Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Warhammer Tactica's Needed. | |
|
+5Johneleos Aerico Altair talazorn Trollzor 9 απαντήσεις | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Warhammer Tactica's Needed. Παρ 08 Οκτ 2010, 16:41 | |
| Με αφορμή το Post του Metaller... Θα προτείνω κάτι απλό. Γιατί δεν πιάνετε ο κάθε ένας να γράψει αυτά που ξέρει σαν "Tactica" όπως κάνω εγώ στο 40.000, για να μαθαίνει ο κόσμος? Ψιλολεπτομέρειες δηλαδή, όπως τα λέει ο Τalazorn, όχι "τα μυστικά του βάλτου", να βοηθηθούν οι νεότεροι. Καιρός είναι γαρ οι τόσοι παλαίμαχοι να προσφέρουν στην κοινότητα γαρ το κατιτίς. Γαρ. | |
| | | talazorn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Ηλικία : 34 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Παρ 08 Οκτ 2010, 17:10 | |
| | |
| | | Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Παρ 08 Οκτ 2010, 17:41 | |
| | |
| | | Aerico Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 714 Currently Playing : There is only one army Registration date : 21/12/2009
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Παρ 08 Οκτ 2010, 17:45 | |
| Απο αυριο θα ξεκινήσω να φτιάχνω εγώ ενα για την IG. Αυτό το post φέρει την αυθεντική σφραγίδα του: High lord of Terra and Supreme high Commander of the Imperial Guard Stelaras mod edited: Εσύ λάκη να πάς στο 40Κ thread banban | |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Παρ 08 Οκτ 2010, 20:47 | |
| ναι ναι ναι αντε θελω για vampire counts kai για ολα τα υπολειπα να μαθω γενικα τι παιζει | |
| | | Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Σαβ 09 Οκτ 2010, 01:03 | |
| ζητα απο τον skario για VC | |
| | | elrik Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 44 Τόπος : κερατσινι Registration date : 16/09/2008
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Σαβ 09 Οκτ 2010, 01:10 | |
| space wolves κανεις θα γραψει η θα πρεπει να λιωσω στις μαχες και να γραψω εγω!!!!!!!!
mod edit, Και εσύ σκουλίκι να πάς στο thread του 40Κ
| |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Σαβ 09 Οκτ 2010, 01:19 | |
| Lizardmen-Dark Elves! |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Σαβ 09 Οκτ 2010, 09:00 | |
| - Chronomancer έγραψε:
- Με αφορμή το Post του Metaller...
Θα προτείνω κάτι απλό. Γιατί δεν πιάνετε ο κάθε ένας να γράψει αυτά που ξέρει σαν "Tactica" όπως κάνω εγώ στο 40.000, για να μαθαίνει ο κόσμος? Ψιλολεπτομέρειες δηλαδή, όπως τα λέει ο Τalazorn, όχι "τα μυστικά του βάλτου", να βοηθηθούν οι νεότεροι.
Καιρός είναι γαρ οι τόσοι παλαίμαχοι να προσφέρουν στην κοινότητα γαρ το κατιτίς.
Γαρ. Chrono@ Το Fantasy αποτελειται απο πολλους experts. Δυστυχως. Kαι ΑΝ ξεκινησουμε κατι σαν Tactics, συντομα θα καταντησει thread με φωτιες... Λυπηρο ειναι. Αν θες την αποψη μου και οι νεοι παικτες ενδιαφερονται, θα προτεινα, το εξης: Κανουμε Assign 5-6 ατομα και τους οριζουμε στρατους προς αναλυση. Π.χ. Δαιμονες, Beasts, Ηigh Elves (στρατους που εχω παιξει στο ETC με πολυ καλα αποτελεσματα) σας τους αναλυω με ευχαριστηση. Και την Empire , με την οποια περυσι θα αντιπροσωπευα την Ελλαδα (Score Καθολικων: 15-3-1). Αν αρχισουν παλι ομως τα..."με ποια Λογικη κανεις αυτους τους στρατους εσυ και οχι εκεινος" , σορρυ κιολας που το λεω .... ασε , δεν το λεω. Οποιος καταλαβε , καταλαβε. | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Σαβ 09 Οκτ 2010, 09:09 | |
| Γνωρίζω το community του WHFB αλλά δεν νομίζω ότι θα βρεθούν δύο άτομα με @@ να γράψουν το ίδιο κείμενο. Παίρνει ώρα και μόνο η ανάλυση unit per unit. Most dogs just bark. Do it, don't chat it. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Σαβ 09 Οκτ 2010, 09:11 | |
| Εγω το κανω με ευχαριστηση παντως. | |
| | | Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Σαβ 09 Οκτ 2010, 10:43 | |
| καντε το ρε παιδια να δουμε λιγο φως οι αρχαριοι... | |
| | | talazorn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Ηλικία : 34 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Σαβ 09 Οκτ 2010, 11:59 | |
| Εγώ απλά πιστεύω όποιος θέλει να κάνει ανάλυση κάνει και έτσι κι αλλιώς φαίνεται μετά ποιος λέει βλακείες και ποιος όχι (και στα forum του εξωτερικού υπάρχουν πολλα άρθρα tactica με μπαρούφες μέσα). Απλά τα topics αυτά να είναι κλειδωμένα για να μην υπάρχουν σχόλια κτλ και μετά μπορούν, αν υπάρχει ανάγκη, να γίνουν polls για να βγει ποιο είναι το καλύτερο για να μην χρειάζεται ο καθένας να διαβάζει 5-6 άρθρα, να διαβάζει 1-2 για τον κάθε στρατό. | |
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Πεμ 14 Οκτ 2010, 20:07 | |
| Καλά ωρέ γκιαούρηδες, θα πάρω τον Ονούρ Μπέη να έρθω να σας βάλω ρίξω κανά χαράτσι... Τόσοι μάστορες, μόνο 1 τάκτικα χτίζετε? Ή σα τα γεφύρια της Άρτας... ολημερίς τα χτίζετε το βράδυ κάνει "μπούπα"? Ούτε σχόλια στο 1 και μοναδικό τάκτικα που ετολμήθει; Αλλά να μου πείς... με κονδυλοφόρο και μελανοδοχεία που να πάει μπροστά το θέμα! Άντε, εφεύρετε τη γραφομηχανή ωρέ να γίνει καμιά δουλειά | |
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Πεμ 14 Οκτ 2010, 20:42 | |
| Ελα, ελα. Θα κανω την Empire καποια στιγμη. | |
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Τετ 01 Δεκ 2010, 13:57 | |
| Bump. flame on! (burna burna) Για να μην έχουμε Tacticas μάλλον δεν έχουμε και γνώστες... flame off... NOT!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chronomancer στις Τετ 01 Δεκ 2010, 15:32, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Τετ 01 Δεκ 2010, 13:59 | |
| Να γράψω εγώ μία; |
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Τετ 01 Δεκ 2010, 14:03 | |
| Θα σας γραψω για την Empire στην 8η.
| |
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Τετ 01 Δεκ 2010, 14:04 | |
| - metaller έγραψε:
- Να γράψω εγώ μία;
Word!!!! Beer Tactica! | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Τετ 01 Δεκ 2010, 14:32 | |
| KoιταΧΤΕ μετα απο παρακληση του Στελακι εδω και κανα διμηνο εχω ξεκινησει για Σαυρες εχω τελειωσει σχεδων χαρακτηρες αλλα ντρεπομαι να ποσταρω για να μη κοροιδυετε :P:P Eγω λεω να κανετε των Νταρκ Ελνταρς ! | |
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Τετ 01 Δεκ 2010, 14:33 | |
| γιατί να σε κοροϊδεύουμε δικηγορίσκε; | |
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Τετ 01 Δεκ 2010, 15:01 | |
| - Chronomancer έγραψε:
- metaller έγραψε:
- Να γράψω εγώ μία;
Word!!!! Beer Tactica! Κρουασάν Τάκτικα θα έλεγα! Έχω δοκιμάσει τα πάντα και κατέληξα σε folie με επικάλυψη σοκολάτα!!! |
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Τετ 01 Δεκ 2010, 15:03 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Warhammer Tactica's Needed. Τετ 01 Δεκ 2010, 15:55 | |
| Πρέπει να είμαι ο μεγαλύτερος κρουασάνωνθρωπος ανά την Ελλάδα. Ακόμα και τώρα 2+ τρώω την ημέρα! Γι'αυτό και η μπάκα. Και το 2000 που πήγα Αγγλία, με ξεπροβόδισαν με 50 κρουασάν, ενώ και από Ρουμανία που με επισκέφτηκαν μου έφεραν κάμια 20αριά Chipicao... |
| | | | Warhammer Tactica's Needed. | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |