Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ | |
|
+42Altair thane13 Arkham medas theodddore belial lancer Abducted47 mandragora Papajohn admin metaller Blood Guzzler tomahawk h34dnotf0und BabisSouyias Achaian kiiraklis94 BiG GoBBo galvert Juan 6+ nickkxx iatroblast (t) Mπαρμπα Θανασηs Tzineris kyrgkikas Nepenthe spree7 xrisomiga ritter iron man Johneleos lance-a-lot kiour_gr Samanos Tzortz Khar Vader Flames aphelion Laskoulas Asarnil the Dragonlord 46 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 02:00 | |
| | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 10:40 | |
| | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 10:50 | |
| | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 11:42 | |
| Κατι που διαβασα σημερα στα PM μου... - Παράθεση :
- ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ
όταν σου ελεγα να κανεις mod εμενα με έγραψες! τωρα αντί για guild wars θα εχουμε law wars
| |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 11:47 | |
| |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 11:49 | |
| μ αρέσει που το κλειδώνουμε....νομίζω μας αρέσει η ίντριγκα απλά και λαικά. καλό ήταν αλλά συνεχίζει ουσιαστικά το κλειδωμένο πρακτέο. p.s ή...νομίζουμε ότι μας αρέσει | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 11:53 | |
| αυτο το "lock topic" θα επρεπε να μην υπαρχει καν. Ολοι οι drama-whores ψοφαμε για κατι τετοια, κ σεις, απλα μας παιρνετε τι μπουκια απο το στομα. Ακαρδοι!! |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 11:58 | |
| αυτό ακριβώς. θα πρέπει επιτέλους να δούμε όλοι μαζί: το φόρουμ είναι για ντράμα χόρς ή για μη ντράμα χορς. πιστεύω -και το γράφω με όλη την καλή διάθεση- ότι όσο και να "σοβαροδείχνει" πλέον το φόρουμ, αφήνει αρκετά ελευθερα (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ) έτσι για να γίνεται τζερτζελές. αποτέλεσμα? δεν πείθει τελικά για τις προθέσεις του να "σοβαρευτεί" και το "τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα" παραμένει. και ως έχω πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ και στα παιδιά του λίτζιον, αν τα κακώς κείμενα του φορουμ (οι ον λάιν καυγάδες δηλαδή) και του φάντασυ περάσουν και στο 40κ ΤΕΛΕΙΩΣΕ και εκεί το πράγμα. 5-6 άτομα θα μείνουν, οι μόνοι δηλαδή με το απαραίτητο...γαστρικό υγρό να χωνευουν τέτοιες βλακείες. | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 12:03 | |
| Ε τωρα μην τρελαθουμε ...
Για τις μλκς που εχει ο καθενας στο κεφαλι του , για την συμπεριφορα του η μη , για το αν πρεπει η δεν πρεπει , για το αν παει με τους κανονες η οχι , για το αν εχει την ιδια συμπεριφορα "ΕΔΩ" και διαφορετικη στο "ΕΞΩ" γιατι εκει δεν παιζουν , για το αν ξυπνησε στραβα η κανονικα , για το 40κ η το φαντασυ
Φταιει το φορουμ ? Μην κοψω φλεβα δηλαδη . Στο τελος θα ακουσω οτι και για την Ομιχλη στο Λονδινο το 1850?+- φταιει το GWF μετα απο 160 χρονια | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 12:05 | |
| Τι είναι 1000 νεκροί μπροστά στην σωτηρία της Κίνας; (Κινέζος αξιωματούχος για την σφαγή της Τιενανμέν ) Γιώργο πάρε το τσεκούρι! (πασόκοι κατά την ανάληψη της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ από τον ΓΑΠ ) | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 12:08 | |
| - Tzortz έγραψε:
Στο τελος θα ακουσω οτι και για την Ομιχλη στο Λονδινο το 1850?+- φταιει το GWF μετα απο 160 χρονια Εχω documeda για αυτο, εαν νομιζες οτι θα την σκαπουλαρεις.. |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 12:15 | |
| Μα ποιος τσακωνεται με ποιον; Αυτο δεν το καταλαβαινω ειλικρινα. Ολα τα σχολια μου, μεχρι να ξεκινησουν οι χαρακτηρισμοι εναντιον μου και τα προσβλητικα υπονοουμενα ειχαν σχεση με το WYSIWYG σε εναν νεο στρατο. Δηλαδη, στο 40Κ θα πηγαινε ποτε καποιος με νεο codex και θα ελεγε, ηρθα να δοκιμασω τη σπασμενη νεα λιστα μου απεναντι στους πετσοκομμενους στρατους. Δεν ειναι απολυτα λογικο σε τουρνουα επιλογης να εχει καποιος αυτο σαν μονο 'restriction' ? Βεβαια απο την αλλη, εχοντας την εμπειρια των αντιδρασεων κατα νου, απο εκεινους που αποφασιζουν για το....καλο μας, οποτε εχω ζητησει κατι λογικο σε νεους στρατους παντα επαιρνα την ειρωνια σαν απαντηση. Οποτε ο καλυτερος τροπος για να παρεις αυτο που θελεις σε ανθρωπους που εσκεμμενα δεν συνεργαζονται μαζι σου (αγνωστο το γιατι) ειναι να απαιτησεις να μην το δωσουν σε κανεναν. Οποτε ετσι βγαινεις και εσυ κερδισμενος τελικα ειτε το δωσουν (αν θελεις να παιξεις με συγκεκριμενο στρατο), ειτε δεν το δωσουν *τι ειχαμε τι χασαμε*. Οσο για τους καβγαδες τους διαδικτυακους Σωτηρη, κανεις λαθος κατα την αποψη μου. Επειδη καποιος (και στο παρελθον και εγωπρωτος και καλυτερος/χειροτερος) πιστευει πως θιγεται το image του αρχιζει και ξεσαλωνει δεν σημαινει πως τσακωνεται. Αν τωρα, ειναι τοσο σημαντικο για τη ζωη του το πως δειχνει στο ιντερνετ, τοτε τι να πω; Αλλα αυτο μην το μπερδευεις με απαντησεις απεναντι σε συνδυασμενες επιθεσεις απο 4-5 ατομα κολλητων. Αλλο το να εισαι τρελος και αλλο να σε παρουσιαζουν τρελο. Και να λενε κιολας "να το λενε οι πολλοι. Αρα εισαι". Αυτα καταργηθηκαν στις πολιτισμενες κοινωνιες με τον Διαφωτισμο. Απο την αλλη θα μου πεις... Mediaval game παιζουμε, αρα και λιγο Inquisition δεν κανει κακο | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 12:29 | |
| Μα πραγματικα πιστευεις αυτα που λες ? Το WYSIWYG δεν επαιξε κανενα ρολο , σου απαντησαν οι αρμοδιοι διωργανοτες. Καλε μου εντυ και διωρθωσε με αν κανω λαθος ολα ξεκινησαν απο οταν σχολιασατε ειρωνικα την αποφαση του γκρομ και επειτα οταν προσαψες προσωπικα για μενα καποιες κατηγοριες. Και ζητησα το αυτονοητο να μιλησεις και εσυ απλα απαντησες με το "η σιωπη ειναι η μονη αληθεια" και κατι τετοιες περουβιανες παροιμιες. Το πως ξεκινησε και το πως εφτασε δεν εξαρτατε μονο απο εναν ετσι ? Τα ποστ ειναι στη διαθεση των αντμιν , μπορω να τα δημοσιευσω και εδω και γενικα τα εχουμε πει ολα και τα πραγματα εχουνε παρει το δρομο τους. Συνεργασια ? Ποτε αρνηθηκαμε-κα συνεργασια οπου συμφωνουμε δηλαδη οταν συμφωνουμε ειμστε καλοι και οταν εχουμε τη δικη μας προσωπικη αποψη ειμαστε οι τυποι με αγνωστα σκοτεινα κινητρα ? wtf Μediaval game ναι , μονο που εγω ειμαι ιμιουν στις πρασινες επιθεσεις | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 12:34 | |
| Το πρόβλημα σε αυτό το φόρουμ είναι οι διαχειριστές. Επεμβαίνουν γρήγορα και μας κόβουν τη χαρά. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 12:47 | |
| Στα εγραψα και χθες στο fb. Μονο σου αρπαχτηκες γιατι θεωρησες πως εγραψα κατι προσβλητικο. Τι ακριβως εγραψα; Τιποτα προσβλητικο. Δεν εχω διαθεση να ξαναλεω τα ιδια. Συνεργασια σημαινει πως ολοι οσοι ενδιαφερονται μιλανε και αποφασιζουν κατι απο κοινου. Το απο τον Αννα στον Καιαφα δεν ειναι συνεργασια. Ειναι Φαρισαισμος. Ακομα και σημερα, και ενω εχουμε πει και γραψει εδω και πολυ καιρο να βαλουμε τουρνουα εκτος ETC (στα οποια ησουν παντοτε πολεμιος και αντιθετος) κανεις σχολιο και λες: Θα ποσταρω αυριο σεναρια για τουρνουα. Ειναι σε πνευμα συνεργασιας να ανακοινωνεις τις σκεψεις σου; Μπορει να εχεις τις καλυτερες των προθεσεων και δεν με αφορα προσωπικα αυτο, αλλα μερικες φορες σε πιανει να κανεις τον Μωυση, τον Προμηθεα ή κατι τετοιο τελος παντων. Περυσι τον Μαρτιο ξεκιναω ενα θρεντ που ελεγα : Καντε τις προτασεις σας που σας ζητηθηκαν για το συστημα της επομενης χρονιας. Το σχολιασαν μονο ο Δαρλοκ και εγω.
Και μια βδομαδα μετα βγαινεις και λες Το συστημα που προτεινω ειναι αυτο.
Ρωταω:
Αν αυτο το ειχε κανει πχ ο Τεο την χρονια που ησουν αρχηγος αποστολης (γιατι αυτο ειναι ο Καπταιν και τιποτα παραπανω) τι θα εκανες εσυ; Θα ελεγες ναι, αυτο θα κανουμε του χρονου; Δεν θα θεωρουσες εντελως ακαιρο να επιβαλλει πχ ο Τεο (που ειχε και δικο του μαγαζι τοτε και ηταν φουλ ενεργος και εξαιρετικος παικτης) ενα συστημα με τετοιο τροπο; Δεν θα γινοταν χαμος Κυριου δλδ? Στα ειπα χθες και προσωπικα. Δεν με ενδιαφερει η δημιουργια εντυπωσεων εδω περα για να τα ξαναγραψω. Ολοι εχουμε κανει τα λαθη μας απεναντι στις επιθυμιες των περισσοτερων. Και εσυ.
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 12:56 | |
| Mα τι εννοεις ?
Ο μητσος ειχε πει να βγουνε οι κοινοττητες να κανουνε προτασεις. εσυ τι εκανες ? εκανες προσταση ολοκληρομενη ? οχι απλα ειπες ελατε πειτε τι θελετε να δουμε εαν και ποτε κτλ. εγω εκανα μια ολοκληρωμενη προσταση , εστω και αν εχει καποια λαθη η οτιδηποτε χωρις χρονοτριβη κατι που το ειχα ετοιμο απο καλοκαιρι και το παρουσιασα. Μαλιστα ουδεποτε ειπα , στα σοβαρα, οτι ειναι δικο μου συστημα , αλλα ενα συστημα ΟΛΩΝ , με ιδεες δικες σου οσο και αλλων παιδιων. γιατι με κατηγορεις λοιπων ?
επισης φετος δε μου ειπες οτι θα σου αρεσε να υπαρχει καποια βαθμολογια στα 3 εντλες ? ε ρωτα ντεμιρη και γκρομ τους ειπα μου αρεσεη η προταση νταρλοκ για το μεσο ορο και επισης Ο ΕΝΤΙ μου προτεινε η βαθμολογια των 3 εντλες να βγαζει ενα παιχτη και μου αρεσει πολυ θα το βαλω για βοτινκ.
δεν εθελοτυφλω ισα ισα εσυ το κανεις εντι και με αυτο κανεις κακο και σεσενα και στους γυρω σου -.- ειμαι και ευελικτος και ανοιχτο μυαλο εχω οτι ακουσω και το κρινω οτι ικανοποιει τους πολλους να το χρησιμοποιο χωρις να λεω , α το πε αυτος α το πε ο αλλος δε το κανω. Νομιζω αυτο επρεπε να το ηξερες ηδη για μενα αυτο.
εγω παντα υπερμαχος ενος συστηματος ημουνα απο τη στιγμη που αντιλιφθηκα οτι θα μεινουμε μονοι μας αν συνεχισουμε ετσι με δαχτυλιδια και καπταιν ορισμενους απο μας. απο τη χρονια του τεο, ουσιασιτκα μολις τελειωσε η χρονια τζορτζ μετα το ετς του , δε θα θυμασε ισως δεν ειχες ερθει εξω μαζι μας στο καφε στο πασαλιμανι. ειχα πει στο θωδορη οτι αν δε κανει καποιο συστημα και κανουμε 8δες που θελατε θα παω να παιξω στα περιστερια -λολ οκ νεβερ :p το ελεγα γελοντας αλλα δηλωσα αμεσα την αντιθετη αποψη μου για μια κινηση που θα ΔΙΧΑΖΕ και θα μικρηνε τη κοινοτητα, και οτι πρεπει να γινει ενα συστημα. Προς τιμη του ο τεο εκανε ενα πολυ συστημα που το αγκαλιασαμε και προσωπικα το βρηκα σχεδον τελειο.
Απο λαθη αλλο τιποτα , αλλα πρεπει να κανουμε για να μαθαινουμε.
| |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 13:03 | |
| Ο Τζορτζ ξερει πως και ποσο τον στηριξα. Παροτι του ειχα πει πως ημουν ενας απο τους 6 (εκεινα τα χρονια η 8αδα αποφασιζε και το ξερεις καλυτερα) που δεν τον ηθελα για καπταιν γιατι δεν τον εβλεπα συχνα στο μαγαζι. Αλλα η Ομαδα ειναι πανω απο Αρχηγους και προσωπα. Προσπαθησα να μας ενωσω (λογω καλων σχεσεων με τους bros) ξανα εκεινη τη χρονια αλλα δεν εγινε δυνατο. Kαι καταλαβε πως δεν σε κατηγορω για τιποτα. Αλλα οσο ευκολα εσυ παρεξηγεισαι για αυτα που προτεινεις, αποδεξου πως καποιος αλλος παρεξηγειται οταν ακουει συνεχεια υπονοουμενα για "παραθυρα, κολλητηλικια, τσατσιες" κλπ. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 13:08 | |
| ρε εντι τα καταλαβαινω αυτα και μερικα σημεια τα δεχομε.
αλλα απο αυτο μεχρι το "εκανες μονος σου ενα χουντικο συστημα δικτατορικα σαπιο και αμα μιλησω θα σε κυνγανε να σε γαμησουνε" τι σχεση εχει ?
τεσπα ο καθενας με τις αποψεις του.
το κουραζουμε τωρα. | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 13:12 | |
| εγω θα ηθελα να μου πεις τι επεβαλε χουντικα ο λασκουλας και τι εχει παιχτει απο πισω που θα του κυνηγαγα... ξερετε ο Ντεμιρης δεν ξεχνα οτι πουστια του εχουν παιξει...
| |
| | | kyrgkikas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1030 Ηλικία : 46 Τόπος : Χανια Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 13:18 | |
| Απο τις 1600 σημερα Δευτ.04Φεβ 2013 Στο ΦΣ Καλιθεας για παιχνιδι , καφε και κουβεντα.
Λασκουλα θα χαρω να σε παιξω ενα. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 13:19 | |
| Το πιο σημαντικο κομματι ενος Συστηματος ειναι οι δικλειδες ασφαλειας του. Μην ξεχνας πως και η Ελλαδα εχει Νόμους αλλά έχει και περισσοτερα παραθυρα στο να μην εφαρμοζονται σωστα. Τα υπολοιπα στα εστειλα σε pm στο FB.
Παναγιωτη, αν μεχρι τον Σεπτεμβρη ειχε προσθεσει αυτες τις δικλειδες που ειχαν προταθει , αλλα και επιπλεον προτασεις που ειχε κανει ο Δαρλοκ και ο Σκαριο δεν θα υπηρχε κανενας που να ελεγε το παραμικρο. Αλλα το "αυτο ειναι και θα το αλλαξουμε του χρονου" απο Απριλη αντι για Σεπτεμβρη δεν δειχνει ουτε Συνεργασια ουτε τιποτα. Ειναι σαν να πας σε ανθρωπους που ψωμολυσσανε και να πεταξεις ενα κομματι ψωμι και λιγη ζαχαρη. Θα το δεχτουν. Ειναι ομως αρκετο οταν ο στοχος σου ειναι να κερδισεις το Master Chef?
Αυτο λεω τοσο καιρο. Τι δεν γινεται κατανοητο; | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 13:37 | |
| Πάντως όλες αυτές οι κατηγορίες περί τσατσων, φιλαρακιων και γενικότερης αναξιοκρατίας και για το τι έγινε στο ξενοδοχείο και στην τουαλέτα έχουν αρχίσει και γίνονται βαρετα. Είτε παρουσιαστε στοιχεία με ονόματα και καταστάσεις είτε τουμπεκιαστε. Άντε γιατί έχουμε και μια απόβαση να οργανώσουμε για το καλοκαίρι και θέλουμε να γίνει της νορμανδίας, όχι της διεππης | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 13:42 | |
| Γαματε γιατι χανομαστε! Βαριέμαι να διαβάσω οτι γράφετε ρε μλκς!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!! | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 13:47 | |
| - Tzortz έγραψε:
- Ε τωρα μην τρελαθουμε ...
Για τις μλκς που εχει ο καθενας στο κεφαλι του , για την συμπεριφορα του η μη , για το αν πρεπει η δεν πρεπει , για το αν παει με τους κανονες η οχι , για το αν εχει την ιδια συμπεριφορα "ΕΔΩ" και διαφορετικη στο "ΕΞΩ" γιατι εκει δεν παιζουν , για το αν ξυπνησε στραβα η κανονικα , για το 40κ η το φαντασυ
Φταιει το φορουμ ? Μην κοψω φλεβα δηλαδη . Στο τελος θα ακουσω οτι και για την Ομιχλη στο Λονδινο το 1850?+- φταιει το GWF μετα απο 160 χρονια ναι κατ εμέ φταίει το φόρουμ σε πάρα πολλά. όπως είναι "υπευθυνο" για τόσα πολλά θετικά. αν θέλεις και δέχεσαι κριτική μπορείς να το λάβεις υπόψην. αν όχι πέτα το στα σκουπίδια. προσωπικά δεν έχω να κερδίσω/χάσω κάτι ιδιαίτερο από όποια και αν είναι η αντίδρασή σας (αντμινς). . έχω κριτική σκέψη και λογική και αυτήν χρησιμοποιώ. πετυχημένα ή όχι, το αποτέλεσμα μας δικαιώνει (ή μη) όλους. όλα τα άλλα είναι ασήμαντα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flames στις Δευ 04 Φεβ 2013, 13:50, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 13:49 | |
| - Laskoulas έγραψε:
ειμαι και ευελικτος
Τον εχω παρατηρησει οταν περπαταει. Σαν χελι, κατρακυλαει ο λουστης το χαλικοστρωτο, και με κανει να αγωνιω ποτε θα κανει κανα σπαγγαο ή καποιο φλικ-φλακ.. (εκανα photoshop την εικονα, αφαιρωντας το κεφαλι του ΛΑΣΚΟΥΛΑΣ, και βαζωντας μιας random τυπισας, για λογους τυπικους. btw, αυτη η τρυπα του FORUM που λεγεται "spam or not to spam" ειναι μεγαλη λαδια. Οι αδμινς ειναι με τα χερια στον τοιχο, φιλος, και μας κοιτανε απο ψηλα που αυνανιζομαστε, χωρις να μπορουν ουτε καν ενα φιλακι να μας δωσουν. |
| | | | To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |