Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 26 Σεπ 2011, 12:03
Βάλαρ Μοργκάλις!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 26 Σεπ 2011, 14:13
Χαχα! Αντιγράφω από το φάτσαμπουκ το κάτωθι
ΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΣΟΚ!!!!
1. Έκοψα το τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα..) 2. Έκοψα το φαγητό απ’ έξω (Goody’s κλπ σε πακέτο κάθε μέρα) 3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γ....τες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ) 4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση) ... 5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή η Σαββατο για clubbing ή ταβέρνα) 6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες) 7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat ή το skype καλό είναι) 8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα 9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται) 10. Με χώρισε η γκόμενα μου (λογικό)
Αποτέλεσμα: 15.633 ευρώ...!!! Είδατε; ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και εγώ τα πέταγα! (κάτι ήξερε ο Γιωργάκης...) Για να μην αναφέρω και ότι γλίτωσα από: 1. Καρκίνο πνευμόνων 2. Διαιτολόγο 3. Τροχαία 4. Εφορία 5. Αλκοτέστ 6. Φλυαρία 7. Παρεξηγήσεις 8. Κινέζικες απομιμήσεις 9. Υποχρεώσεις 10. Προφυλακτικά και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ; Γι’ αυτό ξαναψηφιζω ΠΑΣΟΚ!
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 26 Σεπ 2011, 14:48
Ουφ υπαρχει κατι αλλο που να μη σπαμαρα ? Παντου λεει το ονομα μου μουχαχαχχαχαχα
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 26 Σεπ 2011, 16:56
ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...
Μεσημεράκι στη μικρή πόλη Εντεμπε, στην Ουγκάντα της Κεντρικής Αφρικής. Στο μικρό σπίτι τα παιδιά, ένα αγόρι 11 ετών κι ένα κοριτσάκι 9 παίζουν κάνοντας μεγάλη φασαρία. Ξαφνικά ακούγεται η φωνή της μαμάς:
"Σταματήστε και διαβάστε αμέσως τα μαθήματά σας για το σχολείο.
Το ξέρετε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν παιδάκια που δεν έχουν βιβλία να διαβάσουν;;;;;" ...
kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 26 Σεπ 2011, 19:50
Laskoulas έγραψε:
ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...
Μεσημεράκι στη μικρή πόλη Εντεμπε, στην Ουγκάντα της Κεντρικής Αφρικής. Στο μικρό σπίτι τα παιδιά, ένα αγόρι 11 ετών κι ένα κοριτσάκι 9 παίζουν κάνοντας μεγάλη φασαρία. Ξαφνικά ακούγεται η φωνή της μαμάς:
"Σταματήστε και διαβάστε αμέσως τα μαθήματά σας για το σχολείο.
Το ξέρετε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν παιδάκια που δεν έχουν βιβλία να διαβάσουν;;;;;" ...
lol
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 26 Σεπ 2011, 20:30
Laskoulas έγραψε:
ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...
λολ
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 26 Σεπ 2011, 20:35
lol στο εκλεψα!!!!
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 26 Σεπ 2011, 20:50
Όποιος θέλει να πάει να μείνει τότε στην Ουγκάντα! Ακούς Iron man?
Δείτε εδώ και ένα γαμάτο κολπάκι!
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 26 Σεπ 2011, 22:55
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 26 Σεπ 2011, 23:48
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 26 Σεπ 2011, 23:55
Λάθος θα είναι! 70 είναι καλούτσικα.
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 27 Σεπ 2011, 00:03
Το σκέφτηκα, αλλά δεν νομίζω. Anyway, δίνει 1500 λίρες αυτό, καλή δουλειά, αλλά πολύ λίγα μοντέλα για τέτοια τιμή νομίζω. Άσε που δε νομίζω ότι αξίζει ποτέ να δώσεις 2000 ευρώ για ένα οποιοδήποτε στρατό...
Αριθμός μηνυμάτων : 680 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα όσο η βενζίνη είναι κάτω από 2 €... Currently Playing : WHFB Empire, next: WIP O&G Registration date : 06/03/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 27 Σεπ 2011, 14:55
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά επειδή έχω ακόμα πράσινο φύλλο πορείας, εδώ και κάποιες εβδομάδες, για καλό και για κακό, απομνημόνευσα πάλι τα συνθηματικά. Το μόνο βέβαιο είναι ότι κάποιοι παίζουν διάφορα παιχνίδια στην περιοχή τον τελευταίο ένα χρόνο...
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 27 Σεπ 2011, 14:59
Eγω μαναμ που παω Παλαιοχωρι Σαμου στο 1 μιλι απο τις ακτες τις Μικρας Ασιας θα ειμε εχει κανεις φυλο πορειας για Σαμο ? να κανονισουμε να παμε μαζι βεβαια εγω ειμαι και "Ταγμα Εθνοφυλακης" :P lol
lance-a-lot Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 27 Σεπ 2011, 15:08
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά επειδή έχω ακόμα πράσινο φύλλο πορείας, εδώ και κάποιες εβδομάδες, για καλό και για κακό, απομνημόνευσα πάλι τα συνθηματικά. Το μόνο βέβαιο είναι ότι κάποιοι παίζουν διάφορα παιχνίδια στην περιοχή τον τελευταίο ένα χρόνο...
Όταν θα εθει εκείνη η ώρα θα καλούν και αυτούς με λευκό φύλλο πορείας, και με ροζ φύλλο, και το Λαζόπουλο, και τον Τριανταφυλλόπουλο (α, ξέχασα, αυτοί δεν πήραν καν φύλλο πορείας..)
lance-a-lot Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 27 Σεπ 2011, 15:10
Laskoulas έγραψε:
Eγω μαναμ που παω Παλαιοχωρι Σαμου στο 1 μιλι απο τις ακτες τις Μικρας Ασιας θα ειμε εχει κανεις φυλο πορειας για Σαμο ? να κανονισουμε να παμε μαζι βεβαια εγω ειμαι και "Ταγμα Εθνοφυλακης" :P lol
παντού χρειάζεται ένας βετεράνος καψιμιτζής, ακόμα και οι πρασινοσκούφηδες, έτσι;
lance-a-lot Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 27 Σεπ 2011, 15:15
με ποιόν θα πάει να τα βάλει η Τουρκία, με τα γεράκια της Ισραηλινής Αεροπορίας; Αυτά είναι λεονταρισμοί που πιάνουν ενάντια σε κάτι Ελλαδίτσες και Τσύπρους, και πουθενά αλλού.
Να εκφοβίσουν θέλουν, έτσι κι αλλιώς για να φέρουν πλατφόρμα απο Νορβηγία θέλει εβδομάδες..
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 27 Σεπ 2011, 15:20
lance-a-lot έγραψε:
Laskoulas έγραψε:
παντού χρειάζεται ένας βετεράνος καψιμιτζής, ακόμα και οι πρασινοσκούφηδες, έτσι;
Σωστος τωρα εχω και την σωματοδομη για αυτο το "δυσκολο" εργο ! Μη ξεχναμε και ο Διοικητης των Κομαντο θελει Νες με κρεμουλα πανω
kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 27 Σεπ 2011, 16:18
Abducted47 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1589 Ηλικία : 43 Τόπος : Into the Abyss Currently Playing : D3 + LOL Registration date : 24/11/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 27 Σεπ 2011, 18:57
To all Games Day 2011 customers,
It was great to see you all on Sunday at what proved to be our busiest Golden Demon and Games Day in quite a few years. The gaming tables, hobby areas and displays were packed all day, particularly the Dreadfleet demo games and our staff have fed back how much they enjoyed talking with you throughout the day. We hope you enjoyed it too.
It was good to see how popular some of the new activities were, such as the Masterclass demonstrations and Armies on Parade, both of which we will run again next year. We will also continue to show more of the Golden Demon entries on the big screens, which again proved popular. As always the reviews are already under way to build on what worked well and look at what we can do better.
On the latter, I'd like to apologise to those customers who had to queue for the sales stands in the morning. I'm afraid we were unable to cope with the sheer volume of people wanting the new Warhammer Forge, Forgeworld and Black Library releases. Lessons have been learnt and we will ensure that next year we are better prepared in the sales area so that any queuing is kept to a minimum. I'd like to thank you all for your patience while we sorted this out and I cannot speak highly enough of the behaviour of those in the queue during this time. You were amazing. Thank you.
Anyway I hope you all returned home safely and enjoyed sharing your purchases and stories with your friends and families. Keep your eyes posted on the Games Workshop website and your local Hobby Centre Facebook site for more pictures and videos from the day.
Until next year.
Mark Wells CEO
aphelion Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 27 Σεπ 2011, 22:30
Η «Προφητεία» του Χάρυ Κλυν
Μπουάτ «Διαγώνιος», παράσταση «Αλλαγή και πάσης Ελλάδος», 1983
«Aν οι μισοί Έλληνες ξέρανε πώς ζουν οι άλλοι μισοί, θα ήταν και αυτοί απατεώνες. Tι να πεις για τους Έλληνες; Κάθονται δυο ολόκληρες ώρες, για να πιουν στιγμιαίο καφέ! Στην Ελλάδα την άγνοια τη λέμε ψυχραιμία. O νεοέλληνας είναι το άτομο εκείνο που έχει δυο τηλεοράσεις στο σπίτι του, δυο αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιό του, και δυο κατοστάρικα στην τσέπη του. Τα δυο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Έλληνας, είναι πώς θα χάσει δέκα κιλά και πού θα βρει πάρκινγκ. Με αυτοκόλλητο στο κούτελο θα κυκλοφορούμε όλοι, για να φαίνεται ποιος έκανε φορολογική δήλωση και ποιος όχι. Εδώ και δύο χρόνια (εννοεί το 1981) έχει αρχίσει το μεγάλο κακό, που θα μετατρέψει σιγά-σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων, σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων. Σε είκοσι-τριάντα χρόνια από σήμερα Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει. Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη και ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης».
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 28 Σεπ 2011, 11:49
lance-a-lot Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 28 Σεπ 2011, 12:00