Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Fine Cast Models | |
|
+13andreasch Abducted47 paranoid leandros Johneleos Tzortz Blood Guzzler lance-a-lot Nepenthe aphelion kiour_gr Trollzor mandragora 17 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Fine Cast Models Κυρ 12 Ιουν 2011, 01:45 | |
| Λοιπόν.... κρατώντας τον σκαθαροζούμη-σκελετό-ήρωα στα χέρια... Έχω να πω πως τα ΦαινΚαστ είναι η χαρά του gamer και ο φόβος του συλλέκτη-βαφέα. Είναι πανεύκολα στο κόλλημα. Δεν σπάνε έυκολα. Είναι σαν πουπουλο. Δεν τσιπάρει η μπογιά. Όλα αυτά είναι ΟΚ άμα δεν μας νοιάζουν μερικές τρυπούλες εδώ κι εκει και διάφορα σταβώματα του καλοπιού. Τώρα άμα θέλουμε να κάνουμε βάψιμο βιτρίνας σωστό είναι φίφα! Πολύ δύσκολο σωστό καθάρισμα. Πολύ δύσκολο σωστό στοκάρισμα. Τέλος τα μοντέλα που δείχνουν στο περιοδικό ΔΕΝ είναι φτιαγμένα όπως αυτά που πουλάνε. Είναι 10 φορές πιο προσεγμένα! Αυτά ως τώρα. | |
| | | paranoid Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 167 Ηλικία : 39 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : LOTR, Ultramarines Registration date : 27/10/2010
| Θέμα: Απ: Fine Cast Models Κυρ 12 Ιουν 2011, 09:12 | |
| - aphelion έγραψε:
- Λοιπόν.... κρατώντας τον σκαθαροζούμη-σκελετό-ήρωα στα χέρια...
Τέλος τα μοντέλα που δείχνουν στο περιοδικό ΔΕΝ είναι φτιαγμένα όπως αυτά που πουλάνε. Είναι 10 φορές πιο προσεγμένα! Ή απλά περασμένα από photoshop... Γιατί το photoshop δεν βελτιώνει μόνο μοντέλα πασαρέλας | |
| | | Abducted47 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1589 Ηλικία : 43 Τόπος : Into the Abyss Currently Playing : D3 + LOL Registration date : 24/11/2008
| | | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Fine Cast Models Τρι 05 Ιουλ 2011, 14:45 | |
| | |
| | | andreasch Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1169 Ηλικία : 43 Registration date : 05/07/2011
| Θέμα: Απ: Fine Cast Models Τρι 05 Ιουλ 2011, 15:05 | |
| - Kiour_gr έγραψε:
h wayland games τους γυρισε ολο το stock http://www.waylandgames.co.uk/ όχι μόνο αλλά ακύρωσε και όλες τις παραγγελίες που είχε μέχρι τώρα για finecast και έκανε επιστροφή χρημάτων. παθόντας speaking. Αυτή η κατάσταση θα μείνει έτσι για τη wayland εώς ότου στοκάρουν μοντέλα που θεωρούν οτι μπορούν να πουληθούν. Μάλλον θα μείνω σε κυνήγι θησαυρού για τις παλιές καλούλες μεταλλικές μινιατούρες. Τουλάχιστον εως ότου φτιάξει η GW την κατάσταση με τις ριτίνες. | |
| | | DaBigWaagh Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1058 Registration date : 13/11/2009
| Θέμα: Απ: Fine Cast Models Τετ 06 Ιουλ 2011, 23:20 | |
| θα φτιάξει μπροστά στις μη πωλήσεις θα σοβαρευτεί. μα περνάνε τον κόσμο για τόσο ηλίθιο? | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Fine Cast Models Τετ 06 Ιουλ 2011, 23:25 | |
| Εχω διαβάσει περιστατικά στο ιντερνετ ακόμα και για αλοίωση της μινιατούρας εάν μείνει εκτεθιμένη ώρα στο ήλιο . Δεν ξέρω εάν ισχύει , αλλά για να το λένε οι άνθρωποι ... | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Fine Cast Models Τετ 06 Ιουλ 2011, 23:36 | |
| Ναι! Στην ζέστη τον παίρνει και γέρνει! ΥΓ= Το έχω πει και πιο πάνω. Τα Φαινκαστ ειναι καλα για γκειμερς που δεν νοιαζονται για μια φουσκαλιτσα εδω κι εκει! Με σωστή δουλειά, καθάρισμα και στοκαρισμα, γίνονται και γαματες φιγούρας βιτρίνας. Οι μονοκόμματες φιγούρες όπως ο Νταρκ Ελφ ασσασιν είναι τούμπανο. Αυτές με τα πολλά μικρά κομμάτια όπως οι Ρακς είναι εφιάλτης! | |
| | | andreasch Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1169 Ηλικία : 43 Registration date : 05/07/2011
| Θέμα: Απ: Fine Cast Models Πεμ 07 Ιουλ 2011, 00:45 | |
| Το καλό είναι οτι θα βγούν σίγουρα μελλοντικά πολύ μαμάτες φιγούρες με τις δυνατότητες που έχει αυτό το υλικό! Να πώ την αλήθεια μου όμως βλέπω και την GW να αναγκάζεται να ξαναβγάλει τις μεταλλικές έστω και σαν special editions. Εκτός αν το πάει και καλά σαν υπερεταιρεία στο χώρο όπως και είναι και πεί οτι αυτό είναι με τα ελατώματα του και αν σας αρέσει. | |
| | | Overmind Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 806 Ηλικία : 50 Τόπος : Athens Currently Playing : 40Κ, WoW, Space Hulk, WFB, BFG, Epic 40K, LotR SBG, Necromunda, Gorkamorka, Bloodbowl, Dreadfleet Registration date : 01/04/2010
| Θέμα: Απ: Fine Cast Models Πεμ 07 Ιουλ 2011, 21:17 | |
| Εγώ πάλι πιστεύω ότι:
α) είτε θα βελτιώσουν σταδιακά το quality control ή β) Είναι μεταβατική κατάσταση μέχρι την πλαστικοποίηση των ΠΑΝΤΩΝ. Και όταν πλαστικοποιηθούν τα πάντα (και τα κοάλα όπως λέει ο φίλος μας ο chrono) τότε δεν θα χρειάζεται πια ούτε το μέταλλο ούτε η ρητίνη... | |
| | | BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: Fine Cast Models Πεμ 07 Ιουλ 2011, 21:48 | |
| Εμένα πάλι μου ήρθε το πρωί παραγγελία απο maelstrom.. ο dark elf assassin είναι απο τα ωραιότερα μοντέλα που έχω δει..καταπληκτική λεπτομέρεια και αν και δεν την έψαξα πάνω απο 1 λεπτό bubbles, missing parts, deformed parts δεν υπάρχουν I hope it stays that way. Μέχρι να το ασταρώσω και να το βάψω έχουμε καιρό, αλλά μέχρι τώρα είμαι 100% ικανοποιημένος | |
| | | | Fine Cast Models | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |