Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Battle report/ to semi Rainbow tis empire vs tous ( upcoming not anymore) benders twn Skaven 2.400 etc | |
|
+3Asarnil the Dragonlord Khar Vader xrisomiga 7 απαντήσεις | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Battle report/ to semi Rainbow tis empire vs tous ( upcoming not anymore) benders twn Skaven 2.400 etc Σαβ 01 Οκτ 2011, 03:59 | |
| Loipon i maxh einai skaven vs empire 2.400 ETC
listes:
L3 Light , Earthing Rod 200 L3 Death, Scroll of Shielding 190 L3 Fire,Rod of Power, Dragonbane Gem 210 L1 Light, Channeling Staff, Crown of Command 115 L1 Death, Seal of Destruction 110 Warrior Priest of Sigmar, Obsidian Amulet (MR2) 120 BSB, Banner of Valour 90 Master Enginner Pidgeon Bombs 90
10 Crossbowmen Mus 85 10 Crossbowmen Mus 85 39 Halberdiers FC//5 Archers 215+40 39 Halberdiers FC//5 Archers 215+40 1 Great Cannon 100 1 Great Cannon 100 1 Great Cannon 100 5 Pistoliers 90 5 Pistoliers 90 1 Hellstorm Rocket Battery 115
Models: 130
Tou Dr.edd
seer+bell + earthing rod+potion of toughness 485pts plague priest lvl1 +talisma of preservation +fail 149pts warlock + lvl1+ scroll 90 pts warlock +doomrocket 45pts assasin +weeping blade + potion of strenght 170 chieftan banner of the under empire 95pts
3x32 slaves +shield +musician 246pts 1( 1stis 2 apo tis 3s =5pts) 32stomrvermin +mortar+fc +storm banner 364 3x6 clans 23 each 69 total 5gutter +poiosn +sling 90pts 3x5 globadiers 150pts
HPA250pts warp cannon 90 pts catapult100pts
kai i dikia mou
λοιπόν στήσιμο τα δυο μπλόκια του Eddy λγό πιο δεξιά από το κέντρο πίσω τους τα 3 κανόνια + rocket battery ανάμεσα από τα 2 μπλόκια 5 πιστολιές και μετά δεξιά δεξιά άλλο ένα unit 5pistoliers με 10 cross από πίσω η μάγοι όλοι είχαν χωριστεί στα δυο unit ο bsb στο δεξιά priest στο αριστερά
skaven ΗΠΑ κρύβεται από τα κανόνια πίσω από impassible καμπάνα φάτσα μούρη στα κανόνια δεν νιώθει φόβο 2 units slaves δεξιά από την καμπάνα ένα στα αριστερά η ξξ5 globadiers πήγαν πίσω από τα units τον slaves και 5 πήγαν πίσω από impassible κανόνι έβλεπε καλά και καταπέλτης "κριβενος" για indirect gutter γίνονται deploy στο deployment zone του εχθρού αριστερά αριστερά
ξεκινάμε
Skaven πρώτοι παρα το +1 του empire no charges . προχωράει όλος ο στρατό full ΗΠΑ έριξε 15 "μονεμητ" και προχώρησε στην αριστερή πτέρυγα τον empire και όπως και στην προηγουμενη μάχη ο " μεγάλος" είχε τα δικά του σχέδια magic 4-1 τα zaria 1 token ο seer επιχειρώ 13τη με 5 zaria φέρνω 25 "κατσεδ" ( στόχος το δεξιά μεγάλο unit) το αφήνει να περάσει 10 πεθαίνουν shooting τώρα γελάμε doomrocket 24 inches από την βάση του unit ( δεξιά 40ada που χτυπήθηκε από 13τη) 26-27 το κέντρο ρίχνω 7 zaria 27 inches και .....TSAK!! η 30ada έμεινε με 2 παιδιά αλλα όλοι η magi "ανεπαθοι" ( ατάκα: κωλοτρυπίδα σε πέτυχε ο doomrocket από ένα μίλι μακριά ) κανόνι βαράει αριστερά 40ada τρώει 6 καταπέλτης κάνει scatter στον θεό και mortar no range gutter marche και βαράνε κανόνια με 10 bolles ξς δς pouf το κανόνι τρώει πανικό ο engineer με τα περιστέρια oxo τέλος skaven ρίχνω καταιγίδα ( storm banner)
eddy/ empire
no charges τραβάει όλους τους μάγους που έμειναν άστεγοι από τον πύραυλο και τους πάω στο unit τον crossbow που ήταν λίγο πιο δεξιά και πίσω από impassible terrain ( ατάκα: τρέξε να κρυφτείς χέστη ) magic φέρνει 8 zaria + άπειρο πήγε 12 -5 t. πρώτο try fire ball 2δς στην κολασμένη κωλότρυπα τις κάνει 1 woundcage στο bell pass εγώ και μετά κάτι άλλο κάνει αλλα το κάνω "δισπελλ" shooting 4 "ωαρμαχινες" στο +4 για να βαρέσουν λόγο καταιγίδας ούτε ένα +4 οποτε χαρούμενος εγώ τον κορόιδευα :p shooting δεν κάνει τίποτα και συνεχίζουμε τέλος empire
ROUND 2 Skaven
τι συμβαίνει όταν ο μεγάλος δεν είναι μαζί σου ....... charge η gutter στο rocket μπάτερυ το τρώνε και κάνουν "οβερουν" στο δεύτερος κανόνι το bell είναι μπλοκαρισμένο από knights και είχε φάει cage οποτε charge με τα giant rats στους knights που μπλόκαραν την καμπάν το abom προχώρησε 7 inches και πια κοντά στα flank του εχθρού όλα τα units slaves στρίβουν προς τα μέσα για να βρούνε ταίρι να χορέψουν στο CC magic 10 zaria σκέφτομαι : αφού ο seer δεν ha αντέχει άλλο γύρο από τα κανόνια θα πρέπει να κάνω τα καλύτερα spells χωρίς φόβο για miscast e λοιπόν ρίχνω ένα 13τη με super duper δύναμη στο unit τον 10 crossbow μεν που είχε φουλάρι με τους μάγους από την "βαρανταδα" + bsb το καταπίνω το unit αλλα ούτε έναν character 8 clans γεννούνται από το πουθενά ρίχνω mistcast 6-4 λέω μαλακια είναι ας το ξαναρίξω ( "τρομαραμου" ) 1-3 μεγάλο blast πάνω από το bell no wound ο seer η το bell ΑΛΛΑ 28 "στρομβερμιν" το πήραν όρθιοι που σημαίνει ότι τώρα ένας champion κρατάει 300pts στα χερια του επίση η καμπάνα δεν μπορεί να κουνηθεί.( το storm τελειωσε)
empire M τίποτα ιδιαίτερο απλά μπλοκάρει το abom με 5 archers magic πάλι 8 + άπειρο είχε 11 είχα -4-5 2δς fireball στο ηπα αλλα δυο wounds με full δύναμη mistcast τίποτα ιδιαίτερο απλά δς lost from the pool και τελειωσε το magic shooting. κανόνι στην καμπάνα τρώει τον seer και 2 W στην καμπάνα νευριάζω εγώ χαιρετώ ο eddy κάνει κάτι το άλλο κανόνι κάνει attack στο abom αλλα το έσωσα με "ρεγενατιον" πανί πανικό στα giant rats τα οποια περνούν μαζί τους 30ada slaves χωρίς general έχουμε θέμα ( αγχωμένος εγώ βλέποντας τα σχέδια μου να πηγαίνουν κατά "διαλολου" ... μαλακίζονται τα zaria) "οβερουν" η gutter στο επόμενο κανόνι Round 3 ' skaven επιχειρώ κάτι "χαργεις" τίποτα fail μαγεία σκοτώνω το υπόλοιπα δυο μοντέλα που είχαν μιαίνει από την δεξιά 40ada με cloud of corruption από τον plague lvl1 shooting τίποτα CC "οβερουν" η gutters στους pistoliers empire γκρινιάζει ο eddy και έπειξη να σώσει ότι μπορεί πίσω από το impassible πάνω δεξιά μαγεία πάει να κάνει cage στο unit από slaves δεξιά τις καμπάνας fail κάνει το 0 στον warlock που ήταν σε αυτό το unit "δισπελλ" εγώ και μετά προσπαθεί να φάει με κάθε τρόπο τον champio που κράταγε 300pts
ROUND4 skaven charge 39ada skaven στο αριστερό μεγάλο unit που ήταν ακόμα άθικτο εκτος κάτι μικροαπώλειες από το κανόνι ( 4+11) abomination 3d6 πέφτει στα fla μαγεία τίποτα shooting no targets το κανόνι ο καταπέλτης scatter σκοτώνει κάτι globadiers CC το abomination καταπίνει τους "ηαλβερες" και αυτοί σπάνε στα 1-1 τρέχουν τους κυνηγάει και τους πιάνει με κάτι μάγους που είχαν μέσα
empire πάει να σκοτώσει το abomination επιτέλους με μεγάλο fireball 3d6 με super δύναμη περνάει 4-5 wounds ( είχε ήδη φάει 3 ) μου λέει dies not yet του λέω εγώ.... ρίχνω τα zaria στα δς από το MR1 τα σώζω όλα εκτος από 1 τρελάθηκε ο άλλος γέλαγα εγώ και και τον κορόιδευα ο eddy είχε χάσει το κουράγιο του πια οποτε δεν απάνταγε xaxaxa τρώει irrer τρώνε όλοι magi από ένα wound
round 5-6 δεν λέω gt είμαι πτώμα κάντος δεν έγινε τίποτα απλά έφαγε τους 5 gutter που του φάγανε 3 κανόνια 1 rocket battery + 5 pistoliers μου έριξε και ένα cage σε ένα unit slaves που έκανε charge και από 30 έμεινε με 6 και τρέχει αλλα δεν βγαίνει έχω το abomination την γλιτώνει και ζει από την φωτιά και φεύγει μακριά με ένα w
γενικά τρελή μάχη περίεργα zaria και για τους δυο βεβαια έμεναν με πήγαιναν περισσότερο τον eddy όχι και τόσο η λίστα ήταν δοκιμαστική όντως πολύ δυνατή μαγεία , 3ο μπλόκοι must και μερικά diverters ακόμα θα γίνει πολύ πιο δυνατή
Y.G η gutter έφαγαν περίπου 500-600σ pts και ήταν 5
αυτά πάω να την πέσω gt είμαι πτώμα
apotelesma 18-2 uper ton pontikwn
Όχι greeklish παρακαλώ.
h3ad
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xrisomiga στις Σαβ 01 Οκτ 2011, 16:40, 1 φορά | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Battle report/ to semi Rainbow tis empire vs tous ( upcoming not anymore) benders twn Skaven 2.400 etc Σαβ 01 Οκτ 2011, 09:09 | |
| Μπράβο χρυσόμυγα! Άντε να σε δούμε και στα τραπέζια ΥΓ Τα γκρίκλις με εμπόδισαν να διαβάσω το μεγαλύτερο μέρος του ρεπόρτου. Προσπάθησέ το στα ελληνικά πλζ | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Battle report/ to semi Rainbow tis empire vs tous ( upcoming not anymore) benders twn Skaven 2.400 etc Σαβ 01 Οκτ 2011, 12:47 | |
| Δεν ειναι ετοιμος ακομα για τουρνουα. Αλλα τον ετοιμαζω!!! Και θα τα παει πολυ καλα.Παααρα πολυ καλα!!! | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Battle report/ to semi Rainbow tis empire vs tous ( upcoming not anymore) benders twn Skaven 2.400 etc Σαβ 01 Οκτ 2011, 12:50 | |
| - Dr.Edd έγραψε:
- Δεν ειναι ετοιμος ακομα για τουρνουα. Αλλα τον ετοιμαζω!!!
Του βάφεις τον στρατό; Πλάκα κάνω.... Mr Miyagi
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Σαβ 01 Οκτ 2011, 18:39, 1 φορά | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Battle report/ to semi Rainbow tis empire vs tous ( upcoming not anymore) benders twn Skaven 2.400 etc Σαβ 01 Οκτ 2011, 12:55 | |
| Δε διαβασα το ρεπορτ γραφτο στα ελληνικα αλλα με 3 κανονια πως επεζησε ο μαγος και το καμπανελι ? Παντως εντι στο ελεγα αυτη η λιστα εχει αδυναμιες τρανταχτες οσο εντυπωσιακοι να δειχνουνε οι 3 μαγοι εισαι γυμνος στα μετοπισθεν. Η αλλη με το 4ου ντεθ και με το αλταρ, δοκιμασε την. | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: Battle report/ to semi Rainbow tis empire vs tous ( upcoming not anymore) benders twn Skaven 2.400 etc Σαβ 01 Οκτ 2011, 16:41 | |
| παιδιά το έβαλα σε greeklish translator εγώ δεν έχω ελληνικό "πληρκτολογιο" | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: Battle report/ to semi Rainbow tis empire vs tous ( upcoming not anymore) benders twn Skaven 2.400 etc Σαβ 01 Οκτ 2011, 17:57 | |
| ωραιος ρε αντε παντα νικες.... και οχι μονο απο ub οι πραγματικοι παιχτες φαινονται στο τραπεζι... ελπιζω να σε δουμε συντομα ... | |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Battle report/ to semi Rainbow tis empire vs tous ( upcoming not anymore) benders twn Skaven 2.400 etc Τετ 05 Οκτ 2011, 15:39 | |
| - xrisomiga έγραψε:
- παιδιά το έβαλα σε greeklish translator εγώ δεν έχω ελληνικό "πληρκτολογιο"
Τι Windows έχεις; | |
| | | DaBigWaagh Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1058 Registration date : 13/11/2009
| Θέμα: Απ: Battle report/ to semi Rainbow tis empire vs tous ( upcoming not anymore) benders twn Skaven 2.400 etc Τετ 05 Οκτ 2011, 15:50 | |
| μπράβο σου χρυσόμυγα! ενθερμος gamer ! | |
| | | | Battle report/ to semi Rainbow tis empire vs tous ( upcoming not anymore) benders twn Skaven 2.400 etc | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |