Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Greek Warhammer Rankings - Spam Thread | |
|
+20letsaros86 Flames Altair xrisomiga medas darlok Tzortz ToPaxyGourouni skario Nepenthe iron man admin h34dnotf0und Blacknister JimBouz Asarnil the Dragonlord Khar Vader Laskoulas Juan Zilda 24 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 15:47 | |
| Ειναι σα τους κατασκευαστες πλυντηριου οι 29 παιχτες warhammer συνιστουν Σεπτεμβρη ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ Νταξ ρε 40χρονε φιλε μας μην συγχιζεσε, ανεβαινει και η πιεση πιος πολιτισμος και @@ Εδω ειναι ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΡΕ ! :p Υ/Γ Εδω ρε μλκ οι Αγγλοι οδηγανε ΑΝΑΠΟΔΑ το 1η Σεπτεμβρη σε πειραξε ? Υ/Γ που μας κερνανε ? λολ τωρα το ειδα ? Μλκα ποτε κανεις δεν εχει πει για κανενα αλλο , που σε κερνανε , σε αυτονουνε οι ξενοι... πραγματικα αρχιζω να νομιζω οτι ο Χαριδημος εχει δικιο στο ποστ του. -.- Για πιο λογο να χρησημοποιης τοσο ασχημη γλωσσα που σταζει "πειραγμα" για να μη πω πιο βαρια κουβεντα.απεναντι σε παιχτες που ακομα και αν χανουνε απο οποιονδηποτε ξενο αντιπαλο ,δηλαδη στερευσανε τα επειχηρηματα μας, δεν εχουμε τι να πουμε ,και λεμε οτι μας κατεβει χωρις να σκεφτουμε οτι Με Καποιους απο αυτους θα μοιραστεις ενα δωματιο , θα φας μαζι τους Θα τους συνατησεις σε καποιο τουρνουα θα τους πεις ? Ελα φιλε Πανο (τυχαιο ονομα) τι εχεις βαλει στη λιστα σου ,ωραια λιστα ? Η θα τους πεις ελα ρε Πελατη των Δανων που σε κερνανε... Τι να πω... Λολ δηλαδη ... Θα μας τρελανεις. Πραγματικα με απογοητευσες. | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 15:50 | |
| FYI ο πελάτης στα δανικά ειναι "kunde" | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 15:51 | |
| - Dr.Edd έγραψε:
- Εφιαλτης για τους 29 ειναι οι Δανοι δημιουργοι του ELO που σας κερνανε! χαχαχα
ΕΦΙΑΛΤΗΣ , όπως ακριβώς τα έλεγα. | |
| | | JimBouz Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1643 Ηλικία : 50 Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 15:56 | |
| Διαβασα προσεκτικα τις αποψεις του καθενος απο εσας και οφειλω να ομολογησω οτι ολοι εχουν βασιμα επιχειρηματα απο την πλευρα τους.
Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που δεν εχουν πολυ ελευθερο χρονο στη διαθεση τους παρολη την αγαπη μου για το χαμερ καποια πραγματα εχουν μεγαλυτερη προτεραιοτητα, αλλα δεν θα ηθελα να μου ''κλεβουν'' χρονο μην βαζοντας αποτελεσματα μου στο data base οταν αυτα εγιναν απο το υστερημα του χρονου μου και με κινδυνο τη σωματικη (παντοφλα) και ψυχικη (μουρμουρα-μουτρα) ακεραιοτητα μου και τα οποια μαλιστα τηρουνται ευβλαβικα και με διαφανεια με ημερομηνιες και ονοματα τουρνουα στο φορουμ.
-Απο τη στιγμη που εγινε κατι πολυ καλο και μιλαμε για all time αποτελεσματα και για οσα περισσοτερα μπορουμε και εχουμε, μηπως πρεπει να βαλουμε και αυτα? Δεν προσπαθω να επιβαλλω κατι και ,με ξερετε, δεν θα βαλω τη γατα μου να κλαιει αν δεν μπουν απλα εκφραζω την αποψη μου για χαρη αυτου που νομιζω οτι ειναι σωστο.
-Επισης, αγωνες που δεν εγιναν, δεν εχουν θεση σε κανενα αξιοπιστο ELO συστημα.
-Η αλλη λυση θα ηταν να βαλουμε αποτελεσματα μονο απο 1/9/2011 και μετα και τα all time να χτιστουν σιγα-σιγα..
-Η warhammeriki χρονια νομιζω πρεπει να ξεκινα το Σεπτεμβρη και να τελειωνει αντιστοιχα.
Οτι και να αποφασιστει τελικα δεν με χαλαει αρκει να ειναι οσο πιο αξιοπιστο και αληθινο μπορει να γινει.
Δεν εχω χρονο αυτη τη στιγμη αλλα θα κοιταξω το data base και θα στειλω οτι διορθωσεις εχω.
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 16:01 | |
| - JimBouz έγραψε:
Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που δεν εχουν πολυ ελευθερο χρονο στη διαθεση τους παρολη την αγαπη μου για το χαμερ καποια πραγματα εχουν μεγαλυτερη προτεραιοτητα, αλλα δεν θα ηθελα να μου ''κλεβουν'' χρονο μην βαζοντας αποτελεσματα μου στο data base οταν αυτα εγιναν απο το υστερημα του χρονου μου και με κινδυνο τη σωματικη (παντοφλα) και ψυχικη (μουρμουρα-μουτρα) ακεραιοτητα μου και τα οποια μαλιστα τηρουνται ευβλαβικα και με διαφανεια με ημερομηνιες και ονοματα τουρνουα στο φορουμ.
-Απο τη στιγμη που εγινε κατι πολυ καλο και μιλαμε για all time αποτελεσματα και για οσα περισσοτερα μπορουμε και εχουμε, μηπως πρεπει να βαλουμε και αυτα? (...)
-Επισης, αγωνες που δεν εγιναν, δεν εχουν θεση σε κανενα αξιοπιστο ELO συστημα.
(...)
-Η warhammeriki χρονια νομιζω πρεπει να ξεκινα το Σεπτεμβρη και να τελειωνει αντιστοιχα.
(...)
Ταυτίζομαι απόλυτα | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 16:06 | |
| Eισαι γραφικος σαν...δικηγορος που εισαι. Αν εχεις στοιχεια ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ μπορεις να τα παραθεσεις ΔΗΜΟΣΙΑ οπως οι συνεχεις ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ Ατακες σου για το ατομο μου. Αν ΔΕΝ μπορεις ετοιμασου! | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 16:08 | |
| Quote έκανα τα στοιχεία κι απ'ό,τι φαίνεται με τον ίδιο τρόπο το αντιλήφθηκε και ο Λασκούλας - Laskoulas έγραψε:
Υ/Γ που μας κερνανε ? λολ τωρα το ειδα ? Μλκα ποτε κανεις δεν εχει πει για κανενα αλλο , που σε κερνανε , σε αυτονουνε οι ξενοι... πραγματικα αρχιζω να νομιζω οτι ο Χαριδημος εχει δικιο στο ποστ του. -.- Για πιο λογο να χρησημοποιης τοσο ασχημη γλωσσα που σταζει "πειραγμα" για να μη πω πιο βαρια κουβεντα.απεναντι σε παιχτες που ακομα και αν χανουνε απο οποιονδηποτε ξενο αντιπαλο ,δηλαδη στερευσανε τα επειχηρηματα μας, δεν εχουμε τι να πουμε ,και λεμε οτι μας κατεβει χωρις να σκεφτουμε οτι Με Καποιους απο αυτους θα μοιραστεις ενα δωματιο , θα φας μαζι τους Θα τους συνατησεις σε καποιο τουρνουα θα τους πεις ? Ελα φιλε Πανο (τυχαιο ονομα) τι εχεις βαλει στη λιστα σου ,ωραια λιστα ? Η θα τους πεις ελα ρε Πελατη των Δανων που σε κερνανε... Τι να πω... Λολ δηλαδη ... Θα μας τρελανεις. Πραγματικα με απογοητευσες. Δεν μου φαίνεται και πολύ "πατριωτικό", "ομαδικό" ή "ευ αγωνίζεσθαι" το να χαίρεσαι με τις νίκες των Δανών εναντίον της ίδιας σου της Εθνικής
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Παρ 27 Ιαν 2012, 16:11, 1 φορά | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 16:11 | |
| Ε ναι ρε μλκα ελεος 1000 πραματα μπορεις να βρεις να πεις. αλλα τωρα αυτο τι σχεση ειχε ? για οποιον και να το πες δηλαδη. Εκανες λαθος - φαουλ. με αυτη την εκφραση δε ξερω αν σου ξεφυγε η οχι η αν ηθελες να πεις κατι αλλο. αλλα ητανε σιγουρα λανθασμενη κυριως γιατι με αυτους που "κερνιουνται" λογικα θα πας να παιξεις. Κανε ενα εντιτ σβηστο ξερω γω. Ειναι ασχημη εικονα. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 16:11 | |
| Οταν με αποκαλουν οι ιδιοι οι..."συντοπιτες μου" ΕΦΙΑΛΤΗ ηταν το λιγοτερο που μπορω να κανω να τους "πατησω τον κάλο". Απαιτω ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ εδω και ΤΩΡΑ! | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 16:14 | |
| Στα @@ σου Αργεντινος εισαι χαχα Αν σε πειραξε αυτο που ειπε ο χαριδημος , απαντα μονο για το προσωπο του , οταν το γενικυεις και ποιανεις με τις εκφρασεις σου μια ολοκληρη ομαδα ατομων και δε ξερει ο αλλος με τι τροπο το πες, ειναι ευκολο να γινονται Παρεξηγησεις και να δημιουργουνται λανθασμενες εντυπωσεις. | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 16:19 | |
| | |
| | | ToPaxyGourouni Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1889 Ηλικία : 39 Registration date : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 16:25 | |
| Λίγο μετά, στην επίσημη ιστοσελίδα του Χαρίδημου (άν έχει):
404 FILE NOT FOUND
Κι απο κάτω:
CHALLENGE ACCEPTED.
Αλλά βαριέμαι να βρώ εικόνες τώρα. | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 17:24 | |
| Περιμενω... Δεν κανω πλακα με ατομα που συνεχομενα και χωρις να ασχολουμαι μαζι τους κανουν χαρακτηρισμους του τυπου Εφιαλτης. και ΔΕΝ ειμαι ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ. εχω απλα Αργεντινικο Ονομα!
| |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 17:26 | |
| Ρε μλκς θα το κανω lock κι αυτο . Ελεος . | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 17:29 | |
| Να το κανεις και να βαλεις χωριστα το ρανκινγκ χωρις σπαμ. Δεν μ αφηνουν να ευχαριστηθω το Baldurs Gate 2!!!!! | |
| | | Zilda Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 447 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 17:31 | |
| Tzortz, προτείνω την ύπαρξη ενός thread sticked για το Greek Warhammer Rankings όπου θα βάζω όλα τα updates στην εφαρμογή που ανεβαίνουν και ένα για συζήτηση και spam | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 17:33 | |
| Ζildidi σε παρακαλω φτιαξε ενα νεο ποστ οπως εδω το πρωτο , αλλαξε το ονομα εδω και θα κανω sticky εκεινο .
Καθε φορα οι ιδιοι 3 45ρηδες μουρμουρανε . Δεν εχετε βαρεθει ρε μαθουσαλες ? | |
| | | Zilda Knight
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 17:39 | |
| | |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 17:46 | |
| εεε μα ζαλαδα!!! :Ρ
Το εχω κανει λοκ το αλλο , οποτε αν θελεις κατι ειτε μου στελνεις ΠΜ ειτε κανεις εδιτ ειτε MSN Camera :O | |
| | | Zilda Knight
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 17:52 | |
| Δεν έχεις τρόπο να δηλώσεις στο locked thread ότι δικαίωμα για Add Reply έχει μόνο ο owner και οι moderator? Θα μου είναι πιο εύκολο να κάνω απευθείας Add Reply εκεί, όταν προσθέτω ένα feature στην εφαρμογή, από το να σου στέλνω pm | |
| | | Zilda Knight
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 17:53 | |
| Αν δεν γίνεται θα κρατήσω μόνο το πρώτο post μου και θα χωρίζω με κενό και ημερομηνία κάθε φορά που προσθέτω κάτι στο ίδιο post | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 18:22 | |
| Έντυ μην δίνεις προεκτάσεις που δεν υπάρχουν στα πράγματα, χαλάρωσε.
Εκτός αν προσπαθείς να διορθώσεις την μία χοντράδα με άλλη μεγαλύτερη για να ξεχάσουμε την πρώτη.
Προσπάθησε να διακρίνεις μεταξύ του κόσμου του χάμμερ και του αληθινού κόσμου γιατί εγώ δεν πρόκειται να σε ακολουθήσω στο κυνήγι ανεμόμυλων...
Εκτός και πάλι επαναλαμβάνω, αν επίτηδες μου κάνεις πλάκα για να ξεχάσουμε την μλκ για τις Δανέζικες βούρτσες, οπότε άστο καλύτερα και πάμε παρακάτω.
| |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 18:34 | |
| Δες τη σειρα των ποστ και σταματα να κρυβεσαι πισω απο εξυπναδες. Μεσα σε ενα και μονο thread 2 φορες με εχεις προσβαλλει ειτε δικην αστεασμου ειτε με αμεση προσβολη. Η βουρτσα σε ενα παιχνιδι ειναι πιο σημαντικο για σενα απο τη δημοσια διαπομπευση; Ακουω... | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 18:40 | |
| Έλα μωρέ μλκ που σε διαπομπεύω δημοσία... Μην με τρελαίνεις... Απορώ δηλ πραγματικά... Νιώθω λες και πέρασα αόρατες γραμμές λέιζερ και ξαφνικά μου την πέφτουν τα ΕΚΑΜ! "Στον δρόμο προχωρούσα φιλαράκι, δεν πήγαινα σπίτι του Πρωθυπουργού!" Ξεκόλλα σου λέω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα λες όλα αυτά σοβαρά. Υποπτεύομαι ότι μου την πέφτεις δολίως για να ξεχαστεί και να δικαιολογηθεί το φάουλ που έκανες. Είσαι έξυπνος άνθρωπος, δεν δικαιολογείται τέτοια σύγχιση | |
| | | darlok Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1016 Registration date : 07/09/2009
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 18:50 | |
| εγω παλι εχω την δικη μου καβλαντα δεν θελω να ειμαι στο συγκεκριμενο συστηματακι οποτε ζιλντα κανε μου τη χαρη κ βγαλε με απο τη λιστα thanks
| |
| | | | Greek Warhammer Rankings - Spam Thread | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |