Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| ETC terrain | |
|
+9xrisomiga Flames Achaian skario Johneleos darlok markador iron man Asarnil the Dragonlord 13 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: ETC terrain Τετ 10 Οκτ 2012, 22:28 | |
| είμαι σίγουρος θα είναι καταπληκτικά. όσα έχω δει είναι σουπερ | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: ETC terrain Τετ 10 Οκτ 2012, 23:38 | |
| Ρε εχει τρελες ιδεες ο ογκυον για τεραιν και διοραματα , παλια δεν ειχε κανει μια πολη με καναλια και το δολοφονο στα σοκακια. Εσπερνε ... αντε να τους τρελανουμε ! | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ETC terrain Πεμ 11 Οκτ 2012, 08:49 | |
| ευχαριστω ρε παιδες για την συμπαρασταση κ τα καλα σας λογια, αλλα πειτε μου τι πιστευετε οτι θα βοηθησει περισσοτερο: 1) Να φτιαξω μπολικα διαφορετικα δειγματα και να τους δωσω φωτο απο αυτα? 2) Να φτιαξω το σπιτι. Να το καλουπωσω, κ να τους στειλω φωτο 4-5 σπιτια μαζεμμενα για να δουν οτι μπορουμε να αναπαραξουμε τα τερραιν ανετα?
Φυσικα ειναι θεμα χρονου. Στην πρωτη περιπτωση, εαν προλαβω αφου τελειωσω τα κομματια, θα κοιταξω να τελειωσω κ το καλουπι. Στην 2η περιπτωση αφου τελειωσω το καλουπι, θα προχωρησω με τα κομματια. Το θεμα ειναι ομως, οτι μιας κ δεν ξερω ποσο χρονο εχω, πρεπει να επιλεξω κ βλεπουμε. |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: ETC terrain Πεμ 11 Οκτ 2012, 09:15 | |
| Noμιζω το πρωτο , αλλα πρεπει να αναπτυξεις με λογια και το γενικο σου πλανο σχεδιο , αυτο ειναι το ζουμι , οτι θα εχεις συνεχεια στα τεραιν ανα τραπεζι και σε βαθος το "εδαφος" των τραπεζιων θα εχει συνεχεια απο γρασιδι σε πετρα και καμενη γη και ερημο κτλ. Βασικα εσυ ξερεις πως να κανεις παρουσιαση , και με τις γνωσεις και το λογο σου θα τους εντυπωσιασεις ! Δηλαδη αν ημουνε Ισπανος πχ και ακουγα αυτο το πλανο εβλεπα και τεραιν κτλ αν μη τι αλλο θα σκεφτομουνα οτι ειμαι μπροστα σε μια πρωτοτυπη δημιουργηκη σκεψη η οποια αρχιζει να περνει σαρκα και οστα. Ετσι νομιζω δηλαδη , γνωσεις κατασκευης και painting δεν εχω. Εσυ σαν ειδικος ΧΩΣΟΥ ! | |
| | | Flames Arch Spammer
| Θέμα: Απ: ETC terrain Πεμ 11 Οκτ 2012, 09:20 | |
| νομίζω καλύτερο διαφορετικά δείγματα. πχ ένα δάσος, ένα ιμπάσαμπλ, ένα σπίτι, ένα το χεληδόνι κλπ κλπ | |
| Θέμα: Απ: ETC terrain Πεμ 11 Οκτ 2012, 09:34 | |
| xexe.. Αρα ειμαστε 2-2 για την ωρα: Εγω & Εντυ λεμε να τους αποδειξουμε οτι μπορουμε να τα αναπαραγουμε Laskoulas & FlamesofWhatevah λεει να τους δειξουμε οτι κανουμε σαφως πιο ομορφο τερραιν απο αυτα που εχουν μαθει.
Για να δουμε κ οι λοιποι. (Btw, δεν μας απασχολει σε αυτο το ερωτημα εαν ξερετε να να φτιαχνετε εσεις οι ιδιοι τερραιν κλπ. Τι πιστευετε οτι θα βοηθησει να παρουμε το ETC στην χωρα μας, μας ενδιαφερει. Τι ειναι αυτο που θα επιρρεασεις, ισως, την ψηφοφορια). |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: ETC terrain Πεμ 11 Οκτ 2012, 09:35 | |
| να τους δειξουμε οτι κανουμε σαφως πιο ομορφο τερραιν απο αυτα που εχουν μαθει.
| |
| | | Flames Arch Spammer
| Θέμα: Απ: ETC terrain Πεμ 11 Οκτ 2012, 09:36 | |
| όχι όχι σόρυ μλκία μου. είμαι της άποψης σου. να δείξετε ότι έχετε την δυνατότητα να αναπαράγετει είναι πολύ πιο σημαντικό πρότζεκτ γουάιζ. μάλλον δεν τα διάβασα όλα μλκία μου (είναι πρωί ) χίλιες φορές να δείξετε ότι μπορείτε μαζική διεκπαιρέωση!!!! εκτιμώ ότι θεσμικά τους ενδιαφέρει περισσότερο να είναι έτοιμα στην ώρα τους παρά η ποιότητα. Τώρα αν φτιάξεις κανένα μεγαλούργημα παράληλλα ε μπόνους θα είναι. | |
| Θέμα: Απ: ETC terrain Πεμ 11 Οκτ 2012, 09:38 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Noμιζω το πρωτο , αλλα πρεπει να αναπτυξεις με λογια και το γενικο σου πλανο σχεδιο , αυτο ειναι το ζουμι , οτι θα εχεις συνεχεια στα τεραιν ανα τραπεζι και σε βαθος το "εδαφος" των τραπεζιων θα εχει συνεχεια απο γρασιδι σε πετρα και καμενη γη και ερημο κτλ.
Βασικα εσυ ξερεις πως να κανεις παρουσιαση , και με τις γνωσεις και το λογο σου θα τους εντυπωσιασεις ! Δηλαδη αν ημουνε Ισπανος πχ και ακουγα αυτο το πλανο εβλεπα και τεραιν κτλ αν μη τι αλλο θα σκεφτομουνα οτι ειμαι μπροστα σε μια πρωτοτυπη δημιουργηκη σκεψη η οποια αρχιζει να περνει σαρκα και οστα. Ετσι νομιζω δηλαδη , γνωσεις κατασκευης και painting δεν εχω. Εσυ σαν ειδικος ΧΩΣΟΥ ! Ρε δε μιλαω αν ξερω να φτιαχνω , που δε ξερω, λεω οτι δεν εχω γνωσεις ειδικου για να ξερω τι ακριβως συμβουλη να σου δωσω. για μενα το σημαντικοτερο απο οτι και απο τα 2 διαλεξεις , γιατι εσυ πρεπει να εχεις την τελευταια λεξη σε αυτο το κοματι , ειναι να κανεις την παρουσιαση του συνολικου σου πλανο και ιδεες , δηλαδη ειναι απλο , οπως γουσταρουμε εμεις το σχεδιο ετσι και αυτοι. Κανε ενα preparation και go. | |
| Θέμα: Απ: ETC terrain Πεμ 11 Οκτ 2012, 09:46 | |
| - O Flames έγραψε:
- εκτιμώ ότι θεσμικά τους ενδιαφέρει περισσότερο να είναι έτοιμα στην ώρα τους παρά η ποιότητα. Τώρα αν φτιάξεις κανένα μεγαλούργημα παράληλλα ε μπόνους θα είναι.
Nice! 3-1 προς στιγμην. Και εγω την ιδια εκτιμηση κανω. Μεγαλουργημα δεν θα φτιαξω σε καμια περιπτωση. Πρωτον γιατι δεν εχω χρονο. Δευτερον γιατι ενα μεγαλουργημα, δεν ειναι δυνατον να αναπαραγθει. Τριτον γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να κανω μεγαλουργημα. Οπως κ' να χει ομως, πιστευω/ελπιζω οτι ολα αυτα που θα φτιαχτουν θα ειναι αρκετα πανω του μεσου ορου, κ του απλου "tambletop" ορου. Τουλαχιστον οσον αφορα στα κτιρια, μιας κ ενας λοφος κ μια λιμνη του WHFB παραμενει ενα μικρο κομματι, χωρις λεπτομεριες για να μπορει να πατησει ευκολα επανω του το tray. btw, οσον αφορα στο δασος, αυτο που ειπαμε με τον δικο μου, μιας κ δεν θυμαμαι εαν το ανελυσα, ειναι: Ενα αρκετα φλατ κομματι, για να μπορει να παταει ευκολα πανω του το tray. Το κομματι θα εχει 3-4 τρυπες/πατουρες/υποδοχες, οπου θα μπαινουν τα 3-4 δεντρα. Τα δεντρα θα ειναι πανω σε στρογγυλη (η κ ακανονιστη βαση, αναλογα με τα κεφτια δημιουργιας), κ θα αφαιρουνται αστεια ευκολα. Θα θυμιζουν αρκετα το δασος της GW στην λειτουργια τουλαχιστον. Τα δεντρα εννοειται πως θα τα καλουπωσουμε, κ θα βγουν απο ρητινη, για να αντεχουν. Μιας κ ωραιος κ χρυσος ο γυψος, αλλα οχι κ για τοσο λεπτα κομματια. Αφου παραχθουν, ειτε τα γεμιζουμε με φλοκ δεντρων για να φουντωσουν, ειτε τα αφηνουν χωρις φλοκ, κ τα βαφουμε ειτε καμμενα, ειτε ξερικα. Αυτο για να εχουν κ διαφορα τα δαση ανα τις εποχες/ηπειρους. |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: ETC terrain Πεμ 11 Οκτ 2012, 09:47 | |
| Η άποψη μου σαφώς είναι να δείξετε ότι μπορείτε να τα αναπαράγετε.
Επιπλέον και σε συμφωνία με τον γνωστό σου, σε άλλο post βάλε μια τιμή και πούλατα σε όποιον ενδιαφέρετε - Εξαγωγές αυτό χρειαζόμαστε...) | |
| Θέμα: Απ: ETC terrain Πεμ 11 Οκτ 2012, 09:58 | |
| - Laskoulas έγραψε:
για μενα το σημαντικοτερο απο οτι και απο τα 2 διαλεξεις , γιατι εσυ πρεπει να εχεις την τελευταια λεξη σε αυτο το κοματι , ειναι να κανεις την παρουσιαση του συνολικου σου πλανο και ιδεες , δηλαδη ειναι απλο , οπως γουσταρουμε εμεις το σχεδιο ετσι και αυτοι. Κανε ενα preparation και go. δεν παιζουν ρολο οι καλλιτεχνικες σου γνωσεις Μητσο. Για marketing μιλαμε εδω περα Θα ετοιμασω ενα κειμενο, και θα το ποσταρω εδω μεσα, για να πεσει διορθωση/συμπληρωση στις ιδεες, αλλα κ κυριοτερα να γινει διορθωση των αγγλικων μου, μην γινουμε κ ρομπα ξεκουμπωτη. @medas: Το να πουλησουμε τερραιν στο εξωτερικο, ειναι ο λογος που ασχολουμε με τον συνεργατη/φιλο μου, με το θεμα. Κοινως, ετσι κι αλλιως εχουμε ξεκινησει με τον ανθρωπο, ενα project, οπου για τα 3 συστηματα (WHFB, 40k, FoW) αλλα κ για τα skirmish games που εχουν μεγαλη ελλειψη σε τερραιν της προκοπης, εμεις θα φτιαξουμε σωστα κομματια. Θα τα καλουπωσουμε. Και θα προσπαθησουμε σε καποια ανταγωνιστικη τιμη να τα πουλησουμε. Ιδιως σε περιπτωση χρεοκοπιας κ επιστροφης στη δρχ, το να πουλαμε εξω σε ευρω/$ ειναι κατι που θα μας βοηθησει πιστευω κ τους 2 να ανταπεξελθουμε. Ειναι κ ο λογος που οταν με ρωτανε καμποσοι σε π.μ. "καλα ρε μλκ, γιατι να κανεις τετοιο κοπο?" ή οι πιο πονηροι "εσυ τι θα κερδισεις απο αυτο?" τους απανταω, πως Α) δεν υπαρχει περιπτωση σε ολο το project εγω να μπω μεσα. Κοινως, μιας κ δεν εχω, δεν μπορω/θελω να πληρωσω τα υλικα. Η δουλεια θα ειναι τσαμπα, με ανταλλαγμα, οτι θα διαφημιστουμε σε 500-600 ατομα αμεσα. Απο κει κ περα, θα εχουμε κ30-40 κομματια ετοιμα, στη βιτρινα του e-shop μας. Αυτα δηλαδη που θα κατασκευασουμε για εδω. (Το μονο που εχω πει στον Εντυ, επι ολων αυτων που θα φτιαξουμε, σαν προϋποθεση για να συμμετεχουμε ειναι: Α) οτι τα πνευματικα δικαιωματα επι των κομματιων παραμενουν σε εμενα κ στον συνεργατη, Β) πως απο τα κομματια που θα παραγθουν, για το τουρνουα, απαγορευεται ο οποιοσδηποτε, να βγαλει κερδος. Δηλαδη, δεν μπορουν στο τελος να πουληθουν κ.λ.π. και ετσι καποιοι να πουν οτι βγηκαν λεφτα απο κει. Μπορουν να δωριστουν σε ολους τους συλλογους της Ελλαδας.Μπορουν να κρατηθουν σε καποια αποθηκη (εαν δεν ειναι δυσβασταχτο) για επομενο ETC, και μπορουν να δωθουν σαν δωρο σε παικτες που θα συμμετεχουν. Τι απο αυτα, θα κρινει η επιτροπη που θα δημιουργησετε για να κινησετε το τουρνουα. Καλα που το ανεφερες. Γιατι, μιας κ πολλοι, πιθανον, να σκεφτονται περιεργα στο γιατι να ασχοληθω, κρινω, πως πρεπει να τα πω εξω απο τα δοντια, για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις, υστερα. Εαν χρειαζεται διευκρυνηση ή εχετε διαφωνια, ας τεθει εδω, για να μην υπαρξει εμποδιο επι τουτου στο μελλον. |
| Θέμα: Απ: ETC terrain Πεμ 11 Οκτ 2012, 09:59 | |
| - ogyon έγραψε:
δεν παιζουν ρολο οι καλλιτεχνικες σου γνωσεις Μητσο. Για marketing μιλαμε εδω περα
Θα ετοιμασω ενα κειμενο, και θα το ποσταρω εδω μεσα, για να πεσει διορθωση/συμπληρωση στις ιδεες, αλλα κ κυριοτερα να γινει διορθωση των αγγλικων μου, μην γινουμε κ ρομπα ξεκουμπωτη. σουπερ !!! εχω πορωθει με το οπτικο θεμα των τεραιν !!! | |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: ETC terrain Πεμ 11 Οκτ 2012, 10:31 | |
| @Ogyon well come to capitalism... Αυτό που κάνετε για μένα είναι ό,τι πιο υγειές και σωστό υπάρχει, επ' οφελεία αμφοτέρων.
Κάτι άσχετο στο κάτω μέρος φτιάξε μια σφραγίδα και κάνε τα κομμάτια αυτά 'μοναδικά'.
| |
| Θέμα: Απ: ETC terrain Πεμ 11 Οκτ 2012, 10:34 | |
| - medas έγραψε:
Κάτι άσχετο στο κάτω μέρος φτιάξε μια σφραγίδα και κάνε τα κομμάτια αυτά 'μοναδικά'.
εννοεις μοναδικα, ως προς το οτι στην σφραγιδα θα υπαρχει αυξων αριθμος? Η μοναδικα ως προς το οτι θα κραταμε την "πατεντα" με την σφραγιδα μας? (το 2ο σιγουρα θα γινει) |
| | | medas Spamlord
| Θέμα: Απ: ETC terrain Πεμ 11 Οκτ 2012, 10:38 | |
| Καταρχήν θα πρέπει να εξασφαλίσεις το 2ο κι αυτό εννοούσα, το πρώτο θα τους έδινε συλλεκτική αξία κυρίως αν υπήρχε και αναφορά στο ETC.
Πάντως ξανά λέω μπράβω στην όλη προσπάθεια. | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: ETC terrain Τρι 13 Νοε 2012, 11:56 | |
| Καμια φωτο για εμας τους πεινασμενους? | |
| | | | ETC terrain | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |