Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Παρ 11 Μάης 2012, 16:51
Τι του λες του παιδιού... Αγέννητος ήταν ακόμη
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Σαβ 12 Μάης 2012, 22:06
μπράβο στις περιστέρες μπράβο και στον γκιορέλιον που σταμάτησε ένα σερί 20 + αήττητων μαχών της ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΣΤΙΓΑΣ. η ομάδα μας δυστυχώς δεν τα πήγε καθόλου καλά, κανένα ατού μας πλην του σκάριο δεν τράβηξε όσο θα μπορούσε (μπράβο σπύρος με βαμπίρια είσαι ζούπερ γουάο)! και "τρέχαμε" να...μην υποβιβαστούμε! εντάξει έτσι είναι αυτά παίζει και ο αντίπαλος αλλά και το ζάρι! τα περιστέρια ήταν σε εξαιρετική ημέρα και απέδειξαν οτι εκτός από κουλ παιδιά είναι και ομάδα αιχμής!!!!! εύγε! κρίμα ρε γμτο για τα σκοουιγκς ξεκίνησαν και πολύ δυνατά. προσωπικά ευχαριστημένος με την εμφάνισή μου -τακτικά- (μόνο ένα λάθος) απογοητευμένος για άλλη μια φορά απ το ζάρι. δηλαδή έλεος πια. ήμουν λίγο τυχερός πρώτη μάχη αλλά μετα....έπος! 4 άσοι σε 8 εμετούς με τα τρολ (ήθελα 2+), κάνω 5 γουντς που έσωζε ο αντίπαλος λόρδος στο 6 και έφερε 3 6-ρια(!) και στην τρίτη μάχη έφερα 3 μισφάιρ στα ....3 μασίνς (το άλλο κίνηση) και σκάσανε τα 2 ντουμ ντάιβερσ στον πρώτο κιόλας γύρο (λολ)!. τεσπα η λίστα μου νομίζω είναι αρκετά δυνατή, χάνει πάρα πολύ δύσκολα, αν κάτσει και το ζάρι, δε, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. μάλλον θα βγάλω ένα μάνγκλερ και θα βάλω 2 μόνα τους τρολ και θα μαι τουμπανέιρος καθώς υπάρχουν μερικά πράγματα που.... δέρνουν τα σάβατζ ( )
letsaros86 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1064 Ηλικία : 38 Registration date : 18/07/2010
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Σαβ 12 Μάης 2012, 23:32
και να μην ξεχναμε και ενα μπραβο στην πιο συντομη μαχη ολων των εποχων. που κρατησε 12-13 δευτερολεπτα χωρις να βγουν καν τα μοντελα απο τους δισκους, με τον απιστευτο διαλογο:
Ironman: εγω θα στηθω απο εδω (δειχνει την μια γωνια του τραπεζιου Εγω: ναι και εγω απο την αλλη (δειχνοντας την απεναντι εκατερωθεν γωνια 80 ιντσες μακρυα.) Ironman: Μαλακα θα βαρεσεις αμονι? Εγω: Τρελος εισαι? Ironman: Ουτε καταπελτες. τι να φερω misfire και να χασω 11-9? Εγω: το ληγουμε 10-10 να παμε να δουμε τους αλλους? Ironman: Παμε κατω. Eγω: Παμε
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Κυρ 13 Μάης 2012, 00:11
ουουουουουουυ αίσχος!αίσχος οι "αγαπούλες"!!!!
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Κυρ 13 Μάης 2012, 01:06
Συχαρητηρια για την πρωτια πιτσουνια , μετα τις 2 δυναστεις στη warhammeriki σκηνη , ενας νεος επιδοξος αυτοκρατορας αναγορευετε ...
Η συνεχεια αναμενετε εκρηκτικη και την περιμενω με αγωνια, θα μεινετε στο Θρονο η θα υπαρξει η αποκαθηλωση ...
Ολες οι ομαδες δειχνουνε πεινασμενες για νεες μαχες !!!
Γκιφ Μορ !!!
Και παλι συχαρητηρια για τη κατακτηση της Κουπας παιδια...
Zilda Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 447 Registration date : 03/06/2009
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Κυρ 13 Μάης 2012, 01:14
Συγχαρητήρια για την πρωτιά παίδες και για το πολύ ωραίο για ακόμα μια φορά τουρνουά! Δώσατε νέο ενδιαφέρον στα Guild Wars και ακόμα μεγαλύτερη πόρωση για τα επόμενα!
Keep on... koutsouling!!!
medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Κυρ 13 Μάης 2012, 09:02
Γενικά μιλόντας τα GW XII ήταν η ανατροπή του διισμού / διπολισμού / δικοματισμού (κάτι σαν τις τελευταίες εκλογές ένα πράγμα). Πρώτα ονόματα στη πιάτσα, παίκτες της εθνικής έπαιξαν σαν τους πρωτοκλασάτους του ΠΑΣΟΚ στην Α & Β Αθηνών - δεν μάζεψαν ούτε 30 πόντους να περάσουν τη βάση: Asarnil: 24 Iron Man: 25 Mohamma: 25 Laskoulas: 27 Xereus: 20
Βέβαια κάποιοι της εθνικής τα πήγαν πολύ καλά (Daemonkin, Zilda, Skario) Ενώ κάποιοι άλλοι απέδειξαν ότι το ισχύον καθεστός του παλαιοκοματισμού στην επιλογή της εθνικής έχει καταρεύσει (Dodos, Juan, Giorel) - τον Letsaro δεν τον βάζω γιατί είναι αναπληρωματικός.
Μήπως λοιπών κάποιοι απέδειξαν κάτι στα πεδία των μαχών, όπως τους είχε ζητηθεί...
P.S. Ο πάλαι ποτέ κυρίαρχος Πειραιάς πήρε τους περισσότερους πόντους από ένεση της Πάτρας...
JimBouz Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1643 Ηλικία : 50 Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K Registration date : 23/03/2009
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Κυρ 13 Μάης 2012, 11:05
Μπραβο στα περιστερια για την κουπα!
Ετσι να υπαρχει ζωντανο ενδιαφερον!
Η ομαδα μας βρεθηκε σε τραγικη μερα. Απροπονητοι, με φλαφυ λιστες, AGOT, κλπ κλπ.
Ομως ακομα κι ετσι δεν σταθηκε δυνατος ο υποβιβασμος..(Skario FTW) οποτε see you next time!!!
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Κυρ 13 Μάης 2012, 11:58
Όντως το απέδειξαν Μανώλη. Και προβλέπω ομηρικές μάχες την νέα σεζόν για μία θέση στην 8άδα
Khar Vader Arch Spammer
ΥΓ Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι συμφέρον έχει ο τζορτζ και πέταξε το σπίρτο αφού η επισκεψιμότητα του πίτζεον φόρουμ δεν τον απασχολεί να ανέβει
Αντι να καυγαδίζεις coach θα πρεπε να προπονείσαι! Εγώ μετά το challenge τη βγάζω στο ψυγείο δέρνοντας κατεψυγμένα κοτόπουλα! :Ρ Πότε θα παίξουμε;;;
Khar Vader Arch Spammer
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Κυρ 13 Μάης 2012, 19:34
Μπα, έληξε αμέσως, παρεξήγησις...
λολ με τα κοτόπουλα στάλλιον, μουσχάρια σου είπα να κοπανάς
Καλλιθέα νωρίς το μεσημέρι μεσοβδόμαδα; Ή δουλεύεις ωράριο;
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Κυρ 13 Μάης 2012, 19:37
Ηδη τελειωσε ο καυγας Δεν εχει νοημα φφσ !!! :Ρ
Ειπα να κανω μια προσπαθεια ρε Μουλη ... ξερεις τωρα, μου φερνεις κοσμο , σου φερνω κοσμο , ετσι ειναι στην αγορα τα πραγματα :Ρ
Οπως και να 'χει , η αληθεια ειναι αυτη .
Χωρις κανεναν παικτη Εθνικης τα τελευταια 2 (η 3?) χρονια στην συνθεση τους τα Περιστερακια καταφεραν και μας κουτσουλησαν ! Μαζι με την Πατρα(νομιζω ειναι το νο1) ειναι μακραν τα 2 καλητερα GUILDS με την πραγματικη εννοια του ορου
Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Κυρ 13 Μάης 2012, 19:50
Αμεσως ρε ορνια μη μυρισετε κατι, να πεσετε με τα μουτρα...
Εινα αυτο που λέω πάντα .... γαμημενος γραπτος λόγος...
Ο Χαριδημος παρεξηγησε τη κουβεντα περι καταξιωσης ενω εγω καλυπτα σεμνα τον κωλο μου για το επομενο GW...
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Κυρ 13 Μάης 2012, 19:58
Ετσι ξεκινησε μεχρι που ο Χαριδημος ειπε τη μαγικη λέξη " Εθνικη"...
Tzortz Admin
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Κυρ 13 Μάης 2012, 20:03
Εννοω οτι ποτε ΕΣΥ δεν καλυπτεις τον κωλο σου ! Φλωρινιωτη ! :ΡΡΡ
Giorel Hero
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Κυρ 13 Μάης 2012, 20:07
Σε σενα ποτε... Γιατι να τοκρυψουμε αλλωστε....
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Κυρ 13 Μάης 2012, 21:16
λοιπόν έπαιξα και 3 μαχούλες β κατηγορία!!!! μπορώ να πω ότι η μάχη μου με αεροπόρο ήταν απ τις καλύτερες ΕΒΕΡ καθώς πραγματικά τέτοιο ξύλο και ωμή βία και απ τις 2 πλευρές δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει ποτέ! το μόνο που έμεινε ζωντανό ήταν κάτι τρολ και κάτι όγκρ. έπος! κ με τον αχιλλέα ήταν ωραία μάχη μπράβο μερακλή άντε κατέβαινε όμως πιο συχνά! πφφφ η μάυρη μάστιγα σας λυπήθηκε σήμερα βαριόταν το γουορμπος και πήρα 3/3 χ!απολογισμός γκιλντ ...5/6 ισοπαλίες. λολ? ρε σεις λες κ εχω γουντ ελβς ένα πράγμα!
Releaser... Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 653 Ηλικία : 39 Registration date : 08/12/2008
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Κυρ 13 Μάης 2012, 21:29
Μάλλον έχεις κάτι με το πράσινο.
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Κυρ 13 Μάης 2012, 21:35
πάντως ορκίζομαι πασοκ δεν είμαι!!!!
Khar Vader Arch Spammer
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Κυρ 13 Μάης 2012, 21:47
Γιατί όχι ρε; Εἰπαμε σε αυτές τις εκλογές να ψηφίσουμε μικρά κόμματα!
Tzortz Admin
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Κυρ 13 Μάης 2012, 21:52
mehmeturk II έγραψε:
Γιατί όχι ρε; Εἰπαμε σε αυτές τις εκλογές να ψηφίσουμε μικρά κόμματα!
λολ καλο!
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Δευ 14 Μάης 2012, 00:24
Συγχαρητηρια στα Περιστέρια για την κατακτηση του GW XII. Eπαιξαν, τολμησαν, νικησαν ! Συγχαρητηρια στους Βετερανους του Πειραια που κατορθωσαν να...παραμεινουν στη Α Εθνικη. Συγχαρητηρια σε ολους που επαιξαν.
Οσο για τα Αρνάκια, ε οκ, καθε 3 θα χαριζουμε και ένα . Στο επόμενο GW, τερμα οι πειραματισμοι και οι prima vista λιστες.
skario Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1578 Ηλικία : 45 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Vampire Counts Empire Registration date : 23/09/2008
Θέμα: Απ: Guild Wars XII Δευ 14 Μάης 2012, 00:29
Ήταν ένα πολύ ωραίο διήμερο, συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες. Πολλά συγχαρητήρια σε Pigeons Και Πάτρα, τους νικητές των 2 τουρνουά. Το φθινόπωρο θα είμαστε στο μεγάλο σαλόνι και ελπίζω αυτή την φορά να έλθουμε μια γροθιά και να σαρώσουμε.
Τέρμα οι βόλτες έξω από το μαντρί. Ο traitor επέστρεψε χαχαχα