Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ

Πήγαινε κάτω 
+41
Hunter
Tzif
ritter
Papajohn
Hellspawn
DaBigWaagh
xrisomiga
logos
ToPaxyGourouni
Borg
Spyrek Frysirensson
Juan
medas
Altair
Ignii
kyrgkikas
BiG GoBBo
theodddore
Asarnil the Dragonlord
admin
VoltorX
Shieldwolf
leandros
Abducted47
sagemonk
lance-a-lot
letsaros86
Khar Vader
Giorel
iron man
Trollzor
Achaian
kiour_gr
Nepenthe
Samanos
Johneleos
h34dnotf0und
Tzortz
aphelion
Mπαρμπα Θανασηs
Laskoulas
45 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Papajohn
Spamlord
Spamlord
Papajohn

Αριθμός μηνυμάτων : 1261
Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα
Registration date : 28/03/2009

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 13:59

Μα πόσο μ' αρέσουν αυτές τις διαφωνίες για το fantasy vs 40k......
Εγώ θα έλεγα να βάλουμε στο παιχνίδι και το DBM, το FoG, FoW, Warmachine κλπ, να τις μετρήσουμε να δουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.hoplon.gr/
xrisomiga
Arch Spammer
Arch Spammer
xrisomiga

Αριθμός μηνυμάτων : 3097
Registration date : 19/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 14:01

truth hurts Razz
Papajohn
Spamlord
Spamlord
Papajohn

Αριθμός μηνυμάτων : 1261
Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα
Registration date : 28/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 14:08

Hurts δεν λες τίποτα!!!!
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 Duty_calls
http://www.hoplon.gr/
Trollzor
Arch Spammer
Arch Spammer
Trollzor

Αριθμός μηνυμάτων : 4424
Τόπος : Ζμπέοςμ.
Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων
Registration date : 28/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 14:10

Κατακρίνω την ανωτέρω εικόνα, η οποία είναι ψευδής.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ.
xrisomiga
Arch Spammer
Arch Spammer
xrisomiga

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 14:12

xD

still standing by my opinion though
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

Αριθμός μηνυμάτων : 3546
Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn
Currently Playing : dem gaimz
Registration date : 11/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 14:28

ρε τουβλο , αμα δεν μπορεις να παιξεις 40k δεν σημαινει πως ειναι κατωτερο....

για το fanta εχουμε
το fanta εχει στρατους ανυπαρκτους τελειος... ( δες Wood elves ογκρ TB οι δυο τελευταιει καπου αχνοφαινοντε ) Που δεν παιζουν με την καμια ..... και μην πει κανας εξυπνος πως στο ΕΤΣ εβγαλε 80 ποντους .... ας παει ο εξυπνος να βγαλει 80 με Wood elves ... εγω δεν μπορω να σταβρωσω ισοπαλια.... Εχουμε ενα rulepack που εχει μεσα απειρους ηλιθιους κανονες που ειναι τελειος τραγικοι... εχει μεσα πολυ περισοτερο ζαρι απο το 40K οποτε περισσοτερο random , which means over powered magic phases , εγω πχ 1 που επαιζα παλια vampires ειχα χασει 2-3 παιχνιδια απο το κολο Magic phase pouy eferna 3-4 kai ασοδυο και αμα ο αλλος μου χτυπαγε ενα 5-6 η 4-5 γενικα πανω απο 8 pd εχανα και απλα die die die ops i cant ress my minions ... faking pd pool....

οσο για το αν στο 40κ μενεις πισω η οχι sto φαντα ειναι το ιδιο πραγμα... px 2 Dwarfs gunline stay and shoot , same with empire ,πχ 3 Deamons-WOC-highelves CC run run lets get them and break their bones and eat them alive ... χμμμ καμια διαφορα εκτος αν κατι δεν βλεπω , ομοιως και με DE χωνονται ομως και στα 2 παραδειγματα

Στο 40Κ τα rules ειναι πιο ξεκαθαρα το game Κυλαει πολυ ευκολα δεν υπαρχουν over powered special chars , και μην πεταχτει κανενας για τον mephiston siga to OP ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΙΝΒ. Δεν υπαρχουν στρατοι ανυπαρκτοι, τα ελνταρ ακομα υπαρχουν πολλοι που παιζουν τα TAU απλα ειναι λιγο ασχημα και δεν τα αγοραζουν αλλα υπαρχουν αρκετοι που κατεβαζουν στα tournou TAU σε αντιθεση με τα Wood Elf Poy kanenas den fernei , δεν εχει magic phase Που το κανει το παιχνιδι πιο ομαλο ( δες παραδειγμα 1 ) τα psy powers ειναι χμμ πως να το πω δικαια..??? που ειτε εχει ενας στρατος ειτε οχι δεν αλλαζει το θεμα

στο 40κ δεν υπαρχουν mono cc stratoi η μονο Shoot ( pera apo TAU) για τους τοπ εχουμε ΒΑ βγαζουν πολυ ομορφες cc alla kai shooting listes αλλα βγαζουν και all around , Space wolves οι λιστες ολες περιεχουν και CC kai shooting , cc eite me grey hunter pou exoun kai shooting eite me thunderwolfs eite me terminators , shooting me long fangs oi DE αμα παιξουν foced on shooting h cc απλα εχουν προβλημα , prepei na exoun kai apo ta 2 opws kai oi GK

εν κατακλειδη εχουμε για μια ηλιθια συγκρηση απο ενα ασχετο που δεν εχει ιδεα για το παιχνιδι που κραζει και καθετε κολημενος στο fanta σαν τους μπετοβλακες τους φανατικους ολυμπιακους και παναθηναικους που καθοντε και παιζουν ξυλο για το πια ομαδα ειναι καλυτερη πιο ομορφη και πιο σκατενια ....

learn to use ur mind before you speak betoblaka

aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Αριθμός μηνυμάτων : 7272
Τόπος : Terra
Currently Playing : with your nerves :D
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 14:30

Εγώ είμαι με τον Γιαννάκη πάντως!
xrisomiga
Arch Spammer
Arch Spammer
xrisomiga

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 14:48

πρώτον : Ο μονός στρατός που δεν παίζεται ( και αυτό με αμφιβολίες gt πόλι τους παίζουν αλλά λίγοι κινάνε ) είναι Ι ΟΕ τα ογρές και Ι νεκροί μια χαρά παίζονται
δεύτερον : περί λίστες ασχολίαστο
τρίτον : δεν με νοιάζει άμα κυλάει ποιο εύκολα το παιχνίδι , για μένα τουλάχιστον Ο σκοπός μου δεν είναι μονό να παίξω ένα γρήγορο παιχνίδι είναι και να extaskiso λίγο το mualoudaki μου μέσα από το movement πιάσε ( το τακτής κομμάτι του ) Ο οποίος στο 40Κ είναι ανύπαρκτος

τέταρτον : το να με sugrkimeis με φανατικούς του podosferou είναι το πιο άκυρο μου pou έχει πει ποτέ κανείς ( συνήθως εγώ τους φανατικούς)

τέλος επειδή με ethixes προσωπικά Γιαννάκη με το υποκοριστικό να apeuθeinete στο μυαλό σου δεν συνεχίζω τις συζήτηση
Υ.Γ Ο φανατικός είσαι εσύ
Υ.Γ 2 προς admin ζητάω μια ποινή για τον φίλο μου . οι χαρακτηρισμοί με έθιξαν , ενώ εγώ από την πλευρά μου δεν έβρισα κανένα και όλες μου Ι κουβέντες είχαν κωμικό χαρακτήρα για να anapsoune τα αίματα αλλά από ότι μου φαίνεται paraanapsane

Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 14:54

Παντως απορω γιατι το μικρο ζαρι στο magic phase ειναι παντα κακο
σαν ενα νομισμα τυχης εχει και αλλη πλευρα.
αν φερεις 1-1 με την μια εσυ εχεις 2 ζαρια +4
και ο αλλος 1+4 αρα το σπελλ που θες να περασεις εχεις διπλασιες % και εισαι πιο κοντα να το κανεις.
αν φερεις 6-4 , οταν θα εχει ο αντιπαλος 6 μινιμουμ ζαρια αντιμαγειας , θα μπορει πολυ ευκολα να κοψει το κρισιμο δικο μας σπελλ και να αφησει να περασουνε μουφες.

Κοινως λεγετε managment η διαδικασια.
αξιλογεις τι εχεις και αναλογα πρατεις.

Μην εχετε παροπιδες και μην ειστε τοσο απολυτοι σε αυτο που πιστευετε...
theodddore
Hero
Hero
theodddore

Αριθμός μηνυμάτων : 929
Τόπος : Nowhere
Currently Playing : Warmachine trollbloods , Warhammer Bretonnia , Chaos space marines
Registration date : 30/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 14:55

χμμμ θα συμφωνισω και εγω εδω με τον johny , ετσι κι αλλιως ο μονος σοβαρος λογος που δεν παιζω 40k ειναι επειδη οι περισσοτεροι στρατοι δεν ειναι μελλοντικοι απλα οι τυπαδες της gw μαλλον δεν ειχαν φαντασια και αντεγραψαν τα τανκσ απο τους παγκοσμιους πολεμους(για το imperioum τουλαχιστον). Μελλον ειναι το Supreme commander!! που πεφτει ενας πυραυλος και τελειωσαν ολα Very Happy . Παρολαυτα ομολογω οτι το 40κ ειναι πιο καλοφτιαγμενο , αν και με τα update της η gw to στρωνει μια χαρα το fantasy τωρα τελευταια κατα την γνωμη μου

Samanos
Arch Spammer
Arch Spammer
Samanos

Αριθμός μηνυμάτων : 2166
Τόπος : (Sydney)
Currently Playing : WFB-Mordheim
Registration date : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 14:58

ποια συζητηση ρε σπιρτα?

ασχολιαστοι ειστε και οι δυο ο ενας μεν επειδη δεν ξερει τη διαφορα απο τη πλακα και τη μα@@@κια και ο αλλος επειδη ειναι ψαρι και τσιμπαει.

ΥΓ ασε τις πιπες για μπαν, που μου θιχτηκες επειδη σε ειπαν μπετοβλακα. αν σε ελεγε μαλακα θα του εκανες μυνηση?
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 14:59

Σαμανος FTW !

lol!
Altair
Arch Spammer
Arch Spammer
Altair

Αριθμός μηνυμάτων : 3224
Τόπος : Πάτρα
Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons
Registration date : 21/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 15:05

το φαντασυ με υοε κανονες του etc εχει εξισορροπηθει αρκετα.
μπορει ολοι να λενε για το ζαρι (και εγω λεω οτι στην ογδοη το παραγαμησανε με τα random charges/PD kai DD) αλλα η τακτικη που εχει στο movement, πως θα διαχειριστεις τα ζαρια στη μαγεια και πως θα κανεις το shootinh phase εχει μεγαλη σημασια.

και μια απλη παρατηρηση.
ο fontana επι 7ης εσπερνε με τα TK γιατι ειχε κατσει και ειχε μαθει να παιζει αυτον τον στρατο. ετσι και εσυ γιαννακη, αν κατσεις και λιωσεις με τα WE θα κερδιζεις σιγα σιγα.
εγω στην εβδομη δεν μπορουσα να κερδισω με bretonnia και στα GW μαζεψα 52 ποντους
σημασια εχει ποσο του γουσταρεις και ποσο καθεσαι να παιξεις
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 15:10

Δεν μπορείς να συγκρίνεις το μπασκετ με το ποδόσφαιρο μόνο και μόνο επειδή και τα δύο παίζονται με μπάλα. Wink

ΥΓ
Basket SUX!!! Razz
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 15:12

Ε ναι, ακου μπασκετ, 0-0 -.- αθλημα που παιζετε με τα χερια ,παρεα με μια σπυριαρα μπαλα...
Πφφφ Razz
DaBigWaagh
Spamlord
Spamlord
DaBigWaagh

Αριθμός μηνυμάτων : 1058
Registration date : 13/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 15:15

Laskoulas έγραψε:
xrisomiga έγραψε:

μου έχει κολλήσει στο μυαλό και θέλω να το πω

το fantasy είναι σκάκι ενώ το 40k είναι τάβλι TSAK!!!

Μου αρεσεις !

Το Σκακι ειναι για παιχτες και μυαλα δυναμιτες Razz
το ταβλι αντιθετα για χαβαλε φραπεδια και χαλαρωση...

ολα εχουνε βεβαιως τις στιγμες τους

αυτό το περί σκάκι τάβλι είναι δική μου ατάκα. υπάρχει μια ροπή για λογοκλοπή που πρέπει να παταχθεί από τους αντμινς άμεσα lol!
DaBigWaagh
Spamlord
Spamlord
DaBigWaagh

Αριθμός μηνυμάτων : 1058
Registration date : 13/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 15:22

KazDarian έγραψε:
ρε τουβλο , αμα δεν μπορεις να παιξεις 40k δεν σημαινει πως ειναι κατωτερο....

για το fanta εχουμε
το fanta εχει στρατους ανυπαρκτους τελειος... ( δες Wood elves ογκρ TB οι δυο τελευταιει καπου αχνοφαινοντε ) Που δεν παιζουν με την καμια ..... και μην πει κανας εξυπνος πως στο ΕΤΣ εβγαλε 80 ποντους .... ας παει ο εξυπνος να βγαλει 80 με Wood elves ... εγω δεν μπορω να σταβρωσω ισοπαλια.... Εχουμε ενα rulepack που εχει μεσα απειρους ηλιθιους κανονες που ειναι τελειος τραγικοι... εχει μεσα πολυ περισοτερο ζαρι απο το 40K οποτε περισσοτερο random , which means over powered magic phases , εγω πχ 1 που επαιζα παλια vampires ειχα χασει 2-3 παιχνιδια απο το κολο Magic phase pouy eferna 3-4 kai ασοδυο και αμα ο αλλος μου χτυπαγε ενα 5-6 η 4-5 γενικα πανω απο 8 pd εχανα και απλα die die die ops i cant ress my minions ... faking pd pool....

οσο για το αν στο 40κ μενεις πισω η οχι sto φαντα ειναι το ιδιο πραγμα... px 2 Dwarfs gunline stay and shoot , same with empire ,πχ 3 Deamons-WOC-highelves CC run run lets get them and break their bones and eat them alive ... χμμμ καμια διαφορα εκτος αν κατι δεν βλεπω , ομοιως και με DE χωνονται ομως και στα 2 παραδειγματα

Στο 40Κ τα rules ειναι πιο ξεκαθαρα το game Κυλαει πολυ ευκολα δεν υπαρχουν over powered special chars , και μην πεταχτει κανενας για τον mephiston siga to OP ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΙΝΒ. Δεν υπαρχουν στρατοι ανυπαρκτοι, τα ελνταρ ακομα υπαρχουν πολλοι που παιζουν τα TAU απλα ειναι λιγο ασχημα και δεν τα αγοραζουν αλλα υπαρχουν αρκετοι που κατεβαζουν στα tournou TAU σε αντιθεση με τα Wood Elf Poy kanenas den fernei , δεν εχει magic phase Που το κανει το παιχνιδι πιο ομαλο ( δες παραδειγμα 1 ) τα psy powers ειναι χμμ πως να το πω δικαια..??? που ειτε εχει ενας στρατος ειτε οχι δεν αλλαζει το θεμα

στο 40κ δεν υπαρχουν mono cc stratoi η μονο Shoot ( pera apo TAU) για τους τοπ εχουμε ΒΑ βγαζουν πολυ ομορφες cc alla kai shooting listes αλλα βγαζουν και all around , Space wolves οι λιστες ολες περιεχουν και CC kai shooting , cc eite me grey hunter pou exoun kai shooting eite me thunderwolfs eite me terminators , shooting me long fangs oi DE αμα παιξουν foced on shooting h cc απλα εχουν προβλημα , prepei na exoun kai apo ta 2 opws kai oi GK

εν κατακλειδη εχουμε για μια ηλιθια συγκρηση απο ενα ασχετο που δεν εχει ιδεα για το παιχνιδι που κραζει και καθετε κολημενος στο fanta σαν τους μπετοβλακες τους φανατικους ολυμπιακους και παναθηναικους που καθοντε και παιζουν ξυλο για το πια ομαδα ειναι καλυτερη πιο ομορφη και πιο σκατενια ....

learn to use ur mind before you speak betoblaka

κ εσύ πράξε πρώτα και μετά βγάλε συμπέρασμα. παίξε με τα γουντ ελβς ενός καλού παίκτη με ότι στρατό/λίστα θέλεις και αν κερδίσεις να υποστηρίξεις τα ανωτέρω. εγώ επειδή έχω παίξει και τα 2 συστήματα θεωρώ ότι δεν υπάρχει σύγκριση. πάρα πάρα πολύ ωραίο και το 40κ αλλά καμία σχέση. πχ εγώ στο 40κ κερδίζω τις μισές μάχες παίζοντας χαλαρά ενώ με ίδιο στυλ παιχνιδιού στο φάντασυ κερδίζω κάτω από 25%. και που να έπαιζα με τους μπιγκ παίκτες. ή αν θέλεις, για να μην σε αδικώ πολύ, το ιτισι είναι πολύ πιο στρατηγικό. το τζι τι, όντως το χουν κάνει στιλ 40κ, δλδη όλοι έχουν 2-3 τερατάκια όλοι φουλ μαγεία κλπ κλπ. στο ιτισ υπάρχει χειροπέδα στην καφρίλα αν διαβάσεις καλά το ρουλπακ. και στα γράφω εγώ που δεν έχω καμία μα καμία απολύτως εμπάθεια προς κανένα σύστημα. αλλά, είπαμε, λέσον οφ δε ντέι, πρώτα χτίζουμε την απόδειξη και μετά την γράφουμε ον λάιν.....
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 15:24

Παράθεση :
στο ιτισ υπάρχει χειροπέδα στην καφρίλα

Κορυφαία ατάκα!!! beer
Nepenthe
Arch Spammer
Arch Spammer
Nepenthe

Αριθμός μηνυμάτων : 3332
Currently Playing : Vampire Counts
Registration date : 24/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 15:56

σίγα μη κάτσουμε να μιλήσουμε με αποδείξεις στο δίκτυο. αφού ολοι ξέρουμε οτι το 40γκει ειναι για τον πούτσο
http://taxaftixreiazontai.wordpress.com
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 16:36

DaBigWaagh έγραψε:
KazDarian έγραψε:
mpolikes mlkies by me

κ εσύ πράξε πρώτα και μετά βγάλε συμπέρασμα. παίξε με τα γουντ ελβς ενός καλού παίκτη με ότι στρατό/λίστα θέλεις και αν κερδίσεις να υποστηρίξεις τα ανωτέρω. εγώ επειδή έχω παίξει και τα 2 συστήματα θεωρώ ότι δεν υπάρχει σύγκριση. πάρα πάρα πολύ ωραίο και το 40κ αλλά καμία σχέση. πχ εγώ στο 40κ κερδίζω τις μισές μάχες παίζοντας χαλαρά ενώ με ίδιο στυλ παιχνιδιού στο φάντασυ κερδίζω κάτω από 25%. και που να έπαιζα με τους μπιγκ παίκτες. ή αν θέλεις, για να μην σε αδικώ πολύ, το ιτισι είναι πολύ πιο στρατηγικό. το τζι τι, όντως το χουν κάνει στιλ 40κ, δλδη όλοι έχουν 2-3 τερατάκια όλοι φουλ μαγεία κλπ κλπ. στο ιτισ υπάρχει χειροπέδα στην καφρίλα αν διαβάσεις καλά το ρουλπακ. και στα γράφω εγώ που δεν έχω καμία μα καμία απολύτως εμπάθεια προς κανένα σύστημα. αλλά, είπαμε, λέσον οφ δε ντέι, πρώτα χτίζουμε την απόδειξη και μετά την γράφουμε ον λάιν.....

αρχικα δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει το fantasy.... απλα απαντησα στην μλκια που ποσταρε εμενα μου αρεσουν και τα 2 συστηματα το καθενα για διαφορετικους λογους , και μαλιστα το fantasy καποια περιοδο οπως και τωρα μου αρεσει πιο πολυ απο το 40κ ... 2ον εγω ειμαι υπερ του ΕΤΣ το κανονικο gtp απλα ειναι αισχρο με τις καφριλες που υπαρχουν ....
...
.....
......

more answers later το every1 later

Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 17:57

συνεχιζοντας .

@ stelio κοιτα εδω στην σαμο ειμαστε πολυ λιγοι που παιζουμε, οποτε ουσιαστικα δεν μπορουμε να κανουμε κατι ουσιαστικο... μεγαλες μαχες δεν εχω παιξει αλλα απο το ποσο το εχω ψαξει και εχω δει αρκετα codex Και εχω μαθει δεν βγαζουν τιποτα ιδιετερο, θελει πολλα εγκεφαλικα κυταρα να καουν για να βγαλεις καλο παιχνιδι , που πολλα απο αυτα τα εχω καψει ειτε διαβαζοντας ειτε στο wow . Οποτε ερχομε παλι στην αρχη και βλεπω τι αλλοι στρατοι μου αρεσουν οποτε παμε στους Dwarfs και στους Deamons Που εχουν πολυ δυνατα codex , οποτε easier job for me , ομως η αγαπη παραμενει για τα Wood elves ... sniff Sad Crying or Very sad

@ xrisomuga εσυ λες πως σε εθιξα ενω συνεχιζεις , πολυ πιθανον να μην καταλαβες ουτε καν τι εγραψα, απο οτι φαινετε συνεχιζεις γιατι δεν καταλαβαινεις ... οσο για το φανατικος ο μονος που συνεχιζει την βλακεια με το ποιο ειναι καλυτερο απο τα δυο εισαι εσυ .... ασχετα τι ειχε γινει στο παρελθον και τι e-3ulo ειχε πεσει , οπου καποιοι δεν εχουν καταλαβει τι κανουν
οσο για τις ποινες , πραγματικα αν το ενοεις πρεπει να αρχισεις να κανεις delete τα ποστ που μ εχεις ξανα επιτεθει για το ποσο ξερω απο 40κ και fanta και το τι καταλαβαινω,

γιατι τοτε εχω και εγω επιχειρηματα για μπαν, το οποιο ομως δεν με ενδιαφερει καθολου για το αν θα φας θα φαω κλπ ... Και ετσι καταληγουμε παντα οπως ολοι οι ελληναρες πριγκηπες που οταν τζουζει ο κολος μας και δεν εχουμε επιχειριματα τοτε πιανουμε τους νομους και τους κανονες , για να κρινεις εσυ αν ειμαι εγω σωστος τραβα δες εσυ τι εχεις κανει

Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 17:58

Το 40Κ είναι για γκέη Razz

*ατράνταχτο επιχείρημα Cool
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Αριθμός μηνυμάτων : 7272
Τόπος : Terra
Currently Playing : with your nerves :D
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 18:15

To fantasy είναι για αδερφες! Laughing
Το 40Κ είναι για γκέουλες! Very Happy
Οι ΑΝΤΡΕΣ απλά βάφουν Cool
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 18:18

To ιδιο και οι μπογιατζηδες :Ο :Ο
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 18:27

Αφήλιε, να φρεσκάρουμε το δωμάτιο του μπέμπη που θέλω να το περάσω ένα χεράκι νον μετάλικ μέταλ και δυσκολεύομαι; Razz

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 21 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Off Topic :: Off Topic Συζητήσεις-
Μετάβαση σε: