Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 | |
|
+226+ Giorel letsaros86 Blacknister medas mitros grom h34dnotf0und skario spree7 Xereus JimBouz Flames Tzortz Durrin Khar Vader deamonkin Asarnil the Dragonlord Zilda darlok Laskoulas iron man 26 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JimBouz Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1643 Ηλικία : 50 Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 00:08 | |
| Ας τρεξει το συστημα ως εχει μιας και εχει ψηφιστει ομοφωνα απο ολα τα γκιλντς. Εδω ειμαστε να κανουμε τις απαραιτητες αλλαγες οταν και εφοσον χρειαστουν.
Δεν ειναι δα και πυρηνικη φυσικη.....αλλα και να ηταν... εδω ειμαι κι εγω..χαχαχα! | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 00:11 | |
| - Asarnil έγραψε:
- Μονο αν εχει να αναγκη να μιλησει ομως.
ρε τον μήδα....σιγανοπαπαδιά μας βγήκε. | |
| | | Xereus Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 498 Registration date : 01/06/2009
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 01:01 | |
| To να κανεις concede φιλε ΝΤΕΜΙΡΗ (παψε να με λες Ανδρεανε λες και ειμαστε στρατο ) μπορει να σημαινει πως παιζουν 2 εμπειροι παιχτες που ξερουν πως θα κυλισουν τα πραγματα και δε περιμενουν το ζαρι να αποφασισει για το αντιθετο!!! Δεν εχω παντως κανενα προβλημα και ακολουθω οπως θελετε! Οσο για τη βαθμολογηση παλι κανενα προβλημα αλλα η Πευκη (καμια 8αρια ατομα)δε ρωτηθηκε ποτε και υποστηριζει το κλασσικο τροπο που ολοι αγαπησαμε ! Παρολαυτα κακως το ψειριαζω ..το θεμα ειναι να μαζευτει κοσμος και να ευχαριστηθουμε το παιχνιδι! | |
| | | spree7 Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 592 Ηλικία : 39 Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Currently Playing : WHFB Registration date : 03/01/2009
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 01:05 | |
| καταρχην μεσα το εχω ηδη δηλωσει και σε αλλο ποστ μου... τωρα οσον αφορα τα του συστηματος γνωμη μου ειναι να μην αναλωνομαστε σε πολλα και διαφορετικα τωρα αλλα σε βαθος χρονου κανουμε τις οποιες διαφοροποιησεις αφου πρωτα εχουμε τεσταρει το ηδη υπαρχον συστημα και δουμε πως παει...το μονο που ισως πρεπει να δουμε εξαρχης ειναι το κομματι της βαθμολογιας και του concede ...δεν διαφωνω με το πεναλτυ αλλα σε περιπτωσεις που ο αλλος εχει νευρα και το κανει απο σπασμωδικη κινηση σε περιπωσεις δουλειας η εκτακτης αναγκης πρεπει να το ξαναδουμε δεν μπορουμε να του δινουμε πεναλτυ... | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 01:07 | |
| Ακομα νευριαζετε οταν παιζετε; Πιο σημαντικο ειναι το πεναλτυ για αναρμοστη συμπεριφορα παρα για ενα concede imho. | |
| | | spree7 Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 592 Ηλικία : 39 Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Currently Playing : WHFB Registration date : 03/01/2009
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 01:09 | |
| και αυτο που λεει ο εντυ σημαντικο ειναι ειδατε τι εγινε με τον ιταλο.... | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 01:12 | |
| Το ίδιο το σύστημα προβλέπει ότι κατά τον Δεκέμβρη θα εξεταστούν όλα τα θέματα και οι προτάσεις και θα αναθεωρηθεί όπου χρειάζεται. Τα όποια μειονεκτήματα θα φανούν στην πορεία και εδώ είμαστε να τα διορθώσουμε. Το σύστημα είναι δικό μας, δεν είναι γραμμένο σε πέτρα και όλα γίνονται για την ευχαρίστησή μας. Ο Λασκούλας άλλωστε έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι και ακούσει και νιώθει. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| | | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 01:15 | |
| Κωστα (πιο σικ αν και ημουνα ταγμα Εθνοφυλακης ) δεν εγινε καποια ψηφοφορια ειναι αληθεια. ητανε αμεσως μολις το εγραψα,μολις ακομα συζητουσαμε για αυτο , οταν το θεμα ητανε ζεστο σα ψωμακι πρωινου φουρνου και τοτε σκαριο γκρομ και καποια αλλα παιδια ζητησανε αυτη τη βαθμολογηση, ειπα τοτε οτι δε μου αρεσει αυτο το συστημα το 3-2-1 καθολου , οταν το μελος της Πευκης ο Εντι μου συνεστησε (σιγουρα δε μιλα εκ μερους ολων σας αλλα ειναι μελος σας οπως μελοι και των επιμερους γκιλντ ειναι και τα αλλα παιδια που το θελανε) , αφου συμφωνησε με τα αλλα παιδια για τη βαθμολογηση 3-2-1 να αφουγκραστω , αφου νοιαζομαι για την κοινοτητα , το παλμο της και τα θελω της και να θεσπισω αυτο το συστημα βαθμολογησης φερνοντας με προ τον ευθηνων μου... και αυτο εκανα.Το προσθεσα απλα με λιγη καθηστερηση , αφου το θελανε-.- Αν ψαξετε αν και σιγουρα το θυμαστε και θα το θυματε και ο εδρουλφο θα βρειτε καπου τα ποστ. Φιλε δε μου αρεσει και εμενα αυτη η βαθμολογηση μαζι σου με τα 1000 ... και τι να κανω οταν τα "μεγαλια κεφαλια" λολ θελανε αυτη τη βαθμολογηση ?ενταξη θα ζησουμε με αυτο. αν θελετε , να το βγαλουμε ειναι οκ with me.αλλα σκεψου το πως θα ηθελε ο καθενας απο εμας να βγαλει και ... κατι αλλο για να εχει στα δικα του ματια το "τελειο συστημα" , ατελειωτες συζητησεις , διαφωνιες , vote και αποτελεσμα να μη γινει τελικα τιποτα η στο τελος να μαλωσουμε χωρις λογο. Ειναι λογικο σε μια κοινοτητα 10-20-30 ατομων ,να μην εχουμε ολοι την ιδια αποψη , οτι ειναι λογικο στα ματια μου ειναι παραλογο στου διπλανου μου , σοφο στου πιο διπλα και σιγουρα τρελο στα ματια του 4ου. Οποτε ας το τρεξουμε ολοι το ρημαδι ετσι να δουμε τη ψαρια κανουμε και εδω ειμαστε ΟΛΟΙ μας για να συζητησουμε , διωρθωσεις του, καταργηση του, θεσπιση νεου. Ολοι μαζι , αρκει να το αφησουμε να αναπνευση λιγο ... | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| | | | Xereus Knight
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 01:20 | |
| Ο Ιταλος τα θελε και τα παθε . Και επειδη θα ακουσω για την ιστορια μου με το Γαλλο ... και τα εκτροπα που ακολουθησαν . Απλα θα πω οτι πηγε να κλεψει το λαθος ανθρωπο - captain ! Δεν εχω κανενα προβλημα με τη βαθμολογηση , πραγματικα απλα ρωταω για να δω το σκεπτικο της | |
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 01:21 | |
| - iron man έγραψε:
- ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
laskoulas iron man zilda asarnil daemonkin
Έτσι να βλέπω να γεμίζει η δεξαμενή με νέο αίμα!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Πεμ 23 Αυγ 2012, 01:22, 2 φορές συνολικά | |
| | | spree7 Hero
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 01:21 | |
| ας αφησουμε το συστμα να αναπνευσΕΙ οπως λεει και ο φιλος μου λασκουλας και μην ψειριζουμε το καθετι....αντε για να βλεπω συμμετοχες εγω απο τωρα το λεω πως θα φερω και τα ντεκακια μου τα agot για να παραχωρησω την θεση μου εφοσον ειμαστε πανω απο 30+.... | |
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 01:25 | |
| | |
| | | Xereus Knight
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 01:25 | |
| | |
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 01:27 | |
| Οι Φαντασάδες *αμάνε τους 40Γκέη ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ!!! | |
| | | JimBouz Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1643 Ηλικία : 50 Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 01:29 | |
| 3-2-1 λυσσαξτε τσαουσεεες!!! σοβαρα τωρα ο καθενας στο μυαλο του μπορει να εχει χιλιες ιδεες για να βελτιωσει κατα την αποψη του το συστημα κτλ κτλ .. Αν αναλωθουμε σε αυτο κοιταμε το δεντρο και οχι το δασος... Ας το δοκιμασουμε και βλεπουμε μετα..οποιαδηποτε αλλαγη στο συστημα απο εδω και περα θα πρεπει να εχει την πλειοψηφια μετα απο ψηφοφορια των ομαδων. Το συστημα δεν ειναι δικο μου ουτε του Λασκουλα ουτε του Ντεμιρη ουτε κτλ κτλ ειναι ολων μας , ειναι απο μας για εμας και το δασος ειναι αυξηση του πουλ ενεργων παικτων οπως ειπαν και καποιοι αλλοι σε αλλα ποστ. Το Δεκεμβρη που θα γινει το review οπως ειπε ο Μοχυ βλεπουμε με στοιχεια τι χρειαζεται αναθεωρηση. | |
| | | skario Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1578 Ηλικία : 45 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Vampire Counts Empire Registration date : 23/09/2008
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 02:20 | |
| το 3-2-1-0 είναι περισσότερο στην λογική του Furion system, το κυνήγι των πόντων. Ευτυχώς η δυστυχώς στο σύστημα ETC μετράνε τα BP. Στα ελληνικά τουρνουά έχει επικρατήσει (μπορεί και κακώς) το σύστημα με νίκες ήττες ισοπαλίες. Το σύστημα 321αντ1 αντικατοπτρίζει εν μέρει και τα 2.
Τώρα για τουρνουά με ανταλλαγές στρατών σίγουρα είμαι μέσα και είναι κάτι που θα βελτίωνε γενικά όλους τους παίκτες. Η υλοποίησή του βέβαια δεν ξέρω αν είναι εφικτή.
Εγώ μέσα για το τουρνουά. Σίγουρα για Σάββατο, μπορεί και Κυριακή.
p.s. καλή σαιζόν και ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΧΕΣ!!!
| |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 03:23 | |
| | |
| | | Durrin Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 81 Ηλικία : 40 Registration date : 08/12/2008
| | | | Laskoulas Arch Spammer
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 11:00 | |
| | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 11:02 | |
| μα γιατί ρε αφήστε να βάλουν 3 χ 6. με χιτ στα 6-ρια.... | |
| | | grom Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 408 Τόπος : Seven Hells of Ecstasy Currently Playing : Σας έχω ΟΛΟΥΣ! :) Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 19:38 | |
| | |
| | | mitros Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 17 Τόπος : Galatsi Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 31/03/2011
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 19:43 | |
| εγω θα ερθω σιγουρα την μια μερα αμα μπορεσω και την δευτερη! | |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 Πεμ 23 Αυγ 2012, 19:56 | |
| Ρε γαμ... να μην είμαι Ελλάδα | |
| | | | 1st TOURNAMENT for the national team 8\9 - 9\9 | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |