Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 | |
|
+226+ Giorel letsaros86 Blacknister medas mitros grom h34dnotf0und skario spree7 Xereus JimBouz Flames Tzortz Durrin Khar Vader deamonkin Asarnil the Dragonlord Zilda darlok Laskoulas iron man 26 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
deamonkin Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1341 Ηλικία : 39 Τόπος : 3ο λοφάκι απο κρανία δεξιά όπως μπαίνεις... Currently Playing : Tselo Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Παρ 07 Σεπ 2012, 23:55 | |
| - Asarnil έγραψε:
Οχι ΔΕΝ θελεις να τα ακουσεις. Πιστεψε με Το να βγαινουν 3 εκτος για μια μαχη απο τις 6 μαχες ενος διημερου, noob, ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που ουτε καν εχεις καθησει να διαβασει τι λεει κοιταει το ΠΟΣΟΣΤΟ των καλυτερων scores και ΟΧΙ το αν θα βγει καποιος πρωτος σε ενα τουρνουα, ΔΕΝ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ τιποτα. Ισα ισα που το κανει ΚΑΛΥΤΕΡΟ το τουρνουα. Κοινως, στα @@ του Συστηματος αν βγει καποιος πρωτος. Ετσι κι αλλιως κραταει τις 3/6 καλυτερες μαχες του. Αν τωρα το Κομπλεξ ορισμενων ειναι τετοιο που θελουν να παιζουν για να λενε "ειμαι και ο πρωτος" τι να πω; Μπραβο. Λατρευουν την Κοινοτητα. Και το...αποδεικνυουν. Ειναι λοιπον τραγικο ω Μακη αντι για 6 τη μια βδομαδα, καποιος να παιζει 5? Την επομενη να παιζει 6? Κοκ? Για πες; Ειναι παραλογο να εξασφαλιζεται η γρηγορη λυση για μια χαζοκατασταση για ενα game απο το να εχουμε τους θεατρινισμους και τις διαχρονικες ειρωνιες; Για πες; Ειναι καλυτερο να παιζει καποιος 5/6 μαχες προκειμενου να ελεγχει το τι συμβαινει σε εναν οροφο; Για πες; Και στο κατω κατω, εσενα τι σε κοφτει; Μηπως εισαι judge? Για πες;
Και 1 , 31 ! Kαι αν συνεχισεις να εισαι προκλητικος θα γινουν και 32,33,232 . Καντε οοοοοπως θελετε! εμενα στα τριχωτα ροζ @@ αν καποιος δε παιξει μια μαχη αλλα για πες εσυ: αν δε παιξει μια μαχη σημαινει οτι στις αλλες 5 θα ειναι καποιος αλλος που δε θα παιξει και μιας και θελεις και 3 διαιτητες (να υπαρχουν 2 judges (1 σε καθε οροφο) και ενας αρχιδιαιτητης) αρα μιλας για 18 ατομα! αρα χαιρομαι που θα μαι στους 2 που θα παιξουν 6 μαχες!!!! :Ρ Υ.Γ. Συμφωνω οτι δεν ειναι πρεπον ενας διαγωνιζομενος να κρινει εναν αλλον αλλα σε μια τοσο μικρη κοινοτητα ειναι μονοδρομος οι judges να παιζουν κιολας εκτος αν θες να πληρωσεις καποιον να φαει την ημερα του για να λυνει αποριες! και δε πιστευω οτι μετα απο τοοοοσα χρονια οτι υπαρχει ατομο που να αμφιβαλει για την ακαιρεοτητα ατομων οπως ο μουλης ή ο λασκ (εκτος αν αμφιβαλεις εσυ! :Ρ) Υ.Γ.2: καντα και 200! Και αν πιστευεις οτι εγω γινομαι προκλητικος τότε μαλλον εχεις έλειψη αυτογνωσίας οταν με εμμεσο τροπο ηθελιμενα ή αθελα προσπαθεις να δείξεις τα προβληματα ενος συστηματος που δεν εχει ξεκινησει. Ξερουμε οτι δε το θελεις αλλα μη μας τα κανεις τερκενλη με μερεντα για αυτο. Υ.Γ.3 : αν πιστευει εστω και ενας οτι ΕΓΩ που γραφω μια στο τοσο στο forum πανω απο μια προταση, ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ μπροστα απο ελα λαπτοπ αντι να ειμαι ΕΞΩ να την πεφτω σε γκομενακια για να απανταω σε σενα επειδη ετσι μου την εδωσε να γινω προκλητικος απεναντι σου τοτε... απλα ειναι βλαμμενος! Και μονο οτι η σταση σου και τα λεγομενα σου με κανουν να γραψω στο forum θα επρεπε να σου ελεγε πολλά και χωρίς να σου πω τιποτα. | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Παρ 07 Σεπ 2012, 23:56 | |
| ρε λασκούλα πολύ ωραία τα λες τελευταία. μήπως θέλεις να κατέβεις πολιτική και μας το φέρνεις λάου λάου? @άσχετο. όλο μπλα μπλα είστε ο μπαρμπα φλέιμς όμως έφερε ένα ακόμα παίκτη σήμερα....Γιάννης FTW με ισοπαλία στην παρθενική του εμφάνιση κύριοι!!!! @μάκη....με κερατώνεις???? | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Σαβ 08 Σεπ 2012, 00:05 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Laskoulas έγραψε:
θα πω ομως οτι αν θες να βρεις καποιο ελατωμα και να προσπαθησεις να σπασεις κατι που δε σου αρεσει και δε συμφωνεις προφασεις και προβληματα ειναι ευκολο να διαπιστωθουν. Οσοι πραγματικα θελουνε να δουνε μια νεα προσπαθεια στεκονται στην ουσια του συστηματος και προσπαθουνε με τροπο επικοδομητικο να συμβαλουνε,δεν εχω δει κανενα απο τα 15-20-25 ατομα που θα ερθουνε να σχολιαζουνε συνεχεια και να βρισκουνε προβληματα , ξαναλεω οχι επειδη δεν εχει προβληματα και ελατωματα το συστημα αλλα γιατι στεκονται στην ουσια οτι κατι γινετε επιτελους για ολους.
Κουφια λογια ειναι αυτα Μητσο. Ποιο ειναι το προβλημα; Αυτο που θα λυνει τα προβληματα;;;; Να βαλουμε τον Μαρινακη και τον Αλαφουζο να διαιτητευουν τοτε μαν. Το καλο του Επαγγελματικου ποδοσφαιρου θελουν. Εκτος και αν εσυ ή οποιος αλλος τους θεωρει αυτους τους 2 υστεροβουλους. Κανενας δεν εκανε ΣΧΟΛΙΟ για τους judge, απλα προτασεις λεμε για το ΠΟΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ θα εχουν. Ενοχλει καποιον να υπαρχει ΟΡΓΑΝΩΣΗ; Εκτος απο την ΕΛληνικη Νοοτροπια; Μακη; Διαβασε καλε μου τα ποστ σου, το στυλ σου και stfu αφου δεν καταλαβαινεις αλλιως. Δεν προκειται να σχολιασω σοβαρα και με επιχειρηματα μια ΜΗ ΛΟΓΙΚΗ κουβεντα απο μερους σου Και αν συνεχισεις θα σου στειλω τον.... [img] [/img] για τρελες καταστασεις. | |
| | | deamonkin Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1341 Ηλικία : 39 Τόπος : 3ο λοφάκι απο κρανία δεξιά όπως μπαίνεις... Currently Playing : Tselo Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Σαβ 08 Σεπ 2012, 00:07 | |
| ρε εντυ πραγματικα αφου σε χαλαει γιατι το πινεις?! οπως σου εγραψα αλλη καβλα δεν ειχα βραδιατικο απο το να σου την λεω ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ μωρη ξεπαρθενιασμενη αγια?! :Ρ
υ.γ. ναι ειμαι προκλιτικος αλλα μαλλον αδιαφορεις για τον λογο! :Ρ | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Σαβ 08 Σεπ 2012, 00:09 | |
| Γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ καταλαβει πως με ενδιαφερει να τρεξει ΣΩΣΤΑ το μαμημενο το Συστημα! ΕΛΕΟΣ!!!!!
ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ! | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Σαβ 08 Σεπ 2012, 00:17 | |
| Aυτος δεν ειναι ο Ιρλανδος που ειναι γκολ απο το πρωτο δεκαλεπτο σε καθε ETC ? λολ | |
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Σαβ 08 Σεπ 2012, 00:20 | |
| Εχεις χασει επεισοδια μιλαμε... Οποιος εχει δει απο την 9αδα το πουλι του να σηκωσει το χερι του!!!! χαχαχχαχαχαχα (το Βαν της Ακολασιας μας πηγε Πολωνια....) | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Σαβ 08 Σεπ 2012, 00:29 | |
| Ρε μλκα εντι ομως λολ προτασεις και σου απανταμε και εσυ αρχιζεις να ουρλιαζεις λες και δε σου εχω γραψει 10000 φορες φερε προτασεις , δε μπορει να γινουνε ολα πραγματικοτητα με τη μια ομως... βημα βημα ... λολ δηλαδη Δεν ειμαστε 1500 ατομα να εχουμε ευελεξια αναθεσης. 30 νοματαιοι και λιγοτεροι , σκεψου οτι αν αρωστησουνε 4-5 απο κρυολογημα θα αποδεκατιστουμε κοιμησου και αυριο πουρνο πουρνο φφς !!! | |
| | | grom Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 408 Τόπος : Seven Hells of Ecstasy Currently Playing : Σας έχω ΟΛΟΥΣ! :) Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Σαβ 08 Σεπ 2012, 01:39 | |
| Oι διαιτητές που έχουν μπει είναι τουλάχιστον 1 από κάθε περιοχή-guild που ψήφισε και
υποστήριξε το φετινό σύστημα. Όλοι οι αντιπρόσωποι αυτών τον περιοχών συμφώνησαν στο να
δοκιμάσουμε πολλούς διαιτητές που να αγωνίζονται ταυτόχρονα, ο κάθε παίκτης μπορεί να
καλέσει οποιονδήποτε από τους προαναφερόμενους ακόμα και όλους! Αν εξακολουθεί να
υπάρχει πρόβλημα είναι θέμα των διαιτητών να λυθεί. Αν τώρα υπάρχει κάποιος ( ή και κάποιοι )
που δεν θέλει να παίξει τις μάχες του και θέλει να κάνει μόνο τον διαιτητή ας έρθει στην αρχή
του τουρνουά να μου το πει και αν δεν έχουν αντίρρηση και οι αντιπρόσωποι των περιοχών η
θέση είναι δική του. | |
| | | Desfer Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 161 Ηλικία : 35 Τόπος : Αθήνα, Κάτω Χαλάνδρι Currently Playing : Skorne!!! Registration date : 18/05/2011
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Σαβ 08 Σεπ 2012, 03:51 | |
| παιδιά συγγνώμη αλλά τλκ δε θα καταφέρω να έρθω ούτε το Σάββατο και μάλλον ούτε τη Κυριακή :-S 4το πρωί και ακόμη διαβάζω έχω ακόμη τα κέρατα μου να βγάλω. :-( από Τετάρτη αν όλα πάνε καλά έρχομαι Καλλιθέα. Cya | |
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Σαβ 08 Σεπ 2012, 07:23 | |
| - Desfer έγραψε:
- παιδιά συγγνώμη αλλά τλκ δε θα καταφέρω να έρθω ούτε το Σάββατο και μάλλον ούτε τη Κυριακή :-S 4το πρωί και ακόμη διαβάζω έχω ακόμη τα κέρατα μου να βγάλω. :-( από Τετάρτη αν όλα πάνε καλά έρχομαι Καλλιθέα. Cya
plus λες ε φαντάσου για να σκοτωνόμαστε ον λάιν πως θα είναι από κοντά, κλπ κλπ και λες "ε δεν σφάξανε" | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Σαβ 08 Σεπ 2012, 09:07 | |
| - grom έγραψε:
- Oι διαιτητές που έχουν μπει είναι τουλάχιστον 1 από κάθε περιοχή-guild που ψήφισε και
υποστήριξε το φετινό σύστημα. Όλοι οι αντιπρόσωποι αυτών τον περιοχών συμφώνησαν στο να
δοκιμάσουμε πολλούς διαιτητές που να αγωνίζονται ταυτόχρονα, ο κάθε παίκτης μπορεί να
καλέσει οποιονδήποτε από τους προαναφερόμενους ακόμα και όλους! Αν εξακολουθεί να
υπάρχει πρόβλημα είναι θέμα των διαιτητών να λυθεί. Αν τώρα υπάρχει κάποιος ( ή και κάποιοι )
που δεν θέλει να παίξει τις μάχες του και θέλει να κάνει μόνο τον διαιτητή ας έρθει στην αρχή
του τουρνουά να μου το πει και αν δεν έχουν αντίρρηση και οι αντιπρόσωποι των περιοχών η
θέση είναι δική του. Ο Ηοrus την ἐκανε με ελαφρά ή δεν του μετέφερε κανείς την πρότασή μου; Είχα πει ότι συγκεντρώνει όλα όσα θέλουμε σε έναν διαιτητή. Είναι ανεξάρτητος, ξέρει τους κανόνες, δεν ενδιαφέρεται για θέση στην ομάδα, είναι δικό του το μαγαζί και μπορεί να ρίξει γκάζια σε οποιονδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο χωρίς να μπορεί να του πει κανείς τπτ. ΥΓ Καλό είναι όποιος έχει μία άποψη να την λέει μια φορά και τέλος. Δεν είναι ανάγκη να αναλωνόμαστε σε ατέρμονα ντιμπέητ μόνο και μόνο για να βγει κάποιος "νικητής" από αυτό. Χαλάει και το κλίμα | |
| | | grom Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 408 Τόπος : Seven Hells of Ecstasy Currently Playing : Σας έχω ΟΛΟΥΣ! :) Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Σαβ 08 Σεπ 2012, 09:20 | |
| O Horus δεν μπορεί να είναι παρών σε όλα ( συνήθως είναι 1 στις 2 μέρες ) και επιθυμεί να
παίζει και καμιά μαχούλα ο άνθρωπος συν ότι κρατάει και το μαγαζί. Θα τα πούμε σε λίγο και από κοντά! | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Σαβ 08 Σεπ 2012, 09:28 | |
| Φάγαμε πόρτα δηλ οκ cya later aligator | |
| | | Desfer Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 161 Ηλικία : 35 Τόπος : Αθήνα, Κάτω Χαλάνδρι Currently Playing : Skorne!!! Registration date : 18/05/2011
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Σαβ 08 Σεπ 2012, 17:11 | |
| - Flames of the Cauldron έγραψε:
- Desfer έγραψε:
- παιδιά συγγνώμη αλλά τλκ δε θα καταφέρω να έρθω ούτε το Σάββατο και μάλλον ούτε τη Κυριακή :-S 4το πρωί και ακόμη διαβάζω έχω ακόμη τα κέρατα μου να βγάλω. :-( από Τετάρτη αν όλα πάνε καλά έρχομαι Καλλιθέα. Cya
plus λες ε φαντάσου για να σκοτωνόμαστε ον λάιν πως θα είναι από κοντά, κλπ κλπ και λες "ε δεν σφάξανε" Μπαααά, δε με ενοχλεί αυτό. Έχω συνηθίσει. Ίσα ίσα που σας κρατάει ετοιμοπόλεμους Ας μπορούσα να έρθω και παίξτε και ξύλο, θα έχω ποπκόρν. Πάντως πιστεύω πως καλό θα ήταν να κάτσετε και να αποφασίσετε πως θα λειτουργείτε από δω και πέρα χωρίς νεύρα και φωνές, κάποιες υποχωρήσεις ο ένας, κάποιες ο άλλος. Βγάλτε μια λίστα με συγκεκριμένους κανόνες που θα ισχύουν. Όσον αφορά πχ τα βαμμένα μοντέλα, τα proxies, τους διαιτητές και οτι άλλο σας βασανίζει και ανακοινώστε τα. Στο κάτω κάτω κάντε και poll. Βάλτε όριο posts για το ποιοί έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν για να αποφευχθεί το spam. Να απαιτούνται 2 διαιτητές, κάθε παίχτης θα καλεί όποιον θέλει απο τους διαθέσιμους (ας είναι και παίχτες...δε νομίζω πια και οι 2 να έχουν συμφέρον) για να παρθεί απόφαση και αν υπάρχει διχογνωμία καλείται 3ος. | |
| | | darlok Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1016 Registration date : 07/09/2009
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Κυρ 09 Σεπ 2012, 01:42 | |
| Ενταξει μηπως θελετε κ να μου πειτε με τι κριτηρια βγαινουν οι διαιτητες; Ερωτηση κρισεως παιζω 2η μαχη δειχνω στα faq του etc κατι σχετικο εξηγω οτι ετσι παιχτηκε ακριβως το ιδιο σπελλ.ερχεται ο ξερεας δινει αποψη τον αγνοουμε κ βγαζουμε αποφαση βαση του τι πιστευουμε...ομως skaven faq της gw p43 p48 is the screaming bell treated as seperate unit from the unit pushing it fir things that affect the closest target etc etc.με αγνοησατε κ οι 3 κ βγαλατε ασχετη αποφαση.δεν αναφερομαι σε ονοματα θα τα πω αυριο απο κοντα.διαιτητης σημαινει ξερω 5 κανονες εστω.δηλαδη λιγο σκεπτικο ρε μαλακες δεν ειναι ντροπη.θελω να γινω διαιτητης στο fow η στο agot..... Κ επειδη λεμε να διορθωνονται καποια λαθη απλα απαραδεκτη η κινηση να μεινει bye ο ζαργανης πρωτο γυρο.γνωμη μου παντα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την darlok στις Κυρ 09 Σεπ 2012, 01:48, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Κυρ 09 Σεπ 2012, 01:45 | |
| | |
| | | darlok Spamlord
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Κυρ 09 Σεπ 2012, 02:06 | |
| Δεν μιλαω για την μαχη σωτο 17-3 κερδισα χωρις προβληματα δεν αλλαζε κατι ιδιαιτερα.μιλαω για τη λογικη μας κ την νοοτροπια μας.και τη δικη μου αν θες αλλα καλο ειναι να εχουμε και λιγη συνεση δεν φταιει για ολα ουτε το γκαζον ουτε ο εντυ | |
| | | JimBouz Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1643 Ηλικία : 50 Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Κυρ 09 Σεπ 2012, 02:48 | |
| - darlok έγραψε:
- Ενταξει μηπως θελετε κ να μου πειτε με τι κριτηρια βγαινουν οι διαιτητες;
Ερωτηση κρισεως παιζω 2η μαχη δειχνω στα faq του etc κατι σχετικο εξηγω οτι ετσι παιχτηκε ακριβως το ιδιο σπελλ.ερχεται ο ξερεας δινει αποψη τον αγνοουμε κ βγαζουμε αποφαση βαση του τι πιστευουμε...ομως skaven faq της gw p43 p48 is the screaming bell treated as seperate unit from the unit pushing it fir things that affect the closest target etc etc.με αγνοησατε κ οι 3 κ βγαλατε ασχετη αποφαση.δεν αναφερομαι σε ονοματα θα τα πω αυριο απο κοντα.διαιτητης σημαινει ξερω 5 κανονες εστω.δηλαδη λιγο σκεπτικο ρε μαλακες δεν ειναι ντροπη.θελω να γινω διαιτητης στο fow η στο agot..... Κ επειδη λεμε να διορθωνονται καποια λαθη απλα απαραδεκτη η κινηση να μεινει bye ο ζαργανης πρωτο γυρο.γνωμη μου παντα Darlokακι πρωτα απο ολα εδειξες στα faq κατι ασχετο με το θεμα και οχι κατι σχετικο. δευτερον την αποψη του Ξερεα την ακουσαμε και δεν την αγνοησαμε για αυτο και το ψαξαμε περαιτερω και με αλλους judges οπως προβλεπει η διαδικασια. Τριτον το σκεηβεν faq που παραθετεις στο ποστ σου δεν εχει καμια σχεση με το συγκεκριμενο ντιμπεητ, το οποιο ηταν.. Κανουμε ενα 6 του μεταλ στο γιουνιτ της καμπανας...πρεπει να τεσταρουν ολα τα μοντελα του γιουνιτ και η καμπανα με τον σηρ ή μονο τα βερμιν ή μονο η καμπανα? Εσυ υποστηριζεις οτι δεν ειναι ολο το γιουνιτ αλλα ειναι ή το γιουνιτ ή η καμπανα.. Επειδη η δημιουργια εντυπωσεων ειναι πλεον παλιομοδιτικη, αν ηθελες να αναφερθεις στο θεμα απο κοντα θα το εκανες χωρις το ποστ απο πανω..απλα θα το ελεγες παλι απο κοντα ... το θεμα λυθηκε επι τοπου, το δεχτηκες, το παιχνιδι συνεχιστηκε, νο προμπλεμ..ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του οποιουδηποτε να ζητησει δευτερη γνωμη και να ζητησει να του δειξει καποιος το faq στο οποιο αναφερεται..επειδη κατι παιχτηκε στο etc καποτε δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο.. αν ειναι δυνατον. Λοιπον αν βρεις επιτελους κατι σχετικο με το θεμα πες το ρε φιλε να το μαθουμε και εμεις..μεχρι τοτε καλο θα ηταν να μην γινονται μομφες..και μετα να λεμε δεν λεμε ονοματα χαχα..ευχαριστω. Οσον αφορα για την διορθωση του λαθους που αναφερεις ..ποια ακριβως ειναι η διορθωση που προτεινεις περαν της γνωμης σου του οτι ηταν απαραδεκτη η κινηση να μεινει bye ο ζαργανης πρωτο γυρο? | |
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Κυρ 09 Σεπ 2012, 03:19 | |
| μα...η καμπάνα στο 6 φεύγει νομίζω ότι είναι έτσι αλλά αδιαφορώ και να μην είναι κλαιν. μπότομ λάιν...ανούσιες κόντρες με το καλημέρα. είναι πραγματικά πολύ σημαντική η θέση στην εθνική καθώς όποιος πάει αμοίβεται 100.000 ευρώ ημερισίως. οπότε λογικά όσα θα ακολουθήσουν σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης. | |
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Κυρ 09 Σεπ 2012, 03:25 | |
| - darlok έγραψε:
- Δεν μιλαω για την μαχη σωτο 17-3 κερδισα χωρις προβληματα δεν αλλαζε κατι ιδιαιτερα.
χωρίς να μαι ο ταπεινότερος του φόρουμ (λολ φόκινγκ φιγούρας) το σωστό θα ήταν ίμχο "δεν θα άλλαζε κάτι στην μάχη.σκέτο." νομίζω δηλαδή. | |
| | | darlok Spamlord
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Κυρ 09 Σεπ 2012, 04:13 | |
| Οταν δειτε το δασος πειτε το να συζητησουμε | |
| | | JimBouz Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1643 Ηλικία : 50 Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Κυρ 09 Σεπ 2012, 09:30 | |
| οκ τα λεμε στο δασος.
να ρωτησουμε πρωτα τα γουντ ελφς ομως ..μη φαμε καμια ενεδρα. | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Κυρ 09 Σεπ 2012, 10:01 | |
| Τι εγινε παλι με τους διαιτητες ? λολ ρε παιδια τι εχετε παθει , διαιτητες ειναι αυτοι που παντα πηγαιναμε ολοι να ρωτησουμε την γνωμη τους σε ενα πολυπλοκο θεμα κανονα, τι @@ ειναι πως οριζονται οι διαιτητες ? βγαινουνε απο μια σχολη διαιτησιας και μολις παρουνε το σημα της Ουεφας γινονται διεθνεις ... πραγματικα ανουσια συζητηση.
Ο ρολος που ειπε ο ταμπακης 5-7 ατομα να φερονται σα διαιτητες ειναι για να βρισκετε λυση στα προβληματα , στα ΑΝΕΠΕΙΛΥΤΑ προβληματα , οταν θα εχει μουλαρωσει και ο ενας και ο αλλος και δε θα υποχωρει κανεις και θα δυαλιονται σχεσεις και παιχνιδια.
Τοσα χρονια φωναζουμε το λασκουλα , τον μοχι τον νταρλοκ για να ρωτησουμε κατι , το ιδιο γινετε και τωρα , και αν ο χαριδημος ονομαστικε τζατζ εγινε για να λυσει καποιο αδιεξοδο με πιο επισημη αποψη.
Λαθη κανουνε ολοι , προφανος , οσοι εχετε παει ΕΤΣ γνωριζετε οτι πολλες φορες οι διαιτητες ειναι ασχετοι και ανικανοι να λυσουνε καταστασεις,καποιοι απο αυτους.
ετσι τωρα αντι να ακουστει σε καποιο τραπεζι , ρε μλκα λασκουλα τι μιλΑς Αει μαμησου και πηγαινε στο δικο σου τραπεζι και παρατα μας , και να συνεχισουνε να μαλωνουνε οπι 2 παιχτες θα υπαρξει μια αποφαση που θα την ακολουθησουνε. σωστη η λαθος ειναι η αποφαση που θα επαιρναν αυτα τα ατομα ειτε ειναι τζατζ ειτε οχι απλο και λογικο νομιζω ... | |
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Κυρ 09 Σεπ 2012, 12:17 | |
| - darlok έγραψε:
- Οταν δειτε το δασος πειτε το να συζητησουμε
το πραγματικό δάσος είναι το "ποιος την έχει μεγαλυτερη" και το "ξ'ερεις ποιος είμαι εγώ ρε?". χρόνια τώρα. δεν τίθεται καν θέμα. το ξέρει όλος ο κόσμος. | |
| | | | 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |