Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

To Spam or not to Spam?!? V

Πήγαινε κάτω 
+18
Asarnil the Dragonlord
Hunter
sagemonk
admin
talazorn
Papajohn
lestat
iatroblast (t)
Arkham
lance-a-lot
green_goblin
aphelion
kiour_gr
Abducted47
Tzortz
Jo
Darthmitsos
BiG GoBBo
22 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτ
Επισκέπτης

To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 11:47

o Grom ίσως είναι ο πιο αγαπημένος μου special character από φάντασυ - όποιος τον σκέφτηκε σαν ιδέα είχε κέφια!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kiour_gr
Arch Spammer
Arch Spammer
kiour_gr

Αριθμός μηνυμάτων : 6194
Τόπος : Cambridge
Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG.
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 11:48

Erotish gia thn arena.

dwarfbull m8 vs breonian m8.
rixnoun tis epitheseis tautoxrona? h me initiative (bretonian) .

o ippotis exei killing blow sto charge. ns kano sto +4 oti kanei charge? h epeidh exei megalytero int kanei charge. h oxi den theorhte charge?

ti lete?
iatroblast (t)
Spamlord
Spamlord
iatroblast (t)

Αριθμός μηνυμάτων : 1328
Τόπος : Faliro - Attiki
Currently Playing : Warhammer Fantasy (The Empire), Magic the Gathering (casual), RISK Legacy
Registration date : 24/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 11:51

...α ναι! φυσικα!

μετα τους καλικαντζαρους τα elves! τρομακτικος κοσμος ο κοσμος του warhammer..... Suspect Laughing Laughing

να! εδω το καλυτερο review για elves http://www.thesneeze.com/2004/elves-got-skillz.php

(μας σωζουν τα elves και οι νανοι..... Suspect μα που τα βρισκουν αυτα?!)

η Empire δε χρειαζεται κοντα ανθρωπακια ουτε "χαρουμενα ξωτικα" παιδι μου....αυτα ειναι για το τσιρκο Laughing Laughing Laughing -μαλλον μπερδευτηκες Laughing Laughing
admin
Arch Spammer
Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων : 3165
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 11:54

Ο Bull Centaur αν φοράει heavy armor, πέρνει κανονικά το movement penalty σαν να ήταν έφφιπος με barding. Οι κανόνες "infantry" έχουν effect μόνο στο bonus των great weapon και hand weapon+shield saves.

Οπότε ο brett φτάνει πρώτος!
kiour_gr
Arch Spammer
Arch Spammer
kiour_gr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 11:57

ok thanks.
Allh erotish.
Oi night goblin xarakthres exoun h den exoun hates dwarfs?

einai mono to unit pou hate dwarfs?
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 11:57

και οι δυο μετρανε σαν να κανουν ταυτοχρονο charge τον 1ο γύρο

απλα ο brettonian εχει καλυτερο initiative και παιζει πρωτος

μη φέρεις 6άρια στο to wound !!!!! No
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 11:58

Kiour_gr έγραψε:
ok thanks.
Allh erotish.
Oi night goblin xarakthres exoun h den exoun hates dwarfs?

einai mono to unit pou hate dwarfs?

εχουν κανονικα, οποτε κανουν reroll to hit τον 1ο γυρο

εκτος απο τα night goblin δεν θυμαμαι να εχει αλλος hatred στα dwarves
BiG GoBBo
Arch Spammer
Arch Spammer
BiG GoBBo

Αριθμός μηνυμάτων : 3579
Registration date : 01/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 12:00

Δεν ξέρω αν μπορώ να χαρακτηριστώ καλικάντζαρος...έχω καμια 10 χιλιάδες πόντους o&g αλλά δεν έχω παίξει ποτε Cool Cool
sagemonk
Hero
Hero
sagemonk

Αριθμός μηνυμάτων : 680
Τόπος : Αθήνα όσο η βενζίνη είναι κάτω από 2 €...
Currently Playing : WHFB Empire, next: WIP O&G
Registration date : 06/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 12:06

Καλημέρα...
Να πως ένα μεγαλεπίβολο σχέδιο μπορεί να πάει στράφι...
Είπα και εγώ, τώρα τελειώνουν τα δικαστήρια σιγά σιγά, έφυγαν και οι εκλογές, έπιασαν και οι ζέστες, έμαθα να κάνω basecoating με spray, άρα αργά αλλά σταδιακά οι Αυτοκρατορικοί μου θα τελειώσουν. Ακόμα και δοκιμαστικές φωτό πήρα για να σας τις δείξω!!! Τα πλάνο για το καλοκαίρι ήταν τέλειο!!!
Και αρχίσαμε...
Γκόμενα: Πότε θα ετοιμάσουμε το σπίτι για να μετακομίσουμε; ( wtf? από το Μάρτιο που στο λέω εγώ τώρα το θυμήθηκες; )
Δουλειά: Άρχισαν να σκάνε όλα τα προβληματικά και τα έκτακτα, όπως και ποινικά!!! Τον ήπιαμε λοιπόν, πάει η χαλάρωση.
ΟΙ φίλοι: Άρχισαν να σκάνε προσκλήσεις. Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο έχω βαφτίσια ή γάμο...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Παραιτούμαι...θα παίζω με άβαφτες μινιατούρες γαμώ το φελέκι μου...

Εκτός και αν στις διακοπές κόψω τα μπάνια και τις εκδρομές και βάφω...
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 12:09

mporw na se "proslavw" gia "douleia" kai na mou skas sto grafeio na vafoume Razz

kanenas de tha mas xampariasei
BiG GoBBo
Arch Spammer
Arch Spammer
BiG GoBBo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 12:10

Άλλοι βάφανε στη θάλασσα!!!ε ζαπατίνα?εσύ δεν μπορείς να βρείς κάπου? Razz Razz
iatroblast (t)
Spamlord
Spamlord
iatroblast (t)

Currently Playing : Warhammer Fantasy (The Empire), Magic the Gathering (casual), RISK Legacy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 12:18

BiG GoBBo έγραψε:
Δεν ξέρω αν μπορώ να χαρακτηριστώ καλικάντζαρος...έχω καμια 10 χιλιάδες πόντους o&g αλλά δεν έχω παίξει ποτε Cool Cool

Shocked Exclamation Exclamation

καλημερα sagemonk! εχουμε συζητηση για καλικαντζαρους εδω.....πως εισβαλεις ετσι? Razz Razz

....λοιπον, τι λεγαμε?.....
...εχεις 10 χιλιάδες πόντους(!!) σε "goblins"....καλο ειναι αυτο?! Laughing Laughing
...βεβαια δε ξερω αν μπορεις να χαρακτηριστεις καλικαντζαρος........-σου αρεσουν οι κουραμπιεδες? Suspect Laughing
iatroblast (t)
Spamlord
Spamlord
iatroblast (t)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 12:21

sagemonk έγραψε:
Καλημέρα...
Να πως ένα μεγαλεπίβολο σχέδιο μπορεί να πάει στράφι...
Είπα και εγώ, τώρα τελειώνουν τα δικαστήρια σιγά σιγά, έφυγαν και οι εκλογές, έπιασαν και οι ζέστες, έμαθα να κάνω basecoating με spray, άρα αργά αλλά σταδιακά οι Αυτοκρατορικοί μου θα τελειώσουν. Ακόμα και δοκιμαστικές φωτό πήρα για να σας τις δείξω!!! Τα πλάνο για το καλοκαίρι ήταν τέλειο!!!
Και αρχίσαμε...
Γκόμενα: Πότε θα ετοιμάσουμε το σπίτι για να μετακομίσουμε; ( wtf? από το Μάρτιο που στο λέω εγώ τώρα το θυμήθηκες; )
Δουλειά: Άρχισαν να σκάνε όλα τα προβληματικά και τα έκτακτα, όπως και ποινικά!!! Τον ήπιαμε λοιπόν, πάει η χαλάρωση.
ΟΙ φίλοι: Άρχισαν να σκάνε προσκλήσεις. Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο έχω βαφτίσια ή γάμο...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Παραιτούμαι...θα παίζω με άβαφτες μινιατούρες γαμώ το φελέκι μου...

Εκτός και αν στις διακοπές κόψω τα μπάνια και τις εκδρομές και βάφω...

...παντως μια και το πες....
τα εβαλες με τη σωστη σειρα.
τη κοπελα τη χρειαζεσαι δε το συζηταμε.....και μαλλον χρειαζεσαι και τη δουλεια (αν θες να εχεις ακομα κοπελα Laughing ).....
οποτε "κλασε" τους φιλους και βαψε Laughing Laughing φιλοι ειναι θα καταλαβουνε Razz Laughing Laughing
BiG GoBBo
Arch Spammer
Arch Spammer
BiG GoBBo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 12:39

iatroblast έγραψε:
BiG GoBBo έγραψε:

Shocked Exclamation Exclamation

καλημερα sagemonk! εχουμε συζητηση για καλικαντζαρους εδω.....πως εισβαλεις ετσι? Razz Razz

....λοιπον, τι λεγαμε?.....
...εχεις 10 χιλιάδες πόντους(!!) σε "goblins"....καλο ειναι αυτο?! Laughing Laughing
...βεβαια δε ξερω αν μπορεις να χαρακτηριστεις καλικαντζαρος........-σου αρεσουν οι κουραμπιεδες? Suspect Laughing

Ναι μου αρέσουν και έχω και μια τάση να τους κλέβω... scratch scratch
kiour_gr
Arch Spammer
Arch Spammer
kiour_gr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 12:42

Elhion έγραψε:
Ο Bull Centaur αν φοράει heavy armor, πέρνει κανονικά το movement penalty σαν να ήταν έφφιπος με barding. Οι κανόνες "infantry" έχουν effect μόνο στο bonus των great weapon και hand weapon+shield saves.

Corum έγραψε:

paidia ksekathariste to gia to mellon. pantos to army builder den mou grafei 8/7 opos kanei me to barding tou chaos.
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 12:45

Kiour_gr έγραψε:
Elhion έγραψε:

Corum έγραψε:

paidia ksekathariste to gia to mellon. pantos to army builder den mou grafei 8/7 opos kanei me to barding tou chaos.

εγω εχω βαλει magic armor στον bull centaur - δεν βλέπω γιατί να παίρνεi movement penalty επειδη φοραει magic armor

το movement του οπως τον εχω δηλωσει ειναι 8" εκτος και αν υπαρχει καποιος ειδικος κανονας στο βιβλίο των chaos dwarfs

- παντως αφου ο bret hero εχει ιδιο movement και καλυτερο initiative απο τον bull centaur hero, παιζει πρωτος ούτως ή άλλως
iatroblast (t)
Spamlord
Spamlord
iatroblast (t)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 12:55

BiG GoBBo έγραψε:
iatroblast έγραψε:

...

lol!

-δε σε συμπαθω καθολου τοτε! Razz Razz Razz Razz μας κλεβετε τους κουραμπιεδες μας και μας ενοχλειτε στο online arena μας Razz Razz --δηλαδη το στρατηγο μου ενοχλειτε-- Razz

anyway....

τι "anyway"?
δε φτανει αυτο, εμας μας βγαινει ο :botom: να φτιαχνουμε κανονια, και εσας σας εβαλαν τα goblin-fanatics με τις μπαλες Exclamation δηλαδη κανονια χωρις κανενα κοπο Razz
Θα βαλω κι εγω απο μια μπαλα στους flagellants.... να δουμε αν σας αρεσει Razz
admin
Arch Spammer
Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων : 3165
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 12:55

BULL CENTAURS

Q. Can you Killing Blow a Bull Centaur?

A. Yes. As a Bull Centaur is US2 it is not immune to Killing Blow.
S. Rulebook pages 94 and 95 / Chaos Dwarfs Army List

Q. Do Bull Centaurs receive +1S or +2S when using a Great Weapon? Also,
may they benefit from the "Fighting with hand weapon & shield" rule?

A. Bull Centaurs are cavalry in all respects except they use equipment
as if they were infantry and gain no armour save bonus for being
mounted.
S. Warhammer Chronicles 2004 page 112 / Direwolf FAQ Council Interpretation

Συγνώμμη δικό μου λάθος, δεν το θυμόμουν καλα!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 13:16

iatroblast έγραψε:
BiG GoBBo έγραψε:
iatroblast έγραψε:

...

lol!

-δε σε συμπαθω καθολου τοτε! Razz Razz Razz Razz μας κλεβετε τους κουραμπιεδες μας και μας ενοχλειτε στο online arena μας Razz Razz --δηλαδη το στρατηγο μου ενοχλειτε-- Razz

anyway....

τι "anyway"?
δε φτανει αυτο, εμας μας βγαινει ο :botom: να φτιαχνουμε κανονια, και εσας σας εβαλαν τα goblin-fanatics με τις μπαλες Exclamation δηλαδη κανονια χωρις κανενα κοπο Razz

iaotroblast απλά LOOOOL :rofl2:
iatroblast (t)
Spamlord
Spamlord
iatroblast (t)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 13:30

Corum έγραψε:
iatroblast έγραψε:
BiG GoBBo έγραψε:

lol!

anyway....

τι "anyway"?

iaotroblast απλά LOOOOL :rofl2:

ειναι μονο η αληθεια Razz Razz

θα δειξω ανωτεροτητα........λοιπον: θα πω ενα "συγχαρητηρια green goblin για τη νικη σου" και θα τα πουμε στο επομενο arena

οριστε το ειπα! Very Happy
τωρα θα παω σε ψυχολογο να το ξεχασω Razz Razz
green_goblin
Hero
Hero
green_goblin

Αριθμός μηνυμάτων : 650
Τόπος : keratsini - Pireas
Currently Playing : strip poker
Registration date : 18/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 13:31

hahah !!
iatroblast (t)
Spamlord
Spamlord
iatroblast (t)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 13:40

Razz
καλη συνεχεια
green_goblin
Hero
Hero
green_goblin

Αριθμός μηνυμάτων : 650
Τόπος : keratsini - Pireas
Currently Playing : strip poker
Registration date : 18/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 13:54

einai kapios me to onoma farmorethangame.gr
kai apo periergia bika se auto to site
http://www.farmorethangames.com/home.php

kai to vrika arketa endiaferon !! gia koitakste kai eseis !! Smile
BiG GoBBo
Arch Spammer
Arch Spammer
BiG GoBBo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 14:17

Οι τιμές γιατί είναι τόσο χαμηλές??? scratch scratch
Hunter
Knight
Knight
Hunter

Αριθμός μηνυμάτων : 466
Registration date : 20/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? V   To Spam or not to Spam?!? V - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Ιουν 2009, 14:50

Ειναι οντως λιγακι πιο φθηνα.

To Spam or not to Spam?!? V
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 9 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» To Spam or not to Spam?!? VIII

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Off Topic :: Off Topic Συζητήσεις-
Μετάβαση σε: