Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Τροφη για σκεψη... | |
|
+20Achaian sagemonk kiour_gr Tzortz Johneleos nickkxx medas Shieldwolf iron man Hunter Khar Vader xrisomiga Laskoulas aphelion Samanos Asarnil the Dragonlord Nepenthe lance-a-lot Flames galvert 24 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 07 Ιουν 2012, 13:29 | |
| Οταν ημουν μικρος ψηφιζα ΝΔ. Οταν μεγαλωσα ψηφιζα ΚΚΕ. Τωρα που "πεθαινουμε" ή πρεπει να παρω τα οπλα ή να ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ. Κι ας μεινει 2 μηνες στην Εξουσια. Και ας τα κανει ολα πουτανα. Κι ας φυγουμε απο το Ευρω. Γιατι ναι Μανωλη, καθε εγχειρηση ποναει. Αλλα ολοι κανουν ναρκωση για να χειρουργηθουν. | |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 07 Ιουν 2012, 13:33 | |
| [quote]τωρα φταιει και ο ΣΥΝ. η ΝΔ δεν βλεπω να την αναφερεις ομως...[/quote] Μήπως είσαι λίγο εκτός θέματος ...
Αλλά αφού το θέλεις να σου πω και για την ΝΔ, με την οποία είμαι πιο κοντά ιδεολογικά: "Κόμα εξουσίας που εκφράζει τον συντηριτικό χώρο, ο επί σειρά ετών 2ος των εκλογών. Οι κυβερνήσεις της μάλλον αποτελούνταν από όχι και τόσο αποτελεσματικούς (για να μην πούμε άχρηστους) υπουργούς. Στην διαφθορά φάνηκαν ερασιτέχνες μπροστά στους επαγγελματίες του ΠΑΣΟΚ. Προσπάθησαν αλλά δεν ήξεραν τον τρόπο. Τα τελευταία χρόνια αμφιταλαντεύτικαν στο Υπερ/Κατά του Μνημονίου και τελικά υπέκηψαν στις πιέσεις προς το Υπερ. Η κάτα του μνημονίου θέση της λαϊκής δεξιάς εκφράζεται σήμερα από τον Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο Καραμανλής έκανε μια προσπάθεια στροφής προς τη Ρωσία αλλά απέτυχε." | |
| | | lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:42 | |
| Για μένα, οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις διεθνείς μας σχέσεις με τρομοκράτησαν, μέχρι που παραλίγο να υποστήριζα Σαμαρά.. Όξω απο το ΝΑΤΟ και δρόμο και οι βάσεις, στα @@ μας αν βγούμε κι απο την ΕΕ, θα ακυρώσουμε (!!!!) τη στρατιωτική συμμαχία με το αιμοβόρο Ισραήλ, θα επιδιώξουμε συμμαχίες με Ρωσία Κίνα και Λατ.Αμερική (τι λες ρε κομμαντάντε Φιντέλ Τσίπρα; βγάλε το πούρο απο τον πάτο σου! ) Άγνοια κινδύνου, το λιγότερο! Αν θες ειρήνη, προετοιμάσου για πόλεμο (και φέρε και καλούς συμμάχους, just in case..)
Κι όσο για τα διλλήματα μνημόνιο η ΣΥΡΙΖΑ, καραμανλής ή τανκς, παπανδρέου ή Γκούφυ: Καλώς η κακώς, μια γενιά θα πρέπει να φάει το αγγούρι. Ε ας είμαστε εμείς. Το ευρώ ούτε με μηχανική υποβοήθηση δεν μπορεί να φέρει ανάπτυξη στη χώρα, και για να γίνει εξωστρεφής η οικονομία.. δραχμούλα ftw. Έξω απο την ευρωζώνη; Βεβαίως, κακόπεσαν τα αγγλάκια που εκνευριζόμασταν με τη συνεχή τους άρνηση στο ευρω; Φτάνει πια ο σοσιαλισμός με ξένα λεφτά..
Σύνοψη: - Η εμμονή της ΝΔ με το ευρώ και το μνημόνιο είναι εκνευριστικές, λάθος δρόμος παρ'το αλλιώς! - Δεκαετίες αργότερα θα λένε: "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει ΠΑΣΟΚ". Δεν ταιριάζει η ομοιοκαταληξία, αλλά το ρεζουμέ πάει γάντι. Γι'αυτά που 30 χρόνια έκαναν, πρέπει να σβήσουν! - ΣΥΡΙΖΑ; Διαβάστε και λίγο Μακιαβέλι, αφελείς, μη γκρεμίζουμε οτι εχουμε χτίσει τόσο καιρό.. Και όσο για το οικονομικό πρόγραμμα, αν είχαμε χρήματα θα ήμασταν Ελβετία. - Το ΚΚΕ δεν κάνει κωλοτούμπες, στηρίζει σταθερά ένα ανεκπλήρωτο όνειρο. Τον κανόνα phase out τον ξέρουν; - Κουβέλης; Ρεπούση. - Οι ΧΑ ίνε κακί άνθροπη - Ο Καμμένος καλούλης είναι, αλλά έχει μαζέψει ότι πέταξε η ΝΔ..
Άρα: Να συνεχίσει η Υπηρεσιακή Κυβέρνηση! Μέχρι τώρα τα πήγαν άψογα, πραγματική κυβέρνηση τεχνοκρατών, τώρα!
| |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:49 | |
| Εντάξει τώρα τι να συζητήσουμε για τη ΝΔ? αυτός ο σαμαράς τα έχει καταφέρει όλα μέσα σε πόσο? δυο χρόνια? - τον έδεσε φιόγκο ο γιωργάκης με το δημοψήφισμα - έκανε την κωλοτούμπα με το μνημόνιο όταν τα παιδιά στην ευρώπη δεν τον παίξανε... - διέγραψε την ντόρα και την ξαναφώναξε πίσω - έχει χάσει όλα τα στελέχη που τον στήριξαν για την αρχηγεία του κόμματος και προσχώρησαν στον καμμένο, οπότε στο μετεκλογικό συνέδριο θα έχουν μείνει μονο οι ντορικοί και θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι
και όλα αυτά ενώ παίζει επί της ουσίας χωρίς αντίπαλο. Ε σόρρυ κιόλας αλλά ρε παιδί μου δε μου πάει το χέρι να στηρίξω τόσο χαζό άνθρωπο.
Για τα περι χρυσής αυγής που λέγονται και γράφονται κι εγώ ευελπιστώ ότι πλέον θα μειωθούν τα ποσοστά τους αρκετά. Πλέον κανείς δεν έχει την δικαιολογία του "δεν ήξερα" όπως στις προηγούμενες εκλογές, γιατι σήμερα βάρεσε την κανέλλη (με τα χιλια στραβά που μπορει να εχει αυτή, δεν εξεταζω αυτό) επειδή "του την είπε" αυριο ποιος έχει σειρά? Καλοκαίριασε και με το φυσικό μου μαύρισμα δεν θα μπορώ να κυκλοφορήσω στην αθήνα αμα συνεχιστεί αυτό το παραμύθι.
Γενικά προσπαθώ να ειμαι μετριοπαθής κατά το δυνατόν, αλλά πλέον πιστεύω ακράδαντα πως το μόνο πράγμα που χρειάζονται οι φασίστες ειναι μια δόση από το φάρμακο τους. Γραπώνουν τον κ. Κασιδιάρη 6-7 καλά παιδιά και σου λέω εγώ μετά πόσο ανώτερο DNA και τέτοιες τρίχες έχει. Με θλίβει που αναγκάζομαι να καταφύγω σε τέτοια μέσα αλλά δυστυχώς όλα τα άλλα έχουν αποτύχει.
Στις εκλογές γενικά έτσι όπως ειναι τώρα τα πράγματα ειναι πολύ δύσκολο να συμφωνείς με ένα κόμμα σε όλες του τις θεσεις, συνεπώς διαλέγεις αυτό με το οποίο συμφωνεις στα περισσότερα/πιο σημαντικά κατά την κρίση σου και ρίχνεις το κουκί ευελπιστώντας πως τα άλλα στα οποία ΔΕΝ συμφωνείς θα φανούν επουσιώδη ή μπορει ακόμα και να αλλάξουν.
Το ότι ο δικομματισμός άλλαξε ονόματα και απο Πασοκ-νδ έγινε Συριζα-νδ εμένα δεν μου λέει κάτι. Με το πρόγραμμα του συριζα διαφωνώ σε πολλά σημεία, συμφωνω όμως στο βασικότερο κατα τη γνώμη μου που ειναι το μνημόνιο. Δεν αρκει για να τον στηρίξω, γιατι με ενοχλεί που έχει ακριβώς την ίδια ρητορική με το Πασοκ του 81. Με το ίδιο δηλαδή πασοκ που μας έφερε εδώ. Συνεπώς το κουκί μου θα πάει πάλι στο κόκκινο που ειναι και το πιο τίμιο. Και εκει φυσικά υπάρχουν πραγματα που με ενοχλούν, αλλά όπως ειπα και παραπάνω ειναι λιγότερα/λιγότερο σημαντικά.
ΥΓ: χρειαζόμαστε θεσμούς που να δουλεύουν, όχι χρυσαυγίτες/κνίτες/χίτες/γουοτέβερ που να αυτοδικούν. Η αυτοδικία ειναι το εύκολο. ΥΓ2: όπως διάβασα κάπου εύστοχα: "όλοι οι άνθρωποι δεν ειναι ίσοι, ο κύριος κόλτ τους έκανε ίσους" ΥΓ3: για το "καημένο" παλικάρι που θα πάει φυλακή γιατι εφαγε τον αλβανό έχω να πω το πολυ απλό πράγμα: ειναι εντελώς διαφορετική η νόμιμη άμυνα οταν ο άλλος έχει μπουκάρει σπίτι σου και εντελώς διαφορετικό το να ΒΓΕΙΣ απο το σπίτι σου κυνηγώντας τον κακό με το όπλο και ντουφεκώντας τον εν τέλει. Δηλαδή την επόμενη φορά που θα τσακωθώ με οποιονδήποτε αν μου ρίξει ενα μπουκέτο και εγώ βγάλω περίστροφο και τον καθαρίσω θα ειμαι σε νόμιμη άμυνα? Είναι λίγο σχετικά τα όρια ελπίζω να το πιανετε | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:50 | |
| εντάξει μανώλη για ΝΔ θα μπορούσες να το πεις πιο αντικειμενικά κόμα εξουσίας και σκανδάλων, οι κυβερνήσεις απαρτίζονταν από τον κλασικό έλληνα λαμογιο πολιτικό. μπλα μπλα... δεν προσπάθησαν καθόλου... μπλα μπλα....η λογική λέει ότι ο αρχηγός τους πήρε κάποιο μπόνους για να αλλάξει έτσι ξαφνικά το κατά στο υπέρ μπλα μπλα ..... ο Καμένος που ήταν τόσα χρόνια? αν μας φταίει ο ΣΥΝ που έχει μαζέψει διάφορους, τότε ο Πανούλης γιατί τόσο καιρό δεν έφευγε? ...μπλα μπλα... ο Καραμνλης έκανε μεν κανα δυο καλά αλλά επί της ουσίας δεν έκανε απολύτως τίποτα και μπήκε κ αυτός στο πάνθεον των αρνητικών πολιτικών.
κ εγώ προέρχομαι από "δεξιά" οικογένεια αλλά έχω συνειδητοποιήσει εδώ και πολλά χρόνια ότι οι ιδεολογίες είναι παντελώς ψέυτικες και απούσες. δηλαδή τι...ιδεολογία έχει η ΝΔ? και, κυρίως, τι ιδεοληψία? όλο τα ίδια και τα ίδια ξύλινα και παντελώς γελοία λόγια περί..αεροανάπτυξης. έτσι με μαγικό ραβδί. όποιος ψηφίσει ΝΔ/ΠΑΣΟΚ συντελεί στην ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ των αλλαγών που έτσι κ αλλιώς θα έρθουν. δεν λέω πχ για σύριζα, αλλά ε ΟΧΙ ΠΑΛΙ ρε παιδιά. 30 χρόνια ΠΑΝΔΟΚ τι άλλο μένει να δείτε?
@νεπένθε τα όρια είναι σχετικά αλλά και τα βιώματα. έξω απ το χορό πολλά τραγούδια λέγονται. δηλαδή απαξ και βγήκε ο ληστής απ το σπίτι σου στα $#&^@# σου? η γειτονιά σου δεν είναι σπίτι σου? ετσι σκεφτόμαστε μια ζωή. ΕΓΩ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΜΑΜΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ. Δεν ξέρω σ αυτά είμαι λίγο ...φασίστας. μπήκες σπίτι μου? σε σκοτώνω και πέρνω και εύφημο μνεία. ΤΕΛΟΣ. σουλατσάρεις στη γειτονιά μου ενώ πριν είχες μπει σπίτι μου? συγνώμη????? ένας καλός δικηγόρος θα το μετατρέψει σε "αυτοάμυνα" και θα τελειώσει το παραμύθι. ΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ με την χαλαρότητα και τον ανθρωπισμό μας. ΝΙΣΑΦΙ κατά τα άλλα, πολύ καλά τα λες. @ΕΝΤΙΤ.και στο αμέρικα οι θεσμοί δουλεουν αλλά αν καθαρίσεις τον κλέφτη στεγνά δεν γίνεται καν δίκη. ακόμα και στο οικόπεδό σου να ναι. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝ Ο εισαγγελέας που δικάσει την υπόθεση ρίξει βαρύ πέλεκυ τότε πραγματικά ποιος μπορεί να κατηγορήσει την οικογένειά του αν ψηφίσει ΧΑ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 07 Ιουν 2012, 16:00 | |
| ξέρεις, το ότι ο "καλός" δικηγόρος θα σε γλυτώσει, δεν αναιρεί το παράνομο του πράγματος. imho πάντα. Ο ανθρωπισμός είναι το μόνο που μας ξεχωρίζει από τα ζώα (μαζί με το ότι τρώμε με πιρούνι, αλλά δεν συζητάμε αυτό τώρα) οπότε θα πρέπει να τον διατηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.
Ναι δεν διαφωνώ πως τα βιώματα ειναι ένα θέμα και σωστά το αναφέρεις, κι εγώ που κάνω τον ανώτερο μπορει στην παρόμοια περίπτωση να τον καθαρίσω χωρίς δευτερη σκέψη, γιατι αν δεν βρεθείς σε αυτήν την κατάσταση δεν μπορεις να ξέρεις πως θα λειτουργήσεις. μπορείς όμως να το σκεφτείς, να το επεξεργαστείς ή ακόμα και να εκπαιδευτείς σε αυτό, ελπίζοντας πως στην κρίσιμη στιγμή η παιδεία θα νικήσει το ένστικτο όσο δύσκολο και αν φαίνεται.
Ελπίζω πραγματικά να μην χρειαστεί ποτέ σε κανέναν μας να αποδείξει κάτι σε μια τέτοια περίπτωση.
edit: για να απαντήσω στο edit σου γιατι το είδα αφού εγραψα τα παραπάνω.
Στο αμέρικα που λες ο νομος το ορίζει ακριβώς όπως τα λές. Το θέμα ειναι πως αυτόν ακριβώς τον νόμο τον ξέρει και ο κλέφτης αλλά και ο νοικοκύρης. Εδώ ο αντίστοιχος νόμος ειναι λίγο πιο ασαφής θες? λίγο πιο λάθος? ειναι σίγουρα διαφορετικός. Οι νόμοι ειναι ένα σύνολο συμφωνιών κατά τις οποίες δουλευει η κοινωνία μας. Κατα αντιστοιχία, αν εγώ διοργανώσω ένα τουρνουα που παίζω εγω με 10000 πόντους και εσύ με 1000, αν έρθεις και παίξεις με 1200 εισαι παράνομος και θα φας άκυρο. Εφόσον το ξέρεις απο πριν και επέλεξες να ερθεις πρέπει να το σεβαστείς. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον νόμο. Είναι λάθος ο νόμος? ΠΡΩΤΑ θα τον σεβαστείς και μετά συζητάμε τι μπορείς να κάνεις για να τον αλλάξεις. Αμα ειναι ο καθένας να παραβαίνει ότι νόμο του φαίνεται λάθος τότε τη γαμήσαμε ομαδικώς. | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 07 Ιουν 2012, 16:09 | |
| Παντως η Κανελη προκαλεσε ... μα να πεταξει το Ριζοσπαστη ? Σα να πετας αγιασμο σε βρυκολακα... πως να μην εξαγριωθει ο ανθρωπος | |
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 07 Ιουν 2012, 16:10 | |
| να είμαστε ανθρωπιστές, αλλά όταν σου την πέφτει ο ΛΥΚΟΣ τότε τι κάνεις? άλλο ανθρωπιστής και άλλο ... πάτος στην τροφική αλυσίδα. ρε μλκα είχε κάνει 3 απόπειρες ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ η εν λόγω συμμορία. το διαννοείσαι? 3 σερί το ίδιο βράδυ. κοντά στο σπίτι σου. προσπάθησε να μπεις στα παπούτσια του. καλείς τους μπάτσους, δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ και μετά τους ξαναακούς στο δίπλα σπίτι. ΝΙΩΣΕ ΤΟ. στο δίπλα σπίτι, ενώ στην είχαν πέσει και είχες κάνει το νόμιμο. δηλαδή αν δεν τον σκότωνε και σαπίζανε βιάζανε σκοτώνανε την κυριούλα? Ε ΟΧΙ. χίλιες φορές να ψοφήσει το καθίκι.
ξέρεις τι χωρίζει το παράνομο με το νόμιμο? ένας...νόμος το δίκαιο με το άδικο όμως τα χωρίζει το χάος.
και κατ εμέ όταν κάποιος σουλατσάρει κοντά στο σπίτι σου με ξεκάθαρη πρόθεση να σε βλάψει τότε ε σόρυ δεν το βρίσκω και πολύ άδικο να του την ανάψεις. σίγουρα θέλει τιμωρία αλλά αν η τιμωρία είναι παραδειγματική τότε η ΧΑ εξασφάλισε το πλήθος της οικογένειας και των γειτόνων σε ψήφους. μετά μην απορούμε καθόλου μα καθόλου.
εντιτ. σωστά αυτά που λες αλλά σε ένα εννομο και πολιτισμένο καθεστώς. η ελλάδα είναι ένα τεράστιο μπου@!!!λο. δηλαδή να τα χάσεις ΟΛΑ και πιθανώς την ζωή σου σεβόμενος το νόμο? για σκέψου το. | |
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 07 Ιουν 2012, 16:16 | |
| όταν ο νόμος ειναι δίκαιος τότε το νομιμο με το παράνομο τα χωρίζει το ίδιο ακριβώς χάος. Ειναι μπλεγμένη η κατάσταση και σιγουρα το οτι η αστυνομία δεν ψήθηκε να ασχοληθεί (που σε τελική ανάλυση αυτή ειναι και η δουλειά της, να ασχολείται, όχι να φυλάει το σημίτη) ειναι ίσως το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πρόβλημα στην δεδομένη περίπτωση. Γιατι αν ειχε ερθει το μπατσικό με τη μία, τότε δεν θα ειχε σκοτωθει κανεις, δεν θα ειχε γινει καμια ληστεία κλπ κλπ | |
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 07 Ιουν 2012, 16:22 | |
| μου θυμίζεις τώρα κάτι θείους μου που με κράζουν όταν αγοράζω πλέον χωρίς απόδειξη.....και είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που το κάνω πλέον. μόνο μεταξύ μας θα σωθούμε, εμείς τα "ανθρωπάκια". Το -23% το γλιτώνω και εγώ αλλά και ο καταστηματάρχης που του έχουν πιεί το αίμα. προσοχή, παλαιότερα ήμουν φανατικός της 100% νόμιμης συναλλαγής. πλέον θεωρώ ότι όποιος δεν κλέβει το κράτος είναι ΒΛΑΞ. ένα κράτος που έχω πληρώσει περίπου 300.000 απ την έναρξη της ζωής μου (τα έχω υπολογίσει) και το μόνο που έχει παράσχει είναι... 1) Αθηνών - πατρών δρόμους\ 2) ΕΡΤ ....ποιοτικότατη με μουντιάλ να κόβεται η σύνδεση 3) παιδεία του ΛΩΛΟΥ 4) πανεπιστήμιο ΤΟΥ ΛΩΛΟΥ 5) υγεία του ΛΩΛΟΥ 6) ακόμα και προβληματική αποχέτευση με λαμογιά 7) ασφάλεια μηδενική εθνικό κούτελο αστείο 9) δεη ΝΑ κόβεται το ρεύμα κάθε 3 και λίγο με αντίκτυπο σε μηχανήματά μου. αν είχα αυτά τα χρήματα θα είχα λύσει το πρόβλημά μου και των παιδιών μου κυρίως. και ας είχα και ...γεννήτρια για το ρεύμα. αντ' αυτού ένα σημαντικό ποσοστό πήγε στη μπάκα του πάγκαλου και την χ βιλάρα του μητσοτάκη. ΡΕ ΟΥΣΤ | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 07 Ιουν 2012, 16:45 | |
| ρε Σωτηρη εδω καθε 2μηνο πληρωνω κοντα στα 500 ευρω ΤΕΒΕ και δεν ξερω οχι αν θα παρω συνταξη .... γιατι αυτο ειμαι σιγουρος οτι δεν θα παρω ;Ρ αλλα δεν ξερω αν παθω κατι "φτου φτου σκορδα στα ματια τους ;ρ" αν θα μπορεσει το κρατος να μου "δωσει" τα φαρμακα! Γιατι να τα πληρωσω αυτα τα 500 ? τα 800- που ειναι στους 55ριδες ? Για την αποδειξη.... φαντασου οταν θα ερθω να σου φτιαξω το σπιτι .... και ΠΧ κοστιζει 10.000ευρω , θα σου πω κ.Σωτηρη ειναι 12.300 . Θα μου τα δωσεις τα 2300 ? Η θα μου πεις " ξερεις , μπορουμε να κοψουμε μικροτερο τιμολογιο ? Να παει το ΦΠΑ στα 1000? "
Αν σου πω "ΟΧΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΟΜΓΟΜΓΟΜΓΟΜΓΟΜΓΟΜΓ" δεν θα μου πεις εσυ ....
"κανενα προβλημα φιλαρακι , θα βρω εναν που θα το κανει" | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 07 Ιουν 2012, 19:31 | |
| |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 07 Ιουν 2012, 22:34 | |
| Διαβασα καπου ενα σχολιο , ιμο το καλητερο εως τωρα , που οταν εγινε η μανουρα το πρωι "Καπου στο κανο του ο ΓΑΠ αναφωνησε I feel a great disturbance in the Force " δε ξερω αλλα με επιασε νευρικο γελιο φανταζομενος το πραο προσωπο του ΓΑΠ με τη ρομπιτσα του να σηκωνει το χερι να σφιγγει τα χειλη και να λεει τα πιο πανω λογια χοχοχοχοοχο ακομα γελαω :P | |
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Πεμ 07 Ιουν 2012, 22:46 | |
| χαχαχα ναι και η λαγκαρτ να αναφωνεί don't underestimate the power of the dark side.... | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 08 Ιουν 2012, 00:48 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 08 Ιουν 2012, 12:38 | |
| |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 08 Ιουν 2012, 12:46 | |
| | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 08 Ιουν 2012, 13:15 | |
| | |
| | | lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 08 Ιουν 2012, 13:16 | |
| | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 08 Ιουν 2012, 13:52 | |
| BTW το ξυλο το εδειξαν μεχρι και οι ειδησεισ στην AU | |
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 08 Ιουν 2012, 14:45 | |
| "Μερικές ώρες μετά το επεισόδιο οι ερευνητές κατέγραφαν στις συνεντεύξεις τους μια ιδιαίτερα ισχυρή τάση υπερψήφισης της Χρυσής Αυγής, όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο. Δεν ρωτούσαμε ειδικά για το επεισόδιο, αλλά το έβλεπες στα ποσοστά ότι το επεισόδιο τους είχε επηρεάσει υπέρ της Χρυσής Αυγής και θεωρώ ότι θα αποτυπωθεί αυτό στις 17 Ιουνίου. Οι απαντήσεις ήταν συντριπτικά περισσότερες από την έρευνα της Τετάρτης υπέρ του εθνικιστικού κόμματος. Βέβαια επηρέασαν και τα συνεχή περιστατικά με τους αλλοδαπούς όπως αυτό στην Παιανία"!http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=44031&Itemid=139 | |
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 08 Ιουν 2012, 14:46 | |
| |
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 08 Ιουν 2012, 14:53 | |
| |
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 08 Ιουν 2012, 15:01 | |
| ρε σοβαρευτειτε . τροφη για σκεψη λεγεται το 8εμα , οχι η μαλακια του καθε αιτολου.
| |
| Θέμα: Απ: Τροφη για σκεψη... Παρ 08 Ιουν 2012, 15:07 | |
| - xrisomiga έγραψε:
- ρε σοβαρευτειτε . τροφη για σκεψη λεγεται το 8εμα , οχι η μαλακια του καθε αιτολου.
οπως λεμε η μαλακια του καθε ευαγγελιστη λουκα? με τι δασκαλους καθισες καμαρι μου και δεν σου μαθανε για τον αγιο κοσμα τον αιτωλο? |
| | | | Τροφη για σκεψη... | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |