Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Δευ 30 Απρ 2012, 00:39
Συμφωνω , σε αυτες τις εκλογες , δεν υπαρχει ουτε αριστερα ουτε δεξια , αυτα ειναι για τους παππουδες και γιαγιαδες μας , για οσους ζησανε δικτατορια κτλ. Ισως σε επομενες εκλογες σε 5-10 χρονια να ξαναυπαρχει δεξια και αριστερα οπως την νοουνε. Σε αυτες ομως ΟΧΙ. Ειτε δινουμε δικαιωμα στο τωρινο σαπιο καθεστος των 2 κομαμτων να συνεχισει την πολιτικη του ειτε δινουμε ηχηρη απαντηση.Το να ξεχωριζουμε πλευρες μονο φθορα θα φερει.Ουτε αριστερα ουτε δεξια , Οχι στο Μνημονιο ή ναι στο σκηψιμο του κεφαλιου ιμο. Ειναι γεγονος οτι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εχουνε πουλησει τη χωρα , εχουνε υπογραψει και ειναι αναγκασμενοι να ακολουθησουνε μια συγκεκριμενη πολιτικη απο εξω. Πρεπει οπωσδηποτε να βγει κατι νεο στην επιφανεια , να μπορεσει να σιγυρισει το τοπιο , να παρει την οικονομια στα χερια ΜΑΣ (γιατι τωρα δεν ειναι στα δικα μας χερια) και να μπορεσει πραγματικα να χτισει ενα μελλον καλητερο για τα μικρα παιδια (αστε εμας τους κολογερους) για τις νεες ψυχες , να ζησουνε σε μια αξιοπρεπης χωρα, με αξιοπρεπεις ανθρωπους και οχι με ΘΡΑΣΕΙΣ ΨΕΥΤΕΣ. Οι τυποι Σαμαρας Βενιζελος που πηρανε τα λεφτα του προεκλογικου προυπολογισμου για την εκστρατεια τους , ενω μικροτερα κομματα , κομματα που θα επρεπε λογο φτυσιματος απο τα καναλια και λιγοτερης διαφημησης να τα παρουνε επισης, ειπανε οχι. Πηρε το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, λεφτα που δεν υπαρχουνε , λεφτα απο τα δανεικα μας , λεφτα απο εμας εσενα τον αλλο , απο τη φορολογια , για να χτισουνε τον Πυργο του Ψευδους τους, να τολμησουνε να μας πεισουνε,ενω μας εχουνε πιασει το κολο , να τους ψηφησουμε. Εγω λεω λοιπον να τους πιασουμε και εμεις τον Κολο. ΜΑΥΡΟ μαυρο στη ζωη τους μαυρο στη μιζερη πολιτκη καριερα τους μαυρο στα ονειρα του ξεζουμισματος. μονο Μαυρο.
Μη ξεχνα κανεις ανεξαρτητα απο τι κομμα θελει να ψηφησει , ΟΧΙ ψηφο σε μνημονιακο κομα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laskoulas στις Δευ 30 Απρ 2012, 01:28, 1 φορά
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Δευ 30 Απρ 2012, 01:11
Και κάτι άλλο!!!
Η καρίολα η Μερκελ έιπε ξεκάθαρα πως θέλει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!
Το ίδιο έιπα και οι πούστηδες οι Ευρωπαίοι!
Σήμερα διάβασα πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θέλει και ο Ερντογκάν!!!!!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Δευ 30 Απρ 2012, 08:01
Ποτσοκ θα παρουν ...
lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Δευ 30 Απρ 2012, 17:49
Αριθμός μηνυμάτων : 929 Ηλικία : 30 Τόπος : Nowhere Currently Playing : Warmachine trollbloods , Warhammer Bretonnia , Chaos space marines Registration date : 30/05/2010
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Δευ 30 Απρ 2012, 17:52
Παντως εγω πιστευω οτι με την ολη φαση της κοινοβουλευτικης δημοκρατιας πιαστικαμε ολοι κοροιδα.Τα μεσα για αμεση δημοκρατια υπαρχουν!Επισης η διοικιση ενω θα επρεπε να εστιαζεται τοπικα ωστε καθε τοπος να αποκτηση προοπτικες αναπτυξης,γινεται ολοενα και πιο γενικη...Παντως εμεις στην Σαμο γυρισαμε εποχες πισω με τις αλλαγες στα πλοια και γενικα μας εχει γραψει η Ελλαδα για τα κσλα...
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Δευ 30 Απρ 2012, 21:43
"Ο Θεός μου έριξε τρεις κατάρες. Είμαι Έλληνας, Αριστερός και ΑΕΚτσής"
Γρ. Ψαριανός, ΔΗΜΑΡ
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Δευ 30 Απρ 2012, 21:52
Ρε πούστη, μια φορά είπα κι εγώ να μην ψηφίσω ΠΑΣΟΚ και τελικά κατεβαίνει ο Λοβέρδος στην Β΄ Αθηνών...
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Δευ 30 Απρ 2012, 22:01
mehmeturk II έγραψε:
Ρε πούστη, μια φορά είπα κι εγώ να μην ψηφίσω ΠΑΣΟΚ και τελικά κατεβαίνει ο Λοβέρδος στην Β΄ Αθηνών...
Το συμπαν συνομοτει εναντιον σου... Με τσαντιζει η φατσα κ το υφος του ξερολα που εχει ανετα θα του ριχνα μια χαστουκα μπιτσσπλαπ
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Τρι 01 Μάης 2012, 01:33
"Φουτσα" στο ΠΑΝΔΟΚ. Και gogogogo!!!!
Μη φοβαστε να ψηφισετε κατι αλλο. Εχουν κι αυτους... χαχαχαχα
h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Τρι 01 Μάης 2012, 02:19
Σε λίγο θα ποινικοποιηθεί και να βάζεις το δάχτυλό σου στην πρίζα! Ρε αφήστε το Δαρβίνο να δουλέψει λέω γω, οι μαλάκες δεν πρέπει να σώζονται, τέτοια γονίδια πρέπει να εκλείπουν
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Τετ 02 Μάης 2012, 15:39
νοθεία θα πέσει σίγουρα. αλλά θα παίξει καταλυτικό ρόλο η εγκεφαλική νοθεία που έχει υποστεί ο έλλην. μιλάμε πλέον για μια πλήρως αποτυχημένη γενιά (δυστυχώς αυτή των πατεράδων μας). πραγματικά μιλάω ακόμα δεν είμαι σίγουρος ότι, συγκεκριμένα μέλος της οικογένειάς μου, βαρύτατα οικονομικά πληγμένος απ το καθεστώς ΔΕΝ θα ψηφίσει καθεστωτικό κόμα. μιλάμε πραγματικά για την ηλιθιότητα στο μεγαλείο της. είμαι απαισιόδοξος. αν δείτε τα γκάλοπ (μην πάτε μακριά μόνο τα γκάλοπ να έβγαιναν) νδ 23% πασόκ 15%. σύνολο? συγκηβέρνηση. δυστυχώς χάσαμε και πάλι. και να θεωρείτε σίγουρη την σύμπραξη του κουβέλη. όπου σταθεί κ όπου βρεθεί δεν την αρνείτε ποτέ. άρα? θα στρώσει η ελλάδα και μαθηματικά σε 20 περίπου χρόνια όταν θα χουν αποχαιρετήσει οι σημερινοί 60-ρηδες. το θέμα είναι πόσο κακό θα προλάβει να γίνει ακόμα. σε ΕΜΑΣ. αυτοί τουλάχιστον δημιούργησαν, έφαγαν, ήπιαν. εμείς, η γενιά μας δηλαδή είμαστε περιορισμένοι να τρώμε απ τα έτοιμά τους και τώρα να πληρώνουμε τα σπασμένα τους. ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ.προοπτική για δημιουργία,βελτίωση απειροελάχιστη (μιλάω γενικά) ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
@και το ανέκδοτο. αυτός που μεθάυριο θα ψηφίσει σαμαρά, βενιζέλο σε 5-6 μήνες θα βγει να διαμαρτυρηθεί (προς θεού όχι όσοι διαμαρτύρονται έχουν ψηφίσει όμοια). ΜΙΛΑΜΕ για νεοελληνικό ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟ.
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Τετ 02 Μάης 2012, 16:41
Ναι, δεν υπάρχει σωτηρία ρε flames. Πρέπει να κλειδώσουμε τους γέρους την Κυριακή στα σπίτια τους.
Κλείδωσοι αυτοίς ,ουκ οίδασι τι ποιούσι
medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Τετ 02 Μάης 2012, 16:56
Αυτό ακριβώς είναι το μειωνέκτημα της Δημοκρατίας, όλοι οι έχοντες και μη έχοντες (εγκεφαλικά κύτταρα / κρίση / μόρφωση / επιχειρήματα / θέσεις / τεκμηριωμένες απόψεις) έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα. Δυστυχώς όμως το όποιο άλλο σύστημα διακυβέρνησης έχει μεγαλύτερο παθητικό.
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Τετ 02 Μάης 2012, 17:03
ενδιαφέρουσα άποψη μανώλη. ερώτηση δηλαδή. φταίει η δημοκρατία ή ο εφαρμοστικός της χώρος? χμμμ δηλαδή αν προσπαθούσες να μάθεις εφαρμοσμένα μαθηματικά σε βλάκες θα έφταιγε η επιστήμη? Δεν ξέρω, θέλει πολύ μα πάρα πολύ σκέψη και συζήτηση το άνω. απ την άλλη, προσωπικά θεωρώ την πλειοψηφία του λαού ΗΛΙΘΙΟ αλλά σέβομαι πλειοψηφικές αποφάσεις ΑΠΟΛΥΤΑ. γιατί πιστέυω στην ισότητα των ανθρώπων. άλλος είναι πιο έξυπνος, άλλος πιθο ψηλός άλλος την έχει μεγαλύτερη (λολ) άλλος είναι πιο όμορφος. το καθένα μετράει άλλοτε λιγότερο άλλοτε περισσότερο. άλλα όλοι είμαστε τα ίδια ελεινά σκουλήκια μπροστά στην απεραντοσύνη του χρόνου. (καλό ε?) προσωπικά έχω φροντίσει να με επηρεάσει απειροελάχιστα η κρίση γιατί πχ όταν οι "ΗΛΙΘΙΟΙ" ήταν μύκονο εγώ δούλευα/έκανα σεμινάρια. ή όταν ο "ΗΛΙΘΙΟΣ" δανειζόταν να πάρει πόρσε εγώ πήρα καλό αμάξι πρώτη φορά στη ζωή μου μεταχειρισμένο και ΜΟΝΟ όταν είχα εξασφαλισμένα χρήματα στην τράπεζα για μία στραβή. γενικά έχει ένα εννοιολογικό υπόβαθρο αυτό που γράφεις. αλλά θέλει πολύ πολύ σκέψη καθώς κάτι τέτοιες απόψεις ήρθαν στην επιφάνεια λίαν προσφάτως. ως εκ τούτου χρειάζονται ακόμα πολύ ψάξιμο.
medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Τετ 02 Μάης 2012, 17:16
Τα λεγόμενά σου είναι ... αντιφατικά, τόσο όσο αμφίσημα είναι και τα δικά μου.
Πάντως, προσωπικά είμαι αλεργικός στην "Ηλιθιώτητα" . . .
Άσχετο: Στη Γερμανία υπάρχει μια εταιρεία συμβούλων, επ'ονόματι 'Mieschke Hofmann und Partner (MHP)' θυγατική της Porche, που αναζητά και κόσμο από όσο ξέρω, και τι εταιρικό αυτοκίνητο λες ότι δίνει στα στελέχη της;
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Τετ 02 Μάης 2012, 17:22
όχι ρε και ο ηλίθιος έχει ψυχή. και χρησιμότητα. απλά όχι εδώ. το ίδιο έλεγα παλιά σιχαίνομαι πχ τους βλάκες.τεσπα μεγάλη κουβέντα. @για να μαντέψω? 911? @δεν ξαναπαίρνω γερμανικό αυτοκίνητο. θα ήμουν ΜΕΓΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ αν το ξανακανα. απ τη μία "κάτω η μέρκελ" δηλαδή και απ την άλλη "ω Γερμανία πάρε τα φράγκα μου" αν κ εφόσον το πουλήσω, θα δω.
medas Spamlord
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Τετ 02 Μάης 2012, 17:31
Δεν με κατάλαβες, δεν μίλησα για κανέναν ηλίθιο, είναι σφάλμα να πεις σιχαίνομαι τους βλάκες ή τους ηλίθιους αλλά απολύτως σωστό: Σιχαίνομαι τη 'βλακεία' ή την 'ηλιθιώτητα'. (Σου θυμίζω το Χριστιανικό "Μισώ την αμαρτία αλλά αγαπώ τον αμαρτολό")
Οι βλάκες ή οι ηλίθιοι είναι 'πρόσωπα' και κάποιες φορές ήμαστε και μεις (κι όσο με τον χρόνο μειώνοντε τα εγκεφαλικά μας κύτταρα θα ήμαστε περισσότερο), η Βλακεία όμως είναι κατάσταση.
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Τετ 02 Μάης 2012, 18:08
α μπαρδόν δεν το έπιασα ο...βλάκας (λολ). σύμφωνοι απολύτως.
Mπαρμπα Θανασηs Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 711 Τόπος : Αθηνα (Η πολη που περνανε ολοι φινα) Registration date : 21/06/2010
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 03 Μάης 2012, 11:07
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 03 Μάης 2012, 14:49