Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| corner demons!!! | |
|
+5medas Asarnil the Dragonlord Laskoulas Altair john doc 9 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
john doc Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 525 Ηλικία : 30 Τόπος : patra Currently Playing : daemons Registration date : 08/08/2010
| Θέμα: Απ: corner demons!!! Κυρ 07 Οκτ 2012, 02:11 | |
| εχει αλλον 1 και σουβλακια και πιτσα σε αποσταση... βολης!! τα μυριζω απο τη βεραντα μου | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: corner demons!!! Κυρ 07 Οκτ 2012, 02:32 | |
| | |
| | | john doc Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 525 Ηλικία : 30 Τόπος : patra Currently Playing : daemons Registration date : 08/08/2010
| Θέμα: Απ: corner demons!!! Κυρ 07 Οκτ 2012, 02:38 | |
| χωρις πλακα τωρα εφαγα προχτες σε ενα απο τα καλυτερα σουβλατζιδικα της ζωης μου!! | |
| | | ToPaxyGourouni Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1889 Ηλικία : 39 Registration date : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: corner demons!!! Κυρ 07 Οκτ 2012, 03:56 | |
| Χμμ ίσως έχω μείνει πίσω, αλλά σου έταξε ποτέ κανείς στάνταρ κομήτη με 2 λβλ 2 μάγους?
Δεν παίζουν κόρνερ καλό οι νάνοι και η εμπάιρ, θα παίξουν οι δαίμονες?
Τι είναι αυτό το soulgrinder? Πιο μακρυά από τις 24" βαράει? Γιατί αν δεν... γωνία δεν παίζεις.
Άσε είδα τι είναι. 300 πόντοι large target για ένα weapon... και τι ακριβώς είναι το "shoots as a fire thrower?"
Κάποτε με κράζανε για τις λίστες μου επειδή έβαζα έναν ιπτάμενο χαρακτήρα και μόνο: "Τα κανόνια θα σε μπλαμπλαμπλα" "Ο αντίπαλος θα σε μπλάμπλάμπλά" "Μα τι κάνεις εκεί μπλάμπλάμπλά". Τώρα βλέπω λίστες με 3 10άδες λέττερς και 2 σάκους με πατάτες των 300 πόντων να σηκώνουνε συζήτηση. Μλκα πάω να γίνω Σαο Καετάνο, τελείωσε.
Υ.γ.1. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
Υ.γ.2.
Doombull, great weapon, 4+ ward, carpet
Shaman lvl 2, pelt of the shadowgave (-2 to enemy spellcasts AMAGAWD SUNDERING)
Shaman lvl 2, scroll
Beastlord, 4+ ward, +2 strength weapon
13 x Gor herd
5 x Harpies
5 x Harpies
11 x Bestigors, mus 11 x Bestigors, mus 11 x Bestigors, mus
1 x Cygor 1 x Cygor
CORNER BEASTMEN | |
| | | john doc Hero
| Θέμα: Απ: corner demons!!! Κυρ 07 Οκτ 2012, 04:17 | |
| χαιρεται κατ'αρχας ο κομητης εχει αρκετα καλες πιθανοτητες να σου κατσει με τα double roll και λοιπα.. 1-2-3-4/1-2-3-6/1-3-4-6/2-3-4-6 ειναι οι οι ζαριες που δεν χρειαζεσαι αναμεσα στις 6 εις την τεταρτη πιθανες ζαριες..και στις 3 απο αυτες τισ περιπτωσεις εχεις chain lightning... 1 στις 324 μαχες λοιπον δεν θα εχεις κομητη.. το ''κορνερ'' των demons προφανως και δεν ειναι απολυτα κορνερ αλλα εμεις εχουμε θιρστερ, Τ7 γκριντερ, χεραλντ και 5αρι γουορντ! και φυσικα ItP.. αρα περαν των fire throwers και της μαγειας εχεις και λυσεις στο cc και σπελς για μπουστ στο cc. και επισης πολυ μεγαλυτερο point denial. οσον αφορα το υ.γ.2 αντιλαμβανομαι το σαρκασμο παρ'ολ'αυτα δεν φτανει σε ποιοτητα τη λιστα μου γιατι οπως ειπαμε 5αρι ward, itp, κλπ κλπ ξερω broken demons | |
| | | ToPaxyGourouni Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1889 Ηλικία : 39 Registration date : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: corner demons!!! Κυρ 07 Οκτ 2012, 06:59 | |
| To 1 στις 324 μάχες δεν ισχύει απλά. Ακόμη κι αν απορρίπτεις σερί το σίγκνατσουρ (που δε βλέπω το λόγο, το σπέλ μαμάει) πάλι πολλά βάζεις.
Το Τ7 και ο θέρστερ λένε τόσα πράγματα στους πραγματικά κόρνερ στρατούς όσα τους λέει και ο ιπτάμενος μάγος μου.
Το Ιτπ είναι obsolete. Στην 8η έκδοση παίζεις. Παίζω μπίστμεν, ρίχνω 50-60 λίντερσιπ ανα μάχη μαζί με τα πράιμαλ φιούρι και πάλι δε χάνω κανένα. Μπιεσμπί το λένε.
Ξαναρωτάω. Τι είναι τα φάιρ θρόουερς? Τι ακριβώς κάνουνε? Είναι σα του νάνου? Σαν τι είναι? Πώς βαράνε?
Προφανώς και δε φτάνει σε ποιότητα καμία λίστα, γιαυτό και δεν την παίζει κανείς. Απλά κατέβηκα χαμηλά για να αναδείξω το προφανές.
Απλά δεν πείθομαι οτι κερδίζεις παιχνίδια με αυτή τη λίστα (εκτός δγιάολε αν τα φάιρ θρόουερς κατεδαφίζουνε πλανήτες, αλλα αμφιβάλλω).
Με 2 από τους 3 στρατούς μου απλά κάθομαι και σε κοιτάω και πάμε 10-10 και φταίς εσύ που κατέβασες μαλακία λίστα που γαμάει το παιχνίδι. Με τον τρίτο στρατό μου σε νικάω γιατι στήνομαι στην απέναντι γωνία και σε φτάνω.
Τον έναν κομήτη το γύρο θα τον κόβω δγιάολε. 5 ζάρια εσύ στο κάστ, 6 και +2 στα λέβελς εγώ. Και σταμπίλιτι. | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: corner demons!!! Κυρ 07 Οκτ 2012, 08:34 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Mου αρεσει ρε πστη εντι , που εμαθες το διπλο χεβεν με τους δαιμονες.
οταν γυρισαμε απο το ετς ειχα κανει λιστα με 30χορορς και 2 μαγουλιδες χεβεν. Μου λες, σα τωρα το θυμαμαι δεν εχεις καλη επιλογη στα λορ. Λολ
ρε μαθετε μπαλιτσα απο τον αρχοντα :P:P:P:P
την οποια επαιξες μια ;ή καμια φορα κ το αλλαξες σε fire οχι δεν ειναι 1/324. Περιπου στο 85% ειναι. Εν τουτοις, ακομα περιμενω το 85% οταν χρησιμοποιω death. Τ7, 5+ward. in test σε model or autowound, 6 w? Αν ΔΕΝ θελει να δοκιμασει την τυχ του ακομα κ απεναντι σε νανους (εχει κινηση 8/16 κ εχεις 2 και θερστερ,,,) παει στην αλλη γωνια κ κααααθεται. Γι αυτο αλλωστε κ οι furies ειναι 2χ5 για να δινει κ 120 ποντους. Nαι, βαζει σποτ κ ριχνει. Αφου κινηθει στα πλαγια. Σε 2 γυρους μπορει να ειναι 24 ιντσες μακρια απο εκει που ξεκινησε κ να αρχισει shooting. Οταν θα αποκτησει εμπειρια κ εμπιστοσυνη στον εαυτο του κ στη λιστα θα μπορει να παιζει κ ετσι. Με 2 ξορκια (0 κ 3) το να παιξεις απεναντι σε 2 γκριντερ δεν ειναι κ τοσο ανετο... | |
| | | john doc Hero
| Θέμα: Απ: corner demons!!! Κυρ 07 Οκτ 2012, 10:33 | |
| το φαιρ θροουερ λειτουργει ως εξης: βαζεις το teardrop στο front arc να ακουμπαει το μοντελο σου και ριχνεις αρτιλερυ. τα χιτ παιρνουν σ5 flaming και panic αν υπαρχουν casualties. η διαφορα με τον νανο ειναι οτι μπορεις και κουνιεσαι και οτι μπορεις και να πεσεις και σε μαχη.. οκ αν ακυρωσω τη λιστα επειδη δεν ειναι 100% σιγουρος ο κομητης τοτε ισως να μην κανω τζαρτζ με λεττερς στις 8'' γιατι υπαρχουν τα ασσακια τωρα για τ'αποτελεσματα τι να πω δεν ειμαι ο φοβερος παικτης αρα αν ειναι και τελειως gtp η λιστα τοτε μαλλον ειχα απιστευτο ζαρι σε 10 μαχες σερι... | |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: corner demons!!! Κυρ 07 Οκτ 2012, 11:10 | |
| να φερουμε το μετρο να τις μετρισουμε ?? hue hue hue συμφωνω με παχυ ρε συ δεν εχεις κατι για να νικας εκτος αν κανεις με thirster κανα snipe για να τσιμπισεις κανα ποντακι , οι αλλοι κορνερ στρατοι σε κατεδαφιζουν βεβαια καλη ειναι και η τιμια ισοπαλια, ομως αν ο αλλος σου γαμησει το θιρστερ με σπελιδι ( παιζεις str 19kai reroll δεν θυμαμε τα ονοματα ) too easy points man too easy https://www.youtube.com/watch?v=HDkLKiiCZsoγια την αρχη μονο Υ.Γ. η κατι δεν εχω καταλαβει απο την λιστα ειμαι ειμαι τελειοσ νοομπας η και τα 2 μαζι | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: corner demons!!! Κυρ 07 Οκτ 2012, 13:37 | |
| - ToPaxyGourouni έγραψε:
Ξαναρωτάω. Τι είναι τα φάιρ θρόουερς? Τι ακριβώς κάνουνε? Είναι σα του νάνου? Σαν τι είναι? Πώς βαράνε?
ρουλμπουκ ρε ππρα. σέκτιον γουορμασίνς! @και επιτέλους προς όλους. οι λίστες δεν κερδίζουν / χάνουν μόνες τους. μαζί με τον παίκτη λειτουργεί το μείγμα. αν ο φίλος έχει πράμα που σαλύει και το δουλευει σωστά τότε όλα τα γκομεν...εεεε όλοι οι εχθροί θα υποκύπτουν στις δεξιότητές του! | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: corner demons!!! Κυρ 07 Οκτ 2012, 14:12 | |
| εγώ το έχω πει πολλές φορες , άμα παίξεις έτσι τους δαίμονες xaneis έναν επιθετικό στρατό στην ομάδα. άμα θες άμυνα πήγαινε TK/ΔΩ/Εμπ/ LZ
giati να πάρεις έναν ταύρο και να του βάλεις βαρίδια στα πόδια? είναι ακριβώς το ίδιο με τους ogres και οι δυο στρατοί παίζουν και άμυνα και επίθεση αλλα εκεί που σηκώνουνε τα πάντα είναι η επίθεση . τέλος | |
| | | john doc Hero
| Θέμα: Απ: corner demons!!! Κυρ 07 Οκτ 2012, 16:38 | |
| @τζον αμα τυχει και παιξουμε καμια φορα σε ub(?) θα σου εξηγησω ρε συ @μυγα οκ ρε δικιο εχεις αλλα το οτι ενας στρατος μπορει να παιξει καλυτερα επιθεση δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να τον επιλεξεις για αμυνα απο τη στιγμη π.χ. που μια ομαδα δεν εχει τους δαιμονες καθολου στο ροστερ (βλεποντας τον ως επιθετικο στρατο και απορριπτοντας τον λογω καλυτερων επιλογων) εμεις ως ελλαδα δεν ειχαμε ουτε οκγρε ουτε δαιμονες... και 7η στην καταταξη σημαινει οπως σου ξαναειπα οτι αν πηραν 20αρια χασαν και 20ρια. Θα μου πεις δεν ειναι πληρως αντιπροσωπευτικο διοτι παιζει και ο βουλγαρος και ο ενας και ο αλλος, αλλα αυτο ακριβως δειχνει οτι ο στρατος δεν παει μονος του για 20-0 αλλα θελει και τον παικτη που θα τον χειριστει σωστα οπως ανεφερε και πριν ο flames. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: corner demons!!! Κυρ 07 Οκτ 2012, 17:22 | |
| - john doc έγραψε:
- @τζον
αμα τυχει και παιξουμε καμια φορα σε ub(?) θα σου εξηγησω ρε συ
@ boy δεν παιζω πια warhammer βαριεμαι και ποσο μαλον ub | |
| | | john doc Hero
| Θέμα: Απ: corner demons!!! Κυρ 07 Οκτ 2012, 17:45 | |
| γιατι σταματησες αν επιτρεπεται.? | |
| Θέμα: Απ: corner demons!!! Κυρ 07 Οκτ 2012, 17:56 | |
| - john doc έγραψε:
- γιατι σταματησες αν επιτρεπεται.?
βαριεμαι γενικα και αρχισα magic the gathering και επειδη δεν εχω ενα πορτοφολι να γεναει λεφτα απλα σταματαω το warhammer | |
| | | john doc Hero
| Θέμα: Απ: corner demons!!! Κυρ 07 Οκτ 2012, 18:08 | |
| κριμα η 8η ειναι ωραια εκδοση για να ξεκινησεις... | |
| | | | corner demons!!! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |