Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 08 Απρ 2011, 09:33
Corum is a spammer !!! omgomgomgomg
Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 08 Απρ 2011, 09:35
ενω εσυ μωρη λουλου πας πισω;
sagemonk Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 680 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα όσο η βενζίνη είναι κάτω από 2 €... Currently Playing : WHFB Empire, next: WIP O&G Registration date : 06/03/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 08 Απρ 2011, 10:00
Καλημέρες...και λίγο οφθαλμόλουτρο για να πάει καλά η μέρα...
Αριθμός μηνυμάτων : 1664 Ηλικία : 41 Τόπος : coming... Registration date : 22/10/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 08 Απρ 2011, 20:21
μπορεί κάποιος να σκοτώσει τώρα αυτό το παιδάκι?
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 08 Απρ 2011, 21:23
το μυαλουδάκι του το πλένουν με ντιξάν
Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 08 Απρ 2011, 21:54
Η θρησκεια ειναι το οπιο των λαων..
lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 08 Απρ 2011, 22:00
Blood Guzzler έγραψε:
για το ποδόσφαιρο το έλεγαν αυτό, και προκαλεί μεγαλύτερη αποχαύνωση..
kyrgkikas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1030 Ηλικία : 46 Τόπος : Χανια Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS Registration date : 01/01/2011
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 08 Απρ 2011, 22:19
Aramil Sair Sianontel έγραψε:
μπορεί κάποιος να σκοτώσει τώρα αυτό το παιδάκι?
Οχι γιατι εαν καποος το κανει θα τρεξουμε ολοι να τον πουμε φονια των λαων.Ολοι εμεις οι προοδευτικοι.
Οχι γιατι εμεις ειμαστε απο τους καλους λαους που υποδεχονται τον Λαθρομεταναστη.Πληρωνουμε (ακομα και αυτες τις δυσκολες ωρες)για να χτιστει τζαμι. Οχι γιατι τρεχουμε να φωναξουμε για τα δικαιωματα του λαθρομεταναστη και οχι για το δικαιωμα του ελληνα για ηρεμη ζωη (οσο μπορει να θεωρηθει ''ηρεμη'' η ζωη του) Οχι γιατι κανενας δεν φωναξε για τον βιασμο 14χρονης απο Πακιστανους στην Αθηνα ενω ΟΛΟΙ τρεξαμε να πεταξουμε πετρες και να σπασουμε την Αθηνα στον θανατο (αδικος ειναι αληθεια)του μικρου Αλεξη Οχι γιατι εγω ειμαι ο κακος φασιστας επειδη αγαπαω την χωρα μου και θελω να δω του υπευθηνους για αυτο το χαλι με τους μουσουλμανους στην Αθηνα και αλλες πολεις δικασμενους και τιμωρημενους διπλα σε αυτους που εφεραν την χωρα σε αυτην την θεση.Ενω ο οχλος του κ. Τσιπρα εχει το δικαιωμα να ερχετε στην Ζωνη Ριψεως που πεφτω με το αλεξιπτωτο μου καπου στην Θρακη και να με φωναξει ''Φονια Δολοφονο Βιαστη μικρων παιδιων''
Συγνωμη Aramil δεν απευθηνετε σε εσενα. Συγνωμη φιλε αναγνωστη μπορει να σου φαινετε ΑΣΧΕΤΟ το ενα με το αλλο αλλα συμπαθαμε ειμαι κακος και φασιστας για μερικους ακομα και εδω μεσα.Στο κατω κατω ειμαι σε Spam Area.
Aramil Sair Sianontel Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1664 Ηλικία : 41 Τόπος : coming... Registration date : 22/10/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 08 Απρ 2011, 23:15
Μου φαίνεται άσχετο, αλλά καταλαβαίνω την ανάγκη σου να μιλήσεις.
Anyway, εμένα με καλύπτει το post του Guzzler και του Corum...και χριστιανικούς ύμνους να έλεγε το ίδιο θα μου έκανε.
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 08 Απρ 2011, 23:35
lance-a-lot έγραψε:
Blood Guzzler έγραψε:
για το ποδόσφαιρο το έλεγαν αυτό, και προκαλεί μεγαλύτερη αποχαύνωση..
Βασικά..."Religion is the opium of the people" is one of the most frequently paraphrased statements of Karl Marx."
Και το ποδόσφαιρο είναι, αλλά η original φράση ανήκει στον Marx, και όντως λέει για τη θρησκεία.
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 08 Απρ 2011, 23:55
Πραγματικα θα μπορουσα να σου γραψω ενα 10σελιδο αναλυτικο δοκιμιο πανω στο θεμα θρησκεια , και ανυπαρξια του θεου , αλλα αυτο ειναι κατι που προφανως δεν θα κανω μεσω ενος forum.....
EDIT Διεγραψα καποια κομματια μονος μου διοτι πραγματικα θα πεταχτει κανενας χριστιανος και θα μου αρχισει τις μαλακιες , και ειλικρινα δεν εχω ορεξη να μου λενε οι Mods τι πρεπει και τι δεν πρεπει να γραφω σε εναν board...
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 08 Απρ 2011, 23:58
[img] [/img]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aramil Sair Sianontel στις Σαβ 09 Απρ 2011, 00:00, 1 φορά
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 08 Απρ 2011, 23:59
ωχ μαλακια βγήκε μεγάλη η εικόνα...τη μικραίνω.
Watcher in the Dark Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα // Mortikah VII Currently Playing : Warhammer 40k, Dark Angels Registration date : 23/01/2011
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Σαβ 09 Απρ 2011, 00:00
Μου ξενίζει και μου ξυνίζει ιδιαίτερα να βλέπω παιδάκια σε τέτοιους ρόλους.
Δεν λέω οτι ένας μαντράχαλος να ουρλιάζει και να ψευτοκλαίει στον άμβωνα θα μου φτιαχνε την αισθητική: απλώς θα το δεχόμουν πιο εύκολα.
Freethinking. Δεν σημαίνει απλως κι αόριστα "ελεύθερη σκέψη":
"Opinions should be formed on the basis of science, logic, and reason, and should not be influenced by authority, tradition, or dogma."
Το freethought δεν απαγορεύει σε ένα παιδί ή νέο να αποκτήσει θρησκεία.
Η θρησκεία όπως τη βλέπω στο βιντεάκι, μου φαίνεται όμως οτι απαγορεύει στο παιδάκι να αποκτήσει freethought.
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Σαβ 09 Απρ 2011, 00:01
ή οποιουδήποτε είδους thought...
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Σαβ 09 Απρ 2011, 00:02
Πραγματικα με εκνευριζει που σε αυτο το forum κανεις δεν μπορει να θιξει το ΕΘΝΟΟΟΟΟΟΣ!! ή τη θρησκεια ( JEBUS SAVES ? ) και να μην προκαλεσει ενα απαραδεκτο και στενομυαλο Shitstorm + το κλασσικο pm του chrono ( εισαι απαραδεκτος , γινεσαι προσβλητικος κτλ κτλ) ...... δεν αξιζει να κανω διαλογο γι αυτο το θεμα λοιπον...
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Σαβ 09 Απρ 2011, 00:05
μα δεν κάνουμε διάλογο...είμαστε τρεις τύποι που συμφωνούν!
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Σαβ 09 Απρ 2011, 00:05
Αλλα θα ποσταρω αυτο το βιντεο για να ενοχλησω μερικους :
FUCK YOUR GOD ERASE HIS NAME A LADY WEEPS INSANE WITH SORROW I'LL TAKE HIS TOWERS FROM THE WORLD YOU'RE FUCKING RAPED UPON YOUR DEATHBED THIS IS GOD'S WAR! GOD'S WAR FUCKING HOLY WAR!
Asarmil : Παρ ολα αυτα περιμενω καποιον χριστιανοφασιστα να πεταχτει και να πει το εδαφιο του απο τα ευαγγελια....γι αυτο......I keep the bοοk in a pool of blood so that none of its lies can affect me!
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Σαβ 09 Απρ 2011, 00:11
Blood Guzzler έγραψε:
Αλλα θα ποσταρω αυτο το βιντεο για να ενοχλησω μερικους :