Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Double Dragon | |
|
+4Trollzor Altair talazorn Aramil Sair Sianontel 8 απαντήσεις | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Aramil Sair Sianontel Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1664 Ηλικία : 41 Τόπος : coming... Registration date : 22/10/2008
| Θέμα: Double Dragon Παρ 24 Δεκ 2010, 11:52 | |
| 2400 Pts - High Elves Army
Unnamed2400 Pts - High Elves Army
1 Prince @ 600.0 Pts General; Lance; Dragon Armour Vambraces of Defence [55.0] Enchanted Shield [10.0]
1 Dragon: Star @ [370.0] Pts
1 Dragon Mage @ 395.0 Pts Magic Level 1; Lore of Fire Talisman of Preservation [45.0]
1 Dragon: Sun @ [230.0] Pts
1 Noble @ 198.0 Pts Lance; Dragon Armour; Shield; Battle Standard Banner of the World Dragon [60.0]
1 Elf Steed: Barded @ [0.0] Pts
35 First Lothern Seaguard @ 503.0 Pts Spear; Normal Bow; Light Armour; Shield; Standard Bearer; Musician Banner of the Eternal Flame [10.0]
1 Captain @ [10.0] Pts
10 Archers @ 110.0 Pts Longbow
10 Dragon Princes @ 440.0 Pts Barding; Lance; Dragon Armour; Shield; Standard; Musician Razor Standard [45.0]
1 Drakemaster @ [35.0] Pts Heavy Armour; Shield Amulet of Light [15.0]
11 Elf Steed @ [0.0] Pts
1 Great Eagle @ 50.0 Pts
1 Great Eagle @ 50.0 Pts
1 Great Eagle @ 50.0 Pts
Casting Pool: 2
Dispel Pool: 2
Models in Army: 65
Total Army Cost: 2396.0
Πείτε απόψεις, πιστεύετε σε ομαδικό τουρνουά θα στεκόταν? | |
| | | talazorn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Ηλικία : 34 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Double Dragon Παρ 24 Δεκ 2010, 12:57 | |
| Πάρα πολύ ωραία λίστα, και fluffy και δυνατή πιστεύω! Το μόνο πρόβλημα ίσως είναι η μαγεία αλλά έχεις μία ταχύτητα οπότε πιστεύω μπορείς να σταθείς ενάντια σε heavy magic + Banner of the World Dragon. Ο bsb κατά τη γνώμη μου θέλει great weapon αντί για lance.
Εγώ επίσης δεν θα έβαζα Banner of the World Dragon για 3 λόγους: 1ον το metal δεν σε πιάνει έτσι κι αλλιώς, που είναι το πιο επικίνδυνο, λόγω dragon armour. 2ον ο άλλος το ψυλλιάζεται και μπορεί να σου κάνει μαγεία οπουδήποτε αλλού. 3ον δεν θα μπορείς να τους κάνεις flaming sword of rhuin. Οπότε αν θες μπορείς να το βγάλεις και να βάλεις skeinsilver και helm of fortune στον bsb, που ένα skeinsilver το χρειάζεσαι. Ή γενικά να παίξεις με τα αντικείμενα του champion και του bsb ώστε να χωρέσεις μέσα skeinsilver + amulet of light και κάνα protective item. Και τίποτα να μην αλλάξεις όμως πιστεύω η λίστα τα σπάει! Μπορεί και να στην κλέψω!
Βασικά μου αρέσει η λίστα γιατί στέκεται ωραία και ενάντια σε shooting. | |
| | | Aramil Sair Sianontel Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1664 Ηλικία : 41 Τόπος : coming... Registration date : 22/10/2008
| Θέμα: Απ: Double Dragon Παρ 24 Δεκ 2010, 13:01 | |
| χαίρομαι που το ακούω! Στον bsb έβαλα lance γιατί, με τη Lance κρατάει το armour του και πέραν αυτού είναι γυμνος...ναι skeinsliver μάλλον χρειάζεται θα προσπαθήσω να το χωρέσω! | |
| | | Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: Double Dragon Παρ 24 Δεκ 2010, 16:45 | |
| βλεπω την εφτιαξες την λιστουλα που σου ειπα Vambraces of Defence (τι κανει; ) | |
| Θέμα: Απ: Double Dragon Παρ 24 Δεκ 2010, 17:07 | |
| Ναι και αποφάσισα να σε πετσιάζω πιο συχνά γιατί έχεις ωραίες εμπνεύσεις... Vambraces-4+ward reroll armour Εχτές καλά τα πέρασες? | |
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: Double Dragon Παρ 24 Δεκ 2010, 17:17 | |
| μια χαρα. σπιτι μου γυρισα κατα τις 5 και ημουν πτωμα
επι του θεματος το Banner of the World Dragon δεν θα το εβγαζα. ειναι απιστευτα γαματο και χρησιμο. θα εβγαζα το amulet of light και θα κοιταγα για αλλο αντικειμενο για τον champion. skeinsliver οπωσδηποτε. οσο για το great weapon θα μπορουσα να συμφωνησω με τον ταλαζορν αλλα οπως σου εξηγησα χθες το ιππικο ειναι support για τους δρακους. δεν παει πουθενα μονο του. ετσι αν παιξεις σωστα δεν θα υπαρξει δευτερος γυρος hth για να χρειαστεις το great weapon. βεβαια ειναι πιο σιγουρη επιλογη αφου βαρας πρωτος ετσι και αλλιως και αναλογως το παιχνιδι μπορεις να χρησιμοποιησεις αλλιως το ιππικο. δηλαδη κανεις charge και πολλες γουντες, σου λεει σταμπορν και μετα πεφτουν πανω οι δρακοι. | |
| Θέμα: Απ: Double Dragon Παρ 24 Δεκ 2010, 17:21 | |
| - Στέλιος έγραψε:
- μια χαρα.
σπιτι μου γυρισα κατα τις 5 και ημουν πτωμα
επι του θεματος το Banner of the World Dragon δεν θα το εβγαζα. ειναι απιστευτα γαματο και χρησιμο. θα εβγαζα το amulet of light και θα κοιταγα για αλλο αντικειμενο για τον champion. skeinsliver οπωσδηποτε. οσο για το great weapon θα μπορουσα να συμφωνησω με τον ταλαζορν αλλα οπως σου εξηγησα χθες το ιππικο ειναι support για τους δρακους. δεν παει πουθενα μονο του. ετσι αν παιξεις σωστα δεν θα υπαρξει δευτερος γυρος hth για να χρειαστεις το great weapon. βεβαια ειναι πιο σιγουρη επιλογη αφου βαρας πρωτος ετσι και αλλιως και αναλογως το παιχνιδι μπορεις να χρησιμοποιησεις αλλιως το ιππικο. δηλαδη κανεις charge και πολλες γουντες, σου λεει σταμπορν και μετα πεφτουν πανω οι δρακοι. έτσι έτσι η νεολαία!!! no magical attacks λες δηλαδή? τότε η εύκολη επιλογή είναι το skeinsliver kai βγαίνει και ακριβώς.... | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: Double Dragon Παρ 24 Δεκ 2010, 17:25 | |
| Παπαριές, η δικιά μου είναι καλύτερη! | |
| Θέμα: Απ: Double Dragon Παρ 24 Δεκ 2010, 17:25 | |
| εγω και ο govou
πολυ λιγα etherial πλεον. αν ηταν να βαλεις καπου magical attacks θα επρεπε να ειναι στον μεγαλο δρακο, αντε με το ζορι στον μικρο. δεν αξιζει αλλου. καλυτερα +1 για να παιξεις πρωτος. το χρειαζεσαι για να στησεις το παιχνιδι σου. εχεις mobility και πρεπει να το εκμεταλλευτεις στο επακρον απο τον πρωτο γυρο κιολας. | |
| Θέμα: Απ: Double Dragon Παρ 24 Δεκ 2010, 17:26 | |
| - Chronomancer έγραψε:
- Παπαριές, η δικιά μου είναι καλύτερη!
θα ρωταγα ποια αλλα ειμαι σιγουρος οτι η απαντηση σου θα ηταν "ΑΥΤΗ, 1-0" | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Double Dragon Παρ 24 Δεκ 2010, 18:18 | |
| Ουφ! Πάνω στην ώρα έβαλα την 2η λόμπα | |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: Double Dragon Παρ 24 Δεκ 2010, 18:34 | |
| Αν μη τι άλλο η λίστα αυτή είναι ενδιαφέρουσα. Διαφωνώ όμως με τον φίλο Tazazon. - Talazon έγραψε:
- Βασικά μου αρέσει η λίστα γιατί στέκεται ωραία και ενάντια σε shooting.
Η λίστα είναι πράγματι ωραία και ιδανική για CC. Στο shouting όμως υπάρχει θέμα, πως θα αντιμετοπίσεις τα κανόνια, τα ΒΤ και τους καταπέλτες; Και στη μαγεία αλλά εκεί ίσως λιγότερο. Φυσικά ο καλός ο παίκτης θα βρει λύσεις . . . Για παίξε τη λίγο και μετέφερέ μας τις εμπειρείες σου | |
| Θέμα: Απ: Double Dragon Παρ 24 Δεκ 2010, 20:59 | |
| Απλα είναι μία λίστα η οποία νομίζω θα αποδώσει το 100% μόνο μετά από πολύ προπόνηση, και μόνο σε ομαδικό τουρνουα η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να την τεστάρω αυτοκτονικά εναντίων gunline Μόνο και μόνο για να δω αν (με πολύ τύχη) θα μπορούσε να κάνει κάτι... | |
| Θέμα: Απ: Double Dragon Παρ 24 Δεκ 2010, 21:10 | |
| - Aramil Sair Sianontel έγραψε:
- Απλα είναι μία λίστα η οποία νομίζω θα αποδώσει το 100% μόνο μετά από πολύ προπόνηση, και μόνο σε ομαδικό τουρνουα η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να την τεστάρω αυτοκτονικά εναντίων gunline Μόνο και μόνο για να δω αν (με πολύ τύχη) θα μπορούσε να κάνει κάτι...
οποτε θες περα απο την πλακα δεν θα ειναι καθολου ευκολο δεν θλει και τοση προπονηση η λιστα μου με τις σαυρες ειναι πιο δυσκολη | |
| Θέμα: Απ: Double Dragon Παρ 24 Δεκ 2010, 21:23 | |
| ναι αλλά έχεις κόλπα να κάνεις, έχεις πολλές μονάδες που λέει και ο Eddie να κινηθείς στρατηγικά, να κάνεις τα redirect και τα block movement σου...αυτή είναι λίγο μονοδιάστατη..αλλά πολύ όμορφη η άτιμη | |
| | | talazorn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Ηλικία : 34 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Double Dragon Παρ 24 Δεκ 2010, 22:38 | |
| Λέω για το shooting γιατί πλέον 3 αετοί και 2 δράκοι +dragon princes φτάνουν για οποιοδήποτε gunline! Τι θα πρωτοshootάρει ο άλλος στους 1-2 γύρους που θα έχει | |
| Θέμα: Απ: Double Dragon Παρ 24 Δεκ 2010, 22:57 | |
| Ξέρουμε αν σύμφωνα με τους κανόνες της 8ης ο μάγος μπορεί να πάρει magic armour? Ξέρω χαζή ερώτηση, αλλά μπορώ να ελπίζω....
Σοβαρά τώρα...αν κάποιος ξέρει που λέει ότι δεν επιτρέπεται ας το πει... | |
| | | ToPaxyGourouni Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1889 Ηλικία : 39 Registration date : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: Double Dragon Σαβ 25 Δεκ 2010, 00:19 | |
| Σελιδα 500.
A wizard may only take magical armor if he has the option for mundane armor in his profile.
Λυπάμαι φίλος... | |
| Θέμα: Απ: Double Dragon Σαβ 25 Δεκ 2010, 00:21 | |
| | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Double Dragon Σαβ 25 Δεκ 2010, 00:56 | |
| Aν το θεμα δεν ηταν double Dragons, τοτε θα μπορουσες να εισαι πληρης και απο αντιμαγεια και απο μαγεια. Αλλα αφου το θεμα ειναι λιστα με 2 Δρακους....δεν λεω τιποτα αλλο περα απο
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!! | |
| Θέμα: Απ: Double Dragon Σαβ 25 Δεκ 2010, 01:26 | |
| - Asarnil έγραψε:
- Aν το θεμα δεν ηταν double Dragons, τοτε θα μπορουσες να εισαι πληρης και απο αντιμαγεια και απο μαγεια.
Αλλα αφου το θεμα ειναι λιστα με 2 Δρακους....δεν λεω τιποτα αλλο περα απο
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!! Κοίτα τη συγκεκριμένη λίστα εξετάζουμε, αλλά αν θέλεις να προσθέσεις κάτι, να προτείνεις κάτι, έστω και εντελώς καινούργια λίστα Please go ahead. | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Double Dragon Σαβ 25 Δεκ 2010, 01:36 | |
| Τωρα που κοιμηθηκε ο γιοκας μου, και εχω αρχισει κ παλι το (συγ)γραφικο μου εργο για το blog-η εμπνευση δεν ερχεται συνεχεια βλεπεις...- οι ιδεες που μου ερχονται συνηθως ειναι πολυ καλες. Αν δεν θελεις το μικρο Δρακο, και με μικρες αλλαγες στα νουμερα των μοναδων σου πχ 20 Seaguards FC (eternal flame) 24 SpearElves FC 10 Archers μπορεις να κανεις το εξης: Ιδιος BSB L1 scroll L1 Annulian Crystal L1 staff of sorcery. Με αυτο τον τροπο: Εχεις Scroll Kλεβεις ζαρι και εχεις +3 στο Dispel Phase νομιζω πως ετσι υποστηριζεις πληρως τον Star Dragon σου! | |
| Θέμα: Απ: Double Dragon Σαβ 25 Δεκ 2010, 01:47 | |
| Κατι τέτοιο σαν αυτό που πρότεινε και ο Λασκούλας δηλαδη, ένα court of fire, με 2 μάγους fire και ένα Metal και να μπουν μέσα στη sea guard Και στα spears ενω οι dragon princes, και ο BSB Πάνε μπροστα... | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: Double Dragon Σαβ 25 Δεκ 2010, 09:16 | |
| - Παράθεση :
- Lords (559)
Prince // Blade of autowound // Potion of Strength (Common) // Dragonscale Shield // Dragon Armour Moon Dragon -ο δεύτερος πιό μεγάλος, (δεν χωράει ο παλιο STAR) (300)
Heroes (591) Noble // Talisman of Loec // Golden Crown of Altrazar // Dragon Armour // Great Weapon // Shield Dragonmage // Annulian Crystal
Core (629) 20 Archers // Standard // Musician // Standard of Flame (common) (250) 10 Archers Musician, 115 10 Archers Musician, 115 16 Spearmen, Standard Musician (159)
Special (610) Lion Charriot 140 Lion Charriot 140 15 White Lions // Full Command // Skeinsliver // Movement Banner (common, +1 movement) (330) Αυτήν σου λέω ρε παπαστρούμφ πρόχειρη λίστα του 10λεπτου (πρέπει και να διαβάζω βιβλίο) Αλλά επειδή την έκανα εγώ και είμαι ο θείος, είναι καλύτερη. Τέλος. - Παράθεση :
- Θεωρητικά, θα παίξεις πρώτος (7 Unit & 3 heroes, +1 από το Skeinsliver, ... πρώτος.).
Λόρδος & Dragon Mage, πέφτουν στο ίδιο unit. Μαζί τους, πέφτει ο ήρωας στον αετό. Ο ήρωας στον αετό απορροφά το όποιο Challenge (καλό ws, as, και αμυντικά τρώει 1 wound λιγότερο). Αν θέλεις αυτοκτονεί κιόλας και μαμάει το λόρδα του άλλου με το 10 pts item. Οι άλλοι, αφού γλυτώσανε το challenge, κάνουν όλες τις ατάκες τους και τα 2 breath weapons σα close combat attacks. Ζήσει αντίπαλος? Όχι πές μου. Ζήσει; Ανέφερα το Dual Thunderstomp? Ζήσει; Flaming burna scorcha?
Lions με 6 Move και Charriots, όλα μπροστά. Ντού και ξύλο στο λουσταρά το θρύλο. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΕΛΟΣ. | |
| | | | Double Dragon | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |