listes
Archlector on War Altar with Armour of Meteoric Iron 250
L3 Death 175
L3 Fire 175
L1 Fire, Rod of Power 95
L1 Light, Seal of Destruction 110
BSB, Banner of Valour, Full Plate Shield 115
Master Enginner Pidgeon Bombs 90
Captain on Pegasus, Dragonhelm, Sword of Might, Dawnstone ,Full Plate, Shield 160
12 Crossbowmen,Mus,champ 96
35 Halberdiers FC//5 Archers 195+40
31 Halberdiers FC//5 Archers 175+40
26 Halberdiers Mus 134
1 Great Cannon 100
1 Great Cannon 100
1 Great Cannon 100
5 Pistoliers 90
5 Pistoliers 90
6 Flagellants , Prophet 70
Models: 141
tou eddy
seer+bell + earthing rod+potion of toughness 485pts
plague priest lvl1 +talisma of preservation +fail 149pts
warlock + lvl1+ scroll 90 pts
warlock +doomrocket 45pts
assasin +weeping blade + potion of strenght 170
chieftan banner of the under empire 95pts
3x32 slaves +shield +musician 246pts 1( 1stis 2 apo tis 3s =5pts)
32stomrvermin +mortar+fc +storm banner 364
3x6 clans 23 each 69 total
5gutter +poiosn +sling 90pts
3x5 globadiers 150pts
HPA250pts
warp cannon 90 pts
catapult100pts
i dikia mou
STHSIMO
NOTES
i treis megales monades kai ton dio straton tha exoun ta kwdiko onomata 1-2-3 apo ta aristera sta dexia diladi otan leo halberers 1 ennow tous halberers sta aristera aristera
xrwmata :
mauro = impassible
kitrino= lofos
laxani= forest
gkri= building
mple = winners
reds= lossers XD:P
ROUND 1 SKAVEN
προχωράει όλος ο λαός όσο πιο μπροστά γίνεται εκτος τους slaves3 που προχώρησαν μονο 5 inches για να ρίξουν το rocket στο shooting
magic: λίγα zaria δεν θυμάμαι ποσα νομίζω 5-6 κάτι τέτοιο ρίχνω plague στους halberers 3 περνάει με IF gklinoiazei ο άλλος του gkotwnei 12 halberers περνάει πανικό δς για να δούμε τι θα γίνει και TSAK!!! 6 στο roll περνάει η πανούκλα στους halberers 2 τρώει και από κει αλλα 15 και τελειώνει ρίχνουμε mistcast φέρνω 6 κανένα wound ο seer και 6 storm πεθαίνουν
shooting: καταπέλτης ρίχνει scatter κανόνι misfire στο δεύτερο "αλτιλλερυ" οποτε τίποτα doom rocket 24-25 inches μακριά από το κέντρο τις μονάδας 6 zaria και tsak halberers 3 μένουν με 2 μοντέλα ωρυότανε ο άλλος
ROUND 1 EMPIRE( "αδερφαρες" )
πηγαίνει το στρατό ακόμα πιο πίσω προχωράει τους αριστερά pistoliers μπροστά από την καμπάνα αυτά
magic: επιχειρεί cage στο bell το κόμπο επιχειρεί το 0 του death στον bsb το περνάει με IF βρίζω εγώ βρίζει και αυτός :"πριχνει" δς φέρνει 1 ρίχνω δς φέρνω 5 ρίχνει mistcast 3 μεγάλο template ισοπεδώνει το halberers 2 και woundari από characters ότι είχε μείνει μέσα και είχε καταφύγει από τους "ηαλβερες" 3
shooting: το ένα κανόνι από τα 3 δεν μπορεί να ρίξει λόγο banner χαλαρός εγώ βαράει πρώτο κανόνι misfire δς=6 ok λέμε πάμε στο επόμενο misfire και το άλλο τρελαμένος ο eddy απειλή για κόνσενται : και ποιος ο λόγος να παίξω πάλι λάθος στήσιμο έκανες τις ίδιες μαλακίες έκανες και σου τα έδωσε πάλι όλα ( doomrocket/ plague/ κανόνια
) και με το δίκιο του αλλα με τα πολλά συνεχίζουμε
ποντίκια round 2
καμπάνα charge στους pistoliers που είναι μπροστά τις stand and shoot αυτοί no more charges το abom έχει φτάσει τώρα πια λίγο πριν από το forest no more charges η slaves 3 προχωράνε στα δεξιά του building και συνεχίζουνε λίγο πιο πέρα η slaves 1 προχωράνε πολύ λίγο είναι τώρα πια πάνω στο λόφο η slaves 2 προχωράνε πιο μέσα ελπίζοντας για charge στον επόμενο γύρο
magic 13τη με 6 zaria μου το κάνει seal και το καταστρέφει τέλος magic phase
shooting: gutters βαράνε το κανόνι 0 wounds κανόνι misfire =6 καταπέλτης misfire =1 και boom
CC η bell τρώει στου pistoliers και κάνει "οβερουν"
aderfers round 2
charge ο παπας στα flank και η άλλη μονάδα pistoliers στα αλλα flank charge το halberers 2 στους gutter στα flank hold αυτοί
ο "πιγασατος" κολλάει τους slaves 2 και τους σκάνε και flank 5 archers μετά η halberers 1 κάνουν charge στους slaves 1 hold και εκεί άλλο M κάνει τους flaggelants με front 1 ( noobas) και πηγαίνει κοντά από t ΗΠΑ
magic :κάνει fire ball με IF 9 hits το abom και έφερε 6/+5 ο noobas ψητό το abom κάνει τρώει από ένα wound ο fire ο death και κάτι άλλοι μαλακες και τέλος magic
shooting κανόνι βαράει δικό μου κανόνι και με του το τρώει βαράει και σκοτώνει και 1-2 globadiers
CC το bell σκοτώνει με το banner τους μισους pistoliers και ο ασασίν τους υπολοιπους 0 W στον papa ο "πιγασατος" βγάζει draw με τους slaves αλλα χάνει ο musician δεν φράι συνεχίζουμε
η halberers 1 χάνουν από slaves 1 τρέχουν τους πατάνε η slaves
round 3
charge η slaves 3 στους flaggelants με ένα front
magic : πανούκλα σε κάτι μαλακίες που ήταν ακόμα ζωντανές no more magic
shoooting blobadiers στην μάχη με τον πηγάσω σκοτώνουν 3 slaves
CC "αλατρ" ως bell itpoa
αδερφές round 3
no charges λίγα Ms
magic : δεν θυμάμαι που σημαίνει με επηρέασε
shooting κάτι μαλακίες 1-2 globadiers
CC χάνουν την μάχη η slaves 2 αλλα μένουν παινάει 2 wounds στο altar αλλα τα σώζει
slave ως flaggelants ιαίνουν 1-2 flaggelants
ρούντη 4-5-6 "πονιτικια" empire
άσσεν κατεβάζει το altar κάνει flee ο καράφλας δεν τον πιάνω πάνε 300pts
scorch στον lvl3 death τον σκοτώνει
bell βαράει και δξ σε όλα τα κανόνια του πεθαίνει το ένα το άλλο ιάνει με 2 wounds
ο ιππότης σπάει τους slaves
η χαρακτήρες του κάνουν κύκλους γύρο γύρο από το impassible για να γλιτώσει
top comments
εγώ μετά από κάποιες κακίες ζαριές / με κόλλησες γκαντεμιά/
eddy μετά το τέλος του game/ βρήκα μια τριχιά άμα βρείς μια πετρα 80killwn σου τι χαρίζω για να πας να πέσεις στην θάλασσα αφού με πείρες μονο 13-7
εγώ μετά το doomrocket / μαλακα ο κώλος σου το τραβάει το rocket σαν μαγνήτης / XD
eddy/ δεν παίζω με εσένα παίζω με τον υπολογιστή στο lvl impassible xaxaxaxa/
εγώ/ τώρα θα σου κάνω nuke ( μιλώντας για το cloud of corruption ) 3 zaria 6-6-6 /
eddy /δεν έχω νευριάσει ΑΛΗΘΕΙΑ
xaxaxaxaxaxa
head exw spasmena seven meta apo format