Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ | |
|
+42Altair thane13 Arkham medas theodddore belial lancer Abducted47 mandragora Papajohn admin metaller Blood Guzzler tomahawk h34dnotf0und BabisSouyias Achaian kiiraklis94 BiG GoBBo galvert Juan 6+ nickkxx iatroblast (t) Mπαρμπα Θανασηs Tzineris kyrgkikas Nepenthe spree7 xrisomiga ritter iron man Johneleos lance-a-lot kiour_gr Samanos Tzortz Khar Vader Flames aphelion Laskoulas Asarnil the Dragonlord 46 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 13:56 | |
| Μα καλα ρε καμμενε Ογκυον, σου δινουν τρυπα και εσυ αυνανιζεσαι;;;; | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 14:06 | |
| φιλος.. απλα φοβαμαι, οποτε παω σολο καριερα. |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 14:45 | |
| - kyrgkikas έγραψε:
- Απο τις 1600 σημερα Δευτ.04Φεβ 2013 Στο ΦΣ Καλιθεας για παιχνιδι , καφε και κουβεντα.
Λασκουλα θα χαρω να σε παιξω ενα. Θα παραταγα τη μαχη μονο αν μου ελεγε να βγουμε η σαρλιζ θερον και αν επαιζε ο θρυλος and guess what - Σπόιλερ:
οχι λαθος δε μου εκατσε η σαρλιζ αλλα εχει σημερα Θρυλο με βαζελο στο μπασκετ , δε χανετε στις 7,εχω κανονισει να παω να το δω μιλαμε ομως για αυριο !
θα εισαι ολη το βδομαδα ? μεχρι ποτε θα κατσεις? | |
| | | kyrgkikas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1030 Ηλικία : 46 Τόπος : Χανια Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 14:58 | |
| Kαι αυριο θα ειμαι ιδια ωρα!
| |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 15:25 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- kyrgkikas έγραψε:
- Απο τις 1600 σημερα Δευτ.04Φεβ 2013 Στο ΦΣ Καλιθεας για παιχνιδι , καφε και κουβεντα.
Λασκουλα θα χαρω να σε παιξω ενα. Θα παραταγα τη μαχη μονο αν μου ελεγε να βγουμε η σαρλιζ θερον
ρε συ το....σαρλιζάκι με πήρε τηλ και μου είπε κατά γράμμα "αυτός ο φίλος σου ο ζουμερός...χμμ πολύ σέξυ αγόρι. κανόνισε τίποτα για σήμερα κατά τις 16¨00" τι να της πω? | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 15:52 | |
| Εγω παντως σας εχω βαρεθει . Μα την τιμια αληθεια . Κανετε σαν την κακογαμημ^(#$νη παρθενα καθε φορα .
Σας ρωταω κατι πολυ απλο και θελω αντρικη απαντηση .
Εσυ Σωτηρη ζητας να γινει μπαν ο Εδδυ . Αν τον δεις στο τουρνουα λοιπον αυριο η σε 5 μερες , φανταζομαι δεν θα του μιλησεις ετσι δεν ειναι ?
Εσυ Δημητρη θελεις να γινει μπαν ο Εδδυ . Θα τον κανεις δελετε και απο το Facebook φανταζομαι , αλλα και δεν θα του επιτρεψεις να παιξει σε καποιο τουρνουα που εσυ "κανεις" . Καθως επισης και αν τον δεις σε καποιο τουρνουα η στον δρομο η σε παρει τηλ δεν θα του μιλησεις , ετσι δεν ειναι ?
Εσυ Εντυ θα κανεις τον Χαριδημο πλουσιο με τοσα χαρτια που θα στειλεις σε ολους . Αρα και εσυ με την σειρα σου θα κανεις delete τον Δημητρη απο το FB / MSN αλλα και απο την στιγμη που θα ειστε συνεχεια στον Πειραια και στα Δικαστηρια , φανταζομαι οτι δεν θα του μιλησεις αν τον δεις αυριο στο δρομο η σε καποιο τουρνουα ετσι ?
Εχω βαρεθει να ζητατε απο το Φορουμ η απο εμενα να κανω κατι ( σαν Γιωργος , οχι σαν tzortz ) και στο τελος να ειμαι ΠΑΛΙ εγω ο κακος . Δυστυχως εγω οταν πω κατι , το ακολουθω με οτι αποτελεσματα και αν εχει , εσεις ? Η ολο αυτο ειναι απλα μια φουσκα και αυριο θα σας δω να λετε για ακομη μια φορα γλυκολογα ? | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 15:57 | |
| η αλήθεια είναι ότι θα πω μια τυπική καλημέρα αν και εφόσον διασταυρωθούν τα βλεμάτά μας πράγμα που θα προτιμούσα όμως να μην γίνει (τι νομίζεις κωλώνω λόγω όποια ευγένειας πιθανώς διαθέτω?). και ...στα τουρνουά δεν πολυκατεβαίνω για την άνω πιθανότητα που έγραψα. όσον αφορά στο δικό μου είμαι σαφής. ΤΩΡΑ σε αυτά που λες τα άλλα ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. σκοτώνονται βρίζονται και μετά χα χα χα και χο χο χο. (ίσως και εγώ να το έχω πράξει, σίγουρα όμως όχι σε τόσο βαθμό όσο περιγράφεις). παρόλα αυτά.... θεωρώ ότι απάντησες. δηλαδή δεν θα κάνεις τίποτα. ΟΚ. σεβαστό και δεκτό. διαφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ, αλλά το σέβομαι. γιου αρ δι μπος (εδώ). και το μπος...ξέρει πάντα αν πάνε καλά οι δουλειές του ή όχι, σε συνδυασμό πάντα με τους στόχους του | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 15:59 | |
| Δεν απαντησα σε τιποτα , τα παραπανω ηταν σαν Γιωργος οπως εγραψα και οχι σαν tzortz . Το αλλο θεμα ειναι σε mod section και δεν ειμαι μονος μου αλλα οι Mods και ο Νικος . | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:01 | |
| α οκ. σόρυ για την κλασική μου βιασύνη τότε. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:01 | |
| Τι εννοεις ? φυσικα και προσωπικα δε ξεχνω και δειχνω μηδενικη ανοχη δεν εχω ζητηση ποτε και τιποτα απο το φορουμ ζητω πρωτη φορα να κανετε τη δουλεια σας αν νομιζετε οτι εχει παραβει καποιος κανονας.
Βαλτα σε ζυγαρια ποσο βαραινει η -δικαιη για μενα- αγανακτηση μου το ξεσπασμα μου με εκφρασεις και ποσο βαραινουνε να πεταει ο αλλος χρηστης λασπη κατηγοριες και να με προσβαλει ηθικα. ποσο τον τιμανε οι δηλωσεις περι μηνησεων και το ποσο τιμα εσας και το φορουμ σας πανω απο ολα να τον φιλοξενειτε Με προσεβαλε με εθιξε πεταξε λασπη πανω μου και εγω απαντησα
αν δε μπορειτε να δειτε τη διαφορα τοτε λυπαμε. | |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:06 | |
| Δημητρη λες οτι θελεις .... Διαβασε τι ρωτησα και τι ειπα . Δεν ειπα αν φταις εσυ η ο Χ η ο Ζ . Ουτε σε κατηγορησα για κατι . Οι παραπανω ερωτησεις δεν ειναι μονο δικες μου , αλλα αρκετων . | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:12 | |
| Ποιος πεταξε λασπη; Εγω που κατηγορησα ενα συστημα ως Σαπιο ή εκεινος που με στολισε με χαρακτηρισμους;
Μην χασουμε τη μπαλα εντελως... | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:13 | |
| Δε λεω οτι θελω. εχετε τα γεγονοτα εχετε διαβασει και εσυ τους διαλογους μπορεις και μπορειτε να κρινετε απλα ειναι τα ζυγιζετε βλεπετε τι φταιει κατα τη γνωμη σας και αναλογα πρατετε.
Εχουμε περασει το Ρουβικωνα, δεν εχει γλυκες συμβιβασμους αστειακια δεν ειναι η πρωτη φορα που γινετε αυτο και φυσικα ουτε η τελευταια ρε γιωργο. ακομα και να μη γινει τιποτα παλι σε 1-2-3 μηνες για μια ασημαντο αφορμη θα ξαναγινουνε τα ιδια.
Πρεπει κατι να γινει για να μη ξαναεπαναληφθουνε τετοια γεγονοτα , θελει λυση αμεση. φταει ο λασκουλας , γεια σου μητσο μου θα ζησουμε και θα ζησεις και εσυ μια χαρα χωρις εμας. φταιει ο ασαρνιλ το ιδιο. φταιτε και οι 2 ο καθενας το μεριδιο του και αντε γεια.
απλα καθαρα και ξαστερα.
Θα ζητουσα μονο μια αιτιολογηση της οποιας αποφασης δηλαδη η σολομοντια λυση να τιμωρηθουνε πχ και οι 2 με λιγες ωρες και μερες δε λυνει το προβλημα θα το διαιωνηση και προσωπικα με προσβαλει γιατι δε θεωρω οτι εχουμε την ιδια βαρυτητα λαθους.
| |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:15 | |
| Μητσο. Να πω και γω κατι ως εξωτερικος παρατηρητης στο θεμα. Εισαι πολυ τζουτζουκος οταν τσαντιζεσαι. Το εκανα quote κ στην Σαρλιζ αυτο, να ξερεις!
Γιωργο, πιστευω οτι ο Μητσος και ο Flames μιλησαν ξεκαθαρα σε αυτο που ρωτησες σαν Γιωργος. Απο κει κ περα, το να εισαι ο Admin ενος φορουμ και οχι απλος χρηστης, εχει αυτη τη μαλακια σαν bug, δηλαδη το να εισαι εσυ ο δικαστης, και οχι οι απλοι χρηστες. Εαν εσυ κρινεις οτι καποιος πρεπει να μεινει στο φορουμ σου τον αφηνεις, εαν κρινεις οτι πρεπει να φυγει τον κικαρεις. Δν μπορει ενας απλος χρηστης να αναλαβει τετοια ευθυνη. Αλλιως θα εκανε το δικο του φορουμ. Εκει ειναι και το δικοπο αρα: διωχνεις, και εχεις μουτρα/leave απο καποιους. Κρατας και εχεις μουτρα/leave απο τους αλλους.. Dude.. Μετα απο αυτο που εγινε, κοσμο το φορουμ θα χασει οπως και να χει το πραγμα, οπως και τοτε με τον "αλλο" που σκορπισαμε κ.λ.π. Απλα εσυ θα κρινεις ποσο και ποιον κοσμο θες να κρατησεις εδω μεσα..
Ετσι κ αλλιως, tbh, τωρα πια 15 ανθρωποι γραφουμε εδω περα το πολυ (εδω ουτε στους διαγωνισμους ή στο Painting δν απανταει πια ο μεσος χρηστης, ο οποιος φανταζομαι μπαινει μονο για τις αγγελιες και τα τουρνουα). Εαν αυτοι οι 15 δν ειναι ευχαριστημενοι, απλα κλειστο το φορουμ, και παμε για νεο, φρεσκο αιμα, με αλλους κανονες αυτη τη φορα..
BTW, μιας και ανοιχτηκα, με το παραπανω, δεν βαζεις τους mods, να κανουν remove ολα τα ασκοπα ή/και seriously dead threads, να μεινουν μονο τα φρεσκα κ ενδιαφεροντα, οποτε ο νεος να μην το παραταει στο πρωτο 10λεπτο; Προτεινω εγω παντα.. Στην τελικη εαν φοβαστε γκρινια, σε ολα οσα κρινεται πως πανε για φουντο, τα κανετε up με τελευταιο post μια προειδοποιηση μιας ημερας, κ εαν οποιος ενδιαφερομενος δν το κρατησει, απλα φουντο. Forum cleanup βοηθαει σε πολλα, trust me. |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:18 | |
| Ειναι τοσο δυσκολο να παρω μια απαντηση σε αυτα που ρωτησα ακριβως και οχι σε οτι αλλο που εχει ηδη γραφτει πανω απο 10 φορες ? Δημητρη ? Εντυ ? - Παράθεση :
- Εσυ Δημητρη θελεις να γινει μπαν ο Εδδυ . Θα τον κανεις δελετε και απο το Facebook φανταζομαι , αλλα και δεν θα του επιτρεψεις να παιξει σε καποιο τουρνουα που εσυ "κανεις" . Καθως επισης και αν τον δεις σε καποιο τουρνουα η στον δρομο η σε παρει τηλ δεν θα του μιλησεις , ετσι δεν ειναι ?
Εσυ Εντυ θα κανεις τον Χαριδημο πλουσιο με τοσα χαρτια που θα στειλεις σε ολους . Αρα και εσυ με την σειρα σου θα κανεις delete τον Δημητρη απο το FB / MSN αλλα και απο την στιγμη που θα ειστε συνεχεια στον Πειραια και στα Δικαστηρια , φανταζομαι οτι δεν θα του μιλησεις αν τον δεις αυριο στο δρομο η σε καποιο τουρνουα ετσι ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tzortz στις Δευ 04 Φεβ 2013, 16:21, 2 φορές συνολικά | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:18 | |
| Το να ξεκαθαρισει η κατασταση ειναι υπερ του φορουμ και της ομαλης λειτουργειας του. αν θελετε σταματαω να γραφω ηδη. ατομα αλλα για τα εβεντ που συμετειχα υπαρχουνε να τα αναλαβουνε. ουτε μελο ουτε δραματα. εχουμε μια διαιτησια απο την αρμοδια αρχη του φορουμ και οποια αποφαση παρει σεβαστη. απλα πρεπει να υπαρξει ηρεμια και τα πραγματα να ειναι νορμαλ αν αυτο γινει με την απουσια μου , δεν εχω κανενα προβλημα. Ξαναλέω οτι γινει πρεπει για να ειναι υπερ της ομαλης λειτουργειας του φορουμ. και με τους κανονες με τους οποιους δημιουργηθηκε. ετσι νομιζω δηλαδη
υ/γ ρε συ ογκυον νευριασα και αμυνθηκα σε συγκεκριμενη εκφραση του αλλου χρηστη οχι στα καλα καθουμενα
υ/γ ΙΙ ρωτας γιωργο αν θες να κανω υπευθηνη δηλωση του ν105 για να μη ξαναμιλσω με τον εντι ? μπορω ευκολα να τον διαγραψω απο το φειςσπουκ αν ειναι τοσο σημαντικο. αλλα μπορει και να μη το κανω, απλα να ειναι αδιαφορος δεν ειμαι εκδικητικος αλλα πραγματικα δε μπορω να καταλαβω τη βαση εχει αυτο. αν παρεξηγηθουμε μαζι πρεπει να σε διαγραψω απο κινητα φεις και να παιζω βελακια με το προσωπο σου? ειπε κατι ο εντι με εθιξε κατα τη γνωμη μου του απαντησα λεει οτι τον εθιξα τα βαζετε κατω και το λυνετε, σιμπλ ιμο. | |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:23 | |
| Ok , αλλα δεν θα ειναι λιγο "σπαστικο" να εχουμε κανει συζητησεις 23942 ωρων και ξαφνικα να σας δω στον Γρηγορη να τρωτε μπουγατσα ? Δεν το βρισκεις λιγο περιεργο αυτο ? Να ξερω δλδ οτι ο Εντυ σου εχει στειλει 2374 χαρτια κατω απο το σπιτι σου και να τρωτε Leonidas στην πλατεια ? Αυτο θελω να πω ...
Μονο ο Flames μου δινει σημασια ;<
ΥΓ1. αυτο το τρολλ ο Οργυον ολο μλκς λεει ! Επειδη θελει να κρυψει τα δικα του ποστ μην τον μπουζουριασουν θα μας βαλει να κανουμε delete 232 post και ολο το φορουμ λολ ;Ρ
ΥΓ2. Καθε μερα εχουμε 100++ διαφορετικους χρηστες απο την Ελλαδα . Ασχετο αν γραφουν 15-20 . Αυτο που θα επρεπε να σε προβληματιζει ειναι γιατι οι αλλοι 85 δεν γραφουν . Μηπως γιατι αυτοι οι 15 ειναι κουραστικοι ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tzortz στις Δευ 04 Φεβ 2013, 16:27, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:26 | |
| μλκα τι μας ρωτας εδω γινονται εξεταστικες επιτροπες στη βουλη βριζονται και μετα τρωνε μαζι εσυ δεν εχεις παρεξηγηθει με ατομα ? δε τους μιλας σε ολη σου τη ζωη ? πχ σε εβρισε ενας πλακωθηκατε, κανεις ντιλιτ ? αμα μετα απο 10 χρονια του πεσει μαι γλαστρα στο κεφαλι και εισαι διπλα θα τον αφησεις να ψοφησει ?
δε ζηταω να τον εκτελεσετε ουτε αυτος ζητα να με εκτελεσετε λαλ
πιστεω οτι ειναι λαθος η συμπεριφορα του και κατστρεπτικη για το φορουμ , κυριως γιατι ειναι επαναλαμβανομενη και δε ζητα ποτε συγνωμη.
ο ιδιος πιστευει τα ιδια η αλλα για μενα.
ζητησα να γινει μπαν 1μερα 1 μηνα 10 μηνες 10 χρονια μια ζωη οσο κρινετε. το ιδιο και αυτος.
μπορειτε να ζυγισετε τις καταστασεις?
θα ηθελα απλα ομως μια αιτιολογηση γιατι και πως. αυτο μονο. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:29 | |
| χαχα ζορζ κοίτα τώρα το περίεργο. οι διαπροσωπικές σχέσεις οι φεις του φέις ...δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. τα ιντερνετικά αλτερ έγκο σκοτώνονται. ...ελα μου ντε μου όμως που....εδώ είναι ο χώρος των ιντερνετικών "εγώ". προσωπικά θα συμφωνήσω ότι υπάρχει σοβαρότητη πιθανότητα για μπουγάτσα (φαι + λασκούλας = λοβ φορ έβερ) κυρίως διότι ο Μήτσος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλόκαρδος και μη εκδικητικός. ΑΛΛΑ αάαααλλλο το τί σαικεντέλικ θα γίνει μεταξύ των δύο...εναγόντων (λολ) και άλλο του τι πρέπει να κάνεις εσύ ως μανατζαραίος αγαπητέ. απλά ως δικαστής (χε χε) ο άνθρωπος εισήγαγε το "πρότερο βίο" ώς λογική αξιολόγησης ανθρώπινων patterns συμπεριφοράς. κοινώς άλλο να τσαντιστεί πχ ο παππούς που είναι χαλαρός και κουλ και άλλο εγώ που είμαι τσαντίλας. αν πχ γινόταν δίκη θα έτρωγα ισόβια και ο χρήστος απλή επίπληξη. νομίζω ο νοών νοείτο.
@ρε πστη μου δεν μπορώ άλλη σοφία πια .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flames στις Δευ 04 Φεβ 2013, 16:31, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:30 | |
| Ενταξη δε βραζουμε οπως εχτες. ειχα αγανακτηση , θυμο , αισθανομουνα προσβεβλημενος. τα ξεπερασα ,ειμαι πιο ηρεμος συνηδητοποιημενος, ειμαι στο σταδιο οτι εχω αφησει τα πραγματα να κριθουνε απο καταστασεις πανω απο εμενα και αυτο ζητησα. (φανταζομαι απο τη πλευρα του αλλου χρηστη τα ιδια ισχυουνε) τις αποφασεις μου για το πως θα φερθω στο μελλον με το χρηστη αυτο σε ιντερνετικο και προσωπικο επιπεδο τις εχω παρει και ειναι δικες μου. ουτε δραματα ουτε μελο, κριση για 2 μελη και τιμωρια αν υφιστατε με αιτιολογηση. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:31 | |
| Εγω Γιωργο, μιλαω πολυ σοβαρα. Εαν φυσικα, δν θες να το λαβεις υποψιν σου, και νομιζεις οτι τρολλαρω (κατι που πιστευω οτι φαινεται οταν το κανω), δικο σου θεμα. Φανταζομαι (απο οσο θυμαμαι), εαν ηθελα να σβησω κατι δικο μου, θα το εκανα ASAP, αρα μην μου λες μλκιες, κ απλα ασχολησου ή οχι με αυτο που σου λεω..
|
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:33 | |
| Τζορτζ η απαντηση μου ειναι γνωστη:
Για να τσακωθουν 2 ατομα χρειαζονται 2 ατομα παντα. Στη συγκεκριμενη περιπτωση τσακωθηκε μονος του. Αλλωστε ξερεις πως αν ειχα εκνευριστει θα εγραφα 2 σελιδες ανα ποστ. Φυσικα και θα μιλησω σε οποιον δω σε τουρνουα. Δεν βλεπω το λογο για να μην το κανω. Αλλωστε το Σ-Κ θα κατεβω στο τουρνουα επιλογης. Το ειχα γραψει κιολας. Αλλάαπο την αλλη, δεν επιτρεπω σε κανεναν να με σχολιαζει δημοσια με βαρεις χαρακτηρισμους. Και φυσικα και δεν ανεχομαι να θεωρουν πως καποιοι εχουν το αλαθητο του Πάπα. Ντροπης πραγματα ειναι αυτα. Στο θεμα του Σωτηρη, δεν σχολιαζω τιποτα. Αν ηθελε το φορουμ οπως το λεει θα επρεπε να ειχε αυτοεξοριστει μετα το ποστ απαντηση στο Χρυσομυγα. Ετσι δεν ειναι; Ειναι βασικη αρχη να σεβομαστε αυτο που θελουμε απο τους αλλους χωρις να το ξεχναμε οταν μας αφορα. Και μην μου πει για τα ποστ του Καλοκαιριου, γιατι αλλο το αστειο και αλλο το "σου κανω πλακιτσα" και σε λεω δημοσια Ψευτη κ χαζογελα απο πισω κλπ.
Αν δεν το εχετε καταλαβει, εδω και 2 χρονια δεν τσακωνομαι με κανεναν εδω περα. Ουτε καβγαδες, ουτε εριδες, ουτε τιποτα απο τον παλιο κακο Εντι. Αν τωρα ο αλλος βγαινει και με γαμωσταυριζει , ε να του πω και εγω κατι. Σωστο δεν ακουγεται;
Και οχι Μητσο, δεν εχεις το αλαθητο. Και οχι Μητσο, δεν τσακωθηκα εγω με τον Νηπενθη και δεν αρχισα γαμωσταυρα τελευταια. Και οχι Μητσο, θα εχω την δικη μου αποψη και θα λεω αν με ενοχλει ή προβληματιζει κατι. Ακομα και αν ενοχλει μόνο εμενα. Γιατι μετα απο κανα τριμηνο συνηθως προβληματιζει και τους υπολοιπους.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Τα λεω απλα και ομορφα. Το ποταμι δεν γυριζει πισω. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:33 | |
| πάντως ...ένα μπαν για την ανορθογραφία σου ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ. πρέπει να κάτσεις 2 μήνες να διαβάσεις το σουπερ χιτ "η Γλώσσα μου" και το άλλο το φοβερό το "μαθαίνω ορθογραφία". νομίζω όσκαρ ουάιλντ είναι και τα 2.
@εντυ σε προλαβαίνω. πέτα όσα δολώματα θέλεις....δεν τσιμπάω. αναμένω με αγωνία τις δικανικές σου κινήσεις ώστε να τα πούμε στα δικαστήρια! (έστω και εγώ ως οικονομικό πρόξυ του λασκούλα) | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:36 | |
| My pleasure, sir Knight of the Flames. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:37 | |
| τωρα Σωτηρη γινεσαι εσυ προσβλητικος |
| | | | To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |