Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Flames Good bye guys | |
|
+15talazorn iron man skario sagemonk BiG GoBBo Achaian leandros Nepenthe Laskoulas Asarnil the Dragonlord Tzortz h34dnotf0und belial admin Johneleos 19 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 14:42 | |
| μα ο λασκουλας δεν ειναι το αγαπημενο παιδι της εξεδρας μα θυμαμαι ολοι μαζι φωναζαμε: "στα ουλα στα ουλα η π@#$σα του ΛΑΣΚΟΥΛΑ" καποιο λαθος πρεπει να εγινε!!! | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 14:53 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Λες εμενα να μου αρεσει να μη μπορω να διαβασω αυτο που μολις εγραψα ?
και γραφω επιτηδες γκρικλις ? Το εχω πει , και θα το ξαναπω στο Ιντερνετ που παω (στο γραφειο δεν εχω προβλημα)οι περισοτεροι ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ δε γραφουνε ελληνικα , σε ενημερωσα ? Σημερα πχ εκατσα σε ενα απο τους 2-3 σε συνολο 30 που το πληκτρολογιο τους γραφει Οποτε λοιπων ξαναπαω σε νετ θα σπασω στο ξυλο οποιον καθετε εδω , η δε θα κανω ποστ μεχρι να αδειασει καποιο "ελληνικο πς" η απλα θα σε παρω τηλ αν με αφηνεις να γραψω ω μεγαλε κριτη των παντων τα ποστ μου τα γραφω οποτε μπορω οπως μπορω αν δεν αρεσουνε σε καποιων ας τα σβησει. Ατυχες το παραδειγμα σου και προσβλητικο για μενα, την επομενη φορα να χρησημοποιεις το ονομα μου με περισοτερη συνεση, και αν δε ξερεις καποιες καταστασεις ισως ειναι καλητερο να μην αναφερεσε... Ευνοημενος ? λολ ναι γαμαω τον Σκαριο και τον Τζορτζ Φιλε το φορουμ εχει καποιους κανονες , καλος η κακως , του οποιους εχουνε θεσπισει αυτοι που το δημιουργησαν αν εσενα δε σου αρεσουνε αυτοι οι κανονες δε προσπαθεις να αλαξεις το φορουμ και αυτους που το κανανε αλλα την κανεις με ελαφρα, δε σου αρεσει ? αλλες πορτοκαλιες και αλλα πορτοκαλια Κοψε τις παπαριες ομως για ευνουμενα γιουσουφακια και μη το πας προσωπικα ...
Αν παρολα αυτα το προβλημα ειμαι εγω στα ΠΑΠΑΡΙΑ μου και δε ξαναγραφω ποτε αιντε κομπλεξαρες
Φανταζομαι πως απευθυνεσαι στον moderator που εκανε delete για greeklish το ποστ του Reaper. Aλλωστε δεν ειμαι moderator. Τα παραπονα σας/σου σε εκεινους που δημιουργουν "διαχωρισμο". Οχι σε εκεινους που τον επισημαινουν κ τον κατακρινουν. Σωστα? ΥΓ Δεν ειναι ευθυνη μου αν καποιος δεν ξερει να ξεχωριζει το : Ευνοημενος απο το "ευνοημενος". Νομιζα πως τα μαθαιναμε στην ηλικια του Johneleos αυτα. Τι να πω? | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 15:52 | |
| Ειλικρινά αρνούμαι να πιστέψω αυτά που διαβάζω .....
Συγκεντρωθείτε ρεεεεεεε
| |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 15:59 | |
| νομιζα οτι οτι το φορουμ ηταν σε χαλαρο κλιμα μεχρι τωρα, αλλα καποιοι θελουν να το κανουν σωνει και ντε "hardcore warhammer forum"
τι να πω, καλη επιτυχια στην νεα του πορεια και τα λεμε σε κανα τουρνουαδακι! |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 17:45 | |
| Να που ποστάρουν και οι "επισκέπτες"...
Λολ, καλά εγραψα το "επισκέπτες" στους κανονισμούς.
Eddie, εγώ έσβησα τον πόστ του reaper. Δεν έσβησα του Δημήτρη γιατί δεν το είδα!
Απλά μπήκα σε ένα τυχαίο θέμα και το πρώτο greeklish που είδα το έκανα edit για να δώσω παράδειγμα στους άλλους mods.
Και επίσης ο Γιάννης έχει έρθει πιο πολλές φορές σπίτι μου από τον Δημήτρη, δεν είναι θέμα φιλίας - έτυχε.
Τεσπα, δεν απολογούμαι. Κάθε κοινωνία έχει τους κανόνες της και το ίδιο ισχύει κ για αυτήν εδώ. Οι κανονισμοί υπήρχαν μήνες στο φόρουμ, χθες απλά τους έκανα global announced για να σταματήσει επιτέλους το μπάχαλο και να σκεφτούμε ΟΛΟΙ μας λίγο παραπανω το όριο μεταξύ πλάκας, σκουπιδιού και χρήσιμου.
Αυτά και τα λέμε σε κανένα τραπέζι idd! | |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 18:51 | |
| οπα οπα το χασαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε και αλλο bye bye τι κακια παλι ρε γκαλβερτ ελεος κατσε μεσα και σπασε πλακα | |
| | | BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 18:54 | |
| | |
| | | talazorn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Ηλικία : 34 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 19:30 | |
| Αθάνατη ελληνική διχόνοια | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 19:36 | |
| τι φταιει η αθάνατη ελληνική διχόνοια αμα του αλλουνου του λενε δυο πράματα και αυτος αντι να τα καταλάβει, λέει το χαβά του μόνο και μονο για να πει κάτι? δεν ειναι διχόνοια αυτό, μαλακία ειναι, σόρρυ κιολας δηλαδή | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 19:40 | |
| Πραγματικά ειμαστε για πέτρες ώρες ώρες!!! | |
| | | talazorn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Ηλικία : 34 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 20:00 | |
| Ε βασικά ο καθένας όταν βλέπει τα πράγματα από την πλευρά του δίκιο έχει. Ο καθένας έχει το δίκιο του. Άμα το δει αντικειμενικά αλλάζει το πράγμα. Εγώ καταλαβαίνω και τους moderators και συμφωνώ αλλά και ο άλλος που θέλει να κάνει την πλάκα του και να πει μία μα*^κία. Η ελληνική διχόνοια κολλάει στο ότι υπήρξε ένα μικροθεματάκι και έγινε τσακωμός, γκρίνιες, συγκρούσεις, βρισίδια, αποχωρήσεις κτλ. Πολύ δράμα ρε παιδί μου. Εντάξει εγώ με τον flames μίλησα, ήθελε να αποχωρήσει γιατί δεν ήθελε να έχει αυτούς τους κανόνες πάνω από το κεφάλι του, σεβαστό, no big deal, καλά έκανε.
Γνώμη μου είναι αν είναι σε off-warhammer-topic θέμα ας σπαμμάρει ο καθένας όσο θέλει, απλά όσο γίνεται να μην παρεκτρέπεται η συζήτηση σε on-topic θέματα. Τώρα πόσο αυστηρά είναι τα όρια κτλ αυτό είναι υποκειμενικό θέμα. Απ' ότι έχω ακούσει δεν διαφωνεί κανείς μ' αυτό. | |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Σαβ 24 Ιουλ 2010, 20:18 | |
| - aphelion έγραψε:
- Πραγματικά ειμαστε για πέτρες ώρες ώρες!!!
μαν λιγα λες αλλα δεν πειραζει. Αλλα ειναι μλκια πιστευω να φεγουν ομως επειδη ειναι ηλιθιοι οι κανονες ετσι και αλλιως για χαβαλε ειμαστε μαζεμενει εδω και οχι μονο warhammer. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩς ΤΟ WARHAMMER ΕΙΝΑΙ ΧΑΒΑΛΕΣ , απλα το εχουν παρει καποιοι πολυ στα σοβαρα και αυτο το χαλαει, πιστευω πως πρεπει το φορουμ να μην παρει σοβαρο υφος αφου ετσι και αλλιως ειμαστε καμια 200αρια ελληνες που κανουν ενα χομπι και οχι δουλεια οποτε στο χομπι πρεπει να περναμε καλα!!!! | |
| | | Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Κυρ 25 Ιουλ 2010, 01:11 | |
| - John The God of Eleos έγραψε:
- aphelion έγραψε:
- Πραγματικά ειμαστε για πέτρες ώρες ώρες!!!
μαν λιγα λες αλλα δεν πειραζει.
Αλλα ειναι μλκια πιστευω να φεγουν ομως επειδη ειναι ηλιθιοι οι κανονες ετσι και αλλιως για χαβαλε ειμαστε μαζεμενει εδω και οχι μονο warhammer. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩς ΤΟ WARHAMMER ΕΙΝΑΙ ΧΑΒΑΛΕΣ , απλα το εχουν παρει καποιοι πολυ στα σοβαρα και αυτο το χαλαει, πιστευω πως πρεπει το φορουμ να μην παρει σοβαρο υφος αφου ετσι και αλλιως ειμαστε καμια 200αρια ελληνες που κανουν ενα χομπι και οχι δουλεια οποτε στο χομπι πρεπει να περναμε καλα!!!! καλα καταλαβαινεις τι λες? | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Κυρ 25 Ιουλ 2010, 01:22 | |
| Κωστα , καταλαβαινεις πως ειναι εφηβος? | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Κυρ 25 Ιουλ 2010, 01:37 | |
| κι επειδη ειναι εφηβος, εχει το ακαταλογιστο? Ας παει να κανει και καμια ληστεια τοτε, επειδη οι νομοι του χρηματοπιστωτικου συστηματος ειναι ηλιθιοι. Δηλαδη τι να πω.... | |
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Κυρ 25 Ιουλ 2010, 02:00 | |
| Αν τα θεωρεις αυτα που αναφερεις, παρομοιας σημασιας και βαρυτητας, με τους κανονες ενος φορουμ για Warhammer...παω πασο. Μηπως να "παρουμε το κεφαλι" του μικρου, γιατι ειναι εφηβος κ δη αντιδραστικος? Εχει δικιο ο Johneleos. WH παιζουμε, δεν κανουμε κατι σοβαρο. Για τον χαβαλε μας μιλαμε εδω περα. Και μονο. | |
| | | mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Κυρ 25 Ιουλ 2010, 08:45 | |
| Ρε άλλα γούστα έχεις εσύ άλλα ο achaian άλλα ο μικρός, άλλα εγώ! Τα όρια μας και το πώς αντιμετωπίζει ο καθένας το hobby είναι δικιά του δουλειά, καθώς και το πώς θέλει να συμπεριφέρεται σε μία κοινότητα! Φυσικό είναι η συμπεριφορά κάποιων να έρχεται σε σύγκρουση με τους κανόνες των mods και άλλων όχι! Απλά, καλώς ή κακώς οι mods βάζουν τους κανόνες και σου λένε "αν θέλεις πάρε τους αλλιώς στο msn σου"!
Επειδή αναφέρθηκες στο warseer, φαντάζομαι έχεις καταλάβει ότι ένας από τους λόγους της επιτυχίας του είναι ότι κάτω από κάθε πέτρα βρίσκεται ένας mod! Φυσικά εδώ αφήσαν το πράγμα να ξεφύγει παααρα πολύ, οπότε είναι κομματάκι δύσκολο να έρθει στα ίσα του ή εκεί που το θέλουν χωρίς να υπάρχουν αντιδράσεις! Θα μπορούσαν όμως να μην επιτρέψουν καν αυτές τις αντιδράσεις! Και που γίνεται αυτή η κουβέντα πολύ μας είναι!
| |
| | | leandros Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 447 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα (νομίζω...) Currently Playing : Κρυφτό Registration date : 06/10/2009
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Κυρ 25 Ιουλ 2010, 09:28 | |
| - Achaian έγραψε:
- κι επειδη ειναι εφηβος, εχει το ακαταλογιστο? Ας παει να κανει και καμια ληστεια τοτε, επειδη οι νομοι του χρηματοπιστωτικου συστηματος ειναι ηλιθιοι.
Δηλαδη τι να πω.... Φίλε και εγώ στην ίδια ηλικία με το παλικάρι είμαι και εννοείτε πως συμφωνώ μαζί του...Δεν είναι δυνατόν να λέμε πως το Warhammer είναι hobby και να μην περνάμε καλά μέσα από αυτό...Η μήπως έχεις την εντύπωση ότι αν το φόρουμ γυρίσει σε hardcore warhammer forum θα μπεί ξανά κανείς εδώ μέσα?...Όσο για τους κανόνες, αυτό είναι κάτι που ρυθμίζεται βάση της "προσωπικότητας" του φόρουμ και του πως διαμορφώνεται από ΟΛΟΥΣ ανεξαρτήτως... Φίλε δεν σε ξέρω άρα δεν μπορώ να έχω κάτι προσωπικό μαζί σου όταν λέω πως το έχεις πάρει ΠΟΛΥ σοβαρά το πράγμα για να συγκρίνεις το warhammer (που είναι στην τελική ένα παιχνίδι) με πολιτικά ζητήματα...Και στην τελική η αρμονία μεταξύ προσώπων είναι πιο σημαντική από ένα φόρουμ... | |
| | | sokku Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 42 Registration date : 22/01/2010
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Κυρ 25 Ιουλ 2010, 09:55 | |
| Λίγο άκυρο γιατί οι κανόνες είναι κανόνες άσχετα από το αν θέλουμε να τους τηρούμε/τηρήσουμε. Για να μην σε προβληματίζω περισσότερο με αυτό που είπα είναι παράνομο να κάνεις direct link σε site με πειρατικό περιεχόμενο. Αν το αρχίσουμε όμως γιατί όπως και να το κάνεις ο κάθε ένας κάτι θα έχει πειρατικό στο pc του και παρότι το καθορίζουμε εμείς κάποιος πιο πάνω από εσένα και εμένα που είμαστε απλοί χρήστες θα τρέχει ίσως.Ο χαβαλές χωράει πάντα και σε λογικά πλαίσια.Μην θεωρούμε ότι δημοκρατία είναι και οχλοκρατία χωρίς κανόνες.Έχει κανόνες που κανένας δεν σε ανάγκασε να δεχτείς Ρίξε αν θες μια ματιά στους κανόνες λειτουργίας που έχει το forum και αν δεν συμφωνείς μπορείς να πράξεις ότι θες. https://greekwargaming.forumgreek.com/profile.forum?mode=register (και επειδή είναι δημοκρατία κανένας δεν σε ανάγκασε να τους δεχτείς, αλλά από τη στιγμή που έκανες register τους αποδέχεσαι όπως είναι και δεν κάνουμε παζάρια στο τι θα ισχύει και τι όχι ) PS: Ελπίζω να μην πάρεις επιθετικά τα όσα σου είπα γιατί δεν τα λέω με αυτόν τον τόνο και τρόπο. Απλά δεν μπορώ να στα πω πιο χαβαλεδίστικα ώστε να κατανοήσεις το ύφος μου. | |
| | | ToPaxyGourouni Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1889 Ηλικία : 39 Registration date : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Κυρ 25 Ιουλ 2010, 10:15 | |
| - Asarnil έγραψε:
- Κωστα , καταλαβαινεις πως ειναι εφηβος?
Μεχρί τί ηλικία μετράς σαν έφηβος? Εγώ είμαι 26 χωράω??? Έ?? Είναι ςραίο το ρημάδι το ακαταλόγιστο On topic πάντως, πολύ κλάψα ρε παιδιά. Ντάξ το φόρουμ απόκτησε terms of usage. Ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο forum είναι που το κάνει αυτό. Ίσα ίσα θα γίνει πιο σοβαρό φόρουμ και θα αποκτήσει μεγαλύτερη απήχηση. (Μόνο μη δώ τίποτα διαφημησούλες σε flash που δεν σταματάνε να κάνουν ηλίθιους ήχους ) Μην τα παίρνετε τόσο σοβαρά, it is internetz, it is not serious business. Μή σας πώ και καλύτερα, πλέον θα μπορούμε να γράφουμε πιο άνετα λέξεις όπως πρόμαχος, εκηβόλα όπλα, ζαριά θωράκισης κλπ! | |
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Κυρ 25 Ιουλ 2010, 10:20 | |
| Aς ξεκινησω με αυτο που μου βγαινει αυθορμητα. Leandros δεν πιστευω πως εισαι 16. Mαλλον ας το πω σωστοτερα... Αν συνεχισεις να γραφεις ετσι, θα θεωρηθεις 2ο account μου. Και αυτο δεν ξερω κατα ποσο θα σε κανει "αρεστο" στην κοινοτητα. Σημασια ομως, δεν εχει να ειμαστε αρεστοι. 'Η ορθοτερα, σημασια εχει να ειμαστε αρεστοι οπου πραγματικα μετραει. Αν μετραει βεβαια. Και για οσο μετραει. Κοινως, η ζωη δεν ειναι μια διαδικασια που οι γυρω κρινουν και εμεις βαυκαλιζομαστε με τα καλα τους λογια. Πρεπει να "αξιζουν" οσοι μας κρινουν. Και το ιδιο ισχυει και για εμας οταν γινομαστε "κριτες".
Στα του φορουμ. Ποιος δεν ηθελε ή δεν θελει να τηρουνται οι κανονες? Και ποιοι κανονες? Και απο ποιους? Και για ποιους? Οι ερωτησεις που πρεπει να απαντηθουν - αν ΔΕΝ θελουμε ενα forum μαυσωλειο συναισθηματικα, και με μονο προσανατολισμο τα combo των ηρωων και των μοναδων- ειναι αρκετες. Και πρωτα πρωτα,εκεινοι που πρεπει να τις απαντησουν, και να τις απαντανε καθε φορα, ειναι εκεινοι που παιρνουν τη θεση του mod/admin κλπ για οσες ωρες βρισκονται στο forum. Αν εκεινοι ειναι παντα σε διαυγεια και κανουν αυτα που επιβαλλουν οι κανονες λειτουργιας, να ειστε σιγουροι πως τα posts θα μειωθουν δραματικα. Οχι επειδη εμεις δεν θα συμμετεχουμε. Αλλα διοτι η σωστη εφαρμογη οποιουδηποτε συστηματος κανονων αποτελει τροχοπεδη στο "κοινωνικο συνολο" που απευθυνεται. Παραδειγμα: Λεμε καποιον μ@λ@κ@/καραγκιοζη κλπ κλπ. Αν μας κανει μηνυση και εχει χρονο και χρημα για να σπαταλησει, μπορει και να μας βασανιζει για καιρο. Αυτο το θελουμε? Εχει το δικαιωμα? Βεβαια! Το θελουμε? Ρωταω. Συμφωνω σε ολα οσα εχουν σχεση με πορνογραφικο υλικο, χυδαιολογιες,προσωπικες επιθεσεις κ την διαγραφη (αφου εχει προηγηθει η διαδικασια που πρεπει) ανθρωπων που στοχο εχουν την διαταραξη της κουβεντας που κανουμε εδω. Και ξερετε γιατι? Γιατι ετσι κινδυνευει να "χαθει" το ιδιο το forum απο τους νομους. Και αυτο, οχι δεν το θελουμε. Η οικονομικη κριση θα μας κλεισει τα μαγαζια. Οι νομοι θα μας κλεισουν την επικοινωνια. Και εμεις θα καθομαστε να λεμε..."μα ηταν κανονας"? Forum...Ποιος ξεχασε τι για να το λεμε Forum? Ειναι τοπος δημοσιας συζητησης. Αλλα ειναι Αγορα? Δικαστηριο? Εμπορικο κεντρο? Συγνωμη κιολας, αλλα αυτα ειναι καταλοιπα "βαρβαρων". Μακαρι να σκεφτομαστε σαν Ελληνες... Διαδικτυακο Συμποσιο ειναι. Εκει μιλας Ελληνα εδω και 2500 χρονια. Στην Αγορα, αγορευες. Στο Συμποσιο συζητουσες. Και μαλιστα, ετυμολογικα βασιζομενα κιολας, σε χαλαρη -απο το νερωμενο σου ποτο- διαθεση. Δεν θελω να συνεχισω την αναλυση. Δεν δεχομαι την επιβολη κανονων, αν εκεινοι που τους θεσπισαν δεν ειναι σε θεση οχι απλα να τους εφαρμοζουν αλλα πρωτα πρωτα να τους τηρουν για τον εαυτο τους. Αυτο οριζει η Δημοκρατια. Αλλιως ειναι Τυρρανια. Και φυσικα μιλαω με ΓΕΝΙΚΗ αναφορα και δεν κατηγορω κανεναν. Ειναι απλα οι αρχες της ισονομιας.
ΥΓ Στεναχωριεμαι που οταν καποιος γραφει σε τετοιο στυλ, αντι να κοιταμε την ΕΝΝΟΙΑ του κειμενου, κοιταμε ΑΝ μας "εθιξε" το κειμενο. Απλα, κυνικα εστω αν το θελετε να το βλεπετε ετσι...Ο Ηλιος δεν περιστρεφεται γυρω μας. Εμεις γυριζουμε γυρω απο αυτον. Και οποιος καταλαβε, καταλαβε. | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Κυρ 25 Ιουλ 2010, 10:49 | |
| Ολα ωραια αυτα που λες Εντι.Αλλα το θεμα δεν ειναι εκει. Το θεμα ειναι οτι εχεις χρηστες οπως προειπε και ο Sokku που αμφισβητουν ΑΜΕΣΑ τους κανονες που οι ιδιοι εχουν αποδεχθει. Αυτο ειναι το ολο θεμα. Οποιος θελει μενει,οποιος θελει φευγει. Οι κανονες για οποιον συμμετεχει σε παραπανω απο ενα σοβαρα φορουμ ειναι παρεμφερεις.Αλλου μπορει να γινεται πιο αυστηρη τηρηση των κανονων, αλλου οχι. Εν κατακλειδι ομως αυτοι ειναι οι κανονες.Το αν καποιος τους θεωρει χαζους ηλιθιους η οτι αλλο δεν εχει καμια σημασια.Απο τη στιγμη που δεν υποχρεουται να ποσταρει εδω το κομματι αυτο θεωρειται ληξαν. Και σιγουρα δεν εχει να κανει με την ηλικια.Ολοι μας εχουμε υπαρξει 16. Αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να πεταμε στα σκουπιδια κανονες που βοηθουν την ομαλη λειτουργια του φορουμ. ΕΜΕΝΑ προσωπικα με ενοχλει. Ο χωρος αυτος δεν ειναι για να πετας την παπαρια σου οπου να ναι. Αυτο ειναι κατω απο τα ορια και του παλιμπαιδισμου.Κι ενω στο σπιτι σου οταν εισαι πιτσιρικας υπαρχουν γονεις που σε κρατανε σε μια ευθεια, εδω οταν ξεφευγουν τα πραγματα υπαρχουν οι mods/admins, για να επαναφερουν την ορθη μεσω κανονων κατασταση. Το φορουμ υπηρχε και υπαρχει πολυ πριν την παρουσια των περισσοτερων εδω.Ειδικα αυτων που το εχουν μπαχαλεψει. Αν αποφασισουν οτι αυτο που θελουν να κανουν ειναι 5000 ποστ στο Spam or not to spam την ημερα δεν με ενδιαφερει. Αλλα δεν θα μου λειψουν κι ολας αν την κανουν για αλλα παρτερια για να γεμιζουν εκει με τις @@ τους ποστς.
| |
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Κυρ 25 Ιουλ 2010, 10:53 | |
| Στα αυτονοητα δεν γινεται να διαφωνησω. Και το ξερεις. Διαφωνω στο τι θεωρει ο καθενας μας αυτονοητο (θα επρεπε να ειναι πολυ μεγαλυτερος ο αριθμος αυτων που ειναι...αυτονοητα). Και μονο σε αυτο. | |
| | | mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Κυρ 25 Ιουλ 2010, 11:14 | |
| Asarnil δεν ξέρω την ιστορία η οποία γέννησε το συγκεκριμένο forum, απλά να σημειώσω κάτι πάνω στο "Θέλουμε" που αναφέρεις στο προτελευταιο post σου!
Προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου φιλοξενούμενο και κοιτάω τι ΘΕΛΟΥΝ αυτοί που διαχειρίζονται το forum! Aν ξαφνικά αυτό που θέλουν με χαλάει, "μάγκες τα λέγαμε" αλλιώς συνεχίζω! Απλά πράγματα! Δε νομίζω ότι έχω κανένα δικαίωμα και άποψη στο πώς θα συνεχίσει το forum! | |
| Θέμα: Απ: Flames Good bye guys Κυρ 25 Ιουλ 2010, 11:24 | |
| Κοιτα τοτε το αμεσως προηγουμενο ποστ μου. Αυτο που λεω κ γραφω εδω και 2 μερες ειναι: "Εφαρμοστε τους κανονες παντου και για ολους". Εχεις καποια αντιρρηση σε αυτο? Αλλα οταν λεμε παντου και για ολους, να ειναι παντου και για ολους. Απλα αυτο ειναι δυσλειτουργικο και τα παιδια το καταλαβαινουν... Δεν ειναι θεμα αυθαιρεσιας κ ανοχης της. Ειναι θεμα λειτουργικοτητας. Αλλα τοτε η ολη συζητηση δεν ειχε κανενα νοημα...Οχι πως εχει δηλαδη. Τα αυτονοητα που ελεγα... | |
| | | | Flames Good bye guys | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |