Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ

Πήγαινε κάτω 
+39
Abducted47
The_Chargeling
BiG GoBBo
Nepenthe
talazorn
Malevolent
Spyrek Frysirensson
Papajohn
DaBigWaagh
Malus
mitros
admin
Juan
Hunter
Johneleos
Trollzor
Asarnil the Dragonlord
kyrgkikas
Blood Guzzler
Sn4k30r
Hellspawn
lance-a-lot
xrisomiga
h34dnotf0und
sagemonk
Samanos
Tzif
Tzortz
kiour_gr
iron man
Achaian
Aramil Sair Sianontel
Altair
Watcher in the Dark
medas
aphelion
Khar Vader
theodddore
Laskoulas
43 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Nepenthe
Arch Spammer
Arch Spammer
Nepenthe

Αριθμός μηνυμάτων : 3332
Currently Playing : Vampire Counts
Registration date : 24/10/2008

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 15:28

εντάξει λοιπόν εγώ το δέχομαι το challenge! θα πάω τώρα αμέσως για βάψιμο και το βράδυ θα ποστάρω φωτό από ότι έβαψα! όποιος κοτέψει χάνει
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://taxaftixreiazontai.wordpress.com
Aramil Sair Sianontel
Spamlord
Spamlord
Aramil Sair Sianontel

Αριθμός μηνυμάτων : 1664
Τόπος : coming...
Registration date : 22/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 15:30

DaBigWaagh έγραψε:
aphelion έγραψε:
ανεβασε φωτο με μινις σου να σε κρινουμε κι εμεις.

mini δεν φοράω μόνο, maxi. εχω κάποια εξτρα κιλά και δεν με κολακευουν.

εμένα μου άρέσουν τσουποτούλικα...ουστ ανορεξικές!
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 15:31

Μου αρεσει που οι καφροι painters ελεγαν για "εμας" τους παικτες οτι φωναζουμε , δεν ειμαστε σωστοι , το παιχνιδι δεν ειναι μονο οι μαχες αλλα και ο μοντελισμος , το φλαφ το βαψιμο....

Να χαρω εγω ηρεμια :Ρ

Τα παντα εχουν να κανουν με τον τροπο που το λεει/γραφει καποιος . Πολλες φορες , ακομη και με αγνη προθεση να το πει ορισμενοι μανουριαζουν , δεν ειναι αναγκη να περιμενουμε στην γωνια για να σχολιασουμε τις κουβεντες του αλλου ...Ο καθενας εχει την αποψη του , την λεει και αν προσβαλει τον δημιουργο η καποιον αλλον , τοτε αυτος πρεπει να μιλησει . Μου θυμιζει το σχολειο που οταν εδερναν τον διπλανο μας εκεινος "εφερνε τους φιλους του" .
Χαλαρωστε ρε Smile

ΥΓ. φυσικα για ολα αυτα φταιει ο Chronomancer με τον Ogyon !

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tzortz στις Τετ 20 Απρ 2011, 15:32, 1 φορά
Blood Guzzler
Arch Spammer
Arch Spammer
Blood Guzzler

Αριθμός μηνυμάτων : 2472
Τόπος : Κορυδαλλός
Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM
Registration date : 08/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 15:31

Aphelion , και ποιος θα κανει τη κριση; Στα painters league , βλεπω σχολια του τυπου " ψηφισα αυτο γιατι μου αρεσε στο ματι ". Σεβομαι το γεγονος οτι ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει το χρονο/διαθεση να ασχοληθει με το βαψιμο , και προφανως θα ψηφισει αυτο που του αρεσει εμφανησιακα. Αυτο αποτελει " λαϊκευμενη " εκφραση της οποιας τεχνης αναπτυσσουμε , αν θελετε.

Βλεπεις ενα μοντελο , και αντι να πεις με επιχειρηματα τον λογο για τον οποιο σου αρεσει ή οχι , δεν λες τιποτα αλλο παρα " Ενταξει μωρε , καλουλι ειναι " , ο ορισμος δηλαδη της απαξιωσης για τον κοπο του αλλου. Σαν καλλιτεχνες , ολοι ψωνιζομαστε με τις δημιουργιες μας , αλλα ειναι απαραδεκτο να αφηνουμε αυτο το ναρκισσισμο να επισκιαζει τους αλλους ανθρωπους που ασχολουνται με το painting κομματι του χομπυ. Το να μπαινω και να σου γραφω 2 παραγραφους αναλυση για τον ork raider σου , σημαινει κατι. Σημαινει οτι εκτιμησα αυτο που κανεις και θελω να σου δειξω και απο τη δικη μου μερια πως μπορεις να τελειοποιηθεις. Το να κοιτας τα μοντελα μου και να μου λες οτι ειναι μετρια ή μου εχει γδαρθει ενα τετραγωνικο μικρομετρο δεν ειναι κριτικη...ειναι καφριλα και απαξιωση. Μην το κανεις. Δεν τιμα ουτε εσενα ουτε εμενα.

http://stefoserpent.deviantart.com/
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Αριθμός μηνυμάτων : 7272
Τόπος : Terra
Currently Playing : with your nerves :D
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 15:39

DaBigWaagh έγραψε:
aphelion έγραψε:
ανεβασε φωτο με μινις σου να σε κρινουμε κι εμεις.

mini δεν φοράω μόνο, maxi. εχω κάποια εξτρα κιλά και δεν με κολακευουν.

Κοίτα αμα εχεις βαρεθει την ζωή σου (σπίτι, παιδια, δουλεια), βρες κατι αλλο να περνας την ώρα σου και σε παρακαλώ μην τρολάρεις και μας σπας τα νευρα για να έχεις απλά κατι να λες και να κανεις.
Δες τηλεόραση, κανε βολτες, αρχισε το ψαρεμα βρε αδερφε!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 15:43

Από τη στιγμή που δημοσιεύεις το μοντέλο, αυτό σημαίνει ότι ζητάς να ακούσεις τη γνώμη των άλλων. Αναμενόμενο είναι ότι θα πάρεις κριτικές/σχόλια. Δεν θα είναι όλες καλές και δεν θα είναι όλες κακές. Άν δεν αντέχει κάποιος τα κακά σχόλια ας μην ποστάρει τα μοντέλα του. Ή όταν τα ποστάρει ας ζητήσει να μην του κάνουν αρνητική κριτική, αλλά μόνο κομπλιμέντα και φιλοφρονήσεις.
Aramil Sair Sianontel
Spamlord
Spamlord
Aramil Sair Sianontel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 15:46

Και όταν μία κριτική είναι άδικη?
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 15:48

Aramil Sair Sianontel έγραψε:

Κατα΄την γνωμη σου ποιος είναι πιο "ειδικός" να κρίνει?
Aramil Sair Sianontel
Spamlord
Spamlord
Aramil Sair Sianontel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 15:48

Υπάρχει ειδικός?
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general
Registration date : 27/08/2008

Το αδικο η το δικαιο ειναι σχετικο ματια μου
Επισκέπτ
Επισκέπτης

φωνάζεις το μπαμπά σου να τον δείρει lol!
Aramil Sair Sianontel
Spamlord
Spamlord
Aramil Sair Sianontel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 15:50

Απλά λέω ότι ο Χ βάφει κάτι γαμάτο. Και εγώ που είμαι /γκαβός/προκατελειμένος/κομπλεξικός τον θάβω, γιατί γουστάρω. Δεν πρέπει να ειπωθεί τπτ?
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 15:51

Δλδ η γνώμη αυτού που έχει λίγο πείρα παραπάνω δεν έχει λίγη βαρυτητα παραπάνω θες να μου πεις?

Αν είχες την επίλογη να σου βαλει πλακακια στο σπίτι ενα πλακάς με πειρα δεκα χρόνια ή ο βοηθος του με πείρα 4 χρόνια...ποιον θα διαλεγες εσυ και γιατι?
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

Αριθμός μηνυμάτων : 3546
Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn
Currently Playing : dem gaimz
Registration date : 11/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 15:52

aphelion έγραψε:
αρχισε το ψαρεμα βρε αδερφε!

Παρε παραδειγμα απο αυτον billy dance https://www.youtube.com/watch?v=CVwZ7Ymh3mo

οσο για τα υπολοιπα ειναι πιπες (απλα ξεκαθαρα και ικανοποιητικα)

blood εισαι ελεος.... κατσε ρε μλκα ποιος νομιζεις πως εισαι και αρχιζεις το τρολινγκ etsi kai alliwsκαθενας λεει οτι θελει για τα καθε θεμα

Ο καθενας μπορει να κρινει πχ εμενα μου την δινει αυτο το γυρο γυρο στα βιντεο με την τρελη παρουσιαση ειναι μλκια

Και στο τελος γιατι τα βαλατε με τον αφηλιον επειδη ειπε την γνωμη του ????? -_-' για εμενα η γνωμη του αφελιον μετραει περισοτερο απο ολες τις αλλες μαζι γιατι τα εργα τα βλεπουμε Wink

οσο για τον διαγωνισμο λοιπον αφηλιον παμε με τον τρεμαν εγω τον εχω ετιμο Wink Razz Razz Razz Razz Razz Razz

and https://www.youtube.com/watch?v=6bMLrA_0O5I

Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 15:55

όποιος ξανακάνει άδικη κριτική, να του κάνουμε φάλαγγα

και μετά στην πίσα με τα πουπουλα ΛΟΛ
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 15:57

Corum έγραψε:
όποιος ξανακάνει άδικη κριτική, να του κάνουμε φάλαγγα

και μετά στην πίσα με τα πουπουλα ΛΟΛ

Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect
Aramil Sair Sianontel
Spamlord
Spamlord
Aramil Sair Sianontel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 15:58

Εγώ απλά σου λέω. Βάφεις το γαμάτο μοντέλο σου, και είσαι χαρούμενος. Θα μπω στο Internet να το ποστάρω να το δούνε. Μπαίνει ο γαμάτος βαφιάς, ο τα κάνω όλα, και σου λέει, "είναι για τον π@@@."

Αυτό είναι αγένεια. Είναι κακοί τρόποι, και όταν βλέπω ότι είναι και κατάφορα άδικο, εγώ προσωπικά θα το τονίσω. Όταν λες στον άλλο, ότι ξέρεις, αυτό που κάνεις κάποιος (όχι εγώ) το κάνει καλύτερα δεν βοηθάς και πολύ.

Και τέλος, η συμπεριφορά, μετράει πολύ ρε φίλε. Όταν ο "πλακάς" έχει 122432123 χρόνια εμπειρία, και είναι τελείως μ@@@@@@ στη συμπειφορά του, "ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ" ε, όχι ούτε θα τον σεβαστώ, ούτε αυτόν, ούτε την δουλειά του, ούτε θα τον πάρω σοβαρά.
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 15:58

Γεια σου ρε Γιαννακηελεοσα! Εκλασα στα γελια με το βιντεο του ψαρα!
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 16:00

παμε για ψαρεμα
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 16:06

@ Αραμιλ!

Πραγματικα συγγνωμη! Από δω και περα μόνο καλα θα λεω για ολους, δεν θα λέω την γνώμη μου και δεν θα λεω πως θα το έκανα εγώ.

Σε παρακαλώ όμως σαν ανταλαγμα να μην ξαναναφερθεις ποτε σε μενα. Δεν σου λεω να μην μου κανεις ξανα σχόλια σε οτι βαφω γιατι ΠΟΤΕ δεν έχεις πει κατι θετικό για τις φωτός μου και ποτε δεν με εχεις ψηφίσει φανερα στους διαγωνισμους και όλοι καταλαβαινουμε τι σημαίνει αυτο.

ΥΓ = antegia
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 16:07

για εμενα θελω να λες κανονικα σχολια Smile

Ama pote a2iw8w na bapsw
Aramil Sair Sianontel
Spamlord
Spamlord
Aramil Sair Sianontel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 16:09

@Aphelion

Α, πέστο έτσι.

Πες απλά ότι αυτό που σε χαλάει είναι ότι πληγώνεται ο τεράστιος εγωισμός σου, που δεν σε ψηφίζουμε! Πες ότι απλά, σε χαλάει που κάποιος πιστεύει ότι κάποιος άλλος έβαψε καλύτερα απο σένα!

Απλά αστείο...αφού δεν με ψηφίζες μην ασχολείσαι μαζί μου Laughing Laughing Laughing Laughing

Ντάξει...ειλικρινά λυπάμαι που έχασα τον χρόνο μου, να προσπαθώ να συζητήσω μαζί σου. Προφανώς έχεις σοβαρά προβλήματα.

Δεκτή η αίτησή σου.
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 16:11

Έχει σημασία και πως περιμένεις να σε αξιολογήσουν όταν ανεβάζεις μινιατούρα για κριτική

Αν κάνεις ολόκληρη υπερπαραγωγή και τυμπανοκρουσίες ο αλλος αναγκαστικά θα γίνει πολύ ψείρας και θα σε αξιολογήσει με κριτήρια GD.

Aν ανέβαζα εγώ μία μινιατούρα, φυσικά και θα ήταν μλκ να μου την πει κάποιος για την έλλειψη layers αφού η μόνη τεχνική πoυ εφαρμόζω είναι drybruhing και το ξέρω Razz

ΥΓ
Δεν υπάρχει άδικη και δίκαιη κριτική, μόνο τι ακούς σε σχέση με αυτό που θα ήθελες να ακούσεις. Οι αντιδράσεις έπονται και εξαρτώνται από τον χαρακτήρα του καθενός.
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 16:12

Α, πέστο έτσι.

Πες απλά ότι αυτό που σε χαλάει είναι ότι πληγώνεται ο τεράστιος εγωισμός σου, που δεν σε ψηφίζουμε! Πες ότι απλά, σε χαλάει που κάποιος πιστεύει ότι κάποιος άλλος έβαψε καλύτερα απο σένα!

Ντάξει...ειλικρινά λυπάμαι που έχασα τον χρόνο μου, να προσπαθώ να συζητήσω μαζί σου. Προφανώς έχεις σοβαρά προβλήματα.

Δεκτή η αίτησή σου.

Ποιος εγωισμος ρε !@#$@!$@! ? Αμα εσυ δεν παραδεχεσαι οτι βαφω καλυτερα αντικειμενικα εισαι κομπλεξικος.

Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 20 Απρ 2011, 16:13

aphelion έγραψε:

Ποιος εγωισμος ρε !@#$@!$@! ? Αμα εσυ δεν παραδεχεσαι οτι βαφω καλυτερα αντικειμενικα εισαι κομπλεξικος.

Sig! lol

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 22 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Off Topic :: Off Topic Συζητήσεις-
Μετάβαση σε: