Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| DWARFS VS VAMPIRE REPORT | |
|
+6Khar Vader Tzortz EXORISTOS Asarnil the Dragonlord Laskoulas iron man 10 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 16:49 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την iron man στις Δευ 27 Σεπ 2010, 16:52, 1 φορά | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 16:51 | |
| και επειδη η ιστορια γραφετε απο τους νικητες θα αφησω τον tzortz να γραψει το τι εγινε στην μαχη..... | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 16:55 | |
| Καλα πως σπασανε οι χαμερες εστω και με φλανκ τσαρτζ ? στους εφαγε ολους ? η τον βσβ ? Η επομενη φωτο λεω θα ειναι το φλανκ τσαρτζ το δικο σου με τους warrior φλανκ στους Ιπποτες του Αιματος !
Γκιφ ινφος ! | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 16:56 | |
| Φοβερό!!! |
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 16:58 | |
| βασικα εμεινε ενα γαμημενο γκουλ και δεν μπορεσα να κανω overun και επεσαν στα φλανκ βασικα μου τους σκοτωσε ολους σε 2 γυρους δεν αξιζε να ριξω και τους warriors στα φλανκ.... τα υπολειπα απο τον νικητη!!!! κανε υπομονη λάσκουλα | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 17:06 | |
| Γιατι βαζεις 6 war machines σαπακα? | |
| | | EXORISTOS Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 123 Ηλικία : 42 Τόπος : KERATSINI Currently Playing : TOMB KINGS Registration date : 10/06/2009
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 17:18 | |
| εντάξει ο tzortz το ξεφτύλισε. είδε πως δεν μπορεί να φτάσει στο επίπεδο των δικών μας σκηνικών και έβαλε ακόμα και στις μονάδες του. | |
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 17:24 | |
| - Asarnil έγραψε:
- Γιατι βαζεις 6 war machines σαπακα?
που λεει οτι δεν μπορω??? - EXORISTOS έγραψε:
- εντάξει ο tzortz το ξεφτύλισε.
είδε πως δεν μπορεί να φτάσει στο επίπεδο των δικών μας σκηνικών και έβαλε ακόμα και στις μονάδες του. ειδες ρε κουμπαρε αστα ειναι κομπλεξικος μωρε.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την iron man στις Δευ 27 Σεπ 2010, 17:26, 1 φορά | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 17:26 | |
| στους 2300 νομιζω πως θα ειναι οπως περυσι. 5 μαξ. | |
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 17:27 | |
| καλα μεχρι να βγουν τα restriction εγω θα παιζω με πολλα χαχαχαχαχα τι να κανω ρε μανα μου δεν βγαινω!!!! βασικα με 5 επαιξα... ο καταπελτης δεν βαρεσε ποτε χαχαχα | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 17:31 | |
| Μετα το report των HE vs Dwarfs , o Παναγιωτης , με πηρε τηλεφωνο τοσο χαρουμενος λεγοντας μου οτι στην επομενη μαχη θα πρεπει να εχω εναν full βαμμενο στρατο για να κανουμε και εμεις Report με terrain + units + etc etc .... Εγω φυσικα δεν μπορουσα να αρνηθω.... και το μονο που εμενε ηταν να δω τι στρατο θα εβαζα για να καλυψω την ορεξη του... Το διλημμα μεγαλο.... WE ? Chaos ? VC ? ... Mε WE δεν θα βλεπαμε --σχεδον ποτε-- CC οποτε και ποιος ο λογος για report.... , με χαος εχει βαρεθει να παιζει οποτε..... εμειναν οι Vampires...
Η λιστα μου ειχε :
1 Λορδ lvl3 Wizard + VC powers (SummonGhouls-All Lore-δεν θυμαμαι τι αλλο;ρ) 1 Necro + Scroll 1 VC BsB + Regen Banner + VC powers (Ghoulkin - DreadKnight) 12 Ghouls inc Champion 20 Ghouls inc Champion 20 Ghouls inc Champion 20 Ghouls inc Champion 20 Grave Guard FC - Banner of the BArrowing ( gief gold !!! ) 7 Blood Knights FC - 4+Ward - Kastellan has sword of might
Το deployment των Dwarf , σε συνδιασμο με το σεναριο (5) εκαναν την αποστολη μου ακομα δυσκολοτερη... τι και αν ειχα Ghoulkin .. Για να φτασω στην απεναντι γωνια που ειχε κανει deploy ο βρωμερος Dwarfis (πανω στον λοφο ταμπουρομενος!!!) ειχα να περασω απο 2 Organ - 1 Stone - 2 Cannons - 20 Thunder - Anvil (x5 γυρους ολα +τα πεζικα) ... Αν προσθεσει κανεις οτι μια μοναδα Ghouls (20αδα) , εμεινε Reserve και δεν θα μπορουσε να κανει March ουτε να "κερδισει" κατι απο το Ghoulkin μπορειτε να φανταστειτε οτι το deployment το δικο μου θα εμενε πισω - η τουλαχιστον η μοναδα με τον Lord ετσι ωστε καποια στιγμη να μπουν στο 12'' για Marching...
Το deployment του Ironman ηταν (απο αριστερα --> δεξια οπως κοιταω εγω τον στρατο του)
1. Cannon Burning για τα φλανκ 2. 20 Τhunder's FC +shield (πανω στον λοφο) 3. Μπροστα απο τους thunders μια 24-25? Warriors FC (κατω απο τον λοφο) 4. Διπλα τους 20(?) Hammerz με BSBαρα(rune of slowness 5+ward?) και ΘανοΠετρελη (1+ με reroll ?) (κατω απο τον λοφο) 5. Πισω απο τους Hammerz (πανω στον λοφο) Καταπελτης με rune of Accur - Rune of Pene? (εμεινε Reserve μπηκε τον 1ο γυρο) 6. Διπλα απο τον καταπελτη το 1ο... Οργκαν 7. Λιγο πιο διπλα το 2ο Cannon 8. Διπλα απο το κανονι το 2ο... Οργκαν (εμεινε Reserve μπηκε τον 1ο γυρο)
Το deployment μου : ( απο αριστερα --> δεξια οπως κοιταω εγω τον στρατο του ) 1. Necrom πισω απο το δασος ;ρ 2. 20 Ghouls 3. 20 Ghouls 4. 20 GraveGuard with Lord joined 5. BloodKnights joined from BSB 6. 12 Ghouls 7. πισω απ'ολες τις μοναδες στην ακρη του τραπεζιου (περιπου πισω απο το 2. ) μπηκε και η αλλη 20αδα στον 1 γυρο μου.
*more in a while !!! *
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tzortz στις Δευ 27 Σεπ 2010, 17:35, 1 φορά | |
| | | EXORISTOS Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 123 Ηλικία : 42 Τόπος : KERATSINI Currently Playing : TOMB KINGS Registration date : 10/06/2009
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 17:31 | |
| Ρε τρελε με το 1 organ και το καταπελτη τι έγινε , τα βλεπω μονο σε μια photo μρ τα ghouls διπλα. μαλακια στο στησιμο η pit of shades χωρις scatter ? | |
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 17:35 | |
| εφερα ασσο ρε και εμειναν reserve και τα 2
μα εμενα δεν με βολευει το σεναριο 5 κερδιζει ενα γυρο ο αντιπαλος.... αυτο το 5 θα παιχτει και στην πατρα???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την iron man στις Δευ 27 Σεπ 2010, 17:38, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 17:37 | |
| Tzortz@ Gief report και ασε το στησιμο!!! Το εχουν πει πρωτοι οι Κινεζοι: Μια εικονα = Χιλιες λεξεις!! Αυτα που λες τα ειδαμε στη φωτοοοοοο!!! Ξεκουνα γρια!!! | |
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 17:39 | |
| - Asarnil έγραψε:
- Tzortz@
Gief report και ασε το στησιμο!!! Το εχουν πει πρωτοι οι Κινεζοι: Μια εικονα = Χιλιες λεξεις!! Αυτα που λες τα ειδαμε στη φωτοοοοοο!!! Ξεκουνα γρια!!! πεστα ρε εντυ μας λεει κατι το οποιο φαινετε απο χιλιομετρα!!! αχαχαχα τελειωνε γρια και κανε το ρεπορτο!!! | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 17:58 | |
| Η... αλωνιστική μηχανή των Blood Knights όλα τα λεφτά!!! Πως και δεν συγκέντρωσες όλο το shooting σ'αυτούς; | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 18:10 | |
| 6 kommatia terrain? ριχνετε κανονικα για το τερραιν? ή το κλασσικο "δεν βαριεσε αδελφε 2 λοφους 2 δαση και ενα κτηριο"? Εδω στο cambridge εχουμε ενα "παλικαρι " που οταν παιζεις μαζι του εχεις αυτοwin, στον Πειραια αυτο το "παιδι" λεγετε Παναγιωτης?!?!? πλακα κανω φυσικα | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 18:27 | |
| Μετα το report των HE vs Dwarfs , o Παναγιωτης , με πηρε τηλεφωνο τοσο χαρουμενος λεγοντας μου οτι στην επομενη μαχη θα πρεπει να εχω εναν full βαμμενο στρατο για να κανουμε και εμεις Report με terrain + units + etc etc .... Εγω φυσικα δεν μπορουσα να αρνηθω.... και το μονο που εμενε ηταν να δω τι στρατο θα εβαζα για να καλυψω την ορεξη του... Το διλημμα μεγαλο.... WE ? Chaos ? VC ? ... Mε WE δεν θα βλεπαμε --σχεδον ποτε-- CC οποτε και ποιος ο λογος για report.... , με χαος εχει βαρεθει να παιζει οποτε..... εμειναν οι Vampires... Η λιστα μου ειχε : 1 Λορδ lvl3 Wizard + VC powers (SummonGhouls-All Lore-δεν θυμαμαι τι αλλο;ρ) 1 Necro + Scroll 1 VC BsB + Regen Banner + VC powers (Ghoulkin - DreadKnight) 12 Ghouls inc Champion 20 Ghouls inc Champion 20 Ghouls inc Champion 20 Ghouls inc Champion 20 Grave Guard FC - Banner of the BArrowing ( gief gold !!! ) 7 Blood Knights FC - 4+Ward - Kastellan has sword of might Το deployment των Dwarf , σε συνδιασμο με το σεναριο (5) εκαναν την αποστολη μου ακομα δυσκολοτερη... τι και αν ειχα Ghoulkin .. Για να φτασω στην απεναντι γωνια που ειχε κανει deploy ο βρωμερος Dwarfis (πανω στον λοφο ταμπουρομενος!!!) ειχα να περασω απο 2 Organ - 1 Stone - 2 Cannons - 20 Thunder - Anvil (x5 γυρους ολα +τα πεζικα) ... Αν προσθεσει κανεις οτι μια μοναδα Ghouls (20αδα) , εμεινε Reserve και δεν θα μπορουσε να κανει March ουτε να "κερδισει" κατι απο το Ghoulkin μπορειτε να φανταστειτε οτι το deployment το δικο μου θα εμενε πισω - η τουλαχιστον η μοναδα με τον Lord ετσι ωστε καποια στιγμη να μπουν στο 12'' για Marching... Το deployment του Ironman ηταν (απο αριστερα --> δεξια οπως κοιταω εγω τον στρατο του) 1. Cannon Burning για τα φλανκ 2. 20 Τhunder's FC +shield (πανω στον λοφο) 3. Μπροστα απο τους thunders μια 24-25? Warriors FC (κατω απο τον λοφο) 4. Διπλα τους 20(?) Hammerz με BSBαρα(rune of slowness 5+ward?) και ΘανοΠετρελη (1+ με reroll ?) (κατω απο τον λοφο) 5. Πισω απο τους Hammerz (πανω στον λοφο) Καταπελτης με rune of Accur - Rune of Pene? (εμεινε Reserve μπηκε τον 1ο γυρο) 6. Διπλα απο τον καταπελτη το 1ο... Οργκαν 7. Λιγο πιο διπλα το 2ο Cannon 8. Διπλα απο το κανονι το 2ο... Οργκαν (εμεινε Reserve μπηκε τον 1ο γυρο) Το deployment μου : ( απο αριστερα --> δεξια οπως κοιταω εγω τον στρατο του ) 1. Necrom πισω απο το δασος ;ρ 2. 20 Ghouls 3. 20 Ghouls 4. 20 GraveGuard with Lord joined 5. BloodKnights joined from BSB 6. 12 Ghouls 7. πισω απ'ολες τις μοναδες στην ακρη του τραπεζιου (περιπου πισω απο το 2. ) μπηκε και η αλλη 20αδα στον 1 γυρο μου. Η συνεχεια
Αργησαν να κανουν την εισοδο τους στο παιχνιδι τα Organ + Catapult ... καπου θα τα επιναν παλι οι βρωμοναννοι ... Με συνοπτικες διαδικασιες (δηλαδη καθολου mov ) φτασαμε στο Shooting face οπου μονο το Anvil + Cannons ειχαν "στοχους" . Το Ανβιλ φυσικα πανω στην μοναδα των BloodKnights με σκοπο να πανε πιο αργα και απο τον Εντυ... χωρις ΦΥΣΙΚΑ να χασω μοντελο . Τα 2 κανονια εκανα 4-5 πληγες στα Ghouls και αυτο ηταν... Στον γυρο μου προσπαθησα να κλεψω και 1-2'' αλλα με ειδε , ετσι ωστε να παω γρηγοροτερα πανω του ... Επειδη δεν το καταφερα αυτο --ειχε γουρλωσει τα ματια του ΝΑΑΑ πανω απο το τραπεζι-- ειπα να ξεκινησω το Magic ... Δυστυχως , με το rune of Balance αλλα και με τα rolls μου δεν καταφερα παρα πολλα αλλα τουλαχιστον καταφερα να τον κανω να χαλασει το 1ο scroll στο Wind of Undeath ... Οι μοναδες μου γεμισαν -σχετικα-αλλα ενα spell ( 1 ζαρακι εφερα 1 ;ρ ) οποτε και τελειωσε η μαγεια μιας και με τους αλλους 2 δεν καταφερα να κανω τπτ , τα εκοψε (2 VanhelsdanceMacabitelaviv) . Στον 2ο γυρο.... παλι ενα ηρωικο mov' των Dwarfs με εφερε σε "αποσταση" αναπνοης για επιθεση.... Λογαριασα χωρις τον ξενοδοχοengineer.... Μου εκανε τοσα wounds στην μοναδα των Ghouls ετσι ωστε να μην μεινει ουτε 1 για να μπορεσω να κανω Raise... Το Anvil φυσικα στους ιπποτες.... Εχοντας λοιπον 1 μοναδα λιγοτερη και αλλη 1 αρκετα μακρια τα πραγματα αρχιζαν να μοιαζουν δυσκολα.... Προσπαθησα να γεμισω τις μοναδες μου ( 3D6 wounds ) αλλα με το 2ο Dispell Scroll μου το εκοψε . Ευτυχως για μενα , αλλα και για το τελικο αποτελεσμα , δεν εφερε το 4+ για να το ξεχασω . Αυτο το σπελλ , αργοτερα , θα μου εδινε το παιχνιδι ... αλλα εκεινη την στιγμη προσπαθουσα με καθε τροπο να τον κανω να στρεψει τα πυρα του σε αλλες μοναδες εκτος απο τους GraveGuard με τον Λορδο... Ετσι , η μοναδα με τα 12 Ghouls "εστριψε" δεξια με σκοπο να πεσει πανω σε Cannon και μετα Overrun σε Organ.... Ο 3ος γυρος του Παναγιωτη , μετα απο την απο την εξαυλωση των Ghouls αρχισε σιγα σιγα να προωθει τα πεζικα του.... Δεν ειχε τιποτα να χασει.... η GraveGuard με μολις 10-12 μοντελα και εναν ολοκληρο γυρο shooting δεν ηταν αρκετη για να τον σταματησει.... Ο λορδος εμοιαζε απελπιστικα μονος του.... οι BloodKnights δεν μπορουσαν να βοηθησουν με το anvil συνεχεια "πανω" τους.... Το shooting του καταφερε να αφησει τους Grave Guard μολις... 4.... και να κανει 4 wounds στην μοναδα των Ghouls που ηταν στις 6-7'' μακρια.... Δυσκολα , πολυ δυσκολα... Τουλαχιστον ελεγα δεν εχει scrolls .... Οταν ειδα την μοναδα των Warriors κοντα (11,5'') ειπα να παω για charge γιατι ετσι κι αλλιως αν δεν φτασω δεν θα εχει διαφορα.... To shooting 8α το φαω.... Ηθελα ενα 8 ... λεω εεε δεν ειναι υπερβολικο.... Και ομως ... εφερα 1 ... 1 , το χειροτερο αποτελεσμα.... Στην αλλη γωνια , τα Ghouls ηθελαν 9 (+4 = 13'' αποσταση) για να κανουν επιθεση στην πολεμικη μηχανη και ετσι να δωσω λιγο χρονο ακομη στους Blood + Ghouls + Grave να γεμισουν αλλα και να "ερθουν" ολοι σε μια ευθεια... Δυστυχως δεν εφερα ουτε αυτο και εμειναν 7'' μακρια.... Στην μαγεια τα ζαρια ηταν αρκετα να κανω την μοναδα των GraveGuard να παει πισω στα 12'' μοντελα αλλα και να γεμισω την μοναδα με τα Ghouls . Επισης με εναν Vanhelsing εφερα την μοναδα των Ghouls πιο κοντα ... Κατι ηταν κι αυτο λεω.... Ελπιζω τωρα , να μην περασει πολλες πληγες στο shooting ετσι ωστε τον επομενο και χωρις Scrolls να γεμισω ... Ο 4ος ηταν τρομερος γυρος.... Οι Hammerz πλησιασαν την μοναδα των Ghouls , λιγοτερο απο 6'' (γκουχγκουχ.... γιατι αραγε ..) ... οι Warriors ανοιξαν δρομο για το shooting του κανονιου και τωρα ολα εδειχναν ευκολα.... Οι thunderz αποφασισαν να "μειωσουν" την μοναδα με σκοπο να την αποτελειωσουν οι Hammerz στο CC ... Ευτυχως για μενα , δεν εκαναν αρκετες πληγες (νομιζω 3-4?) και το Anvil για πρωτη φορα , χρησιμοποιηθηκε για να κανουν Charge οι Hammerz πανω στην μοναδα των Ghouls ... Ολο το αλλο shooting πηγε στην μοναδα των GraveGuard οπου και τελικα δεν εμεινε.... ΚΑΝΕΙΣ ...... Στο CC ο Παναγιωτης εκανε τοσες πληγες οσες επρεπε για να.... κερδισω το παιχνιδι :Ρ Εμεινε 1 ολοκληρο Ghoul στο τελος του CR με αποτελεσμα να μην κανει Overrun και να βλεπουν τα φλανκ της μοναδας οι..... BloodKnights ... χωρις Anvil πανω τους.... .... μιαμ μιαμ... Χωρις δευτερη σκεψη (και ευτυχως εφερα 10 ;ρ ) κανω declare στο flank !!! Με το rune of slowness δεν καταφερνει να μου κοψει το Charge και τωρα οι 16 Hammerers ειχαν 7 BloodKnights + 1 VC BSB στο φλανκ τους.... !!! Στην αλλη γωνια , τα ghouls τελικα καταφεραν να φτασουν την πολεμικη μηχανη , χωρις δυστυχως να καταφερουν να την "σπασουν" ( 13 επιθεσεις poison εκανα 3 wounds ) . O λορδος μου "τρεχει τρεχει" μεσα στην μοναδα των Ghouls που την ειχαν δει Κεντερης για να προλαβουν την μαχη αλλα και να σωσουν τον λορδο απο τις κανονομπαλλες ... Η μαγεια μου δεν εκανε απολυτως τιποτα μιας και ολα τα σπελλ κοπηκαν.... Λεω δεν μπορει , στο CC θα κερασω σαμπανιες αλλα τελικα ουτε γκαζοζα δεν κερασα... Δεν εκανα αρκετες πληγες ενω ο BSB αρνηθηκε και το Challenge που του ζητησε ευγενικα ο Kastellanos (Ισπανος ?) ... Ο 5ος γυρος βρηκε τους Warriors να κανουν turn με σκοπο οχι να βοηθησουν τους Hammerers που ηταν χαμενη υποθεση --ετσι τουλαχιστον πιστευαν-- αλλα να σωσουν τις πολεμικες μηχανες απο τα ghouls... Μαζι με βοηθεια απο τον Δαλουκα ( Anvil ) πηγαν ακομη 6'' ... Εγω περιμενα οτι στο CC θα "φαω" την πολεμικη μηχανη ( 1 ειχε μεινει ) και στον γυρο μου θα εκανα charge στο organ διπλα ! Τελικα δεν εγινε κατι τετοιο μιας και δεν μπορεσα να κανω 1 wound ... Οι BloodKnights αφου σαπακιασαν τους Hammererz και τους χαρακτηρες μουσι-προς-μουσι δεν αφησαν ουτε 1 με αποτελεσμα ο ΘανοςΠετρελης να μην ειναι stubborn και να σπασει .... Ηταν τετοια η μανια τους ... που σχεδον εφτασαν στην αλλη γωνια , κοντα στο κανονι ... Ποντοι λεω , για τον 6ο !!! Στον 6ο ο Παναγιωτης εκανε Charge (Δαλουκας helped) στα Ghouls ενω με το shooting (ο καταπελτης με indrect fire πισω απο το δασος εφαγε τον Necromancer -.- ) του προσπαθουσε ειτε να μειωσει τους BloodKnights ειτε τα Ghouls αλλα χωρις αποτελεσμα.... Μαλιστα στην προσπαθεια του το 1 organ μας αφησε χρονους ... Νομιζω ηταν αυτο που ειχε αργησει να "ερθει" ... Το Flank charge στα ghouls απο τους Warriors με εκανε να χασω την μοναδα αλλα να παρω τουλαχιστον το μηχανημα ... Νομιζαμε οτι το παιχνιδι ειχε τελειωσει... θα επερνα τους ποντους του κανονιου και τελος... ομως... Ο 6ος γυρος δικος μου περα απο το Charge στο κανονι απο τους BloodKnights εφερε και τον Λορδο μου να κανει ενα Summon Undead Horde με 24 Zombies ... στα Rear των Warriors.... Με εναν Irre's VanHelsDanceMaccabiTelaviv να κανουν Rear Charge στους Warriors ... Δεν τους εφαγαν φυσικα απλα τους εσπασαν και καταστραφηκαν στην ακρη του τραπεζιου... Αυτο μου εδωσε και την νικη ... Οι bloodknights με 2 Banner ( bsb + unit ) και τους χαρακτηρες "βγηκαν" MVP με τα Zombie να ειναι σε αποσταση αναπνοης απο τις δαφνες.... Ελπιζω την επομενη φορα σε περισσοτερες φωτο με αλλο στρατο ;Ρ | |
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 18:29 | |
| - mohammadurk έγραψε:
- Η... αλωνιστική μηχανή των Blood Knights όλα τα λεφτά!!!
Πως και δεν συγκέντρωσες όλο το shooting σ'αυτούς; ma den pethenoun oi bastards 4+ ward kai 4+ regen?? kai 2+ armour??? den peftoun apla ta terain itan 8 file kiour apla stin foto den fenontai re.... P.S den exei edo ellinika den ksero giati proti fora mou tixenei!!! P.S2 re mipos den sozeis kai to ward kai to regen??? kai sozeis mono ena apo ta 2?? | |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 18:29 | |
| Οχι Μητσο απλα φτιαχνουμε τα τερραιν οπως μας αρεσει και νομιζουμε οτι θα τα "βρουμε" σε καποιο τουρνουα . Στο σπιτι μου τα τερραιν τα φτιαχνει παντα ο αντιπαλος οπως νομιζει ΥΓ. 3 ;ρ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tzortz στις Δευ 27 Σεπ 2010, 18:52, 1 φορά | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 18:38 | |
| Φοβερο ΡΕΠΟΡΤ , το απολαυσα πραγματικα !!! Αντε και με χαρα να δουμε και αλλες τετοιες μαχες και περιγραφες ! | |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 18:40 | |
| Καταπληκτικό το Ραδιο(φονικό) Battle Report. Περιμένω πρόσκληση Γιώργο για να φέρω τα elfάκια μου, βιντεοκάμερα και φωτογραφική. Στο δικό μου χώρο δεν γίνεται λόγω έλλειψης φωτισμού (θα είχαν πλεονέκτημα οι Undead).
P.S. Τι initiative έχουν τα Ghouls?
| |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 18:52 | |
| Μανωλη οποτε θελεις , παρε και τον Δημητρη και ελατε | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 18:56 | |
| - Παράθεση :
- το Anvil για πρωτη φορα , χρησιμοποιηθηκε για να κανουν Charge οι Hammerz πανω στην μοναδα των Ghouls ... Ολο το αλλο shooting πηγε στην μοναδα των GraveGuard οπου και τελικα δεν εμεινε.... ΚΑΝΕΙΣ ...... Στο CC ο Παναγιωτης εκανε τοσες πληγες οσες επρεπε για να.... κερδισω το παιχνιδι :Ρ Εμεινε 1 ολοκληρο Ghoul στο τελος του CR με αποτελεσμα να μην κανει Overrun και να βλεπουν τα φλανκ της μοναδας οι..... BloodKnights ... χωρις Anvil πανω τους.... .... μιαμ μιαμ
Η δικαίωση του Λασκούλα. - Παράθεση :
- ma den pethenoun oi bastards 4+ ward kai 4+ regen?? kai 2+ armour??? den peftoun apla
ένα 4+ σώζουν μόνο ρε και είναι 5 νοματαίοι ΥΓ Συγχαρητήρια για την μάχη και το ρεπόρτο. | |
| Θέμα: Απ: DWARFS VS VAMPIRE REPORT Δευ 27 Σεπ 2010, 18:59 | |
| | |
| | | | DWARFS VS VAMPIRE REPORT | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |