Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ

Πήγαινε κάτω 
+41
Hunter
Tzif
ritter
Papajohn
Hellspawn
DaBigWaagh
xrisomiga
logos
ToPaxyGourouni
Borg
Spyrek Frysirensson
Juan
medas
Altair
Ignii
kyrgkikas
BiG GoBBo
theodddore
Asarnil the Dragonlord
admin
VoltorX
Shieldwolf
leandros
Abducted47
sagemonk
lance-a-lot
letsaros86
Khar Vader
Giorel
iron man
Trollzor
Achaian
kiour_gr
Nepenthe
Samanos
Johneleos
h34dnotf0und
Tzortz
aphelion
Mπαρμπα Θανασηs
Laskoulas
45 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

Αριθμός μηνυμάτων : 2642
Registration date : 03/09/2008

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011, 10:26

Για πες.

(Εκτός φυσικά απο τον ανελέητο ανταγωνισμό μεταξύ τους, το μίσος και τη δίψα για την εξουσία)

Ωραίοι οι Ιταλοί πάντως, οικονομολόγος πρωθυπουργός και 11μελές σχήμα απο τεχνοκράτες.. όχι τραπεζίτες αφεντικά και 59 μνηστήρες να ρουφάνε με το μπουρί..

και αμάν πια ο καρατζαφύρερ, μόλις μυρίστηκαν υπουργίλα και χλιδές ορμήξανε σαν τα λυσσασμένα, οι ξεφτίλες. Ο γαπ εκχωρούσε εθνική κυριαρχία και του γάβγιζαν, ενώ τώρα ο παπαδήμος θα κάνει κάτι διαφορετικό και κάνανε γιούργια στα κουλούρια;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011, 10:32

του γάβγιζαν;;; τον στήριξαν από την 1η μέρα θες να πεις και τώρα παίρνουν την αμοιβή τους Wink

άλλωστε δεν τους ενοχλούν όλοι οι ξένοι... μόνο οι φτωχοί Razz
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Αριθμός μηνυμάτων : 7272
Τόπος : Terra
Currently Playing : with your nerves :D
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011, 10:34

Αφου ξέρεις πως το μίσος και η δίψα δεν παίζουν ρόλο σε κυβερνήσεις που ορίζονται από άλλους εκτός συνόρων.
Στις 11 Οκτωβρίου είχε συνάντηση ο Παπαδήμος με τον Μόντι και "άλλους"
Στις 11 Νοεμβρίου έγινε προθυπουργός.
11 τεχνοκράτες στην Ιταλία.

Για να δούμε πόσα άλλα εντεκάρια θα δούμε. farao

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ Ε ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?????
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011, 10:47

Πάω να παίξω το 11 στο Τζόκερ!
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011, 10:55

lance-a-lot έγραψε:
Πάω να παίξω το 11 στο Τζόκερ!

Έτσι δεν την πάτησα εγώ μία φορά;

Δίκαζα στις 5 Μαΐου, στο 5ο Πενταμελές. Πάω εκεί και βλέπω ότι η υπόθεση θα γινόταν στην αιθ.5 και είχε αριθμό 5! λολ λέω...
Τελειώνει η υπόθεση και τρώει ο πελάτης μου 5 μήνες με 5ετή αναστολή, αν και ο εισαγγελέας εισηγήθηκε να φάει 5 χρόνια!! δεν υπάρχει σκέφτομαι... λολ!
Τρέχω λοιπόν στο Ιπποδρομιακό στοίχημα που είναι απέναντι από τα δικαστήρια και παίζω 5.000 ευρώ στο 5ο άλογο της 5ης κούρσας που έτρεχε στην 5η σειρά!!! Twisted Evil ...και ήρθε πέμπτο Sad
Nepenthe
Arch Spammer
Arch Spammer
Nepenthe

Αριθμός μηνυμάτων : 3332
Currently Playing : Vampire Counts
Registration date : 24/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011, 11:04

lance-a-lot έγραψε:
και αμάν πια ο καρατζαφύρερ, μόλις μυρίστηκαν υπουργίλα και χλιδές ορμήξανε σαν τα λυσσασμένα, οι ξεφτίλες. Ο γαπ εκχωρούσε εθνική κυριαρχία και του γάβγιζαν, ενώ τώρα ο παπαδήμος θα κάνει κάτι διαφορετικό και κάνανε γιούργια στα κουλούρια;

Το σημαντικό ειναι να δεις ΠΟΙΑ υπουργεία πήρε το ΛΑΟΣ, αν προσέξεις ειναι ολα πολύ νευραλγικά και αν τα χειριστεί σωστά εχει να αποκομίσει τεράστια ωφέλη εν όψει εκλογών. Ενδεικτικά σου αναφέρω πως φαντάζεσαι ο ροπαλοβορίδης να κάνει μια ευνοική ρύθμιση για τους ταξιτζήδες? πέρα από το ότι θα πάρει αυτούσιες τις ψήφους ολου του κλάδου, θα αρχίσουν οοοοολοι αυτοί το ψηστήρι σε οποιον μπαίνει μέσα για το ποσο καλό εκανε το ΛΑΟΣ και δε συμμαζεύεται. Και επειδή λέγε λέγε κάτι θα μείνει, εχει να πάρει πολλά ψηφαλάκια απο εκεινο το μέτωπο.

Ομοίως και για το θέμα της ναυτιλίας. Η κίνηση του ΠΑΣΟΚ να καταργήσει το υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ! Δεν γίνεται η ναυτιλία που συνεισφέρει σχεδόν το 25% του αεπ σου να μην εχει ξεχωριστό υπουργείο και να ειναι ενα παρακλάδι. Οπότε βάζοντας τον μπουμπούκο εκει, εμεις μπορεί να γελάμε οτι το μουνί σερνει καράβι, αλλά αυτός ειναι περίεργος και φωνάζει και χώνεται και ακούγεται. Ήδη δειχνει κινητικότητα και διάθεση να τρέξει για τα θέματα της ναυτιλίας οπότε να κι αλλοι χαρούμενοι ψηφοφόροι απο εκεί. Και εδώ που τα λέμε οι εφοπλιστές δεν θα ντραπούν να στηρίξουν αυτόν που τους στήριξε οταν ερθει η ώρα. Και δύναμη εχουν και κανάλια επηρεάζουν αμα λάχει.

Γιαυτο σας λέω, ο καρατζαφέρης, μπορει να τον κοροιδεύουμε και να ειναι φασίστας, αλλά αν μη τι άλλο, ειναι έξυπνος πολιτικός και κάνει πολύ προσεγμένες κινήσεις.
http://taxaftixreiazontai.wordpress.com
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011, 11:07

Δεν είπε κανείς ότι οι ακροδεξιοί είναι χαζοί. Γι'αυτό είναι και επικίνδυνοι Wink
Trollzor
Arch Spammer
Arch Spammer
Trollzor

Αριθμός μηνυμάτων : 4424
Τόπος : Ζμπέοςμ.
Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων
Registration date : 28/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011, 11:11

555, the number of the prince.

You, of all people, should know better.
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011, 11:12

λολ ναι! Laughing
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011, 11:45

Δεν αντιλέγω Nepenthe, έχουν όμως και θέσεις που πρέπει να διαχειριστούν την "καυτή πατάτα" (που λένε και τα κανάλια), δηλαδή θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα συμφέροντα σκληροπυρηνικών ομάδων (νταλικέριδες, λιμενεργάτες, ταξιτζήδες κλπ).
Εγώ θα έλεγα οτι στη μοιρασιά της πίτας των υπουργείων έδωσαν στους "σκληρούς" λαοσίτες τα "αγγούρια" πόστα, ωστε να μην αντιπαρατεθούν με αυτές τις ομάδες οι "μαντάμ σουσούδες" του πασοκ-ΝΔ, και να φάνε τη φθορά οι άλλοι.

Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά; Με την 6η δόση και την αλλαγή σε Αγγλικό δίκαιο, τίποτα πια δεν έχει νόημα για τη σωτηρία αυτού του τόπου..
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011, 12:54

Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011, 13:20

αφηλιε, εισαι σιγουρος οτι σπαμαρεις σε σωστο τοπικ?? Σε πειραζει που καταφερομαστε για το κομμα σου, κ τον θειο σου τον καρατζαφυρερ?? Δηλαδη να μην μιλαμε καθολου πια ρε φασιστακο??
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011, 21:20

Βάζελε μπορείς - Γιατί δεν τους *αμείς;; Razz
Nepenthe
Arch Spammer
Arch Spammer
Nepenthe

Αριθμός μηνυμάτων : 3332
Currently Playing : Vampire Counts
Registration date : 24/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011, 22:29

lance-a-lot έγραψε:
Δεν αντιλέγω Nepenthe, έχουν όμως και θέσεις που πρέπει να διαχειριστούν την "καυτή πατάτα" (που λένε και τα κανάλια), δηλαδή θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα συμφέροντα σκληροπυρηνικών ομάδων (νταλικέριδες, λιμενεργάτες, ταξιτζήδες κλπ).
Εγώ θα έλεγα οτι στη μοιρασιά της πίτας των υπουργείων έδωσαν στους "σκληρούς" λαοσίτες τα "αγγούρια" πόστα, ωστε να μην αντιπαρατεθούν με αυτές τις ομάδες οι "μαντάμ σουσούδες" του πασοκ-ΝΔ, και να φάνε τη φθορά οι άλλοι.

η σωστή ερώτηση ειναι τι θα κάνουν όλοι οι άλλοι, αν οι λαοσίτες κάνουν τα χατήρια σε όλες αυτές τις ομάδες....

μια ζωή κωλοφαρδος αυτος ο γαυρος, αν το καρφωνε το 2-0 ο λετο αντι να τη στειλει στο δοκάρι θα εγραφε πολλά με λίγα το ματσάκι
http://taxaftixreiazontai.wordpress.com
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΚυρ 20 Νοε 2011, 11:58

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 377725_10150473850529458_579199457_10687470_533295418_n
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΚυρ 20 Νοε 2011, 12:10

lol!!! που το θυμηθηκες Ο_Ο

Ο ενοχλητικος ηχος που εκανε ο τερματοφυσκουλας οταν τον γυρνουσες δεξια-αριστερα γρηγοραγρηγορα.... !!!
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΚυρ 20 Νοε 2011, 12:22

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 305698_2264081118963_1156557799_31998627_1493729997_n

Memorabilia Sunday!
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 01:25

xrisomiga
Arch Spammer
Arch Spammer
xrisomiga

Αριθμός μηνυμάτων : 3097
Registration date : 19/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 08:11

μου έχει κολλήσει στο μυαλό και θέλω να το πω

το fantasy είναι σκάκι ενώ το 40k είναι τάβλι TSAK!!!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 09:01

xrisomiga έγραψε:

δε μαμιεται? θα το μασησουμε.. Αλλα πες μου. Τι προτιμαει περισσοτερο ο κοσμος? Το σκακι, ή το ταβλι????
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 09:07

ogyon έγραψε:
xrisomiga έγραψε:

δε μαμιεται? θα το μασησουμε.. Αλλα πες μου. Τι προτιμαει περισσοτερο ο κοσμος? Το σκακι, ή το ταβλι????

μην ακούς τον ogyon είναι 40K fanboy

το magic phase είναι για μεγάλους σκακιστές clown

άσε δε το artillery dice, πρέπει να είσαι kasparov για να το ρίχνεις σωστά lol!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 12:06

προσπαθω να θυμηθω την επικοτητα της στρατηγικης, στη χθεσινη μαχη edd-vs-ποντικοκαφρου οπου το αποτελεσμα κριθηκε απο μια ζαρια κ μονο. Προφανως το ματ του Kasgamov ηταν αυτο..
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 12:09

xrisomiga έγραψε:

Μου αρεσεις !

Το Σκακι ειναι για παιχτες και μυαλα δυναμιτες Razz
το ταβλι αντιθετα για χαβαλε φραπεδια και χαλαρωση...

ολα εχουνε βεβαιως τις στιγμες τους
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 13:39

Γαλλος...
-Χτες το βραδυ εκανα ερωτα με τη γυναικα μου 4 φορες και το πρωι μου εκανε υπεροχες κρεπες και μου ειπε ποσο πολυ με λατρευει

Ιταλος...
-Χα! Εγω εχτες το βραδυ εκανα ερωτα 6 φορες και το πρωι μου εκανε μια ομελετα και μου ειπε οτι ποτε δε θα αγαπησει αλλον αντρα στη ζωη της
...
Ελληνας...
-Εγω παιδια χτες το βραδυ εκανα σεξ με τη γυναικα μου, μονο μια φορα

Γαλλος και Ιταλος...
-Χαχαχαχα...και τι σου ειπε το πρωι ρε?

Ελληνας...
- ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ....!!!
xrisomiga
Arch Spammer
Arch Spammer
xrisomiga

Αριθμός μηνυμάτων : 3097
Registration date : 19/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 21 Νοε 2011, 13:53

ogyon έγραψε:
xrisomiga έγραψε:

εσύ να xreishmopoieis σαν epeixhrima την γνώμη τον πολλών; δεν το περίμενα .............

οι υπόλοιποι που uposthrizoun το τάβλι τους αφήστε το .... ριχτέ κάνα ζάρι ΚΑΙ ....... χαλαρά xaxaxaxaxa Smile Razz

επίσης αυτό με το ζάρι = νίκη δεν ισχύει τόσο πολύ στο fantasy είναι apoiros καλύτερο από το 40Κ οπού Ι κάθεσαι πίσω Ι τρέχεις μπροστά 2 επιλογές έχεις έvω στο fantasy άμα δεν ξέρεις movement phaseγια σου Wink( εκτός του gunline έμπυρε/dwarves)

Υ.Γ όλα τα παιχνίδια έχουν αδυναμίες

σκάκι : σε ένα τέλειο παιχνίδι με τις καλύτερες δυνατές κινήσεις Ο άσπρος πάντα νικάει Wink
τάβλι: το καλύτερο ζάρι με όλη την έννοια της phrashs
fantasy : όtan Ι τακτική είναι σε αδιέξοδο μιλάει το ζάρι Smile
40Κ : ακόμα και τα τούβλα κινάνε

y.g kapoia greeklish den ta ebgaze to translator opote afhsteta pls admin

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 20 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Off Topic :: Off Topic Συζητήσεις-
Μετάβαση σε: