Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Greek Warhammer Rankings - Spam Thread | |
|
+20letsaros86 Flames Altair xrisomiga medas darlok Tzortz ToPaxyGourouni skario Nepenthe iron man admin h34dnotf0und Blacknister JimBouz Asarnil the Dragonlord Khar Vader Laskoulas Juan Zilda 24 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 18:53 | |
| νο καν ντου φίλος... οι μάχες γίνονται δημοσίως σε οργανωμένα τουρνουά. Στις φιλικές σου μάχες κανείς δεν σε τσεκάρει ΥΓ Μην δυναμιτίζεις την δουλειά του παιδιού ρε μλκ | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 18:53 | |
| Aν το ξεκινουσα εγω, θα με ελεγα μλκ. Εγω υποστηριζα την "αλλη αποψη", δλδ την αποψη των υπολοιπων που εφαρμοζουν ELO κ εσυ αρχισες να με λες Εφιαλτη. Ας με ελεγες Μαυρο Προβατο. Το δεχομαι αυτο. Αλλα....εφιαλτης;;;;; Απο που κ ως που;;; Και μου αρεσει που αντι να σχολιασουν το απιστευτα προσβλητικο σχολιο σου οι "29" μου κανουν κ κηρυγμα που σου παταω τον κάλο με το σχόλιο... Δλδ... ποιος εχει μπερδεψει την Πραγματικη Ζωη με το Φανταστικο; Εγω που ακουω ην καθε μακακια εδω περα ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ή το αποτελεσμα ενος ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ;;;; Η ΜΑ ΡΤΟΝ !!!!!!! | |
| | | darlok Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1016 Registration date : 07/09/2009
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 18:57 | |
| το ειχα πει κ σε σενα μουλη.στη χειροτερη δεν θα ερχομαι σε τουρνουα... τεσπα για να χρησιμοποιησει το ονομα μου πρεπει να το θελω και γω δεν οποτε κωστα take me off your list ty
| |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 19:00 | |
| Δεν ήμουν σίγουρος πως έλεγαν τον αρχηγό της παράταξης που ήθελε να νικήσουν οι Πέρσες στον Μαραθώνα (Ιππίας; ) , οπότε διάλεξα τον Εφιαλτη που ήταν πιο γνωστός Πραγματικά πρέπει να διακρίνεις την βαρύτητα του χαρακτηρισμού αυτού στα πλαίσια που ειπώθηκε (χάμμερ, βούρτσες κτλ) από την πραγματική ζωή. ΥΓ Και πάλι μου φαίνεται πιθανότερο να το κάνεις επίτηδες (the facts, Watson, the facts! )
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Παρ 27 Ιαν 2012, 19:04, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 19:03 | |
| - darlok έγραψε:
τεσπα για να χρησιμοποιησει το ονομα μου πρεπει να το θελω
"θέλεις" από την στιγμή που παίζεις δημόσια. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 19:20 | |
| Tωρα εγινα κ προδοτης της...Δημοκρατιας;;;;;; χαχαχαχαχαχαχα Οχι ρε μαν, αν με προσβαλλεις , μου δινεις το δικαιωμα να σε προσβαλλω. ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ!!! Απλα απαντησα. Ουτε ξεκινησα να σχολιαζω το ELO γιατι επεσα ή ανεβηκα 3 θεσεις. Ουτε ξεκινησα να σχολιαζω το ποτε πρεπει να ξεκιναει. Ενα σχολιασα και μονο αυτο: Πως το ELO/Army ειναι ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του ELO/Player γιατι κανενας δεν κοιταει αν καποιος χρησιμοποιει Ασπρα ή Μαυρα στο ELO διεθνως! Φροντισες να το ξεφτιλισεις κι αυτο με την ειρωνια σου προς το προσωπο μου ("αυτο σου εμεινε να ελπιζεις"). Τιποτα αλλο να ξεφτιλισεις απεμεινε "Καπεταν Μιχαλη"; | |
| | | Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 19:26 | |
| - mohammadurk έγραψε:
- darlok έγραψε:
"θέλεις" από την στιγμή που παίζεις δημόσια.
Ζίλντα βγάλε το όνομα του και βάλε "Σκατόψυχος" ή κάτι ανάλογο. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα Σοβαρά τώρα γιατί τόσο δράμα; απλά και όμορφα το ζήτησε ο νταρλοκ. αν κάποιος για τον οποιοδήποτε λόγο δε θέλει να αναφέρεται το όνομα του έχει κάθε δικαίωμα να το ζητάει . Προσωπικά προτείνω όταν υπάρχει ένσταση να χρησιμοποιείται κάποιος κωδικός του στύλ Skaven Player #12 π.χ ώστε να είναι δυνατή και η ανώνυμη συνεχής καταγραφή. | |
| | | Zilda Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 447 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 19:33 | |
| - Juan έγραψε:
- mohammadurk έγραψε:
- darlok έγραψε:
Ζίλντα βγάλε το όνομα του και βάλε "Σκατόψυχος" ή κάτι ανάλογο. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα
Σοβαρά τώρα γιατί τόσο δράμα; απλά και όμορφα το ζήτησε ο νταρλοκ. αν κάποιος για τον οποιοδήποτε λόγο δε θέλει να αναφέρεται το όνομα του έχει κάθε δικαίωμα να το ζητάει . Προσωπικά προτείνω όταν υπάρχει ένσταση να χρησιμοποιείται κάποιος κωδικός του στύλ Skaven Player #12 π.χ ώστε να είναι δυνατή και η ανώνυμη συνεχής καταγραφή. Να βγει από το ELO σαν ELO δεν γίνεται, γιατί έτσι επηρεάζει τους υπολογισμούς για το ranking των άλλων παιχτών που παίζουν μαζί σου. Αν δεν θες να φαίνεται το όνομά σου σαν όνομα μπορώ να το κάνω rename σε αυτό που πρότεινε ο Juan, αν και όλοι θα ξέρουμε ποιος είναι ο Skaven Player #1... Πες μου τι θέλεις. Να το κάνω rename? | |
| | | Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 19:40 | |
| - Zilda έγραψε:
- Juan έγραψε:
- mohammadurk έγραψε:
- darlok έγραψε:
Ζίλντα βγάλε το όνομα του και βάλε "Σκατόψυχος" ή κάτι ανάλογο. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα
Σοβαρά τώρα γιατί τόσο δράμα; απλά και όμορφα το ζήτησε ο νταρλοκ. αν κάποιος για τον οποιοδήποτε λόγο δε θέλει να αναφέρεται το όνομα του έχει κάθε δικαίωμα να το ζητάει . Προσωπικά προτείνω όταν υπάρχει ένσταση να χρησιμοποιείται κάποιος κωδικός του στύλ Skaven Player #12 π.χ ώστε να είναι δυνατή και η ανώνυμη συνεχής καταγραφή.
Να βγει από το ELO σαν ELO δεν γίνεται, γιατί έτσι επηρεάζει τους υπολογισμούς για το ranking των άλλων παιχτών που παίζουν μαζί σου. Αν δεν θες να φαίνεται το όνομά σου σαν όνομα μπορώ να το κάνω rename σε αυτό που πρότεινε ο Juan, αν και όλοι θα ξέρουμε ποιος είναι ο Skaven Player #1...
Πες μου τι θέλεις. Να το κάνω rename? Rename και και ένα φίλτρο στη κατάταξη Κώστα ώστε οι ανώνυμοι να συμμετέχουν στους υπολογισμούς αλλά να μην εμφανίζονται καθόλου (θα βγαίνουν μόνο στα stats των παικτών). ΥΓ. Ζήτωωωω ανέβηκα μια θέση! Το TOP 30 είναι κοντά λολ | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 19:40 | |
| - Dr.Edd έγραψε:
Τιποτα αλλο να ξεφτιλισεις απεμεινε "Καπεταν Μιχαλη"; Γαμ.. το αγόρασα πριν λίγες μέρες και δεν το έχω διαβάσει ακόμη ΥΓ Αν θεωρείς ξεφτίλα το "δεν έχεις άλλο να ελπίζεις" τότε εγώ θα έπρεπε να σε έχω καθαρίσει με τόσα που έχω ακούσει!! Σοβαρέψουουου.... ΥΓ2 Να περάσεις να πάρεις τον φάκελλό σου. | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 19:41 | |
| - Juan έγραψε:
Rename και και ένα φίλτρο στη κατάταξη Κώστα ώστε οι ανώνυμοι να συμμετέχουν στους υπολογισμούς αλλά να μην εμφανίζονται καθόλου (θα βγαίνουν μόνο στα stats των παικτών).
ΥΓ. Ζήτωωωω ανέβηκα μια θέση! Το TOP 30 είναι κοντά λολ Ναι ναι!!! Μπήκα 3άδα χωρίς κόπο! | |
| | | Zilda Knight
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 19:58 | |
| Μήτσο, αν επιμείνεις στο να μην φαίνεσαι καθόλου στα στατιστικά θα υλοποιήσω αυτό που πρότεινε ο Juan. Θα γίνει όταν επιστρέψω όμως, γιατί δεν είναι κάτι που μπορώ να το κάνω γρήγορα. Φυσικά, στη Βάση θα υπάρχεις κανονικά το ίδιο και το ranking σου για να μην επηρεάζονται οι υπολογισμοί για τους άλλους παίχτες. Απλά δεν θα εμφανίζεσαι στην κατάταξη.
Εκεί που θα φαίνεσαι θα είναι στην καρτέλα που βλέπουν οι παίχτες τις μάχες που έχουν παίξει. Αν θες και εκεί να μην φαίνεσαι ως Darlok πες μου ένα άλλο nick να βάλω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Zilda στις Παρ 27 Ιαν 2012, 20:18, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 20:01 | |
| Γράφτον μωρέ που κάνεις ολόκληρο θέμαααα! | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 20:27 | |
| Θα περασω καποια στιγμη. Οκ. Ενα εχω να πω...αν ειμαστε Αστεριξ & Οβελιξ, μονο ο ΜΑΝΤΗΣ θα μπορουσε να μας αποτυπωσει σε κομιξ... | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Παρ 27 Ιαν 2012, 20:51 | |
| Αφού καταλαβαίνεις ότι είμαστε κόμιξ και συνεχίζεις , τι να σου πω... | |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Σαβ 28 Ιαν 2012, 13:35 | |
| Zilda θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστειες μου για το πόνημα σου και για το πραγματικά δημιουργικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια! | |
| | | Zilda Knight
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Σαβ 28 Ιαν 2012, 13:37 | |
| - medas έγραψε:
- Zilda θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστειες μου για το πόνημα σου και για το πραγματικά δημιουργικό αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια! Να 'σαι καλά Μανώλη! Σε ευχαριστώ πολύ! | |
| | | Zilda Knight
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Τρι 20 Μαρ 2012, 11:01 | |
| Μετά από μεγάλη απουσία είμαι και πάλι εδώ! Η ανάρρωση από την επέμβαση που έκανα στο μάτι αποδείχτηκε πιο μεγάλη από όσο περίμενα... Είμαι ακόμα Κρήτη, αλλά εκτός απροόπτου το Σάββατο θα επιστρέψω Αθήνα και θα πηγαινοέρχομαι μια φορά τη βδομάδα μπρος-πίσω να με βλέπει ο γιατρός.
Από εβδομάδα θα επιστρέψω και στην ενεργό δράση! Η... φόλα που έφαγα δεν κατάφερε να με λυγίσει, το μαντρόσκυλο επανέρχεται more horny than ever χαχαχα! Ήδη έχω παραγγείλει και τάβλα για το σπίτι για όσο καιρό δεν θα είναι εύκολο να μετακινούμαι. Όποιος θέλει να έρθει για καμιά μαχούλα μεσοβδόμαδα είναι ευπρόσδεκτος!
Σήμερα θα κάνω update και το ranking με όλα τα τουρνουά που έγιναν όσο έλειπα (thanks for keeping them Πάνο!)
Soon to be updated λοιπόν!
| |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Τρι 20 Μαρ 2012, 11:07 | |
| καλη αναρρωση !!!!!!!!!! σε "ματιασαν" ? λολ περνα μια απο το ΥΒ να παιξουμε μεχρι να ερ8ει η..... ταβλα | |
| | | Juan Spamlord
| | | | skario Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1578 Ηλικία : 45 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Vampire Counts Empire Registration date : 23/09/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Τρι 20 Μαρ 2012, 12:04 | |
| Μπράβο zilda!!! Καλή ανάρρωση!! | |
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Τρι 20 Μαρ 2012, 16:02 | |
| Περαστικά φιλαράκι | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Τρι 20 Μαρ 2012, 16:13 | |
| - Zilda έγραψε:
- Μετά από μεγάλη απουσία είμαι και πάλι εδώ! Η ανάρρωση από την επέμβαση που έκανα στο μάτι αποδείχτηκε πιο μεγάλη από όσο περίμενα... Είμαι ακόμα Κρήτη, αλλά εκτός απροόπτου το Σάββατο θα επιστρέψω Αθήνα και θα πηγαινοέρχομαι μια φορά τη βδομάδα μπρος-πίσω να με βλέπει ο γιατρός.
Από εβδομάδα θα επιστρέψω και στην ενεργό δράση! Η... φόλα που έφαγα δεν κατάφερε να με λυγίσει, το μαντρόσκυλο επανέρχεται more horny than ever χαχαχα! Ήδη έχω παραγγείλει και τάβλα για το σπίτι για όσο καιρό δεν θα είναι εύκολο να μετακινούμαι. Όποιος θέλει να έρθει για καμιά μαχούλα μεσοβδόμαδα είναι ευπρόσδεκτος!
Σήμερα θα κάνω update και το ranking με όλα τα τουρνουά που έγιναν όσο έλειπα (thanks for keeping them Πάνο!)
Soon to be updated λοιπόν!
ετσι το μαντροσκυλο σιγα σιγα να μαπαινει σε ρυθμο... | |
| | | JimBouz Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1643 Ηλικία : 50 Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Τρι 20 Μαρ 2012, 16:13 | |
| Zildako στα ειπα και τηλεφωνικως περαστικα! οτι αλλο θες και για Αθηνα με παιρνεις τηλεφ! | |
| | | Zilda Knight
| Θέμα: Απ: Greek Warhammer Rankings - Spam Thread Τρι 20 Μαρ 2012, 18:46 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές!
Έκανα update το ranking. Από τα αξιοσημείωτα η εντυπωσιακή άνοδος του Letsarou στην πρώτη 3αδα και η συμμετοχή του Laskoula στην πρώτη 6αδα με 2 στρατούς.
Από εδώ και πέρα θα κάνω update το ranking κάθε εβδομάδα! Πάνο keep posting the results! | |
| | | | Greek Warhammer Rankings - Spam Thread | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |