Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Fantasy vs 40k - Fantasy is dying?

Πήγαινε κάτω 
+10
Spectre
belial
Asarnil the Dragonlord
Khar Vader
Juan
kyrgkikas
Blood Guzzler
Laskoulas
nickkxx
Crusnik
14 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Blood Guzzler
Arch Spammer
Arch Spammer
Blood Guzzler

Αριθμός μηνυμάτων : 2472
Τόπος : Κορυδαλλός
Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM
Registration date : 08/02/2009

Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fantasy vs 40k - Fantasy is dying?   Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 11 Ιαν 2013, 22:08

@Belial

Κοιτα, δεν μου αρεσει γενικα να γκρινιαζω, γιατι ειναι και μαλακια και ανωριμο. Στον γκρινιαρη μπορεις απλα να πεις " ετσι ειναι η φαση κ αμα σ αρεσει "
Απο κει και περα , θα συμφωνησω οτι για τον νεο παικτη, η 6η ειναι μια καλη ευκαιρια για να ξεκινησει. Πλεον δεν υπαρχουν κανονες που να απαιτουν ιδιαιτερη σκεψη ( τι ωραιες η μερες στην 5η που ο αντιπαλος μου σκεφτοταν κανα μισαωρο που θα στηθει για να μην φαει 1ο γυρο charge απο Infiltrated genestealers και αυτοχρονα να αποφυγει και το charge απο outflank Smile ) αλλα και με τις νεες αλλαγες το ολο metagame εχει " παγιωθει" , για να ειναι πιο ευκολο στον νεο παικτη να γουσταρει σε ενα παιχνιδι που σε κανει να εχεις λιγοτερα πραγματα στο νου σου σε καθε φαση του παιχνιδιου.

Αντιθετως , για αυτους που επαιζαν ηδη, νομιζω πως δεν ειναι ολα τοσο καλα. Οταν κατεβηκα στο 1ο μου τουρνουα με μια balanced λιστα Blood Angels που της ειχα κανει καλο Playtest και ηταν μελετημενη απο αρθρα απο blogs και forums κτλ κτλ , νομιζω πως φανταζεσαι ποσο ξενερωσα οταν με ξεφτιλισε στον 4ο γυρο μια ηλιθια λιστα Necron με 9 Scythes..... Τωρα που ξεκινησα κ εγω Necrons μου φαινεται πολυ πιο ωραια η 6η, αφου εγινα ξανα το καριολακι της GW και τα εσκασα κ εγω σαν πρεζακι για να μπορω να χαρω το παιχνιδι μου.

Οταν εισαι μια εταιρια του μεγεθους της GW, πουλας πανακριβα μοντελα σε ατομα ολων των ηλικιων , νομιζω πως πρεπει να σεβεσαι το γεγονος οτι το αγοραστικο κοινο εχει απαιτησεις απο τον κατασκευαστη. Συνεπως πρεπει ανα πασα στιγμη η GW να κανει πολυ μελετημενες κινησεις και να κραταει μια ισορροπια στα παντα. Δε σου λεω, 6η βγηκε ,να αγορασουμε νεα πραγματα , να προσαρμοσουμε και να επεκτεινουμε τους στρατους μας, αλλα το να με βγαζεις εντελως off , να μου λες οτι απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να κερδισω συγκεκριμενους στρατους ή λιστες , ε, νομιζω οτι ειναι προφανως πως η εταιρια δεν σεβεται τιποτα. Για να μην πιασω ΠΑΛΙ το κομματι failcast , price increase και δεν συμμαζευεται...

@ Asarnil Επιασα το νοημα σου , αλλα κ εγω θα μπορουσα να σου δωσω πολλα παρομοια παραδειγματα για το 40κ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://stefoserpent.deviantart.com/
Lone Wolf
Hero
Hero
Lone Wolf

Αριθμός μηνυμάτων : 770
Τόπος : πάτρα
Currently Playing : Infinity the game, Firestorm Armada
Registration date : 15/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fantasy vs 40k - Fantasy is dying?   Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 11 Ιαν 2013, 22:50

Απλά η λίστα Necron με 9 Scythes είναι καθυστεριμένη ... και δεν δεν νομίζω οτι είναι αντιπροσωπευτική για το τί κατεβάζει ο κόσμος....

για τη 6 στην έκδοση απλά μου φαίνεται καλύτερη απο την προηγούμενη γιατί πχ δεν υπάρχουν κατι καμενιές του στίλ γουντ αλοκέισιον όπως στην προηγούμενη που προσπαθούσες να κάνεις το rule abuse να εκμεταλευτείς απο τον κανόνα... μου φαίνεται ποιο διαισθητική σαν έκδοση.

τώρα απο κεί και πέρα απλά αυτός που αγόρασε 9 φλάιερς θα κλαίει τα λεφτά σου σε ένα χρόνο όταν θα έχουν βγεί πολλά codex και θα έχει ισορροπίσει το πράγμα απο πλευράς δύναμης των codex...

για μένα σε τουρ WYSIWYG είναι must... να κάνω ολόκληρο ταξίδι να έρθω σε τούρ αθήνα και να παίζω ενάντια σε ελδαρ χωρίς χέρια και χωρίς κεφάλι ενάντια σε netlist δεν μου χρειάζεται....

μου αρέσουν και τα δύο παιχνίδια αν και προτιμώ το 40κ. το μόνο που με χαλάει στο fantasy είναι οι τεράστιες μονάδες που υπάρχουν στο να τις κουνάω και τέτοια (καλά είμαι και noob θα μου πείτε)....

https://coverordie.wordpress.com/
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

Αριθμός μηνυμάτων : 4528
Τόπος : Πειραιάς
Currently Playing : WM Cygnar
Registration date : 25/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fantasy vs 40k - Fantasy is dying?   Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 11 Ιαν 2013, 22:52

Πάντα σε μια αλλαγή έκδοσης κάποιος θα ευνοηθεί και κάποιος θα έχει πρόβλημα . Τον άλλο μήνα βγαίνουν fliers για nids , eldar , Dark eldar , και tau . έρχεται marine codex με φλακ missiles , θα υπάρξει ισορροπία σιγά σιγά , δεν είναι video game να μπει ένα patch και τέλος . και εσύ έχεις νικήσει κάποιον στον 4ο γύρο θα χάσεις και από κάποιον στο 4ο γύρο . So what ?

Υπάρχουν λίστες που υπερτερούν απέναντι σ΄άλλες . Αυτό πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει . Το θέμα είναι να παίζεις κάτι επειδή πρωτίστως το γουστάρεις . (γι αυτό όλος τυχαίως δεν έπαιξα ποτέ σοβαρά fotm στρατούς) . 1 μάχη με BA όταν βγήκαν και 2 χρόνια πιο πριν 2 μάχες με SW (που τα πούλησα) .

Θέλω να πω ότι παίζεις ένα στρατό επειδή το γουστάρεις , εάν το πας ανταγωνιστικά και μόνο τότε καλό θα είναι να πιάσεις καμιά γκόμενα που έχει μπάρμπα στην κορώνη με φράγκα γιατί κοστίζει η αλλαγή στρατών .

Δεν αποτελεί κριτήριο μια τυρίλα λίστα που θα με κερδίσει για το τι στρατό θα παίξω.
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fantasy vs 40k - Fantasy is dying?   Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 11 Ιαν 2013, 22:55

Lone Wolf έγραψε:
το μόνο που με χαλάει στο fantasy είναι οι τεράστιες μονάδες που υπάρχουν στο να τις κουνάω και τέτοια (καλά είμαι και noob θα μου πείτε)....

Υπάρχουν και movement trays Razz /facepalm
Crusnik
Mercenary
Mercenary

Αριθμός μηνυμάτων : 19
Τόπος : Αθηνα
Currently Playing : High Elves
Registration date : 31/12/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fantasy vs 40k - Fantasy is dying?   Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 12 Ιαν 2013, 10:35

Καλημερα.

Με εχετε κανει λιγο χαζο... Mind crushed?

Τι ειναι το WYSIWYG? Αυτο το βρισκω μονο σε τουρνουα? Τι ειναι το proxy? e-peen? Neutral

Δεν το παραταω το game , αφου αρχισα δε παιζει να σταματησω , αν και με αυτα που ακουω θα κατσω αρκετο καιρο να observarw tour γιατι με τοσα terms δε θα τη παλεψω..
tomahawk
Spamlord
Spamlord
tomahawk

Αριθμός μηνυμάτων : 1378
Τόπος : Κερατσίνι (Πειραιάς)
Currently Playing : Τίποτα
Registration date : 26/04/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fantasy vs 40k - Fantasy is dying?   Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 12 Ιαν 2013, 10:52

What you see is what you get (WYSIWYG) δηλαδη το μοντέλο δε θα χει bolt pistol και εσυ θα το παιζεις σαν plasma pistol

Proxy= αντικατέστησα το ρινο μου με ενα πακετο τσιγαρα (βασικά γίνεται με άκυρα μοντέλα το proxy π.χ. θα παίξω αυτούς τους ορκ boys σαν space marines

Καλημέρα Smile
lord limenix
Hero
Hero
lord limenix

Αριθμός μηνυμάτων : 805
Τόπος : Markopoulo
Currently Playing : Death korps of Krieg
Registration date : 09/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fantasy vs 40k - Fantasy is dying?   Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 12 Ιαν 2013, 10:52

WYSIWYG = What You See Is What You Get.
Proxy = πακετο τσιγάρα για chariot/αναπτήρας για δράκο κλπ..κλπ..
tomahawk
Spamlord
Spamlord
tomahawk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fantasy vs 40k - Fantasy is dying?   Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 12 Ιαν 2013, 11:03

Και μια άκυρη ερώτηση Razz Το Crusnic σαν όνομα πως σου ήρθε για High Elves; lol!
Δηλαδή "Crusnic the elf"; δε λέει το Κράσνικ έχει βάρβαρο άκουσμα, εσυ είσαι γεννημένος για το επόμενο WHAAAAAAGH guitar μου φαίνεται lol! και όχι να διοικείς τις ξανθομαλλούσες της Ulthuan. χαχα Smile

no offence Smile
Crusnik
Mercenary
Mercenary

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fantasy vs 40k - Fantasy is dying?   Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 12 Ιαν 2013, 11:04

Καλημερα. Ευχαριστω για την εξηγηση.
kyrgkikas
Spamlord
Spamlord
kyrgkikas

Αριθμός μηνυμάτων : 1030
Τόπος : Χανια
Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS
Registration date : 01/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fantasy vs 40k - Fantasy is dying?   Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 12 Ιαν 2013, 11:04

Crusnik έγραψε:
αν και με αυτα που ακουω θα κατσω αρκετο καιρο να observarw tour γιατι με τοσα terms δε θα τη παλεψω..

Δεν υπαρχει θεμα.Απλα ειναι νωρις για να τα σκεφτεσε αυτα.Παιξε τις μαχες σου με χαλαρη διαθεση και ανοικτο πανω απο ολα μυαλο.Σεταρε την λιστα σου.Μαζεψε , κολα , βαψε τα μοντελα σου και απλα ευχαριστησου το ταξιδι.
Μετα οταν θα νιωσεις ποιο σιγουρος και ανταγωνιστικος...[(Troll mode on)Παιξε 40Κ(troll mode off)] .Κατεβα σε τουρνουα.

Το FS της Καλιθεας ειναι το ιδανικο σημειο να ξεκινησεις αυτο το ταξιδι μια και ο Κωστας (Ο ανθρωπος που εχει το καταστημα) και ο κοσμος που μαζευει ο χωρος θα σε βοηθησουν.
Crusnik
Mercenary
Mercenary

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fantasy vs 40k - Fantasy is dying?   Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 12 Ιαν 2013, 11:06

Χρησιμοποιω συγκεκριμενα nicks. Το crusnik to exw edw kai 2 χρονια. Προερχεται απο ενα ανιμε που ειχα δει καποτε.

Αυτο και το w4rewolf.. καποτε σε ενα try να μοιαζω περισσοτερο σε ελφ χρησιμοποιουσα το stormshaker ( wow times.. ).
Crusnik
Mercenary
Mercenary

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fantasy vs 40k - Fantasy is dying?   Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 12 Ιαν 2013, 11:08

@Kyrgkikas Σε περιμενω αθηνα για το trade , μετα μπορω να αρχισω το ταξιδι μου σα παιδι και εγω και να ανακαλυψω νεους τοπους. Razz
tomahawk
Spamlord
Spamlord
tomahawk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fantasy vs 40k - Fantasy is dying?   Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 12 Ιαν 2013, 11:16

Crusnik έγραψε:
Χρησιμοποιω συγκεκριμενα nicks. Το crusnik to exw edw kai 2 χρονια. Προερχεται απο ενα ανιμε που ειχα δει καποτε.

Αυτο και το w4rewolf.. καποτε σε ενα try να μοιαζω περισσοτερο σε ελφ χρησιμοποιουσα το stormshaker ( wow times.. ).

Εγώ επιμένω ότι είσαι γεννημένος για μεγαλεία, καταστροφές, βανδαλισμούς Smile
Crusnik
Mercenary
Mercenary

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fantasy vs 40k - Fantasy is dying?   Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 12 Ιαν 2013, 11:31

Tomahok έγραψε:
Crusnik έγραψε:

Κοιτα εσυ θες να με κανεις ορκ... αλλα μεγαλεια και ορκ? Δε κολλαει! Razz
Απλα ειμαι a fallen high elf! : P
tomahawk
Spamlord
Spamlord
tomahawk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fantasy vs 40k - Fantasy is dying?   Fantasy vs 40k - Fantasy is dying? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ 12 Ιαν 2013, 11:42

Crusnik έγραψε:
Tomahok έγραψε:
Crusnik έγραψε:

Κοιτα εσυ θες να με κανεις ορκ... αλλα μεγαλεια και ορκ? Δε κολλαει! Razz
Απλα ειμαι a fallen high elf! : P

Τώρα καλύτερα Razz

Fantasy vs 40k - Fantasy is dying?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Summer Dying Fast!
» WARHAMMER FANTASY TOURNAMENT Fantasy Shop Kallitheas 22/10/2011
» WTB Fantasy Orc , VC , TK.. WTS Fantasy Rats , Ok
» WTS / WTT 40k for Fantasy

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Warhammer Fantasy :: Warhammer Fantasy General Discussion-
Μετάβαση σε: