι γεματο πεοπαιχτουρες και μαλακες αμπαλους και τσουτσεκια τι στο πεος κανεις εδω Galvert ? 9) Ξεχασα , εχεις φυγει ηδη μια φορα , κλαιν . Οτι να ναι απλα . 10) Αν υπαρχει ενα προβλημα και δεν σας αρεσει η κατασταση ο mod το ποστ το δεξι @ρι του Χιτλερ η λυση ειναι μια , δεν ξανακανει log οποιος δεν του αρεσει , η δεν δινει σημασια και κανει την δουλεια του ηρεμα και μακρια απ'ολα 11) Οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες , ολοι εχουν απο μια Τοσο καιρο μιλουσαμε ωραια , γραφαμε , λεγαμε οτι πρεπει ολοι μαζι να βαλουμε νερο στο κρασι μας , να κραταμε χαμηλους τονους ..... Βλεπω , ποσο πολυ θελατε . Ζηταω συγνωμη για τα ασχημα λογια αλλα απανταω στο ιδιο υφος που βλεπω οτι ειτε με προσβαλουν ειτε οτι μιλανε για φιλους μου . Να λοιπον γιατι πρεπει να υπαρχουν κανονες . Για να μην απανταει ο καθενας με μπινελικια και μαλακιες . Αλλα ΑΝ και παλι , δεν ειναι κατανοητο αυτο , τοτε you cannot teach an old dog new tricks αλλα μπορεις να του δωσεις φολα . Τωρα , για τον Εντυ που λεει για το μυαλο του και το προβλημα που εχει με τον Chrono . ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!!! Δεν με ενδιαφερει ποιος εκανε ΛΑΘΟΣ , δεν με νοιαζει . Μην κανεις σαν την χηρα στο κρεβατι . Στειλε PM σε αυτον και τελειωστε το ΕΚΕΙ ! Δεν με νοιαζει ποιος θα ζητησει συγνωμη ποιος θα πει τι . ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ ! Θα γινει ΔΙΚΟ ΜΟΥ θεμα αν ο chrono κανει delete post του Εντυ χωρις λογο η αν ο Εντυ λεει τα δικα του για τον Chrono η τεσπα κατι τετοιο . Μεχρι τωρα δεν υπηρχε ΚΑΝΕΝΑ γαμημενο προβλημα ! Ξαφνικα ηρθε ο Chrono και ολα εγιναν σκατα δηλαδη ? ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ! Αντε μπραβο ειστε 35 και κανετε σαν 12 χρονα . Και θα το ξαναπω , DRAMA QUEEN και AttentionWhores δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ ουτε στην ζωη μου ουτε στην παρεα μου ουτε στο σπιτι μου ουτε ΠΟΥΘΕΝΑ . Γιαυτο η σταματηστε την κλαψα , και αυτο παει σε ΟΛΟΥΣ , η σταματηστε την εισοδο σας στο forum . ΥΓ. οσο για τα ποστ που εχουν Ελληνικα Αγγλικα κλπ κλπ κλπ εχω να πω οτι ΑΝ ο συγγραφεας του POST δεν γραψει οτι εχει καποιο προβλημα με το PC του η οτι αλλο , τοτε ο Mod' καλα θα κανει να ακολουθησει αυτα που εχουμε πει μεχρι τωρα . Αν παλι , ξεχασε να το γραψει οτι εχει προβλημα και ο Mod προλαβει τοτε παλι εχει δικιο ο Μοδ. Ο Λασκουλας δεν ειναι το αγαπημενο παιδι της εξεδρας , απλα ΞΕΡΟΥΜΕ οτι ειναι σε I-cafe και μονο εκει . | |
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 14:39 | |
| Να πω μόνο πως προσπάθησα να σου μιλήσω χθες από chat, πριν από όοοοοολα αυτά, όπου μου είπες ένα "geiaaaaa" και έφυγες offline... αυτά, φιλάκια στα μουστάκια και τα λέμε edit: αυτά τα 3500 posts δε με θέλουν ποτέ και με την καμία
Έχει επεξεργασθεί από τον/την galvert the great στις Σαβ 24 Ιουλ 2010, 14:40, 1 φορά |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 14:40 | |
| Επισης εχθες εκλεινα το PC γιατι ξυπνησα 5 . Γιαυτο και εφυγα ετσι απο forum msn armybuilder . | |
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 14:41 | |
| Ας έλεγες ένα καληνύχτα... τέσπα, άστο κάτω... edit: Καλή συνέχεια σε όλους, και κάποιος να μου troll-άρει τον johneleos μέχρι τα 18 του
Έχει επεξεργασθεί από τον/την galvert the great στις Σαβ 24 Ιουλ 2010, 14:46, 1 φορά |
| | | | Flames Good bye guys | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |