Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| PL8, Aphelion vs Kiour_gr | |
|
+13Johneleos sagemonk Sheran Samanos Trollzor Giorel Tzortz Aramil Sair Sianontel aphelion Theogobbo Laskoulas Khar Vader kiour_gr 17 απαντήσεις |
Ποιά συμμετοχή σας άρεσε περισσότερο? | Aphelion | | 51% | [ 25 ] | Kiour_gr | | 49% | [ 24 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 49 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 03:37 | |
| Ποιά μινιατούρα από τις 2 που βλέπεται σας αρέσει περισσότερο? Ο νικητής της ψηφοφορίας θα λάβει 3 βαθμούς για το Painters League ενώ, για κάθε 10 ψήφους που κερδίζει μια μινιατούρα, θα λαμβάνει και 1 βαθμό στο Painters League ο συμμετέχοντας. Aphelion Kiour_gr | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 09:33 | |
| Απέχω μλκ έλεος!!! Σύγκρουση γιγάντων!!! Θα ψηφίσω Aphelion με μόνο κριτήριο ότι η μινιατούρα κάνει ένα κλικ παραπάνω ότι δεν είναι βαμμένη αλλά ζωντανή... Όχι ότι η άλλη υστερεί αλλά κάπου πρέπει να τον ρίξω... Έλεος... | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 09:58 | |
| Ολυμπιακος - Παο Μπαρτσα - Ρεαλ Σελτικ - Rangers Κιουρ - Αφελιον Το ντερμπυ που ολοι περιμεναμε αυτη τη φορα θα "προδωσω" τον Κιου και θα ψηφισω Αφελιον. Μου αρεσει παρα πολυ το βαψιμο του στα Ξωτικα γενικα και χωρις να μπορω να κρινω λεπτομερειες και στις 2 μινιατουρες λογω της ασχετοσυνης μου, παρα ολα αυτα η μινιατουρα του Αφελιον με τραβα μυστικιστκα ! Μπραβο και στους 2 !!! | |
| | | Theogobbo Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 22 Ηλικία : 33 Τόπος : Κερατσίνι Currently Playing : You know.. Registration date : 30/12/2010
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 10:24 | |
| Το μόνο που με χαλάει είναι το σπαθί, λόγω επιλογής χρώματος. Προσωπικά θα έκανα κάνα διακοσμητικό πάνω, αλλά αυτή είναι δική μου ιδιοτροπία. Φοβερό το ξωτικό *thumbs up* | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 10:34 | |
| - Theogobbo έγραψε:
- Το μόνο που με χαλάει είναι το σπαθί, λόγω επιλογής χρώματος. Προσωπικά θα έκανα κάνα διακοσμητικό πάνω, αλλά αυτή είναι δική μου ιδιοτροπία. Φοβερό το ξωτικό *thumbs up*
Κι εγω αρχικά ειχα τους δισταγμούς μου για το κόκκινο, αλλά παντα ήθελα να κάνω ένα σπαθί σαν αυτό του Lokhir Fellheart. | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 10:37 | |
| Sux ! Εκτος αν ειναι βουτηγμενο στο αιμα των εχθρων σου ... οκ των "τεως" εχθρων σου | |
| | | Theogobbo Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 22 Ηλικία : 33 Τόπος : Κερατσίνι Currently Playing : You know.. Registration date : 30/12/2010
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 10:39 | |
| - Παράθεση :
- Κι εγω αρχικά ειχα τους δισταγμούς μου για το κόκκινο, αλλά παντα ήθελα να κάνω ένα σπαθί σαν αυτό του Lokhir Fellheart.
Σε νιώθω. Βέβαια μια ελαφρυά αλλαγή προς μωβ θα'ταν ωραία, στα σημεία όπου κάνει κλίση μέσα το σπαθί. Θα φαίνεται έτσι κιόλας ότι είναι βουτηγμένο σε δηλητήριο. | |
| | | Aramil Sair Sianontel Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1664 Ηλικία : 41 Τόπος : coming... Registration date : 22/10/2008
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 10:57 | |
| Εγώ θα πάω αντίθετα από τη γνώμη των πολλών, και απλά θα πω ότι του KIour μου άρεσε περισσότερο αν και τα δύο είναι ένα εντυπωσιακό επίπεδο, του Kiour με εντυπωσίασε με την πρώτη ματιά και οι τεχνικές που έχει χρησιμοποιήσει μου φαίνεται ότι τις χειρίζεται άριστα με την εμπειρία που είναι χαρακτηριστική του....αυτό το NMM έχει αποτελέσει έμπνευση για μένα...οπότε +1 και στους δύο αλλά ψήφος στον Kiour. | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 11:13 | |
| +1 στον aphelion απο εμενα, ενα στρατο darκ elf πειρατικο πρεπει να τον κανεις | |
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 11:22 | |
| - Kiour_gr έγραψε:
- +1 στον aphelion απο εμενα, ενα στρατο darκ elf πειρατικο πρεπει να τον κανεις
Θα ήθελα έναν τέτοιο στρατό, αλλά μόνο οι corsairs και οι cold one knights μου αρεσουν σαν μοντέλα. Ολα τα άλλα είναι παλιομοδιτικα | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 11:36 | |
| | |
| | | Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 11:47 | |
| Απιστευτες μινιατούρες και οι δυο!!! Απλά αδυνατώ να ψηφησω!! Y.Γ.1 Τελικά την ψήφο την εριξε η γυναικα μου στον κιουρ!! Υ.Γ.2 Όπως όλοι καταλαβατε την έχω σκισει τη γατα!! | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 42 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 13:48 | |
| Η τεχνική ψήφος πάει στον aphelion, παρ'ότι μου αρέσει παραπάνω ο τερμινάτορας άπειρα.
Μαμαλάκης: ήθελε λίγο παραπάνω αλατάκι - δουλειά στους κεραυνούς. Το πιπέρι παρ'αυτά το έχεις σε απίστευτο επίπεδο - nmm. | |
| | | Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 14:46 | |
| | |
| | | Sheran Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 315 Ηλικία : 36 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : warhammer 40k warhammer MTG DND Registration date : 29/09/2010
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 14:55 | |
| Και τα 2 τρελό βάψιμο αλλά θα ψηφίσω corsair!! Δεν υπάρχει το βάψιμο ξέφυγε... χαραμίζεσαι Ελλάδα!! | |
| | | sagemonk Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 680 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα όσο η βενζίνη είναι κάτω από 2 €... Currently Playing : WHFB Empire, next: WIP O&G Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 14:56 | |
| HOLY F***!!! Τα μοντέλα είναι απίστευτα...βραχυκύκλωσα...πάω να στρίψω κέρμα...
| |
| | | sagemonk Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 680 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα όσο η βενζίνη είναι κάτω από 2 €... Currently Playing : WHFB Empire, next: WIP O&G Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 14:59 | |
| | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 15:46 | |
| καταπληκτικά και τα δύο, αλλά τα κεραυνίδια με έπεισαν να ψηφίσω κιουρ! |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 18:09 | |
| καλα ειναι οντος η μαχη των γιγαντων και τα 2 ηταν τελεια και μου αρεσαν ψηφισα aphelion o αφτιας ειναι ζωντανος brrrrr του κιουρ το μοντελο ειναι και αυτο φανταστικο μου αρεσε το ΝΜΜ πολυ αλλα το σκοτεινο ξωτικο ειναι για πολυ πολυ λιγο καλητερο ( πιστευω) | |
| | | Sn4k30r Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1466 Ηλικία : 37 Τόπος : Larisa Currently Playing : KILL THeM! KILL THeM aLL!! Registration date : 30/07/2009
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 18:13 | |
| Η ψηφος μου παει στον Aphelion! λογω ζωντανιας μοντελου!!! και ο Termi τα σπαει! αλλα αντι για κιτρινο θα το προτιμουσα χρυσο....γνωμη μου παντα!
P.s Aphelion? εχω βαρεθει να σε ψηφιζω!!! τι εδω τι σε GC παντου! σε λιγο 8α ζητησω ρουσφετι!!! χαχαχααχ!!! | |
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 18:19 | |
| - Sn4k30r έγραψε:
- P.s Aphelion? εχω βαρεθει να σε ψηφιζω!!! τι εδω τι σε GC παντου! σε λιγο 8α ζητησω ρουσφετι!!! χαχαχααχ!!!
Χαχαχα...ό,τι θες | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 42 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 19:58 | |
| Άμα είναι έτσι, να κάνουμε ένα AFK (aphelion fan Klub) να μου κάνεις και εμένα χάρες!!! | |
| | | Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 20:34 | |
| kiour δαγκωτο
ωραιο ρε αφηλιον αλλα μου αρεσει περισσοτερο του δημητρη | |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Δευ 10 Ιαν 2011, 22:33 | |
| Και γω Κιουρ. Το βάψιμο είναι ισάξιο άλλα με κέρδισε η space gothic αισθητική έναντι του ελαφρώς manga στύλ που έχει ο Corsair. | |
| | | khorneknight Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 9 Ηλικία : 37 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : 40k Blood Angels Registration date : 15/10/2010
| Θέμα: Απ: PL8, Aphelion vs Kiour_gr Κυρ 16 Ιαν 2011, 16:50 | |
| Ειναι τρομεροι και οι δυο αλλα η φυσικοτητα της κινησης της μινιατουρας του Aphelion πιστευω οτι ηταν καταλυτικη στην ληψη της αποφασης μου. | |
| | | | PL8, Aphelion vs Kiour_gr | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |