Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| chaos dwarfs... | |
|
+6Laskoulas Khar Vader Asarnil the Dragonlord Achaian xrisomiga iron man 10 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 11:46 | |
| - Παράθεση :
- chaos dwarfs2400 Pts - The Legion of Azgorh Army
1 Sorcerer-Prophet General; Lore of Death; Magic Level 4; Darkforged Weapon; Blackshard Armour Earthing Rod Talisman of Preservation Enchanted Shield
1 Daemonsmith Sorcerer Lore of Fire; Magic Level 2; Ensorcelled Hand Weapons; Blackshard Armour Dispel Scroll
1 Dark Castellan Blackshard Armour; Shield Dragonhelm
1 Dark Castellan Great Weapon; Battle Standard Dragonbane Gem Armour of Silvered Steel
1 Hobgoblin Khan Throwing Knives Charmed Shield
1 Giant Wolf
1 Hobgoblin Khan Throwing Knives
1 Giant Wolf
29 Chaos Dwarf Inferal Guard Blackshard Armour; Shield; Standard; Musician 1 Deathmask Blackshard Armour
18 Chaos Dwarf Inferal Guard Blackshard Armour; Shield; Musician
1 Deathmask Blackshard Armour
20 Hobgoblin Cutthroats Throwing Knives; Light Armour; Musician
1 Deathshrieker Rocket Launcher 1 Deathshrieker Rocket Launcher 1 Hellcannon 1 K'daai Destroyer @ 325.0 Pts
Total Army Cost: 2397.0
| |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 11:46 | |
| αφου με ξερετε οταν ακουω φρουρα κατι παθαινω.... | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 11:53 | |
| πολύ δυνατή και έχω έφτιαχνα τώρα μια ίδια για να την ρίχνουμε πρώτη στα pairings αλλα η δικια μου είναι καλύτερη .
παρατηρήσεις. το build του bsb είναι ότι νάνε gt ΓΩ ? δώστου ένα μαγικό όπλο 5pts και την μάσκα που δίνει +1 armour +4 ward +2 ως fire + luck stone στον general δώστου και κάνα healing potion 400pts είναι αυτά. τον δεύτερο castellan κάντον khans για divert και "ωαρμαχινε" hunting και ιάνει υμπέρ η λίστα!!! | |
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 11:56 | |
| | |
| | | Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 11:58 | |
| χωρις iron daemon??? are you sure λεμε? | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 12:08 | |
| Κανα μαγικο οπλακι και ειναι κομπλε. | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 12:28 | |
| Γιατί όχι Χασούτ και Μάγκμα; | |
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 12:33 | |
| γιατι με 2 shreiker hellcannon και death κανω auto win πολλα... εχω 2 stuborn unit... δεν ξερω θελει σιγουρα αλλαγες... πιστευω σε ενα καλο παιχτη με καλο ζαρι θα δωκει... | |
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 12:35 | |
| με το hasut χάνει το death που είναι all around και σε συνδυασμό με το -1ld του "ηελλκαννον" "ριχενις" panic σε -4ld επίσης το death είναι ότι πρέπει για αυτήν την λίστα gt τσιμπάει ptsi για μιρκή νίκη και το potential ( flee στο -4ld ) για μεγάλο panic . άμα πάρει hasut το χάνει αυτό επίσης τα rocket είναι καλύτερα από τα magma σε αυτήν την λίστα gt ο στόχος του είναι να πάει πρώτος στα pairing και να αντέχει το ξύλο. οποτε all around ferugei από το κλασσικό gunline των CD και παίρνει φτηνές μηχανές ( rocket) που λειτουργούν και ως φτηνά αντιαρματικά ( machines ) έτσι μπορεί να πάρει και νάνους στο match up ναι να βγάλει "ισσοπλαια" ( 100pts το rocket ) | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 12:36 | |
| Παντος κατι που ειδαμε , αρκετοι εχουνε λορ που βαζεις τα ομπσιντιαν londstone εκει που ξερεις. Μεταλ 6οσπελ Σαντοου Πιτ σε συνδιασμο με το -ιν Λαιφ Ντιουλερς και το ντεθ καλο ειναι παντως. | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 12:54 | |
| εμένα ρε παιδιά δεν μ αρέσουν οι χαοτικοί νάνοι. δεν ξέρω. είναι σαν νάνοι με λιγότερο αποτελεσματικό μακρινό σούτιν, σχεδόν αμελητέο βαλιστικό (short ranged), με μαγεία ισχυρή μεν αλλά νερφαρισμένη υπερ του δέοντος δε και νορμάλ αντιμαγεία. εντάξει και τον κντάι (δεν μ αρέσει για τους πόντους του αν δεν είχε αυτό το ρημαδο ταφνεσ τεστ, ουσιαστικά είναι με -2 wounds/game ). αν σε αυτό το μείγμα κοτσάρεις πολύ ακριβά μοντέλα βγάζεις ένα στρατό που θέλει ιδιαίτερη μαεστρία και τύχη καθώς τα νούμερα είναι κατά του χειριστή τους. δεν ξέρω πάντως τα μοντέλα και το φλαφ είναι εκπληκτικά οπότε why the hell not.
@χαχαχαχα τώρα μου ρθε. ΝΤΕΜΊΡΗΣ vs anvil , τώρα θα ζουμε το ...ΝΤΕΜΙΡΗΣ VS TOUGHNESS TEST OF K'DHAI! ΘΑ πεθαίνει πιο αργά τουλάχιστον κ όχι με την μία!!!! | |
| | | Xereus Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 498 Registration date : 01/06/2009
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 13:33 | |
| Επειδή τους έζησα από κοντά για πρώτη φορά φέτος στο etc δυο φορές να πω το εξής : η λίστα του πολωνου με τα 3 bull centaurs και του χαρακτήρα bull centaur είναι πολύ καλή. Σου δίνει καλύτερο έλεγχο του πεδίου και δε πλησιάζει ο άλλος εύκολα !σκέψου να τους βάλεις γιατί στο χαρτί δεν αξίζουν αλλά στο τραπέζι μετράνε | |
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 13:52 | |
| η αλήθεια είναι ότι τους έχω αντιμετωπίσει με στρατούς που θεωρώ ότι εχω σαρωτικό πλεονέκτημα χάι ελβς (διπλό μπάνισμεντ s7-->τσάο αντένα/κντάι κλπ, 2+ από μαγεία σχεδόν παντού και φοίνικες σε μια γραμμούλα vs movement3 no miners και ανούλιαν κρύσταλο κλαιν on the conga line) ορκς (πατούσα/μπλάστρες vs πανάκριβα μοντέλα είναι μεγάλη η πίεση για τον οχτρό). δεν ξέρω έχω 6 μάχες εναντίον τους με καλούς παίκτες (4-5 εθνική ελλάδος γεα μπιτσ και μία - δύο με παππού δεν θυμάμαι καλά) δεν με ανησύχησαν. τώρα με άλλους στρατούς σε συνδυασμό με την εμπειρία του χειριστή τους (προφανώς) ίσως ήταν διαφορετικά! ιδωμεν!
@ο άσγκερ τι έκανε ρε σεις? | |
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 14:04 | |
| Εκεί στην... Σιβηρία που έπαιζε η Δανία, δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί τους | |
| | | Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 14:36 | |
| προσωπικα θα εκανα τα εξης: -θα κραταγα τα κορ στο μινιμουμ, 2 μοναδες απο ινφερναλς ειναι υπεραρκετες (2 20αδες με μικρες αλλαγες στα κομμαντ πρεπει να βγαζουν 600 νταν αν θυμαμαι καλα). -θα πεταγα τον δευτερο καστελανο και θα εβαζα κανα ακομα καν σε λυκο και 2χ5 λυκοαναβατες για νταιβερτ. -επισης καλο θα ηταν να σκεφτοσουν για τους bullcentaurs οπως ειπε ο mahamma. δεν μπορω να καταλβω γιατι ολοι παραπονιουνται για αυτους, ειναι απο τις καλυτερες μοναδες που εχει ο στρατος. τριαδα με ταουρουρκ καλη ειναι αλλα ακριβο το ζωο δυστηχως (σφαζει βεβαια). εγω αντι για ταουρουρκ εχω χωσει δευτερη τριαδα. | |
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 14:56 | |
| - mohammadurk έγραψε:
- Εκεί στην... Σιβηρία που έπαιζε η Δανία, δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί τους
μπα? και η απίστευτα ψαγμένη λίστα του άσγκερ? θυμάμαι έλεγα σε μερικούς "αν δεν πάει καλά η Δανία -για Δανία πάντα- θα πείτε ότι...σας τα έλεγα εγώ"????? αν προσθέσεις και το ότι μάντεψα την 7η θέση της Ελλάδος πέρνω τον τίτλο του μάντη κάλχα νομίζω...ή απλά βλέπω γήπεδο.... | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 14:58 | |
| Η θεση αυτη ειναι πλασματικη Flames. Η πραγματικη μας θεση ειναι μεσα στην 3αδα. Μαλλον Μαντης Τειρεσιας αποδειχτηκες... | |
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 15:04 | |
| αχαχαχαχαχαχαχα αβαταρ αχαχαχαχαχα | |
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 15:05 | |
| κοίτα. σε όλο τον κόσμο και την DHI το αποτέλεσμα μετράει. νομίζω δηλαδή. εσύ πχ όταν βγάζεις ιατρικό πόρισμα τι του λες? έχεις αυτό αλλά πραγματικά είσαι υγιής? δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε μερικά πράγματα! όσο και να συμφωνώ με το ότι αξίζατε το μετάλιο η πραγματικότητα είναι πραγματικότητα. και η Δανία μπορεί να ισχυριστεί κανείς μπότσαρε κλπ κλπ. ΑΠΕΙΡΑ επιχειρήματα ενθεν κακείθεν. κ εγώ όταν χάνω λέω έχασα τέλος. αν χάνω από γκαντεμιά δεν ποστάρω πχ 20-0 υπέρ μου επειδή έτσι θεωρώ ότι έπρεπε να πάει. μια φορά ρε ΕΛΛΗΝΑΣ να παραδεχτεί ότι έσφαλε, μία μόνο.... | |
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 15:11 | |
| Οταν ο Ελληνας ειναι απογοητευμενος με την 7η και ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ETC λεει πως επρεπε να ειμαστε 2οι με βαση τα οσα εγιναν στους Αγωνες, κερδιζοντας μεγαλες ομαδες και οχι τη Σιγκαπουρη και την Ουαλλια, τοτε ναι θα ειχαμε κανει Λαθος.
Εκτος και αν πιστευες πως θα κερδιζαμε Πολωνια, Γαλλια (εχασαν ΜΟΝΟ απο εμας) και θα ειμαστε 7οι... | |
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 15:14 | |
| Η Δανία τερμάτισε 4η. Υποθέτω ότι μάζεψε πολλούς πόντους η Ασγκερολίστα όπως και οι υπόλοιπες των Δανών. ΥΓ | |
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 15:18 | |
| κοίτα αν θες λοιπόν να δεις πως το σκέφτηκα (θα με παραδεχτείς) υπολόγισα ότι μέσο όρο ο καθένας σας θα πάρει 62-65 πόντους. το πολλαπλασίασα επί 8 και θεώρησα ότι το μετάλιο είναι στο 540 + φέτος. οπότε εφόσον γίνεται σκοτωμός στις θέσεις 3-6 της τάξης των 5-6 πόντων διαφοράς και με λίγη τύχη (πάντα την θες σε προβλέψεις) βουαλά. τώρα για την δανία. σίγουρα είναι μεγάλοι παίκτες. αλλά οι λίστες τους με 2-3 εξαιρέσεις ήταν απλά επισφαλείς. δατ ολ. αν τις έπαιρνα εγώ θα ταν χειρότερα. αλλά ακριβώς επειδή είναι μεγάλοι παίκτες τις υποστήριξαν όσο μπορούσαν. αλλά δεν μ αρέσαν πως το λένε. και έχοντας εμπιστιοσύνη στην κρίση και εμπειρία μου το είπα. δατ ολ. και βγήκε. μα....πιστέυω ότι μπορούμε να κερδίσουμε ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. σύνολο πόντων αμφιβάλλω ότι μπορούμε (εμού συμπεριλαμβανομένου έτσι?) να μαζέψουμε. τόσους όσους χρειάζεται για βάθρο. απλό είναι. σε "μονομαχία" στο ελ πάσο κερδίζουμε και τους χάρλεμ γκλόμπτρότερς το πιστεύω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ και το λεγα όλη τη χρονιά. κσι δες την υπογραφή μου να δεις τι πιστεύω. χωρίς να ήμουν καν ομάδα.....
@ρε μλκες η Δανία για...ελλάδα πήγε καλά. για Δανία όμως όχι. χέρω πολύ δεν είπα θα βγει τελευταία. είχα πει για Δανία (πρώτο φαβορί) θα πάρει πούλο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flames of the Beast στις Τετ 22 Αυγ 2012, 15:20, 1 φορά | |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 15:20 | |
| Σωτήρη, όταν του χρόνου δεν θα σε διαλέξουν για την Εθνική, ενώ θα είσαι από τους καλύτερους ξέρεις τι θα σου πω;....
[quote]σε όλο τον κόσμο και την DHI το αποτέλεσμα μετράει[/quote]
Τι νόημα έχουν αυτές οι επισημάνσεις, focus στο πως θα γίνουμε καλύτεροι με συνθετικό τρόπο όχι με αντιπαραθέσεις. | |
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 15:21 | |
| καθε χρονο τα ιδια και περσυ ετσι λεγαμε ... παιξαμε στα row 1-2 επι 3-4 μαχες και στο τελος βρεθηκαμε απατα... φετος καναμε μια πιο νορμαλ ανοδο στο row 1 κερδισαμε πολονια και παλι μεταλλιο δεν πηραμε το συμπερασμα???? ειναι οτι φετος θα πρεπει να τα κανουμε ολα μαζι να παμε εκει να δωσουμε ενα 90+ σε ολες τις ομαδες δικια μας κατηγοριας και να παλεψουμε τα 2 μεγαλα παιχνιδια και να τα κερδισουμε αν δεν τα κερισουμε να τους ματωσουμε οπως καναμε φετος... τα πολλα λογια ειναι φτωχια γιατι και εσυ εντι περσυ ελεγες οτι εμεις δεν καναμε πορεια και ετσι αλλα φετος οτι τα σαρωσαμε αλλα "αδικηθηκαμε" ειναι οπως το βλεπει ο καθενας... αν δεν νοιωσεις το σεβασμο των αλλων ομαδων δεν καταλαβαινεις τι ακριβως εγινε εκει... γιατι νομιζεις μας καλεσαν οι αυστριακοι για BBQ γιατι ειμασταν ωραιοι ή μηπως γιατι τις σχεσεις μας λολ. γιατι τους δειξαμε οτι μια μικρη χωρα μπορει να κανει πολλα στο warhammer και υπαρχεις σεβασμος... του χρονου οποιοι πανε θα το νοιωσουν ειδικα μετα το φετινο επιτευγμα το να νικησουμε την πολλονια μετα απο 10νικες και 2 ETC μονο εμεις και οι ιταλοι τους νικησαμε σε 2 χρονια οποτε .... kurvaaaaa
Έχει επεξεργασθεί από τον/την iron man στις Τετ 22 Αυγ 2012, 15:26, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: chaos dwarfs... Τετ 22 Αυγ 2012, 15:23 | |
| και κατι αλλο ο σεβασμος κερδιζετε στα τραπεζια ... εμεις προς το παρων αυτο εχουμε καταφερει... τωρα μας μενει και το μεταλλιο... | |
| | | | chaos dwarfs... | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |