Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| force from barrows!!! | |
|
+5Asarnil the Dragonlord Khar Vader Laskoulas Blacknister spree7 9 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
APE Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 186 Ηλικία : 40 Τόπος : Θεσσαλονικη Currently Playing : WF Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 20:53 | |
| οκ μια ερωτηση τοτε γτι μας ετυχε σε παιχνιδι :
πινω potion of strength me exalted hero tou chaos kai chargarw enan me van hotsmans speculum... τι στρ του δινω? 5 η 8? | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 21:06 | |
| ποσο ειναι το Strength σου? το unmodified? To +3 ειναι απο το αντικειμενο σου. Δεν του μεταφερεις - κερνας το potion. Μονο το St σου. Στο ST του, προσθετεις +3. Αν ομως σου ελεγε: Το ST του Hero ειναι 6 πχ, τοτε θα επαιρνε το St 6. ΄)
Παρομοιο παραδειγμα? Εχεις +2 Attacks απο ενα οπλο. Το VHS παιρνει μονο τις attacks απο το βασικο σου προφιλ. Οχι +2. Το ιδιο κ για το St. Αν ελεγε: Το μοντελο εχει 10 attacks τοτε το VHS θα επαιρνε 10 attacks.
Το bonus δεν μεταβιβαζεται. Τα Characteristics, ναι. | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 21:33 | |
| Καλα εντι επειδη λες ΟΤΙ ΘΕΣ , σα το succesfuly cast , που θα μας εκανες μαθηματα συντακτικου , οταν εσυ εισαι μεταξεταστεος... εξω απο την ΜΠΑΝΑΝΙΑ λοιπων ενας τυπος απλα εγραψε "Crown of uber cheedar is still there .. oh and now can combo to get WS10. The joy." Στο λινκ που εστειλες μετα απο 50 ποστ δε γραφετε τιποτα , ψαχναμε να βρουμε μια υποσειμειωση , ατελειωτο καβγα κτλ κτλ... Αλλα τιποτα Ομως αν επιμενεις να το δουμε λιγο πιο καλα σου παραθετο σε μερικες απαντησεις απο εκει που πραγματικα γινανε οι συζητησεις και υπηρξαν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Εψαξα και βρηκα Bottom line: you don't know you can do it for certain, so don't risk cheating. Στην απαντηση του Ασγκερ δε το επιτρεπει γιατι ειναι σιγουρα μπονους , με κακογραμενο βεβαια τυπο. α ρε Ασγκερ ωραια τα λες του Βινσετν Λα Βεγκα Your weapon skill was 7 (or whatever) then when you get these magical blades it increases to 10, I'd say that was a pretty decent bonus. ο Ρεντερ διωργανωνει τουρνουα στην Αμερικη και δε το επιτρεπει το 10 Κτλ κτλ κτλ Τελικα μημπως και εξω απο την μπανανια μας δε το παιζουνε ? κατι θα ξερουνε http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic.php?f=3&t=77888Γενικα εδω ειναι που σωστα τιθετε το θεμα, μπορειτε να δειτε εδω ολες τις απαντησεις. Προφανος μποροι να μη μαθουμε να παιζουνε οι αμερικανοι και οι αγγλοι το παιχνιδι αλλα σιγουρα εχουμε μυαλο σκεψη κριση και προτασεις ειναι κακο? Εσυ κατσε να το παιζεις μονος με τον ευατο σου οπως θες το κανονα, εμεις οι υπολοιποι που παταμε στην γη θα το ονομαζουμε ΜΠΟΝΟΥΣ,μπορει βεβαια και ο Οβερμαιντερ ,που εκτιμω της γνωσεις του στο παιχνιδι σα Judge , ακομα και αν δεν εχει ΙQ πανω απο 160 και ουτε ειναι πιστοποιημενο απο την Μενσα να μας πει τι νομιζει , μια ακομα αποψη δε βλαπτει. Και φυσικα δε μιλαμε για το αντεικημενο το οποιο δε το βαζει κανενας ,κλαιν δηλαδη και ουτε στερουμε στη κοινοτητα παιχτες επειδη το οπλο δινει ΜΠΟΝΟΥΣ (τραγικη η σκεψη σου και μονο ρε φιλε και αισχρο να πετας δηθεν υπονουμενα,λες και τα εχει κανεις αναγκη )μιλαμε για μια ΣΥΝΕΧΗ συμπεριφορα κακου διαβασματος , κακοπροαιρετου διαβασματος θα ελεγα με σκοπο να βρουμε κατι που και αμπιουσινκ θα φερει και προστριβες και θα χαλασει ενα κλιμα καλης μαχης μεταξυ παιχτων. Απο ενα και μονο ατομο. Αυτο για μενα απο μονο του λεει πολλα και ειναι λυπηρο ... Ευχαριστω | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 22:06 | |
| - Asarnil έγραψε:
-
Θα παρακαλουσα, οσους κοιτανε το τι "κακο" μπορει να συμβει απο ενα WS 10, να σκεφτουν πως με αυτη την σταση τους το μονο που κανουν , ειναι να δημιουργουν drawbacks σε παικτες που θελουν να παιξουν με VCs. Και που πιθανον, να στερουν ολη την ETC κοινοτητα απο πραγματικα δυσκολα matchups. Μatchups που θα συναντησουν στο ETC 2011.
Δεν μας νοιαζει αν θελουμε να κερδιζουμε παντα. Μας νοιαζει να ξερουμε τι πρεπει να μαθουμε να αντιμετωπιζουμε. Και βεβαια δε με νοιαζει αν εχω δικιο η αδικο , ειναι μια ερμηνεια του κανονα και βασικα οτι πουνε αυτοι που διωργανωνουνε τα τουρνουα αλλα πραγματικα με εβγαλε εκτος ευατου η παραπανω θεση σου ιδιαιτερα οταν τη λες εσυ, πραγματικα το ποσο "@@" μπορεις να σκεφτεις με εξεπληξε , το πως προσπαθεις ξετρυπωσεις πραματα που δεν υπαρχουνε με εβγαλε απο τα ρουχα μου (και ειναι ασχημο θεαμα) σε ολα τα προηγουμε ποστ ελεγα την γνωμη μου ελεγες την δικη σου οπως και αλλα παιδια , ουτε ενας δε παρεκτραπηκε , νομιζω ομως Κυριε οτι το εκανες εσυ και σορυ θα απαντησω, ιδαιετερα σε ανφαιρ και κυριως επειδη ειμαι ΑΛΕΡΓΙΚΟΣ στη μαλακια... Νομιζω λοιπων οτι ουτε ο Καρακιτσος ουτε ο Γιαννακης θα χασουνε το μελλων τους στην Εθνικη απο αυτο το κανονα αντιθετα επειδη τους ξερω και ξερω οτι δεν ειναι ΔΕΙΛΟΙ θα βρουνε την ακρη μαν Σε ευχαριστουμε για το ενδιαφερων ... | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τρι 12 Οκτ 2010, 22:18 | |
| Τα ιδια Παντελακη τα ιδια Παντελη μου ....
Τα ιδια επεισοδια καθε φορα. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τετ 13 Οκτ 2010, 00:22 | |
| _ Barbarossa_ wrote: Poxous wrote: Does this BrB FAQ prevent the WS10 combo? Q: Does a weapon that gives a bonus to a characteristic, give the bonus for all rules purposes (e.g. the effect of spells, characteristic tests, etc)? (p4) A: No. To me this is talking about BONUSES to Characteristics, as in +1S or +1I. I do not follow how this prevents the Crown but I have been know to lack in the esp and I suck at figuring intent sometimes. What you are missing is thie FAQ answer right above this one: Q: Does a magic item or spell that gives a bonus to a characteristic, give the bonus for all rules purposes (e.g. the effect of spells, characteristic tests, etc)? (p4) A: Yes, unless the description of the item or spell specifically says otherwise. The weapons bonus, to me, is the +2 strength you get for having, for example, a great weapon (either mundane or magical) The magic items bonus, to me, is the +3 initiative you get for some dangly Elf sword of sneaky backstabbing, etc. This. I hadn't even considered that you wouldn't pass on the WS of the lord until I read this thread._________________ Mπανανια! Μπανανια! Μπανανιαααααα!!!!! Παιξε κ με τιποτα αλλο εκτος απο τα μετρια Λιζαρντς κ τα ξαναλεμε (ανοικτο challenge ολο το χρονο θα σε εχω) Φιλικα παντα! | |
| | | Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τετ 13 Οκτ 2010, 00:36 | |
| Q: Does a magic item or spell that gives a bonus to a characteristic, do so bonus for all rules purposes (e.g. the effect of spells, characteristic tests, etc)? (p4) A: Yes, except for magic weapons or where the description of the item or spell specifically says otherwise.
ε ΨΙΤ, παλικάρι, ξέχασες τα μαγικά όπλα!!
| |
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τετ 13 Οκτ 2010, 00:39 | |
| - Παράθεση :
- The weapons bonus, to me, is the +2 strength you get for having, for example, a great weapon (either mundane or magical)
Εμενα προσωπικα στα @@ μου, αφου ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ VCs. Αλλα οταν το δουνε το καλοκαιρι να ισχυει (δεν κανει κοπος να ρωτησει ο Τζορτζ το AR γιανα μηνυπαρχει καμια απορια) μην λετε μετα μπουρου μπουρου. | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τετ 13 Οκτ 2010, 12:02 | |
| Δεν θα σου λέμε αν ισχύει... υπόσχεση! | |
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τετ 13 Οκτ 2010, 12:10 | |
| Ενταξη το θεμα ειναι να μη κανουμε τη ζωη μας δυσκολη καπου καπου χρειαζετε και λιγο κατανοηση στο θεμα ερμηνειας κανονων που καποιες φορες μπορουνε να ειναι διφορουμενη. Παντα νομιζω πρεπει να κοιταμε που τεινη ο κανονας τελικα -το μειζον και οχι το ελασον. Και εγω ειμαι λιγο υπερβολικος στις αντιδρασεις μου , οταν πιστευω οτι εχω δικιο, προσπαθω ομως να κοιταω το γενικο πλανο και οχι το "τριχιδιο" οπως θα ελεγε και ο φιλος μου Σκαριο Εμενα μου αρεσε αυτο που ειπε ο τυπος ," αν δεν εισαι σιγουρος για ενα κανονα οτι η ερμηνεια του ειναι ετσι , και συνεπως εχεις πιθανοτητες να κλεψεις , τοτε μη το κανεις". Απο εκει και επειτα σημασια δεν εχει τοσο η εφαρμογη τις μια η της αλλης χρησhς, αλλα το πως αντιλαμβανομαστε το "δικαιο". @ Εντυ τσαλεντζ ? Σνιφ Σνιφ φρεσκο κρεας Μπρινκ ιτ ον σλατ ! (για αυτα τα τσαλενζ ζω το ξερεις !!!) | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τετ 13 Οκτ 2010, 12:14 | |
| - Laskoulas έγραψε:
Εμενα μου αρεσε αυτο που ειπε ο τυπος ," αν δεν εισαι σιγουρος για ενα κανονα οτι η ερμηνεια του ειναι ετσι , και συνεπως εχεις πιθανοτητες να κλεψεις , τοτε μη το κανεις". Ο σοβαρότερος λόγος να μην πρήξω τα @@ των αντιπάλων μου σχετικά με το LD των M&H. Μην μου πείτε μετά όμως τίποτα όταν βγει το ETC και πει ότι παίρνουν το LD του τέρατος και όχι των handlers! | |
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τετ 13 Οκτ 2010, 12:31 | |
| - Παράθεση :
- Εμενα μου αρεσε αυτο που ειπε ο τυπος ," αν δεν εισαι σιγουρος για ενα κανονα οτι η ερμηνεια του ειναι ετσι , και συνεπως εχεις πιθανοτητες να κλεψεις , τοτε μη το κανεις".
+1 Απλα, αν καποιος μου εβαζε WS 10 κ Helm, εγω προσωπικα δεν θα ελεγα τιποτα. Απλα θα του εστελνα τυρια στη μοναδα του λορδου. Την επομενη φορα, θα επαιζα ακομα καλυτερα απεναντι του, κ.ο.κ. Το θεμα ειναι, ποτε να ξερουμε να σταματαμε τα aggro comments. Αλλο το τι κ γιατι υποστηριζουμε κατι. Συγκλονιστικες στιγμες των Χιλιανων μεταλλωρυχων!! The real life... | |
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τετ 13 Οκτ 2010, 12:37 | |
| Δε τη χαλασε την εταιρεια με τις τρελες αποζημιωσεις αλλα 2 μηνες σα το γκοβλιν στα σκοταδια δε ξεπληρωνετε και ευκολα ... | |
| | | Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
| Θέμα: Απ: force from barrows!!! Τετ 13 Οκτ 2010, 13:26 | |
| M' αρεσει πάρα πολύ η εναλαγή στη θεματολογία!! Είστε πιο γρήγοροι και από τον Λούκυ Λούκ!!
Spam off | |
| | | | force from barrows!!! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |