Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| force from barrows!!! | |
|
+5Asarnil the Dragonlord Khar Vader Laskoulas Blacknister spree7 9 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 14:26 | |
| | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 14:30 | |
| Ρε εντι σορυ αλλα δε το διαβασα καν Τι να διαβασω τα θελω και τις προσωπικες αποψεις καθε ενα που παιζει βαμπιρ? Ας διαβασουμε καλητερα το weapon description και τα ερρατα αυτο πρεπει να δουμε. Αμφιβαλεις οτι απο ws 7 οταν πας ws10 με το οπλο , ειναι ΜΠΟΝΟΥΣ? Δες μετα τα 2 ερατα για τα οπλα και το τι παιζει στα χαρακτηριστικα και πες μου. Εγω ετσι το καταλαβαινω με τα φτωχα αγγλικα μου , αν η σωστη μεταφραση ειναι αλλη πασο αλλα ορος fixed δεν υπαρχει η δινει μπονους η οχι ενα αντικειμενο, ιμο | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 14:35 | |
| Εκεινοι που παιζουν ομως το ιδιο βιβλιο και τα ιδια errata χρησιμοποιουν ,χωρις να λενε τιποτα, το WS στα τουρνουα. Αλλο bonus ( + something) αλλο WS=10. Δεν ειναι Bonus. Ειναι το WS του. Βαριεμαι να βρω τη συζητηση που ειχε γινει. Αλλα καπου υπαρχει. Ας την ψαξει καποιος αλλος. Παντως απο οσο θυμαμαι- ναι υπηρχαν αυτες οι αντιρρησεις που λες- αλλα εξηγησαν γιατι παιζει το combo. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 14:37 | |
| | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 14:41 | |
| Έντυ, αυτοί στέκονται στην λέξη "bonus" και την ερμηνεύουν ότι αναφέρεται μόνο στα +1,2 κτλ
Ένα Bonus δεν έχει μόνο μία μορφή! Και το να σου πηγαίνει το χαρακτηριστικό κατευθείαν στο 10, bonus είναι. Ο ήρωάς μου που έχει το όπλο που του δίνει I 10, δεν θα έχει Ι 10 όταν θα πρέπει να κάνει τεστ στο magic phase! | |
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 14:42 | |
| Βοnus: Στη βασικη σου ability προστιθεται κατι. +1, +2 κλπ. WS=10 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BONUS. Ειναι το WS σου. Αυτο λεει Μητσο. Δεν ειναι bonus. Ειναι Benefit. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 14:44 | |
| - Asarnil έγραψε:
- Δεν ειναι bonus. Ειναι Benefit.
Benefit ή fixed characteristic? Με μπερδεύεις μάγε με τις συνεχείς αλλαγές ορολογίας! | |
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 14:45 | |
| Παντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι bonus. | |
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 14:49 | |
| Δεν ειμαι σιγουρος , δεν ειναι ξεκαθαρο και σιγουρα σα λογικη τεινη στο μπονους. Εμενα για μπονους μου φαινετε, εκτος φυσικα αν αποφασισει το ΕΤΣ αλλο τα μπονους στα αντεικημενα αλλο τα μπενεφιτ και αλλο τα φιξντ ... Τι να σου πω μπερδεμενο , εμενα ολα τα παραπανω μου φαινονται με μια λεξη Μπονους
Και μια και ειπα μπονους αν δεις την ετυμολογια της λεξης BONUS , ειναι λατινικη και σημαινει ΚΑΛΟ αυτο που σε καλητερευη , σου δινει πλεονεκτημα. Σαφως το +2 on ws οπως και το πας ws120 ειναι μια καλητερευση της ηδης υπαρχουσας καταστασης , αρα ενα Μπονους...
Ειναι μια λυση και αυτο νομιζω ... | |
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 14:50 | |
| Σίγουρα ΕΙΝΑΙ σύμφωνα με τον ορισμό της λέξης. Το να σου αυξάνεται το WS στο 10 σίγουρα είναι κάτι περισσότερο από αυτό που είχες! | |
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 14:51 | |
| Και ξαναλεω το οτι πας απο WS7 σε WS 10 τι ειναι αν δεν ειναι μπονους ?
Μπενεφιτ, φιξντ αμπιλιττυ κτλ κτλ ?
Που υπαρχουνε αυτοι οι οροι στο warhammer
Ελα να μη κανουμε την τριχα τριχια ρε παιδια ...
Μπονους ειναι σε ολες αυτες τις περιπτωσεις και μορφες ...
Μιλαμε για τρελο ρουλ αμπιουσινκ εχετε ριξει... | |
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 14:54 | |
| Και στα Αγγλικα
bo·nus (bns) n. pl. bo·nus·es 1. Something given or paid in addition to what is usual or expected.
Usaly expected ws 7 and oupssss ws 10 with the weapon
Παμε να δουμε τι γινονται τα μπονους απο weapons
Απαντηση "Μετρανε μονο σε close combat attacks"
Προεδρος
"Ευχαριστω Λυεται η συνεδριασης" | |
| | | spree7 Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 592 Ηλικία : 39 Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Currently Playing : WHFB Registration date : 03/01/2009
| Θέμα: re!! Τρι 12 Οκτ 2010, 15:12 | |
| τελικα απαντηση βρηκαμε η οχι ακομα τι ws μεταφερει 10 η 7? παντως στα erata των vampire δεν εχει απαντηση στο θεμα ....το μονο που λεει ειναι οτι στο accursed armour πoυ κοβει -3 ws μεταφερει ws 4 και οχι 7 | |
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 15:18 | |
| Τι δε καταλαβες ρε Σπρι ? Διαβασες καθολου τι εχει γραφτει ? Ειναι μπονους και δε μεταφερεται ... | |
| | | Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 15:55 | |
| Για να ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά, στην 7η μεταφερόταν!! | |
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 15:57 | |
| Ε φυσικα Αλλα τα ερατα της 8ης αλλα λενε Tα βαλανε ολα στη θεση τους Απληστοι Βαμπαιρ !!! | |
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 16:06 | |
| Υπήρχε στην 7η??? Δεν θυμάμαι τέτοιο common magic weapon... | |
| | | Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 16:10 | |
| Ναι!!!
Ρε Μητσο που ακριβώς το λέει γιατι δεν το βρισκώ;;;
Όπως επίσης αν είναι έτσι όπως τα λες γιατι τότε δίνει μόνο 4WS αν φοράει την Accursed Armor; Εδώ δεν υποτιθεται ότι είναι μπόνους (έστω αρνητικό), ή μοιράζει μόνο τα αρνητικα και όχι τα θετικά;
Q. If a Vampire Lord is wearing the Helm of Commandment and the Accursed Armour (-3 to WS), what Weapon Skill does he pass onto a friendly unit? WS7 or WS4? (p85) A. WS 4.
| |
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 16:14 | |
| | |
| | | Giorel Hero
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 16:18 | |
| Q: Does a magic item or spell that gives a bonus to a characteristic, do so bonus for all rules purposes (e.g. the effect of spells, characteristic tests, etc)? (p4) A: Yes, except for magic weapons or where the description of the item or spell specifically says otherwise.
ε ΨΙΤ, παλικάρι, ξέχασες τα μαγικά όπλα!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Giorel στις Τετ 13 Οκτ 2010, 00:36, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 16:19 | |
| Ναι | |
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 18:09 | |
| Λοιπον: Και στα Αγγλικα bo·nus (bns) n. pl. bo·nus·es 1. Something given or paid in addition to what is usual or expected Ποσο bonus δινει στον VC Lord ποσο δινει στον VC hero ποσο δινει στον Wight King και ποσο δινει στον Νecromencer? +1? +2? +n? Ελεοσα πια. Ολοι μπορουν να παιζουν στο εξωτερικο με 10 WS και Helm? Ναι. Εδω δεν μπορουν επειδη δεν το καταλαβαινουν 2-3? Ε ΟΧΙ! Spree7, παιχτο μανα μου. Επιτρεπετai ΚΑΙ εξω απο την Μπανανια. | |
| | | APE Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 186 Ηλικία : 40 Τόπος : Θεσσαλονικη Currently Playing : WF Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 18:56 | |
| η ολη φαση απο οσα λετε ειναι η εξης:
α) παιρνω +2 επιπλεον στο ινιtiative απο οπλο.. εχω π.χ 3 και με το οπλο +2 ,αρα παω στο 5 στη μαχη.. μου λει pit of shades και ριχνω με 3 ομως....
β)εχω ενα σπαθι που μου λει εχeiς initiative 10.... ο ηρωας μου πριν ειχε 4 αλλα δε μου προσθεσε τπτ το σπαθι.. Μου λεει ξερα οτι εχω 10(και ναι ειναι μπονους αλλα δε μας νοιαζει η ορολογια του)... μου λει pit of shades και ριχνω με 10 ομως....
γ)λογικα αν με το αρμουρ δινει το ws toυ 4στη μοναδα αντι για 7 ο λορδος τοτε γιατι να μην δινει και το 10 αφου και αυτο προερχεται απο αντικειμενο?
Το α)παραδειγμα εινai λαθος αφου αν πιω ενα ποτιον οφ στρενγκθ τοτε κανω τεστ με το μοdified ινιτιαtive...
Εσεις κολησατε στο ερρατα αν δεν κανω λαθος που λεει ΜΟΝΟ για τα ΟΠΛΑ οτι εινια γοα τη μαχη σωμα με σωμα το μπενεφιτ και για κανενα αλλο λογο........χμμμμ .. μαλλον ολοι εχουμε δικιο εν μερει..εγω προτεινω να μην το παιξετε αφου το ερρατα ειναι σχετικα ξεκαθαρο για τα οπλα (unless stated otherwise....) | |
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 19:56 | |
| μόνο εγώ βρίσκω παράξενο το ποστ του ΑΡΕ? | |
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 20:17 | |
| Μεταφερεις το WS. Οχι το αθροισμα του WS του χαρακτηρα + το bonus. Στους ηρωες που παιρνουν το σπαθι, το WS γινεται 10. Δεν υπαρχει πριμοδοτηση για bonus ισο με ( 10- Hero's WS). Τα Bonus στα Characteristics δεν μεταφερονται. Τα Characteristics που εχουν δεδομενη τιμη, ναι. Βασικα το λενε για περιπτωσεις που θελεις να αυξησεις το St του Slann για παραδειγμα με ενα Ogre Blade ( Να παει St 5 για να γλιτωνει τα Dwellers Bellow). Ή το In ενος 4ου Wizard Lord της Empire με +3 Initiative κλπ κλπ. Θα παρακαλουσα, οσους κοιτανε το τι "κακο" μπορει να συμβει απο ενα WS 10, να σκεφτουν πως με αυτη την σταση τους το μονο που κανουν , ειναι να δημιουργουν drawbacks σε παικτες που θελουν να παιξουν με VCs. Και που πιθανον, να στερουν ολη την ETC κοινοτητα απο πραγματικα δυσκολα matchups. Μatchups που θα συναντησουν στο ETC 2011. Δεν μας νοιαζει αν θελουμε να κερδιζουμε παντα. Μας νοιαζει να ξερουμε τι πρεπει να μαθουμε να αντιμετωπιζουμε. | |
| | | | force from barrows!!! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |