Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| How to: Dark Angel newbie List 750pts | |
|
+5Samanos Trollzor Johneleos Asarnil the Dragonlord Watcher in the Dark 9 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: How to: Dark Angel newbie List 750pts Δευ 31 Ιαν 2011, 18:45 | |
| - Watcher in the Dark έγραψε:
Η αλήθεια βρίσκεται στους Σέξ Πίστολς. Γκέ Γκέ? wtf???? κοιτα απλα ειναι τα πραγματα παρε μαν για αρχη οτι σου αρεσει και παιξε μαν απλα ..... go have fun with ur army ειναι ισως το βασικοτερο πραγμα στο warhammer και οχι το ανταγωνιστικο και τα τουρναμεντς αυτα ειναι για οταν θα μαθεις εγω μαν ειμαι απο σαμο και κατεβαινω αθημα μια με 2 φορες τον χρονο για καποιο τουρνουα και ε ειμαι ακομα νοουμπας και ας εχω κανονικο στρατο Υ.Γ. Ογκυον και χρονομαντη γιατι σπαμαρετε εδω ??? :p | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: How to: Dark Angel newbie List 750pts Δευ 31 Ιαν 2011, 18:51 | |
| - JohnELeos έγραψε:
Υ.Γ. Ογκυον και χρονομαντη γιατι σπαμαρετε εδω ??? :p απλα, βρηκα χωρο να χεσω κι ειπα να το κανω.. |
| | | Overmind Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 806 Ηλικία : 50 Τόπος : Athens Currently Playing : 40Κ, WoW, Space Hulk, WFB, BFG, Epic 40K, LotR SBG, Necromunda, Gorkamorka, Bloodbowl, Dreadfleet Registration date : 01/04/2010
| Θέμα: Απ: How to: Dark Angel newbie List 750pts Δευ 31 Ιαν 2011, 18:52 | |
| - Watcher in the Dark έγραψε:
- Υπάρχει πακέτο DA Battleforce???? Εννοείς το Ravenwing Battleforce?
Ίσως να σε ενδιαφέρει το γεγονός ότι, αν και δεν κυκλοφορεί πλέον, υπάρχει ένα τελευταίο DA battleforce στο κεντρικό Fantasy Shop. Και δεν εννοώ το ravenwing αλλά το παλιό DA battleforce που περιέχει: 5man DA (ρόμπες) command squad, 5man DA (επίσης ρόμπες) bolter squad, 5man Devastator squad + ένα τανκ, rhino/razorback δεν θυμάμαι. Ίσως περιέχει και κάτι ακόμα, μπορώ να το τσεκάρω αύριο στο μαγαζί. | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: How to: Dark Angel newbie List 750pts Δευ 31 Ιαν 2011, 18:54 | |
| Χαχαχαχα Θα σου κάνω ακόμα μεγαλύτερη χάρη. Θα σου ζητήσω να στείλεις ένα pm κίτρινα και κόκκινα ανθρωπάκια μαζί με το παρόν link του thread, και να τους ζητήσεις να με αποβάλλουν σαν "εριστικό" λόγω του συγκεκριμένου thread. Έστω και ένας να το διαβάσει και να δεί από πού ξεκίνησε, και να μου πεί "εσύ το έκανες", σβήνω το account μου και δεν ξαναμπαίνω, να ηρεμίσουν και όλοι αυτοί οι "καλοί" που δεν πάνε εμένα τον "κακό". Αλλά έτσι για πλάκα, αν δεν πούν "έκανε μαλακία ο Chrono", σβήνεις το account σου & arrivederci; Γιατί θυμάμαι ότι, ενώ δεν πιστεύω σε εσένα και στις δυνατότητές σου, και δεν έχω εκφράσει την τελείως αρνητική άποψή μου για σένα & the likes of you, έχω δείξει sportsmanship σε πολλά σημεία και σε έχω στηρίξει σε ότι ήθελες να κάνεις, όσο "άλλοι κακοί του φόρουμ" που με πάνε, γέλαγαν και μου έλεγαν "τί τον βοηθάς αυτόν". Οπότε περιμένω να δώ το αποτέλεσμα του PM, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θα το στείλεις, γιατί ούτε εσύ πιστεύεις ότι έχεις έστω και 1 τοις χιλίοις δίκιο... Bet on? | |
| | | Sheran Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 315 Ηλικία : 36 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : warhammer 40k warhammer MTG DND Registration date : 29/09/2010
| Θέμα: Απ: How to: Dark Angel newbie List 750pts Δευ 31 Ιαν 2011, 19:00 | |
| Make love and battles no war! | |
| | | Sheran Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 315 Ηλικία : 36 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : warhammer 40k warhammer MTG DND Registration date : 29/09/2010
| | | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: How to: Dark Angel newbie List 750pts Δευ 31 Ιαν 2011, 19:09 | |
| προφανως η παρακληση να μην ασχολεισαι μαζι μου δεν πιανει σε σενα, γιατι εχεις γεννηθει πρηξας. Εαν σε κανει να νιωθεις καλυτερα το να πονταρεις κατι "τοοοοοσο σημαντικο" οσο ενα account σε ενα forum, πραγματικα δεν εχω κανενα προβλημα με το στοιχημα. Απλα επειδη το βρισκω ανουσιο, στειλε το ολο αυτο στον Tzortz, και το αφηνω στο χερι του να αποφασισει ποιος θα μεινει και ποιος θα φυγει.Αλλος ενας geek-oh-διαγνωνισμος λοιπον, για να νιωσεις καλυτερα. Μια ερωτηση: που ακριβως με βοηθησες? Που μου σταθηκες ρε φιλε? πλακα μου κανεις τωρα? μου εχεις πρηξει τα @@ απο τη μερα που εφτιαξες λογαριασμο εδω μεσα, και μου λες οτι εδειξες και sportmanship, παρα την απαισια γνωμη που ειχες για μενα, και παρα το οτι οι δικοι σου ελεγαν "τι τον βοηθας τον μαλακα?". Δηλαδη τι ακριβως του ελεγες οτι κανεις για να με βοηθησεις?
PS: την υπογραφη σου την εχεις διαβασει? |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: How to: Dark Angel newbie List 750pts Δευ 31 Ιαν 2011, 19:11 | |
| κοιτα τον Ogyon ton 3ερω τον χρονοθειο θελω να τον γνωρησω απο κοντα και να παιξουμε μαχουλα ( θα δεις την δυναμη των αγγελων με πολλα τανκς) ον τοπικ : ρε watcher in dark εχεις καταλαβει τιποτα περι αυτου που θες να φτιαξεις στο στρατο σου για αρχη παρε τερμινατορες και και τον ηρωα για να βαλεις του τερμινατορες και κανα μηχανακι επισης παρε καμια τακτικαλ ( Παντα χρειαζονται ) | |
| | | Watcher in the Dark Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα // Mortikah VII Currently Playing : Warhammer 40k, Dark Angels Registration date : 23/01/2011
| Θέμα: Απ: How to: Dark Angel newbie List 750pts Δευ 31 Ιαν 2011, 19:13 | |
| - JohnELeos έγραψε:
- Watcher in the Dark έγραψε:
Η αλήθεια βρίσκεται στους Σέξ Πίστολς. Γκέ Γκέ?
John, έχεις επιμορφωτικό PM. Οgyon, απλώς ακούγεσαι δογματικός. Αυτό είναι όλο. Και επίσης κάνεις κριτική στο budget μου. Όχι και πολύ ευγενικό/διακριτικό. Chrono, χαλάρωσε και θα σου δώσω jump packs Ogyon & Chrono, στην αρχή του Χρόνου, ο Μέγας Mod, στην πανμέγιστη σοφία του, προνόησε και έφτιαξε τα PMs. Αμήν. OvermindΑυτό ακούγεται τζιτζί! Απλώς το θέμα είναι τι τιμή το έχει, και το οτι μένω Πάτρα :/ | |
| | | Overmind Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 806 Ηλικία : 50 Τόπος : Athens Currently Playing : 40Κ, WoW, Space Hulk, WFB, BFG, Epic 40K, LotR SBG, Necromunda, Gorkamorka, Bloodbowl, Dreadfleet Registration date : 01/04/2010
| Θέμα: Απ: How to: Dark Angel newbie List 750pts Δευ 31 Ιαν 2011, 19:18 | |
| Μπορούμε να στο στείλουμε με ταχυδρομείο αν θες. Τιμή και λεπτομέρειες από αύριο που θα είμαι και στο μαγαζί να βλέπω το κουτί. Υποψιάζομαι κάνα 80ρι... Αν θες βέβαια παίρνεις τηλ. στο μαγαζί και ρωτάς! | |
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα // Mortikah VII Currently Playing : Warhammer 40k, Dark Angels Registration date : 23/01/2011
| Θέμα: Απ: How to: Dark Angel newbie List 750pts Δευ 31 Ιαν 2011, 19:51 | |
| Όποιος έχει την καλή θέληση επίσης να εξηγήσει γιατί όλοι είναι ενθουσιασμένοι με το καινούργιο errata.
Το διάβασα, αλλά μάλλον λόγω νουμπωσύνης δεν κατάλαβα. | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: How to: Dark Angel newbie List 750pts Δευ 31 Ιαν 2011, 19:52 | |
| Δίνει κάποια updates πάνω στο codex που κάνουν viable αρκετές επιλογές. Το LR, τα StormShields είναι το πιό βασικό -διάβασε τις διαφορές-, με Hidden φάση το Vindicator (gg Sn4k30r) | |
| Θέμα: Απ: How to: Dark Angel newbie List 750pts Σαβ 12 Φεβ 2011, 13:32 | |
| Ωραία λοιπόν:
HQ
Belial, Master of the Deathwing 130 points
Troops
Choppy Deathwing Terminator Squad 270 points Standard Bearer w/ Deathwing Company Banner Apothecary w/ Narthecium/Reductor
Shooty Deathwing Terminator Squad 215 points
Fast Attack
Ravenwing Attack Squadron 120 points Sgt w/ Power Weapon +15 points
Λογική της λίστας:
Οι τρείς μηχανές της Ravenwing είναι scouts, και ένας κουβαλάει teleport homer (deep strike, no scatter). O Belial επιτρέπει Termies για Troops, και σημαντικότερα, αυτά να πάρουν Apothecary & Bearer. Άρα απλώς η Ravenwing βάζει το homer, το Choppy Deathwing Squad κάνει Deathwing Assault (δηλαδή μπαίνει με τη μία στον πρώτο γύρο), και το Shooty ρολλάρει για να μπεί, κανονικά.
Θεωρητικά, τους 1750, μπαίνουν 5 Termies (με Assault Canons στους 2 Shooty, cyclone launcher kai chainfists στους 3 choppy) , και ολόκληρο το Ravenwing Squadron (6 μηχανές, multi-melta και speeder).
Υ.Γ. Kill the Mutant, Purge the unclean κτλ κτλ, ξέρετε εσείς | |
| | | The_Chargeling Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 285 Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: How to: Dark Angel newbie List 750pts Σαβ 12 Φεβ 2011, 16:40 | |
| Σκέψου να αλλάξεις την δεύτερη μονάδα terminators με:
[5] Tacticals w/ Meltagun, Melta bombs in Razorback @ 155
[1] Meltagun, [1] Attack Bike w/ Multimelta @ 60 στις μηχανές | |
| Θέμα: Απ: How to: Dark Angel newbie List 750pts Σαβ 12 Φεβ 2011, 17:46 | |
| φαντάζομαι η λογική σου είναι να αυξηθούν λίγο οι anti-vehicular δυνατότητες της Ravenwing, και έπειτα να υπάρχει μια κινητή μονάδα τάκηδων για παν ενδεχόμενο.
έτσι δεν έχει νόημα ο κανόνας Deathwing Assault βέβαια... | |
| | | kyrgkikas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1030 Ηλικία : 46 Τόπος : Χανια Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: How to: Dark Angel newbie List 750pts Σαβ 12 Φεβ 2011, 19:32 | |
| Αγαπητε προδοτη....ερμ Σκοτεινε Αγγελε 1)H Λιστα σου πραγματικα φαινετε μια χαρα. 2)Στους 750π θα βρεις ΑΦΘΟΝΟΥΣ φιλικους παικτες που θα σου μαθουν το παιχνιδι.Οταν αισθανθεις ετοιμος μπορεις παντα να προχωρισεις εμπρος και να φτασεις στους 1500 (ειναι απλα 1 Land Raider και 2 ακομα Τerminator Squads μακρυα) η 1750. 3)Το Βlack Reach μπορει να εχει βαρετα μοντελα (Μια σταση fits all)αλλα σου δινει ετσι απλα 600 ευκολους ποντους και ενα βολικοτατο rule book σε μια καλη τιμη. 4)Κολα τα μοντελα σου και βγες εξω να παρεις μαχες.Φτιαξε τον κυκλο σου απο συνπαικτες και βαψε τα μοντελα σου.Θα βρεις πολλους εκει εξω που ευχαριστως θα σου δωσουν κατι απο το bit box τους για να φτιαξεις τον στρατο σου. Καλως Ηλθες στο Μελλον... | |
| | | The_Chargeling Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 285 Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: How to: Dark Angel newbie List 750pts Κυρ 13 Φεβ 2011, 11:36 | |
| Η ιδέα είναι να όλος σου ο στρατός να είναι διαθέσιμος από τον πρώτο γύρο. Τα άλλα που λες σωστά εκτός από την deathwing. Ως μαθηματικός θέλω το όνομα του ατόμου που σου έμαθε ότι το 1/2 rounded up είναι 0 Η μία μοναδούλα παίζει και μόνη της (όπως και στα SMCz τα Drop Pods) Καλό είναι για τις πρώτες σου παρτίδες να έχεις όλα τα φανταράκια μέσα να συνηθίζεις. Υ.Γ. Την πέμπτη τελειώνω εξεταστική οπότε αν μπορείς κι εσύ θα σου σβουρίξω μερικές μάχες | |
| | | | Watcher in the Dark Knight
| Θέμα: Απ: How to: Dark Angel newbie List 750pts Τετ 23 Φεβ 2011, 16:57 | |
| 1750 pts
HQ
Belial, Master of the Deathwing 130 points
Chaplain 100 points
Troops
Choppy Deathwing Terminator Squad 300 points Standard Bearer w/ Deathwing Company Banner Apothecary w/ Narthecium/Reductor Cyclone Missile Launcher
Shooty Deathwing Terminator Squad 250 points chainfist assault canon
Elites
10x Company Veterans 380 points 7x Power weapon 3x Power weapon & Storm Shield
Heavy Support
Land Raider Crusader 250 points
Fast Attack
Ravenwing Attack Squadron 340 points Sgt w/ Power Weapon +15 points 6x attack bike 1x landspeeder 2x meltagun
Λογική της λίστας:
Fast Attack ως Tank Busters (και termie τοποθέτηση)
Land Raider Crusader με Chaplain & Veterans: Άμεσο Combat engagement
Belial + Termies ως multi-purpose troops (Objectives, shooty support με το LRC)
| |
| | | | How to: Dark Angel newbie List 750pts | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |