Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
terrain comp. ogyon & yria WiP 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

terrain comp. ogyon & yria WiP

Πήγαινε κάτω 
+5
Altair
Vabap Bap Bap
galvert
Shieldwolf
andreasch
9 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτ
Επισκέπτης

terrain comp. ogyon & yria WiP Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΠεμ 06 Οκτ 2011, 12:17

terrain comp. ogyon & yria WiP Tcwip1

Το πρωτο, γρηγορο, sketch απο αυτο που θα φτιαξω. Βασισμενο σε μια δουλεια καλλιτεχνη του οποιου το εργο θαυμαζω. Το κεντρικο κτισμα δεν οκληρωθηκε στο sketch, μιας κ δεν χωραγε, αλλα τελειωνει λογικα, σε σκεπη με σοφιτες.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
andreasch
Spamlord
Spamlord
andreasch

Αριθμός μηνυμάτων : 1169
Registration date : 05/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΠεμ 06 Οκτ 2011, 12:25

επιβλητικό! άντε να δούμε σιγά σιγά και την υλοποίησή του! bounce
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΠεμ 06 Οκτ 2011, 12:45

σημερα κ το ΣΚ, θα γινει δουλεια, αρα κ θα υπαρχουν pics απο προοδο. Κ εαν καταφερω να περασω απο το κινητο μια φωτο, εχω σκετσαρει κ στην κοντρα πλακε βαση, την κατοψη. Αλλα το blootooth μαμιεται..
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΠεμ 06 Οκτ 2011, 14:36

και ναι, βρηκα drivers για το bluetooth.. LoL..

Η φωτο τωρα που τη βλεπω ειναι για κλωτσιες απο θεμα φωτισμου. Ομως για WiP μια χαρα μου φαινεται.
Εκοψα το κοντρα πλακε που θα χρησιμοποιησω για τη βαση του κομματιου. Επανω του εχω σχεδιασμενη τη περιφεριακη κατοψη του εισογειου για οδηγο. Οπως μπορει να φαινεται, αυτο που θα προσπαθησω σε αυτο το κομματι, ειναι να ξεφυγω απο το παραλ/μο κουτι που συχνα κανουμε για ενα σπιτι, κ να προχωρησω σε κατι πιο ατακτο. Κυριως οσο θα ανεβαινει σε οροφους, αυτο (ελπιζω) θα γινεται πιο αισθητο.
Την ιδια λογικη θα ακολουθησω στη λιθοδομη. Θα φροντισω να μην ειναι ομοιομορφη σε ολο το κτιριο, παρα καποιοι τοιχοι να διαφερουν, οπως εχω παρατηρησει να γινεται σε ενα σωρο πετρινα κτισματα (βλεπε π.χ. καστρο της Μονεμβασιας).

terrain comp. ogyon & yria WiP Tcwip2
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΣαβ 15 Οκτ 2011, 13:59

κ επιτελους, τωρα το πιανω στα χερια μου. Εψαχνα τι tricks να βαλω κ βρηκα. Θα βαλω leds μεσα για να φωτιζει απο την πορτα (ισως κ απο καμια λαμπα, παραθυρο). Για να δουμε..
Shieldwolf
Spamlord
Spamlord
Shieldwolf

Αριθμός μηνυμάτων : 1216
Registration date : 07/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΚυρ 16 Οκτ 2011, 08:42

Το θέμα για τα leds το είχα ψάξει και εγώ για τα ορυχεία των νάνων αλλά χωρίς κάποια επιτυχία. Crying or Very sad Έψαχνα δηλαδή για κάτι που να δίνει ελάχιστο φως, ίσα ίσα να γίνει αισθητό και να διαρκέι 60,000 ώρες. Έχεις να προτείνεις κάτι... (στον ανταγωνισμό) ;
Razz
http://www.shieldwolfminiatures.com
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΚυρ 16 Οκτ 2011, 11:18

Solegga έγραψε:
Το θέμα για τα leds το είχα ψάξει και εγώ για τα ορυχεία των νάνων αλλά χωρίς κάποια επιτυχία. Crying or Very sad Έψαχνα δηλαδή για κάτι που να δίνει ελάχιστο φως, ίσα ίσα να γίνει αισθητό και να διαρκέι 60,000 ώρες. Έχεις να προτείνεις κάτι... (στον ανταγωνισμό) ;
Razz
αυτο με τις 60Κ ωρες, δεν νομιζω οτι το εχουμε. Ομως εαν πας σε ενα προκομενο μαγαζι για ηλεκτρονικα, μπορεις να βρεις πολλων φωτεινοτητων leds. Επισης, εαν υπερφωτιζει σε σχεση με το θεμιτο, απλα το καλυπτεις με καποια φυλλα ζελοφαν. Κοιτας να βαλεις καπου στο τερραιν σου μια αποσπωμενη οροφη, για να μπορεις να αλλαζεις τις μπαταριες, αν κι ενα led των 3V θα καψει τις 2 μπαταριες του σε πολλα χρονια.

Μαγαζια ηλεκτρονικων ξερω σε Ηλιουπολη, Περιστερι, Μενιδι. Οποτε εαν καποια περιοχη σε βολευει κ δεν υπαρχει κατι αλλο κοντα, σου σου δινω σχεδιο. Στα μαγαζια αυτα, θα σου πουν κ πως να το συνδεσεις, οπως κι εαν δεν εχεις σχεση με κολλητηρια κλπ, θα σου το κολλησουν οι ιδιοι.
Shieldwolf
Spamlord
Spamlord
Shieldwolf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΚυρ 16 Οκτ 2011, 17:36

Χμμμμ.... η αλήθεια είναι ότι πιάνουν τα χέρια μου (έτσι νομίζω τουλάχιστον) αλλά αυτά που μου έδειχναν ήταν υπερβολικά μεγάλα για μένα. Πάντως θα κοιτάξω να βρώ κάτι που να κάνει, αλλιώς με βλέπω να κάνω πατέντες (τι σόϊ Έλληνες θα ήμασταν αλλιώς Razz ).
Το επίπεδο του ανταγωνισμού φαίνεται αρκετά υποσχόμενο και θα κοιτάξω να ανταπεξέλθω. Αν και με λυπεί που βλέπω μόλις 3... Crying or Very sad
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΚυρ 16 Οκτ 2011, 19:51

Solegga έγραψε:
Χμμμμ.... η αλήθεια είναι ότι πιάνουν τα χέρια μου (έτσι νομίζω τουλάχιστον) αλλά αυτά που μου έδειχναν ήταν υπερβολικά μεγάλα για μένα.

μεγαλα τι εννοεις? Εαν εννοεις, δυσκολα, δεν νομιζω. Ολα ειναι βατα, εαν τα παλεψεις κ βρεις την τεχνικη τους. Λιωσε στα tutors γενικοτερα.
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΚυρ 16 Οκτ 2011, 20:21

Solegga έγραψε:
(στον ανταγωνισμό) ;
Razz

τωρα το ειδα. Βασικα ΙΜΟ, δεν προκειται περι ανταγωνισμου, οσο περι συναγωνισμου. Εαν το τερραιν, ηταν τοσο διαδεδομενο στην Ελλαδα, οσο το painting, ισως κ να μιλαγαμε περι ανταγωνισμου (Παρ'οτι σε καθε περιπτωση, τους διαγωνισμους αυτους κλπ, τους βλεπω μονο ως κινητρο για να στρωσουμε κωλο κατω κι οχι κατι περισσοτερο). Οπως ειχα πει κ στο παρελθον, θα μου αρεσε τρελα, να φτιαχναμε μια βαρβατη ομαδα κατασκευης τερραιν, οπου στο τελος να φτιαχναμε υπεροχα κομματια, κ να τα κολλαγαμε στη μουρη των Γερμανων. Αλλα, οπως κ να εχει, καθενας μπορει να το βλεπει οπως θελει.
Shieldwolf
Spamlord
Spamlord
Shieldwolf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΚυρ 16 Οκτ 2011, 20:22

Όχι δεν εννοώ δύσκολα. Smile Εννοώ "μεγάλα" ίσα με 7-10 εκ. όταν το πολύ που χωράει είναι 2,8εκ. Cool
Ναι, συναγωνισμό, οκ. Γράψε "Λάθος". terrain comp. ogyon & yria WiP 267281

Υγ. Οι Γερμανοί θεωρούνται οι καλύτεροι; καμμία ιστοσελίδα; afro
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΚυρ 16 Οκτ 2011, 21:28

οτι προλαβα σημερα. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοπαιδευτηκα με την κλιμακα, για να μου βγει η πυλη, σε επιβλητικο μεγεθος, αλλα κ να μην ειναι αθλιο το αποτελεσμα. Πιστευω οτι πετυχε.

terrain comp. ogyon & yria WiP Wip1011

terrain comp. ogyon & yria WiP Wip101
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΣαβ 05 Νοε 2011, 22:37

εχω προοδο στο θεμα, αλλα προτιμω αυριο να ανεβασω, που θα ειναι πιο προχωρημενο ακομη.
(αυτο για καποιον που ρωταγε εαν ειναι ο μονος που ασχολειται με το διαγωνισμο)
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΚυρ 06 Νοε 2011, 21:27

δεν εφτασα εκει που ηθελα, αλλα λιγο η κουραση, λιγο η τεμπελια, απλα εχτισα το εισογειο. Για να ολοκληρωθει το εισογειο, πρεπει να μπουν οι στεγες, να φτιαχτει ενα υποστεγο για αλογα, οπως κ να γινει ολη η λιθοδομη.

terrain comp. ogyon & yria WiP Terrainwip032

terrain comp. ogyon & yria WiP Th_terrainwip031 terrain comp. ogyon & yria WiP Th_terrainwip03

galvert
Spamlord
Spamlord
galvert

Αριθμός μηνυμάτων : 1090
Τόπος : Π. Φαληρο
Currently Playing : wfrp
Registration date : 10/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΚυρ 06 Νοε 2011, 21:40

Δεν στοκάρεις τις εννώσεις στα foam boards πριν κάνεις χάραξη; Και στην μέσα πλευρά, κάτω από τη αψίδα, και στην τρίτη φώτο, μοιάζει ασυνεχές στα όρια. Neutral

Καλά πάει αν και μάλλον αργά με 24 μέρες ακόμα και με βάση το σχέδιο στην αρχή, εκτός αν το έχεις αλλάξει. Πες στην Κατερίνα να πάρει μαστίγιο και να σε τρέξει λίγο γιατί βλέπω να ζητάς χρόνο και εγώ δε δίνω τίποτα Razz
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΚυρ 06 Νοε 2011, 22:02

στοκαρισμενα ειναι τα περισσοτερα. Καποια κολλανε ακομη κ ετσι δεν μπορω να στοκαρω.

Δεν εχει ασυνεχεια (το ξανακοιταξα). επισης η αψιδα δεν εχει τελειωσει. Αρχικο χαραγμα εκανα μονο. Για τις μερες που δεν φτανουν, απλα, μαμησε τα!!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΤετ 16 Νοε 2011, 07:43

μιας κ το συγκεκριμενο δεν το προλαβαινω για το διαγωνισμο, καθοτι δεν θελω να το βιαστω, υστερα απο την καθοδηγηση του Δαλαι-Αφηλιον-Λαμα, θα φτιαξω κατι πιο μικρο κ γρηγορο, το οποιο να μη με νοιαζει ενα θα βιαστω.. Οποτε WiP asap (Μπορει κ σημερα, μιας κ το αρχισα χτες).
Vabap Bap Bap
Knight
Knight
Vabap Bap Bap

Αριθμός μηνυμάτων : 309
Τόπος : My own WAAAAAAGH!!!!!!!!
Currently Playing : With my Power Klaw
Registration date : 24/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 03:27

Μιτσο ομορφο φαινεται! Κατερινα λυπαμαι που μετα θα χρειαστει να δουλεψεις διχως ενσημα για να το βαψεις αυτο! Αλλαξαν κ οι λιστες με τα βαρεα κ ανθυγειηνα...
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 08:00

Vabap Bap Bap έγραψε:
Μιτσο ομορφο φαινεται! Κατερινα λυπαμαι που μετα θα χρειαστει να δουλεψεις διχως ενσημα για να το βαψεις αυτο! Αλλαξαν κ οι λιστες με τα βαρεα κ ανθυγειηνα...

εσυ απο που ξεφυτρωσες μαρη φουτσα? Λεγε μλκς να μου αρχισει τις απεργιες σπιτι. Βασικο, οτι η Κατ, με τοση δουλεια που εχει, ουτε καν θα δοκιμασω να τη ρωτησω εαν θα το βαψει. Απλα το πινελο μου κ τοιχο-τοιχο.. Colo-colo που λενε κ το club οι Χιλιανοι.

Παρεπιπτοντως ο διαγωνισμος ληγει την επομενη εβδομαδα. Εχω προχωρησει πολυ, αλλα δεν νομιζω να προλαβω. εαν οχι τελικα, καλη επιτυχια σε οσους συμμετεχουν.
Shieldwolf
Spamlord
Spamlord
Shieldwolf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 17:47

Σφίξε τα δόντια... σήκωσε τα μανίκια... τέντωσε το σβέρκο... και ζήτα παράταση... Very Happy
Altair
Arch Spammer
Arch Spammer
Altair

Αριθμός μηνυμάτων : 3224
Τόπος : Πάτρα
Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons
Registration date : 21/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 18:12

οχι τεντωμα
αριστερα δεξια να κανει και κρακ

με τα δαχτυλα το ιδιο
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 19:05

το χω ξαναπει για την παραταση παιδες. Εαν ειναι να την παρουμε μονο για μενα, απλα δεν θελω. Εαν την χρειαζονται μπολικοι, τοτε, δεν μαμιεται, θελω Very Happy
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Αριθμός μηνυμάτων : 7272
Τόπος : Terra
Currently Playing : with your nerves :D
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 19:35

Ρε θείο, εδώ και ΔΥΟ μαμημένους μήνες λέμε για αυτό! Οπως πάντα θες να κάνεις κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, να μην έχει όρια και τώρα λες για παράταση?
Εγώ σε μία μέρα το έστησα (4 ώρες) και σήμερα το έβαψα (3 ώρες μαξ).
Έχουμε ακόμα 6 μέρες ολόκληρες!
Κάνε ένα τερενάκι για παιχνίδι και άσε τα "παλάτια".
Φιλάκια και antegia
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 20:10

aphelion έγραψε:
Ρε θείο, εδώ και ΔΥΟ μαμημένους μήνες λέμε για αυτό! Οπως πάντα θες να κάνεις κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, να μην έχει όρια και τώρα λες για παράταση?
Εγώ σε μία μέρα το έστησα (4 ώρες) και σήμερα το έβαψα (3 ώρες μαξ).
Έχουμε ακόμα 6 μέρες ολόκληρες!
Κάνε ένα τερενάκι για παιχνίδι και άσε τα "παλάτια".
Φιλάκια και antegia

εχω γερασει ασχημα. Δεν θυμαμαι την τελευταια φορα που σε σεξαρα εσενα λαμογιο..
Abducted47
Spamlord
Spamlord
Abducted47

Αριθμός μηνυμάτων : 1589
Τόπος : Into the Abyss
Currently Playing : D3 + LOL
Registration date : 24/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: terrain comp. ogyon & yria WiP   terrain comp. ogyon & yria WiP I_icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 20:33

Οπότε κάνει wip topic για διαγωνισμό παρατήρησα ότι ότι όλα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα δηλαδή θελει παράταση λολ

Σύμπτωση; Δεν νομίζω μιας και είναι μόνιμος θαμώνας στο lol Razz

terrain comp. ogyon & yria WiP
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Ogyon's n Yria's 12 GWF competition entry - dragons Inn
» Terrain comp. Kharak Sitiragram
» Yria & Ogyon - 11th competition entry
» 40k terrain comp.
» terrain comp. andreasch WIP

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Painting and Modelling :: Painting and Modelling-
Μετάβαση σε: