Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ | |
|
+41Hunter Tzif ritter Papajohn Hellspawn DaBigWaagh xrisomiga logos ToPaxyGourouni Borg Spyrek Frysirensson Juan medas Altair Ignii kyrgkikas BiG GoBBo theodddore Asarnil the Dragonlord admin VoltorX Shieldwolf leandros Abducted47 sagemonk lance-a-lot letsaros86 Khar Vader Giorel iron man Trollzor Achaian kiour_gr Nepenthe Samanos Johneleos h34dnotf0und Tzortz aphelion Mπαρμπα Θανασηs Laskoulas 45 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 11:44 | |
| Eλα μωρε με τα στερεοτυπα ... χιουμορακι κανουμε , μη φερνεις το ψυγειο μαζι. Οι τουρκαλες ειναι φιλες μας slourp | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 11:53 | |
| | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 12:04 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Eλα μωρε με τα στερεοτυπα ...
χιουμορακι κανουμε , μη φερνεις το ψυγειο μαζι. Οι τουρκαλες ειναι φιλες μας slourp αν και εδώ που τα λέμε, στατιστικά μέσα σε 40000 γκόμενες οι 1000 δεν θα ειναι μουνάρες? ε μου αρκούν | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 12:31 | |
| - Nepenthe έγραψε:
- Laskoulas έγραψε:
- Eλα μωρε με τα στερεοτυπα ...
χιουμορακι κανουμε , μη φερνεις το ψυγειο μαζι. Οι τουρκαλες ειναι φιλες μας slourp αν και εδώ που τα λέμε, στατιστικά μέσα σε 40000 γκόμενες οι 1000 δεν θα ειναι μουνάρες? ε μου αρκούν κι ειναι κ οι 1000 ετοιμες για σενα.. |
| | | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 13:54 | |
| |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 13:59 | |
| για οποιον θελει μια ολοκληρωμενη εικονα απο το 2 post πιο πριν εργο http://www.croebern-1813.de/40235.htmlαπιστευτη δουλεια. Οκ καποιο ειναι υπερκαλλιτεχνες (trull), αλλα καποιοι ξερουν πως να δωσουν ζωη σε μια αναπαρασταση. |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 14:08 | |
| Μα πραγματικα τους δινει ανασα ζωης ... Τρομερος. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 14:12 | |
| Παμε Βελιγραδι ? πας με ταυτοτητα η θελει διαβατηριο ? Τελική τιμή: € 93.93 Olympic Air 17:20 ATH, Eleftherios Venizelos Intl Arpt Αθήνα, Ελλάδα 18:10 BEG, Belgrade Beograd Arpt Βελιγράδι, Σερβία 1 ω 50 λ - λεπτομέρειες Τελευταίες θέσεις: 4 Επιστροφή Δευτέρα 07/11/2011 Βελιγράδι Αθήνα Διάρκεια Στάσεις Ναύλος: Semi-Flex Αλλαγές: Επιτρέπονται με χρέωση (δείτε στις λεπτομέρειες). Ακυρώσεις: Επιστρέφεται μέρος του συνόλου με χρέωση €10/ticket. Olympic Air 09:10 BEG, Belgrade Beograd Arpt Βελιγράδι, Σερβία 11:55 ATH, Eleftherios Venizelos Intl Arpt Αθήνα, Ελλάδα 1 ω 45 λ - λεπτομέρειες | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 14:14 | |
| βαζελινη χρειαζεται για να πας.. Με νιωθεις?? |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 14:17 | |
| Οχι βασικα δε το επιασα αλλα Oι σερβοι ειναι αδελφια μας ρε μαν μανι μανι ξερω αρκετους σερβους απο βελιγραδι η μονη τους συμβουλη ειναι να μη φερουμε γκομενες γιατι εχει απειρες Τεσπα εμας μας νοιαζει το ΣΚ το τουρνουα | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 14:21 | |
| - Laskoulas έγραψε:
η μονη τους συμβουλη ειναι να μη φερουμε γκομενες γιατι εχει απειρες
ποσο μαμιαδες ειμαστε πλεον εμεις οι Ελληνες. Και ποσο large οι Σερβοι φιλοι μας.. |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 14:26 | |
| Ολοι ετσι λενε , αλλα ρε φιλε τα ξερεις κακα τα ψεματα ,εχουνε μια ποιοτητα πιο πανω οι σερβες. Σα τα πορτοκαλια τα Μερλιν ενα πραμα αμα με νιωθεις ...
| |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 14:29 | |
| Διαθέσιμοι τύποι δωματίων άτομα ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ Τιμή για 3 νύχτες 11 ακόμα τύποι δωματίου Business Δίκλινο Δωμάτιο - με 2 μονά κρεβάτια Εξοικονομήστε 75% ΔΩΡΕΑΝ ακύρωση Το πρωινό περιλαμβάνεται 1 Μόνο 2 δωμάτια ακόμα € 153 ελα μας βρηκα και δωματια KAI ME PROINO !!! λολ φανταζομαι θα ειναι και φτηνα εκει | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 15:02 | |
| 50 τη βραδια δεν ειναι κ τσαμπα μητσο. Δεν ξερω τι εχεις συνηθισει να πληρωνεις, αλλα ζευγαρι στην Φλωρεντι 15αυγουστο κ ειχαμε δωσει 38 ευρω τη βραδια.. |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 15:07 | |
| Ρε νομιζω ειναι μαζι και για τους 2 καλα δε λεμε οτι θα παμε γιατι μολις ειδα οτι ειναι GTRules αλλα πιο πολυ γουσταρω ταξιδι και χαβαλε και ατμοσφαιρα μεσα στο χολ που γινετε το τουρνουα , ξερεις ατελειωτη βαβουρα κτλ , αν μαζευτουνε ατομα τοτε παιζει πολυ | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 15:35 | |
| - ogyon έγραψε:
- 50 τη βραδια δεν ειναι κ τσαμπα μητσο. Δεν ξερω τι εχεις συνηθισει να πληρωνεις, αλλα ζευγαρι στην Φλωρεντι 15αυγουστο κ ειχαμε δωσει 38 ευρω τη βραδια..
Πριν πόσα χρόνια και σε ποιά τρούπα? | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 16:09 | |
| - aphelion έγραψε:
- ogyon έγραψε:
- 50 τη βραδια δεν ειναι κ τσαμπα μητσο. Δεν ξερω τι εχεις συνηθισει να πληρωνεις, αλλα ζευγαρι στην Φλωρεντι 15αυγουστο κ ειχαμε δωσει 38 ευρω τη βραδια..
Πριν πόσα χρόνια και σε ποιά τρούπα? το 2009. 150 μετρα απο την γεφυρα. Τρυπα δεν ηταν. Πανσιον, φυσιολογικοτατη. Ειχες κ πρωινο.. LoL.. Εννοειται βεβαια οτι το κλεισαμε επιτοπου απογευμα, γιατι εαν πας απο τηλεφωνο ειναι σχεδον διπλη τιμη. Με την ιδια λογικη, μειναμε κ στην Aosta-Alpes, με 40 ευρω το βραδι. Καθενας τους 60 ζηταγε, αλλα το επιτοπου κ απογευμα παντα λειτουργει. "Δεν το δινεις 35?.. Στον κωλο σου χωραει τοτε μηπως???" Βασικα κ Ελβετια εαν ψηνομουν να παω φετος, για το ETC, ακριβως το ιδιο πιανει. Παντου στον κοσμο λειτουργει το project! |
| | | Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 16:28 | |
| 950 ευρω πληρωτεο......μη γ@μησω.... | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 16:39 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- καλα δε λεμε οτι θα παμε γιατι μολις ειδα οτι ειναι GTRules
Μπα; Ο μοναδικός Έλληνας νικητής GT (αν δεν κάνω λάθος), παίχτης-θρύλος, δε θέλει να ξανααγωνιστεί σε GT περιβάλλον; |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 16:48 | |
| - metaller έγραψε:
- Laskoulas έγραψε:
- καλα δε λεμε οτι θα παμε γιατι μολις ειδα οτι ειναι GTRules
Μπα; Ο μοναδικός Έλληνας νικητής GT (αν δεν κάνω λάθος), παίχτης-θρύλος, δε θέλει να ξανααγωνιστεί σε GT περιβάλλον; Δεν εχω προβλημα με το φορματ , τα εχουμε ξαναπει. Με ενοχλουνε οι special chatacter ΚΑΙ ΜΟΝΟ. για αυτο αλλωστε σταματησαμε να πηγαινουμε οταν τους επετρεψε η GW. Οταν ξεκινησα να παιζω warhammer και ειδα και το φαντασυ και το 40κ το τελευταιο με απωθησε πραγματικα μεχρι αηδιας λογω οτι επετρεψε την υπαρξη σπεσιαλ χαρακτηρων και για αυτο στραφηκα στο Φαντασυ. Στο μυαλο μου η λιστα που κανω ειναι η λιστα του λασκουλα οπως την θελω χωρις named characters, με τους ηρωες δικους μου με δικη μου ιστορια. Μου φαινετε τοσο αταιριαστο να εχεις στο στρατο σου τον "διασημο' αρχαον με δικη τους ιστορια , με αρχη και ισως και τελος , και να παιζει στη λιστα σου , να σκοτωνετε να σκοτωνει κτλ.Ειναι σα μια κακη επαναληψη ταινιας.Πραγματικα αταιριαστο,εχω δικους μου κανονες στο μυαλο και μου ταιριαζει απολυτα να εχω ασημους χαρακτηρες και να κανω την δικη μου ιστορια για αυτους. Πχ το Λασκουλα το Παλουκωτη, την Θυελογεννητη , το Σκοτεινο Ναυαρχο κτλ κτλ κτλ Αυτο και μονο , ειναι ο λογος που δε παιζω GT και κατεπεκταση 40κ.Τιποτα αλλο δεν εχω εναντια στο φορματ αυτο. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 16:54 | |
| - Laskoulas έγραψε:
Αυτο και μονο , ειναι ο λογος που δε παιζω GT και κατεπεκταση 40κ.Τιποτα αλλο δεν εχω εναντια στο φορματ αυτο.
ουτε στο 40Κ ειναι αναγκαιοι βρε σαπιε γκρινιαρη.. |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 16:56 | |
| Σε δουλεύω ρε! Έχεις δίκιο σ'αυτό! Είναι πιο τακτικό το παιχνίδι χωρίς τους σπέσιαλ με τα reroll to hit, wound και χίλια ακόμα. Για το Λασκούλα τον Παλουκωτή μου μιλούσε ο Μπάρλας πριν 1-2 χρόνια. Που χάθηκε αυτός, ο Μπάρλας δηλαδή; |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 17:00 | |
| Ναι ρε αλλα βαζουνε οι αλλοι :P και χαλαει το αρωμα, δε το λεω αν καποιος παιρνει αβανταζ με σπεσιαλ χαρακτηρα η οχι , υπαρχουνε κατι σαποιοι σπεσιαλ χαρακτηρες που αν τους βαλεις εχεις χασει αβλεπει, απλα δε μπορω να τους δω "φυσιολογικα' στο τραπεζι, μου ειναι λιγο unatural. γενικα η παρουσια ενος τετιου χαρακτηρα σε τουρνουα με χαλαει , ειτε τον εχω εγω ειτε ο αλλος.Λεω @@ μαχη παιζουμε ακου Lord Kroak ktl αυτος ανεβηκε στους ουρανους και προσγιωθηκε μετα στο τραπεζι μας ? χωρις σπεσιαλ με οτι φορματ και να ειναι δε με πειραζει. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 22 Σεπ 2011, 18:16 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Ναι ρε αλλα βαζουνε οι αλλοι :P
και χαλαει το αρωμα, δε το λεω αν καποιος παιρνει αβανταζ με σπεσιαλ χαρακτηρα η οχι , υπαρχουνε κατι σαποιοι σπεσιαλ χαρακτηρες που αν τους βαλεις εχεις χασει αβλεπει, απλα δε μπορω να τους δω "φυσιολογικα' στο τραπεζι, μου ειναι λιγο unatural. γενικα η παρουσια ενος τετιου χαρακτηρα σε τουρνουα με χαλαει , ειτε τον εχω εγω ειτε ο αλλος.Λεω @@ μαχη παιζουμε ακου Lord Kroak ktl αυτος ανεβηκε στους ουρανους και προσγιωθηκε μετα στο τραπεζι μας ? χωρις σπεσιαλ με οτι φορματ και να ειναι δε με πειραζει. εε.. Δεν ξερω πως να στο πω.. Αλλα.. Βλεπεις.. Μητσο.. Λοιπον.. Κοιτα. Ειναι απλα ενα παιχνιδι. Ο Λορντ Κροακ κλπ ειναι φανταστικα πλασμα, τα οποια δεν υπαρχουν (καθοτι φανταστικα, εε φανταστικε μητσε?) Στο παιχνιδι αυτο χρησιμοποιουμε μινιατουρες, που τις βαφτιζουμε οπως λαχει για να ξερουμε τα στατιστικα τους. Κατα τα αλλα, δεν παιζει κανενα ρολο το εαν εχουν ονομα ή οχι.. ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ETC ΚΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΛΚ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.. PS. Σ'αγαπαω ακομα! |
| | | | To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |