Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion | |
|
+22DaBigWaagh letsaros86 Nepenthe Tzineris OhKillerRabbit Asarnil the Dragonlord Yria Tamur Khan Abducted47 Khar Vader Trollzor Saint andreasch xrisomiga Johneleos kiour_gr theodddore Shieldwolf stormcaller Laskoulas galvert aphelion 26 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Tzineris Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 726 Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως) Registration date : 16/02/2012
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Κυρ 04 Μαρ 2012, 09:53 | |
| +1 aphelion, μοιάζει πιο αληθινό! φίλε Αντρέα το λευκό του "πυτζαμούλη'' είναι καταπληκτικό!!(πινέλο ή αερογράφος); | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Κυρ 04 Μαρ 2012, 12:30 | |
| Πολύ ωραίες δουλειές, ψήφος στον Αφέλιον γιατί η έκφραση του προσώπου είναι φοβερή, αλλά και η σύλληψη του Αντρέα αρκετά έξυπνη! Έτσι τιμωρούνται οι Empire για τις κανονόμπαλες που τρώμε σωρηδόν! |
| | | andreasch Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1169 Ηλικία : 43 Registration date : 05/07/2011
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Κυρ 04 Μαρ 2012, 12:52 | |
| - Tzineris έγραψε:
- +1 aphelion, μοιάζει πιο αληθινό! φίλε Αντρέα το λευκό του "πυτζαμούλη'' είναι καταπληκτικό!!(πινέλο ή αερογράφος);
Είναι πινελάκι. Δεν έχει μπεί καθόλου αερογράφος ούτε μελάνια στο μπλέ όπως τόνισε ο χρόνο... | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Δευ 05 Μαρ 2012, 20:20 | |
| +1 Andreash ...για το τυπικό της υπόθεσης! Θα ξεκατινιαστούμε στο τέλος | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| | | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| | | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Δευ 05 Μαρ 2012, 20:29 | |
| Ε ας μην μας γάζωνες τα μάτια με 7 σελίδες λονγκ ποστ αν ήταν να καταλήξουμε στα ίδια Δάσκαλε που δίδασκες... | |
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Δευ 05 Μαρ 2012, 20:38 | |
| Εγώ είμαι κύριος! Θα κρίνω τον αντίπαλο μου στο τέλος της διαδικασίας για να μην σας επηρεάσω με την εμπεριστατωμένη μου απάντηση ως pro-painter | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Δευ 05 Μαρ 2012, 20:39 | |
| Μπα... κανείς δεν θα την διαβάσει | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Δευ 05 Μαρ 2012, 21:03 | |
| εγώ θα ψηφίσω με αλφαβητική σειρά, οπότε 1+ andreash. δεν ειδα καν τις εικόνες για να μην αλλάξω γνώμη. κοιταξα κατευθείαν την τρίτη σελίδα | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Δευ 05 Μαρ 2012, 21:03 | |
| Μόνο εγώ καλέ μου γλυψ αφέλιον σλούρπ | |
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Δευ 05 Μαρ 2012, 21:10 | |
| Αν κάποιος θέλει να μου ξανακάνει challenge σας παρακαλώ να έχει ψευδώνυμο που να αρχίζει τουλάχιστον από aq για να μην χάνω ψήφους ρε παιδιά! Σας παρακαλώ δηλαδή!
Καλό μου Τρολλ, μόνο εσύ με καταλαβαίνεις!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την aphelion στις Δευ 05 Μαρ 2012, 21:13, 1 φορά | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Δευ 05 Μαρ 2012, 21:13 | |
| aphe μείωσε τις τιμές στο εργαστήρι και ΟΛΑ διορθωνονται | |
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Τετ 07 Μαρ 2012, 10:27 | |
| | |
| | | andreasch Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1169 Ηλικία : 43 Registration date : 05/07/2011
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Τετ 07 Μαρ 2012, 10:37 | |
| Η ψήφος μου στον αφήλιο. γιατί ξέρει να βάφει νεκρούς! Βέβαια είμαι και εγώ της γνώμης οτι τα γκούλ δεν είναι νεκρά... κάτι που είπε και ο killerabbit (ίσως όχι και τόσο ζωντανά όσο το έκανα εγώ.) ίσως λίγο αιματάκι παραπάνω να χρειαζόταν στο δικό μου. Επίσης θεωρώ οτι σαν διοραματάκι ήταν πιο ενδιαφέρον το δικό μου, και αυτό βοήθησε την ψηφοφορία για κάποια στιγμή να γίνει ντέρμπι! Αλλά είμαι ιππότης και αναγνωρίζω την ανωτερότητα στο βάψιμο που έκανε ο Κώστας. Σίγουρα το πιό ενδιαφέρον pl σκέλος που έχω συμμετάσχει!!! ΥΓ +1 στον νέο τρόπο ψηφοφορίας! | |
| | | letsaros86 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1064 Ηλικία : 37 Registration date : 18/07/2010
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Τετ 07 Μαρ 2012, 13:34 | |
| +1 aphelion
παρολο που συμφωνω με το οτι τα γκουλ δεν ειναι νεκρα etc etc και του Aphelion μοιαζει με ζομπι. Ειναι πιο καλο και βαφτικα και ατμοσφαιρικα απο του Andreasch.
| |
| | | DaBigWaagh Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1058 Registration date : 13/11/2009
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Τετ 07 Μαρ 2012, 13:41 | |
| συμφωνώ. +1 αφίλιον. καλό βάψιμο, ωραία τοποθέτηση/πόζα και ατμοσφαιρική φιγούρα λόγω της ρεαλιστικής βαλτώδους βάσης. Λίγο μουντό όμως, είμαι πιο πολύ του ολντ σκουλ λόγω και παλαιότητας (γούστα είναι αυτά). και του αντρεας (ελα ρε συνωνόματε!!!!) μ αρέσει το λευκό του και γενικά καλό βάψιμο. αλλά στα σημεία του αφέλιον, μπράβο κ στους 2
| |
| | | Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Τετ 07 Μαρ 2012, 14:41 | |
| Παρα πολυ εξυπνη η ιδεα του Adreash, αλλα το μοντελο του Αφελιον ειναι απιστευτα βαμμενο και ακρως ρεαλιστικο (οσο ρεαλιστικο μπορεί κανεις να πει ενα Ζομπι)!!! | |
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Τετ 07 Μαρ 2012, 18:40 | |
| Αυριο βράδυ γίνεται η καταμέτρηση και αρχίζει η κουβέντα για τεχνικές, τρόπους βελτίωσης κλπ. | |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Πεμ 08 Μαρ 2012, 01:29 | |
| Σε θέμα τεχνικής, του Aphelion είναι καλύτερο, αλλά του Αντρέα έχει σαφέστατα πιο fluff Warhammer-ίστικη αισθητική. Επίσης του Αντρέα είναι Ghoul (σύμφωνα με το θέμα που διάλεξαν) ενώ του Κώστα είναι σαφέστατα Zombie.
Αλλάζω συνέχεια γνώμη από τη μέρα που ανέβηκαν, μου είναι αδύνατο να διαλέξω. | |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Πεμ 08 Μαρ 2012, 12:44 | |
| Θα πω +1 aphelion τελικά μετά από πολλή σκέψη. | |
| | | logos Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 105 Τόπος : περαιας Currently Playing : 40κ ,IG Registration date : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Πεμ 08 Μαρ 2012, 22:28 | |
| ψηφιζω aphelion. φοβερη η βαση!!!! | |
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Πεμ 08 Μαρ 2012, 23:38 | |
| Και τα αποτελέσματα του πρώτου PL με ανοιχτή ψηφοφορία είναι τα ακόλουθα Andreashtheoddore Saint Abducted Tamur Khan Dr.Edd OhKillerRabbit Aphelion Nepenthe Yria AphelionGalvert Ogyon Laskoulas Giannis Sollega Kiour Xrisomiga Trollzor Tzineris Metaller Andreash Letsaros DaBigWaagh HeadNotFound Logos Και οι παρακάτω δεν είπαν ξεκάθαρα τι θέλουν άρα τους βάζουμε σε τρίτη λίστα Kazdarian Princeps Giorel Αν κάνω κάποιο λάθος πείτε μου!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την aphelion στις Παρ 09 Μαρ 2012, 23:53, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Πεμ 08 Μαρ 2012, 23:50 | |
| Και τώρα που τελείωσε η ψηφοφορία να πω κι εγώ την γνώμη μου για το μοντέλο του Αντρέα. Αρχικά ξεχωρίζω την γαματη πέτρα στην βάση! Τα χρωματα είναι καταπληκτικα! Η ταφοπλακα το ίδιο! Αυτό που με ξένισε είναι το αίμα στο κεφάλι που νομίζω θα έπρεπε να το περιβάλει και όχι να είναι μόνο από την μία πλευρά. Το μοντέλο τώρα, όπως είπαν και πολλοί, είναι βαμμένο με πιο "χαρούμενα" χρώματα από το δικό μου. Είναι αρκετά ανθρώπινο. Ειναι όμως πολύ καλαά βαμμένο από θέμα τεχνικής. Το μόνο που θα παρατηρούσα είναι οτι τα δάχτυλα στα πόδια δεν είναι ξεκάθαρα. Ο "βλάχος" είναι κι αυτός πολύ καλά βαμμένος! Ειδικά το άσπρο είναι γαμάτο (να το πω επιστημονικά). Αυτό που είπα και στον Αντρέα είναι οτι το στόμα είναι αρκετά ανοιχτό για να είναι μαυρο και θα ήταν καλύτερο ένα σκούρο κόκκινο με καφέ γουός! Για το δικό μου μοντέλο τώρα, που πολλοί είπαν πώς δεν είναι γκούλ αλλά ζόμπι. Δηλαδή άμα έβαφα ένα όρκ με dwarf flesh θα το έκανα νάνο? Θέλω να πω πως το μοντέλο είναι αυτό που είναι. Δεν αλλάζει με τις χρωματικές επιλογές! Στο κάτω κάτω τα ζόμπια είναι σε λιγότερες επιθετικες και ανέκφραστες πόζες Τέλος να πω πως χάρηκα με το αποτέλεσμα της πρώτης ανοιχτης ψηφοφορίας! Περα του ότι ο καθένας είπε τον πόνο του, ελπίζω να βγήκε έστω και για έναν ένα εποικοδομητικό αποτέλεσμα | |
| | | Yria Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 484 Registration date : 30/04/2009
| Θέμα: Απ: PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion Παρ 09 Μαρ 2012, 21:57 | |
| πολυ ωραιες δουλειες παιδια.. μπραβο σας..
ψηφιζω αντρεα γιατι μου αρεσε πολυ το πως δουλεψε τα χρωματα του...
| |
| | | | PL.16 Challenge Andreash Vs Aphelion | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |