Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ | |
|
+42Altair thane13 Arkham medas theodddore belial lancer Abducted47 mandragora Papajohn admin metaller Blood Guzzler tomahawk h34dnotf0und BabisSouyias Achaian kiiraklis94 BiG GoBBo galvert Juan 6+ nickkxx iatroblast (t) Mπαρμπα Θανασηs Tzineris kyrgkikas Nepenthe spree7 xrisomiga ritter iron man Johneleos lance-a-lot kiour_gr Samanos Tzortz Khar Vader Flames aphelion Laskoulas Asarnil the Dragonlord 46 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:42 | |
| Ναι εχω μαλωσει με τον νεπενθε με τον τζορτζ τον χαριδημο εσενα και ?
εχεις μαλωσει με τον μπιγκ γουα με το μακη το ντεμιρη με τον φλειμς με το τζορτζ με με
ο ντεμιρης εχει μαλωσει με τον γιανακη με το νταρλοκ με με με
ο νεπενθε εχει μαλωσει με λασκουλα με τη γειτονησα με το τσεχακι απο το ερασμους κτλ. Τι επειχηρηματολογια ειναι αυτη ?
Το θεμα ειναι αλλο και το ζουμι , φυσικα και δεν εχω αλαθητο λαλ ειπα κατι τετοιο ? εχω κριση ομως και γνωριζω ποτε περνα καποιος το ρουβικωνα των προσβολων εναντιων μου.
Υ/.Γ Τα λεφτα των δικαστηριων καλητερα να δωσουμε ολες οι πλευρες σε τιποτα ουκρανεζες να πιασουμε και κανα κολαρακι. ειναι αστειο να ακουω για μυνησεις στο warhammer παρολα αυτα επειδη εχω ακουσει πολλα , μυνησεις και για ροχαλητο του διπλανου πχ λολ ειμαι ετοιμος απεναντι σε προκλησεις. | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:44 | |
| Και το θεμα ειναι λασκ - ασαρνιλ μη χωριστουμε σε στρατοπεδα ρε παιδια , μονο κακο κανει. θεωρω οτι με προσβαλε θεωρει το ιδιο ζηταμε απο το φορουμ να παρει μια αποφαση απλο ειναι. οτι λεω εγω σαν υπερασπιση και σαν επιθεση οτι λεει και αυτος σαν υπερασπιση και σαν επιθεση ειναι υποκειμενικα και βασισμενα στη δικη μας κριση. για αυτο αλλωστε ζηταμε τους αντμιν να παρεμβουνε. αν χωριστουμε σε στρατοπεδα μονο κακο θα γινει στο φορουμ. και ειναι εκτος των επιδιξιωσεων μου/ οποτε απλα καντε μονο τρολ οι τριγυρω Ηρεμα πια και ησυχα θα λυθει το θεμα ουτε ακροτητες ουτε λεονταρισμοι οκ ? | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:47 | |
| Γιαυτο να σταματησουν ΟΛΕΣ οι πλευρες να μιλανε για το θεμα - θεαμα . Δεν αφορα κανεναν αλλο περα απο τους ηδη ενημερωμενους . | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:50 | |
| dude.. στο spam τα γραφουνε.. give us a break.. or else pm.. or else gtfo |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:51 | |
| Or else do what i say or gtfo . Simple as that . | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:55 | |
| Με τον big waagh εννοεις πως μαλωσα και μετα μεχρι και ο Flames μου ελεγε πως ειχε αδικο που με προσβαλε; Με τον Ντεμιρη ποτε εχω τσακωθει; Με τον Μακη; Επειδη ελεγα για τις δικλειδες ασφαλειας του συστηματος;;;; Γιατι το ελεγα δλδ; Για να βολεψω εμενα; Η μονη φορα που ζητησα να βολεφτω ηταν οταν ειπα στον Δαρλοκ το 2011 να ΚΑΝΕΙ 2 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ για να προλαβω να μαζεψω ποντους. Ολα οσα γραφω εδω ειναι για να δουλευουν τα πραγματα σωστα. Και προφανως, οταν με συναντανε οι συμφορουμιτες , αυτο το "τερας" του φορουμ, διαπιστωνουν το αυτονοητο. Αυτα που προτεινω ειναι σκεψεις μου. Δεν ειναι θεματα χλευασμου. Και ουτε ειναι ομορφο να με παρουσιαζετε στην κοινοτητα σαν μισοτρελο. Σορρυ που ειμαι μακρια δλδ πλεον και δεν μπορουν να με βλεπουν απο κοντα για να καταλαβουν πως τα σχολια εναντιον μου πηγαζουν απο 2-3 ατομα που απλα τους "μπαινω στο ρουθουνι". Θυμηθειτε τι σχολια ειχατε κανει για μενα στα Παιδια της Πευκης οταν εφυγα απο τον Πειραια. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΙΧΕ κανει αυτα τα σχολια; ΓΙΑΤΙ τα εκανε; ΕΙΝΑΙ αληθινα αυτα που ειπωθηκαν; ΓΙΑΤΙ με λασπολογησαν και Δημοσια και Τηλεφωνικα σε μια παρεα, καποια ατομα; Και τελικα, γιατι δεν βγηκαν ....αληθινα για μια ακομα φορ ολα αυτα; Με εσενα και τον Χαριδημο ειναι οι κλασσικοι καβγαδες εδω περα. Οι οποιοι αν θυμασαι ξεκινανε απο μια προταση μου για το game και συνεχιζουν με το "παρε τους φιλους σου να παιξετε μαζι".... Μα... ειμαστε 10χρονα;;;;;;;;;; | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:58 | |
| - Tzortz έγραψε:
- Or else do what i say or gtfo . Simple as that .
ωραια.. Για ξεκαθαρισε τι εννοεις, και ποσο σοβαρα το λες αυτο, σε παρακαλω. Γιατι καποιες φορες, η μικροεξουσια που σου δινει το "admin of the forum" σε κανει να νιωθεις πως εχεις το δικαιωμα να λες οτι θες. Εαν εισαι σε troll mode, Πουτσα μας, και δν το διαβασα. Εαν μιλας σοβαρα, πες μου τι ακριβως εννοεις, να ξερουμε τελικα ποια ειναι η πραγματικη τακτικη σου σαν Admin, και να δουμε εαν μας κανει. |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 16:59 | |
| Τα λεφτά για τις μηνύσεις νομίζω ότι πρεπει να πάνε για καλό σκοπό πάντως. Γιατί έκατσα και έβγαλα μια σούμα για τη λίστα μου και μάλλον χρειάζεται και τρίτο νεφρό. Οπότε όσοι θέλετε, πμ για να κανονίσουμε τη συνεισφορά σας. Α και painting skills needed, να βοηθησουνε κι αυτοί, όχι όλο τέχνη και τέχνη και από τηγανιτα τίποτα | |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 17:06 | |
| - Παράθεση :
- Γιαυτο να σταματησουν ΟΛΕΣ οι πλευρες να μιλανε για το θεμα - θεαμα . Δεν αφορα κανεναν αλλο περα απο τους ηδη ενημερωμενους .
- Παράθεση :
- dude.. στο spam τα γραφουνε.. give us a break.. or else pm.. or else gtfo
- Παράθεση :
Τι δεν μπορεις να καταλαβεις Ogyon ? Ζητησα σαν Admin να σταματησει το θεμα εδω και αν εχουν να πουν κατι θα τα πουν μεταξυ τους μιας και δεν ενδιαφερει κανεναν αλλον περα απο τους 2 χρηστες και τους Mod's του Greek Warhammer Forum . Μιλαω παρα πολυ σοβαρα οταν εχει κοκκινα γραμματακια το ποστ μου , δεν νομιζω να εκανα πλακα . Μπορουμε επισης να κανουμε lock το spam or not to spam μιας και δεν εχει κανενα νοημα η υπαρξη του παρα μονο να πεταμε καμια χαζομαρα εδω κι εκει . Αν δεν σου αρεσει , μπορεις να μην ξανακανεις login , τοσο απλα , δεν σε βαζει κανεις με το ζορι . | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 17:07 | |
| Εντυ οτι και να λεμε τα παμε , ο καθενας τα βλεπει απο τη σκοπια του. περα απο το φορουμ και τις απαντησεις μου δε νομιζω να εχεις παραπονο εκτος απο εδω για τη συμπεριφορα μου. εκτος απο το παρατσουκλι μητσοτακης που βασιζετε σε αληθινα γεγονοτα και εμπειριες παντως ογκυ τζορτζκτλ ρε χαλαρωστε αμα πουνε οι αντμιν μια βδομαδα εξω ο λασκουλας σημαινει οτι καταχραστηκαν την εξουσια τους ? ετσι εκριναν. εγω νομιζω οτι ποινη και να πεσι (εχω ηδη κανει ρετζιστερ σε αλλα 3 φορουμ ξενα να εκτονωθω )μονο καλο θα κανει και φερει ηρεμια. ας ειμαστε χαλαρoι μη γινουμε και αιτια να πλακωθουνε αλλοι 10 θα με κανετε να μη ξαναγραψω -.- Υ/Γ Σταματαω :P | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 17:11 | |
| Πουλάω μπλουζάκια με την φατσα του Λασκούλα και του Ασάρνιλ αντιστοιχα και θα λένε TEAM LASKOULAS και TEAM ASARNIL!
15 euros το ενα!
Ας χωριστούμε, να πλακωθούμε να ξεθυμάνουμε!
Τα εσοδα θα πανε για καλό σκοπό! | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 17:13 | |
| - Tzortz έγραψε:
σε αυτο αναφερομαι. Το εαν θα τα βρουν σε πμ δικο τους θεμα. Το "κανε οτι λεω, ή αντε γαμησου εξω απο δω" να το γραφει ο admin στα σοβαρα, ομως και να απευθυνεται σε μενα ειναι δικο μου προβλημα πια. Οποτε σε παρακαλω εξηγησου σε αυτο. |
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 17:13 | |
| Και τα στοιχήματα εδώ στο θείο νεπενθε | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 17:16 | |
| - Nepenthe έγραψε:
- Και τα στοιχήματα εδώ στο θείο νεπενθε
Τι συντελεστές δίνεις? | |
| | | Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 17:16 | |
| | |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 17:17 | |
| Το να το γραφεις εσυ στον admin ειναι διαφορετικο απο το να στο γραφει αυτος ? Εισαι σε καλητερη θεση εσυ απο εμενα ενω εγω οχι ? Να προσεχεις το στομα σου και τον τροπο που "μιλας" αν δεν θελεις την ιδια αντιμετωπιση .
Και ναι , θα σταματησει η συζητηση εδω για το συγκεκριμενο θεμα . Ειτε σου αρεσει ειτε οχι , ειτε μου αρεσει ειτε οχι . Αν δεν συμφωνεις με αυτο η γενικα με τις αποφασεις μου ως Admin αλλα και γενικοτερα των Mod's μπορεις να μην ξανακανεις Login . Δεν σε βαζει κανεις με το ζορι να το κανεις .
Αν εχεις να πεις κατι αλλο , να το κανεις σε PM . | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 17:19 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 17:25 | |
| Εχω να πω αλλα ειναι δημοσιο μιας κ δημοσια το ξεκινησες. Μιλαω ασχημα κανε με ban. Ομως ο admin εαν μιλαει ασχημα απλα δν μπορει να απαιτει απο εμας να μιλαμε καλυτερα. Dat simple και ισχυει για ολα τα φορα ολου του κοσμου εκτος απο το δικο σου. Βαλε το φορουμ στο ετσι οπως το εχεις καταντησει απο οταν πηγε ο Νικος φανταρος, με την συμπεριφορα σου του τυπου: καντε οτι λεω, γιατι αλλιως θα σας κανω ντα με την εξουσια του admin. Την μια εισαι admin και λες οτι μαλακια θες, την αλλη ολα πανω σου τα ριχνουμε ενω εσυ σαν Γιωργος γραφεις. Αντε @#$%@#$%. Καθε φορα τα ιδια με σενα εχουμε. " Μην ξανακανεις Login, εαν δεν σου αρεσει το πως γραφω" . Φιλε δν εχεις ιδεα του τι σημαινει public forum, κ σιγουρα δν ειμαι εγω που θα κατσω να σου μαθω. Αα, ναι κ τωρα καντο delete , οπως φανταζομαι οτι θα κανεις, γιατι σου βρωμιζει το φορουμ σου. Ελεος. Ουτε ενα φορουμ 15 ατομων.. LoL..
Τα λεμε οι λοιποι σε αλλα φορα και απο κοντα κλπ. Αα, ναι και Γιωργο. Μιας κ το ρωταγες στους αλλους, εαν βρεθουμε απο κοντα, αστο.. ας μην πουμε καλημερα. Υποκρισια θα ειναι. |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 17:29 | |
| Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου Ogyon . Σιγουρα θα τις λαβω σοβαρα υπ'οψιν .
Για την ωρα και για τις επομενες 5 μερες , τα 15 ατομα εγιναν 14 . Αttention lovers εχουμε αρκετους
| |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 17:39 | |
| Kαι εγω bannarw τον εαυτο μου για αγνωστο χρονικο διαστημα, γιατι σημασια εχει να μην δημιουργουνται προβληματα. Θα τα λεμε στα τουρνουα και συντομα απο Αθηνα , για μονιμα! Σε κανα μηνα λογικα μετακομιζω Καλλιθεα! | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 18:29 | |
| - Tzortz έγραψε:
- Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου Ogyon . Σιγουρα θα τις λαβω σοβαρα υπ'οψιν .
Για την ωρα και για τις επομενες 5 μερες , τα 15 ατομα εγιναν 14 . Αttention lovers εχουμε αρκετους
(ogyon) σου ζηταω να με κανεις remove, και εσυ με κανεις ban για να τραβηξεις τις εντυπωσεις, και μετα με λες δημοσια attention lover? Και συνεχιζεις να παριστανεις τον σοβαρο ADMIN. Κανε με remove ΤΩΡΑ (το Ogyon acount) μαζι κ με αυτο το acount. |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 20:53 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Khar Vader στις Δευ 04 Φεβ 2013, 21:01, 1 φορά | |
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 20:56 | |
| - Επισκέπτ έγραψε:
- Tzortz έγραψε:
- Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου Ogyon . Σιγουρα θα τις λαβω σοβαρα υπ'οψιν .
(ogyon) σου ζηταω να με κανεις remove, και εσυ με κανεις ban για να τραβηξεις τις εντυπωσεις, και μετα με λες δημοσια attention lover? Και συνεχιζεις να παριστανεις τον σοβαρο ADMIN. Κανε με remove ΤΩΡΑ (το Ogyon acount) μαζι κ με αυτο το acount. Σόρυ αλλά θα μπω κι εγώ στον καυγά! Δεν με νοιάζει αν έχει δίκιο ή άδικο ο όγκυον, αλλά να μπανάρεται μόνο και μόνο επειδή σου έριξε μπινελίκι και έκανε κριτική;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Khar Vader στις Δευ 04 Φεβ 2013, 21:36, 2 φορές συνολικά | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 21:09 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 04 Φεβ 2013, 21:17 | |
| - Nepenthe έγραψε:
- you have been lawyered!
τα μισά να μου'λεγε | |
| | | | To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |