Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Restrictions Giant Fanatic | |
|
+13Geryon lord limenix medas Borg kiour_gr Trollzor Altair Tzortz Khar Vader Asarnil the Dragonlord Laskoulas Papajohn skario 17 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τρι 07 Σεπ 2010, 14:42 | |
| δηλαδη σαν τι πινω εγω; περα απο καθε πλακα σε γενικες γραμμες καλοι φαινονται. (δεν προσεξα περιορισμο για max usable power dices) αυτα που με ''ξενερωσαν'', οπως ειπε και ο λασκουλας, ειναι ορισμενοι περιορισμοι σε καθε στρατο ξεχωριστα | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τρι 07 Σεπ 2010, 14:43 | |
| Κραταμε την πραγματικα σοφη προταση του Jervis "Good luck and Keep rolling 6's" 2000 ειναι πολυ καλη επιλογη. Πραγματι. Αν θελουμε σεναρια, το καλυτερο θα ηταν λιστες των 2500 χιλιαδων που χρησιμοποιεις μονο τις 2000 αναλογα το σεναριο.(κατι σαν το Sideboard στο Magic δλδ). - Παράθεση :
- Οσον αφορα την γνωμη μου , εχω την δικη μου εχεις την δικη σου , δεν υπαρχει σωστο η λαθος ειναι υποκειμενικο και εξαρτατε απο την οπτικη γωνια του καθενος , εγω δεν υποδυκνυω τη θα παιξουμε η δε προσπαθω να επιβαλω την γνωμη μου σε σενα η να στην αλαξω η να πω οτι εχεις αδικο , αφου αν γινει πχ ενα τετοιο τουρνουα και εγω θα τρεξω να παιξω με λιγουρα γιατι με πορωνουνε οι μαχες (με ρεστριξιον βεβαια εως ενα σημειο).
Και ποιος το κανει αυτο? Εγω? ΛΟΛ????? - Παράθεση :
- Και οταν εχεις το μεγαλο αυτοκινητοδρομο γιατι να ακουλήθησεις πιστα το μικρο μονοπατακι το χαουζ ρουλς , η γενικη κατευθηνση του παιχνιδιου οριζετε απο τους κανονες του Βιβλιου και οχι απο μια σημειωση που εγινε με σκοπο , επαναλαμβανω , να κανει το παιχνιδι πιο ευκολο.
Εισαι σιγουρος? Μητσο, ξεκολλα! Δεν ειναι σημειωση. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Κανενας δεν απαγορευει τιποτα στον αλλον. ΥΓ ( μλκς ... απο την απαιξια λογω Strategy....αερογαμουμε τους κανονες!!!!) | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τρι 07 Σεπ 2010, 14:45 | |
| Ασε με !!! Μου αρεσει ο Ξανθοπουλος !!! Το πρωι λουστρος εξω απο το πανεπηστημιο το μεσημερη σχολη και το βραδυ στο μπουζουξιδκο να δινω λουλουδια !!! Δε μαλωνουμε ... Ειμαστε το αλατι και το πιπερι δινουμε ΟΛΗ τη νοστιμια , ζηλιαρηδες !!! Απλα λεω να μη βιαζομαστε Finally, I'd recommend playing with the rules and army lists 'as written', and only start to use army composition restrictions (i.e. additional limits on what units may be used in the tournament) once you have run a few tournaments using the new rules. Και εμεις εδω δεν εχουμε τρεξει κανενα ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laskoulas στις Τρι 07 Σεπ 2010, 14:53, 1 φορά | |
| | | Borg Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 300 Ηλικία : 50 Τόπος : Athens Currently Playing : Warhammer Fantasy Registration date : 21/10/2009
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τρι 07 Σεπ 2010, 14:49 | |
| Ρε καραγκιοζάκια ανόητα, σκέφτεικε κανείς πόσοι πόντοι είναι ο Seer με τη καμπάνα του ? Να μην πάρει ένα σκαλμ ? , ένα σκρολ ? ίσως και κάτι ακόμα ...?
και μετά σου λένε δεν πειράξανε τα ποντίκια ...
ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ...!!!
όταν τα 2 Abomination μου πέσουν πάνω σας και σας κόψουν φέτες εκεί να δεις πόσο θα γελάω ...!!!
ΥΓ. πάω να συνεχίσω το διάβασμα γιατί είμαι ακόμα στη σελίδα 45 της 8ης...
ΥΓ. βγάλτε τα άπλυτα στη φόρα νοικοκοιρούλες μου ...!!! | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τρι 07 Σεπ 2010, 14:49 | |
| | |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τρι 07 Σεπ 2010, 15:32 | |
| Το συμπέρασμά μου από αυτήν την ανάγνωση των restriction είναι ότι έχει η Ελλάδα μαστίζεται από μεγάλη Ανεργεία/Αεργεία Γιατροί / Δικηγόροι / Λογιστές σε ωράριο εργασίας βαράνε μύγες . . . | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τρι 07 Σεπ 2010, 15:38 | |
| Pfff !!! Υπερβολες | |
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τρι 07 Σεπ 2010, 15:43 | |
| Αφου δεν αρρωσταινουν αυτοι που τα εχουν, τι να κανουμε κ εμεις του ιδιωτικου τομεα? | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τρι 07 Σεπ 2010, 15:48 | |
| Αφου εσεις που εχετε εργασια και $$$ δεν θελετε εμας που δεν εχουμε να βαλουμε κανα γυψινακι / τζακι / οροφες / τοιχους / κλπ κλπ ? :Ρ | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τρι 07 Σεπ 2010, 18:26 | |
| Ρε σεις...
To Meeting Engagement (νο5) είναι μακράν το καλύτερο σενάριο του παιχνιδιού!!!!
Και το Watchtower (νο6) από τα πιο fluffy!!!
| |
| | | skario Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1578 Ηλικία : 45 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Vampire Counts Empire Registration date : 23/09/2008
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τρι 07 Σεπ 2010, 18:47 | |
| - mohammadurk έγραψε:
Πλέον πιστεύω ότι για πολύ καιρό ακόμη πρέπει οι μάχες να γίνονται: 1. στους 2000π (σημαντικός περιορισμός), 2. χωρίς SC (για λόγους fluff κυρίως), 3. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ random (1-6) σενάρια (αναγκάζει την κατασκευή allaround λιστών), 4. με την πολύ καλή προσθήκη των levels ορατότητας (ευκολία και χρήση των υπαρχόντων τεραίν)
Γι 'αυτό σε περιμένουμε Πάτρα | |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τρι 07 Σεπ 2010, 19:03 | |
| - Τσέχοφ έγραψε:
Στην Πάτρα αδελφές μου στην Πάτρα . . .
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τρι 07 Σεπ 2010, 19:13 | |
| Πότε είναι το τουρνουά Πατράσσο; (γκιφ λινκ) | |
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τρι 07 Σεπ 2010, 19:38 | |
| - mohammadurk έγραψε:
- Ρε σεις...
To Meeting Engagement (νο5) είναι μακράν το καλύτερο σενάριο του παιχνιδιού!!!!
Και το Watchtower (νο6) από τα πιο fluffy!!!
...... to 5? Το σεναριο που ΟΛΟΙ ριχνουμε animosity για το αν θα μπουν σε reserves τα unit μας???? Οκ....παω πασο! Τα μονα σεναρια που μπορει και ΠΡΕΠΕΙ να παιζονται σε τουρνουα ειναι τα 1 και 4. Το 2 ειναι η χαρα του αμπαλου παικτη Warhammer ( στηνεται οπου να ναι η μοναδα γιατι ειναι νωρις το πρωι, ο παικτης δεν εχει πιει τον καφε του , και προφανως δεν βλεπει την ΤΥΦΛΑ του).... Το 3 ειναι ΟΚ.Μπορει να παιχτει μια χαρα. Το προβλημα ειναι απλα ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ. Αλλιως ειναι οτι τα 1 και 4. Ιδανικα για τουρνουα. Το 5...τα ειπαμε. Free Animosity for All... To 6...να ριξουμε ζαρια να δουμε αν θα συνεχισει...οτι να ναι...απο τον 4ο γυρο κιολας. Sorry που σας το λεω τωρα, αλλα την προοπτικη να πανε καποιες μαχες ως τον 8ο γυρο την εχετε σκεφτει? Και ΑΝ ειναι Κυριακη και τελευταια μαχη? Τι ωρα θα γυρισουμε Αθηνα??? Τουρνουα=1 και 4 σεναριο. Τα αλλα ειναι για φιλικες μαχουλες. Επισης, καλο θα ηταν να δουμε και τα maps των τραπεζιων του Quest for Glory ολοι. Και εγκαιρα μαλιστα. ΥΓ Και μην μου πειτε για time limit. Γιατι ετσι κι αλλιως δεν ειναι δικαιο να παιζουν καποιοι 4 γυρους και να κερδιζουν μαχες και αλλοι 8 γυρους. | |
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τετ 08 Σεπ 2010, 11:43 | |
| Επειδή κωλώνεις τις προκλήσεις του 5 δεν σημαίνει ότι είναι κακό σενάριο... | |
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τετ 08 Σεπ 2010, 11:44 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τετ 08 Σεπ 2010, 11:51 | |
| Εχω ΗΔΗ παιξει 2-3 μαχες στο 5 ( στη μια μαλιστα η Goblinορδη μου, εξαυλωσε στον ΠΡΩΤΟ γυρο 25 Swordmasters και Teclis ). Εσυ? Αν τα reserves ηταν επιλογη του παικτη, ναι θα ηταν challenge. Τωρα ειναι απλα...animosity. Θα το δειτε και για το ETC. Με εξαιρεση τα 1 και 4(και το 3 αλλα το προβλημα ειναι ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ) τα αλλα δεν ειναι ΔΙΚΑΙΑ σεναρια για Τουρνουα. Για bring-and-play battles ειναι φανταστικα. Για τουρνουα ομως....δεν. Scario@ Τα MAPS ποτε θα τα δουμε? | |
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τετ 08 Σεπ 2010, 11:52 | |
| Skario slackadore
ΓΚΙΦ ΜΑΠΣ ... | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τετ 08 Σεπ 2010, 20:17 | |
| Gia ta maps 8a symfwnhsw ki egw !!! Alla den einai to parwn thread to swsto .
Enhmerwtika na sas pw oti ta new AR toy ETC den 8a aresoun se paaara pollous an briskete auta austhra. Toulaxiston ta prwta deigmata . Tha deixei....
YG. eimai se Netcafe kai den grafei Ellhnika , pls Admins dont edit my post !! ;o | |
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τετ 08 Σεπ 2010, 20:20 | |
| Tι να πω ,τα τομπ κινκς θα μας σωσουνε χαχα !!! | |
| | | lord limenix Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 805 Ηλικία : 48 Τόπος : Markopoulo Currently Playing : Death korps of Krieg Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τετ 08 Σεπ 2010, 21:20 | |
| - Asarnil έγραψε:
- Εχω ΗΔΗ παιξει 2-3 μαχες στο 5 ( στη μια μαλιστα η Goblinορδη μου, εξαυλωσε στον ΠΡΩΤΟ γυρο 25 Swordmasters και Teclis )
ΩΧ !!! Πώς το έκανες αυτό??? Τι λίστα είχες? | |
| | | Geryon Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 174 Registration date : 25/07/2010
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τετ 08 Σεπ 2010, 22:37 | |
| ε με 3 lobba και 2 Doom Diver δεν νομίζω να κοκκίνισε κιόλας :p φαντάζομαι τουλάχιστον... | |
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Τετ 08 Σεπ 2010, 22:49 | |
| και 4 chukka και 9 Fanatics. Ουτε που ντραπηκα καθολου, θα ελεγα. | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Πεμ 09 Σεπ 2010, 08:06 | |
| Additional Restrictions: Fanatics, Chukka, Lobba, Diver are Banned. They kill Teklis. Ban. Broken.
/harakiri! | |
| | | medas Spamlord
| Θέμα: Απ: Restrictions Giant Fanatic Πεμ 09 Σεπ 2010, 08:12 | |
| - Limenix έγραψε:
- ΩΧ !!! Πώς το έκανες αυτό???
Η φοβερή του στρατηγική βασίστηκε στο ότι έφερα 1-2 στη μαγεία, εάν είχα Τ7 θα ... μια μάντρα. | |
| | | | Restrictions Giant Fanatic | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |