Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Death from the Skies - Σελίδα 2 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Death from the Skies

Πήγαινε κάτω 
+16
front7line
letsaros86
iron man
bambam
Rommel
Saint
Flames
Johneleos
Siegfried VII
Tzortz
Laskoulas
andreasch
Khar Vader
belial
kiour_gr
Blood Guzzler
20 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

Αριθμός μηνυμάτων : 3546
Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn
Currently Playing : dem gaimz
Registration date : 11/05/2010

Death from the Skies - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 20 Φεβ 2013, 16:30

Σαν gw fan boy ( o hi dere ) , αν και δεν ειμαι καλος παιχτης θελω να εχω ομως κατ εμε την πιο op meta breaker λιστα :p πρεπει να τα σκασω , ε τα σκαω και δεν γκρινιαζω , εμενα με τζαντιζει το προξυ αλλα sometimes shit happens ( πχ εγωθα ερθω με κατι σεμι προξυ γιατι εχω ξεχασει καποια μπαρμπαδελια σαμο) , δεν εχω θεμα με τα βαμενα μοντελα γιατι υπαρχουν και τεμπελιδες παιχτες Που τα σκανε ( ακα Me and my majesty)

Και γω χαλαστικα που θα εχουν και τα αλλα codex StormRaven αλλα οκ ποιος θα κατεβασει μπλε μαρινς με στορμ ρέιβεν και απο θεμα φλαφ και απο θεμα οτι τωρα θα πρεπει να παρω το βιβλιο απο gw μονο

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

Αριθμός μηνυμάτων : 9034
Registration date : 28/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 20 Φεβ 2013, 16:34

Johneleos έγραψε:
Σαν gw fan boy ( o hi dere ) , αν και δεν ειμαι καλος παιχτης θελω να εχω ομως κατ εμε την πιο op meta breaker λιστα :p πρεπει να τα σκασω , ε τα σκαω και δεν γκρινιαζω , εμενα με τζαντιζει το προξυ αλλα sometimes shit happens ( πχ εγωθα ερθω με κατι σεμι προξυ γιατι εχω ξεχασει καποια μπαρμπαδελια σαμο) , δεν εχω θεμα με τα βαμενα μοντελα γιατι υπαρχουν και τεμπελιδες ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ παιχτες Που τα σκανε ( ακα Me and my majesty)

Και γω χαλαστικα ΧΑΛΑΣΤΗΚΑ που θα εχουν και τα αλλα codex StormRaven αλλα οκ ποιος θα κατεβασει μπλε μαρινς με στορμ ρέιβεν και απο θεμα φλαφ και απο θεμα οτι τωρα θα πρεπει να παρω το βιβλιο απο gw μονο

βελτιώνεσαι πάντως Very Happy I love you
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 20 Φεβ 2013, 16:36

Flames έγραψε:
Johneleos έγραψε:
Σαν gw fan boy ( o hi dere ) , αν και δεν ειμαι καλος παιχτης θελω να εχω ομως κατ εμε την πιο op meta breaker λιστα :p πρεπει να τα σκασω , ε τα σκαω και δεν γκρινιαζω , εμενα με τζαντιζει το προξυ αλλα sometimes shit happens ( πχ εγωθα ερθω με κατι σεμι προξυ γιατι εχω ξεχασει καποια μπαρμπαδελια σαμο) , δεν εχω θεμα με τα βαμενα μοντελα γιατι υπαρχουν και τεμπελιδες ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ παιχτες Που τα σκανε ( ακα Me and my majesty)

Και γω χαλαστικα ΧΑΛΑΣΤΗΚΑ που θα εχουν και τα αλλα codex StormRaven αλλα οκ ποιος θα κατεβασει μπλε μαρινς με στορμ ρέιβεν και απο θεμα φλαφ και απο θεμα οτι τωρα θα πρεπει να παρω το βιβλιο απο gw μονο

βελτιώνεσαι πάντως Very Happy I love you

I am on easy mode
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 20 Φεβ 2013, 16:37

τα αγγλικά σου είναι σούπερ όμως τρολίδιο! ντροπήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 20 Φεβ 2013, 16:39

Flames έγραψε:
τα αγγλικά σου είναι σούπερ όμως τρολίδιο! ντροπήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

εκει δεν κανω ορθωγραφικα -_- μονο στα ελληνικα
\

Υ.Γ. στοπ σπαμμινγκ γτ τωρα βγηκα απο Ban kai θελω να δω τις λιστες απο blood bath Και να τρολλαρω
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 20 Φεβ 2013, 16:42

στοπ...ανορθόγραφινγκ κ εσύ όμως. αν σε κάνω να βελτιώσεις την ορθογραφία σου θα βρίθω από υπερηφάνια. οκ τέλος για σήμερα οι νουθεσίες.
Saint
Champion
Champion
Saint

Αριθμός μηνυμάτων : 118
Τόπος : Baal Secundus
Currently Playing : Warhammer 40K
Registration date : 11/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 20 Φεβ 2013, 17:49

Παίδες πολύ ωραία αυτά που λέτε ακούγονται πάρα πολλές απόψεις και αρκετά ενδιαφέρουσες...αυτο που θα ηθελα να πω απο την πλευρά μου είναι ότι το παιχνίδι είναι αυτό που διαμορφώνεις εσύ...εσύ επιλέγεις άν θα είσαι ανταγωνιστικός ή φιλικός παίκτης και εσύ επιλέγεις με ποιούς θα παίζεις....

Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία του τί είναι η GW δέν είμαι πολλά χρόνια στον χώρο και δέν μπορώ να εκφέρω άποψη. Παρολαυτά θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας (μίας και πιάσαμε παιχνίδια εκτός GW) το εξής πράγμα που μου έκανε εντύπωση και μου ανέβασε 100% την άποψη για την Fantasy Flight.

Που λέτε λοιπόν έχω ξεκινήσει να παίζω το X-wing, έχω δώσει γύρω στα 150€ και με αυτά έχω εξασφαλήσει 2 λίστες που πάνε και πρωτάθλημα. Μία καλή πρωία λοιπόν διαπιστώνω οτι μου λείπει ένα Movement template (τα χρησιμοποιείς για να κάνεις διάφορες κινήσεις, φανταστείτε χάρτινες λωρίδες) το οποίο μάλλον το έχω χάσει. Τεσπα, στέλνω μήνυμα στην Fantasy Flight και τους ζητάω να μου στείλουν καινούργιο, και σε 3 μέρες είχα τα είχα παραλάβει ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ....
Αναρωτιέμαι, κάτι τέτοιο θα το έκανε η GW?
http://www.rockvision.gr
Saint
Champion
Champion
Saint

Αριθμός μηνυμάτων : 118
Τόπος : Baal Secundus
Currently Playing : Warhammer 40K
Registration date : 11/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 20 Φεβ 2013, 17:51

Και σε δεύτερο χρόνο ήθελα να πώ

Ε ΡΕ ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...
http://www.rockvision.gr
Rommel
Knight
Knight
Rommel

Αριθμός μηνυμάτων : 302
Τόπος : Πειραιάς
Registration date : 15/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 20 Φεβ 2013, 18:29

Μαλλον είμαι ο μόνος που θα υπερασπιστεί την GW σε αυτό το τόπικ με τις ανάλογες συνέπειες.

Εχουμε σκεφτεί πόσο απο το ποσοστό των χρημάτων που δίνουμε αγοράζοντας κάτι σε μαγαζί στην Ελλάδα καταλήγουν στην GW? Στην χειρότερη τα μαγαζιά αγοράζουν με 35% εκπτωση από την rrp και πουλάνε εώς 10% με 20% πάνω από αυτήν. Και παρόλ'αυτά θεωρούμε την προσπάθεια της GW, βάζοντας πολλά προιόντα ως exclusive direct order, να βγάλει τους μεσάζοντες από την μέση σαν έλλειψη σεβασμού προς εμάς. Μάλιστα συντασσόμαστε στο εμπαργκο που κάνουν τα μαγαζιά σε αυτούς τους κανόνες, χωρίς καν να σκεφτούμε πόσο χαμηλότερες θα μπορούσαν να είναι οι τιμές αν αγοράζαμε απευθείας απο την GW. Μαλλον έχουμε εθιστεί στους μεσάζοντες σε αυτήν την χώρα.

Επειτα γκρινιάζουμε για το γεγονός οτι καθε φορα που κάνει αλλαγή codex ή βασικής έκδοσης πρέπει να δώσουμε ένα μεγάλο ποσό για να εναρμονιστούμε. Δηλαδή δυο φορές τα 4-5 χρόνια maximum. Συνήθως με 100 ευρώ το χρόνο το πολύ συντηρείς σίγουρα ένα στρατό. Ενα απόλυτα λογικό ποσό κα'εμέ για ένα παιχνίδι που έχει την μεγαλύτερη διάρκεια στην αγορά και την καλύτερη υποστήριξη (με τα όσα προβλήματα). Να θυμίσω πόσα παιχνίδια βγηκαν, τα αγοράσαμε και στο τέλος τα εχουμε βάλει υπόθετο? Οι εταιρείες αυτές για να μπορέσουν να συντηρηθούν και να βγάλουν κάποιο αξιόλογο κέρδος ώστε να συνεχίζουν να υπάρχουν πρέπει να παίρνουν κάποιο ποσό από τους πελάτες τους σε τακτά χρονικά διαστήματα και όχι εφαπαξ(με την αγορά του στρατού δλδ).

bambam
Knight
Knight
bambam

Αριθμός μηνυμάτων : 341
Registration date : 25/06/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 20 Φεβ 2013, 21:34

η gw ειναι εταιρια με μετοχους....πρωτα θα σκεφτει το κερδος στα μερισματα κ μετα οτιδηποτε αλλο....
για μενα το χειροτερο ειναι το mail order....
δεν γινεται ρε συ να μην εχω αμεσα διαθεσιμα κομματια του στρατου που παιζουν αμεσο ρολο στην λιστα μου....
ας ειχα οποτε γουσταρα ενα chaplain η ενα librarian me force axe...κ πληρωνω κ το κερδος της εκαστοτε επιχειρησης...
σκεψου οτι οι επιχειρησεις που μεταπωλουν στη χωρα μας αποσχολουν καποιο προσωπικο κ αν μη τι αλλο παρεχουν (καποια μαγαζια) κ χωρο για παιχνιδι..οποτε χαλαλι το κερδος τους....
αν κ δε νομιζω οτι θα ρισκαρανε μεγαλες διαφορες πλεον στις τιμες γιατι η διαδικτυακη αγορα ειναι πλεον πολυ διαδεδομενη κ στη χωρα μας...

οσο για το χομπυ...ολα τα χομπυ ειναι ακριβα....αν αρχισει ο φιλος να περιγραφει τα ποσα που εδωσε στο paintball θα τραβαμε τα ballakia μας...
ο λογος απλος ..κανενας δεν σε αναγκαζει να το κανεις...
κ θα συμφωνησω με την χαλαρη ενασχοληση με το χομπυ...ειναι κατι που πρεπει να μας κανει χαρουμενους χωρις να βιαζουμε καταστασεις...
δεν κατηγoρω κανενα power player απλα μη κατηγορει κ αυτος καποιον που θελει να ειναι πιο χαλαρος....
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

Αριθμός μηνυμάτων : 5311
Τόπος : Πειραιας-Νικαια
Currently Playing : WHFB
Registration date : 31/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 21 Φεβ 2013, 11:52

εγω θα συμφωνησωμε ολους σας που "φωναζετε" αλλα και εν μερει με το Rommel διοτι η GW ειναι μια εταιρεια που εχει προσωπικο κτλ. εννοειτε θα κοιταξει πρωτα την τσεπη της και μετα την τσεπη του καταναλωτη (και σιγουρα δεν την νοιαζει η τσεπη του Ελληνα καταναλωτη)... εδω ειναι που τα Ελληνικα μαγαζια θα πρεπει να κανουν κατι με εκπτωσεις με κατι δεν ξερω
η GW γιαυτο εχει επιβιωση τοσα χρονια και υπαρχει ακομα!!! οι αλλαγες χρειαζονται για να μην βαριομαστε κτλ.

οταν σου βγαζει το fying circus το κανει για να πουλησει και λογικο το βρισκω!
βεβαια εσυ σαν παιχτης "ανταγωνιστικος" , "μοντελιστης" , "fluff" θα το αγορασεις αν σου αρεσει... απλα ο καθε κλαδος παιχτη θα το αγορασει σε διαφορετικη ποσοτητα.
επισης να πω πως ενα παιχτης που παιζει καιρο με βασει τα νεα δεδομενα (flying τσιρκα) θα χρειαστει να αγορασει μονο αυτα, δηλαδη καποιος "ανταγωνιστικος" παιχτης θα πρεπει ναδωσει 180 ευρω για να παρει 3 flyers που το ενα θα μπορεσει να το παρει με δωροεπιταγη πχ. ! ενω ενας "μοντελιστης" , "fluff" θα χρειαστει να δαπανισει 60 για να παρει 1!
δεν νομιζω οτι 100-150 ευρω τον χρονο ενας καταναλωτης θα εχει προβλημα να τα διαθεσε...
letsaros86
Spamlord
Spamlord
letsaros86

Αριθμός μηνυμάτων : 1064
Registration date : 18/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 21 Φεβ 2013, 12:06

iron man έγραψε:
εγω θα συμφωνησωμε ολους σας που "φωναζετε" αλλα και εν μερει με το Rommel διοτι η GW ειναι μια εταιρεια που εχει προσωπικο κτλ. εννοειτε θα κοιταξει πρωτα την τσεπη της και μετα την τσεπη του καταναλωτη (και σιγουρα δεν την νοιαζει η τσεπη του Ελληνα καταναλωτη)... εδω ειναι που τα Ελληνικα μαγαζια θα πρεπει να κανουν κατι με εκπτωσεις με κατι δεν ξερω
η GW γιαυτο εχει επιβιωση τοσα χρονια και υπαρχει ακομα!!! οι αλλαγες χρειαζονται για να μην βαριομαστε κτλ.

οταν σου βγαζει το fying circus το κανει για να πουλησει και λογικο το βρισκω!
βεβαια εσυ σαν παιχτης "ανταγωνιστικος" , "μοντελιστης" , "fluff" θα το αγορασεις αν σου αρεσει... απλα ο καθε κλαδος παιχτη θα το αγορασει σε διαφορετικη ποσοτητα.
επισης να πω πως ενα παιχτης που παιζει καιρο με βασει τα νεα δεδομενα (flying τσιρκα) θα χρειαστει να αγορασει μονο αυτα, δηλαδη καποιος "ανταγωνιστικος" παιχτης θα πρεπει ναδωσει 180 ευρω για να παρει 3 flyers που το ενα θα μπορεσει να το παρει με δωροεπιταγη πχ. ! ενω ενας "μοντελιστης" , "fluff" θα χρειαστει να δαπανισει 60 για να παρει 1!
δεν νομιζω οτι 100-150 ευρω τον χρονο ενας καταναλωτης θα εχει προβλημα να τα διαθεσε...

Listen to this voice of logic
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

Αριθμός μηνυμάτων : 4528
Currently Playing : WM Cygnar
Registration date : 25/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 21 Φεβ 2013, 12:36

Καλημέρα Παναγιώτη και ρουβάτσο εντελώς φιλικά και στα πλαίσια της κουβέντας , θα σας πω τα παρακάτω (κουβέντα να γίνεται που λένε ) .

Καταρχήν είμαι σύμφωνος με την βασική αρχή που διατυπώνετε εάν υπήρχαν κάποιες προυποθέσεις .

Π.Χ ιδιόκτητα καταστήματα στην ελλάδα . δεν υπάρχουν συνεπώς κάποιος θα το κάνει . Καπέλα στις τιμές σαφώς και υπάρχουν αλλά ακολουθούν την πολιτική της "μαμάς". δεν έχουν αποκλίσεις στην ΛΙΑΝΙΚΗ τιμή της GW με την ΛΙΑΝΙΚΗ τους (μιλάω περισσότερο για φυσικά καταστήματα) όποιος την κοντράρει την GW πλέον πάει άκλαυτος (αλήθεια εδώ δεν ισχύει η βασική αρχή της ελεύθερης αγοράς ήθελα να ξέρω ; ) .

Η κουβέντα για το πώς θα κάνεις απόσβεση είναι λάθος sry πάνο δεν είναι επιχείρημα αυτό . Παίζεις γιατί το γουστάρεις ή γιατί γουστάρεις να είσαι πρώτος . Δεν είναι "επένδυση" για να βγάλεις τα λεφτά σου πίσω , ούτε να στηρίζεσαι σ΄αυτό . Ούτως ή άλλως τα τουρνουά είναι optional και τον average παίχτη δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει "απόσβεση" .

Mail Order WTF is that seriously .... έχει σκεφτεί κανείς σας πώς αυτό ειδικά στα new releases ονομάζεται αθέμιτος ανταγωνισμός προς τους συνεργάτες της GW οι οποίοι πληρώνουν ένα κάρο μαλακίες που δεν θα πουλήσουν ποτέ (άλλο ένα πράγμα που θα απορροφηθεί από το κέρδος των άλλων ) για να είναι "stockist" και τους πουλάει έτσι ; . Πάμε και στους απλούς καταναλωτές τώρα ... γιατί να πληρώσω 10 ευρώ παραπάνω για το ίδιο προιόν το οποίο θα μπορούσα να πάρω στην ίδια περίπου τιμή με τον Αγγλο - Γάλλο - Πορτογάλο , επειδή γουστάρει και αποφασίζει η GW να το έχει για την πάρτη της ; . Υπόψην ξέρετε πόσα σχετικά καινούργια προιόντα τα έχει κάνει "direct only" ? σχεδόν το 60% των finecast ....

Χόμπυ. Εδώ είμαστε φάουλ εμείς και το στενό μας το μυαλό . Εχουμε κάνει άμεσα συνηφασμένο την έννοια του χόμπι με το warhammer . Δεν είναι έτσι όμως ... ναι κατανοώ ότι πολλοί από εμάς μεγαλώσαμε με αυτό , ναι κατανοώ ότι είναι ο Βασιλιάς , καταννοώ βασικά ότι επιχείρημα θέλετε να θέσετε προς χάρην της κουβέντας. Είναι ΛΑΘΟΣ να λέει κανείς όπως ότι Χομπυ = Warhammer . Χόμπυ=Wargaming κύριοι ...... Δώσε μου καλό παιχνίδι με κανόνες στρωτούς και με βάση την οικονομική μου ευχέρεια εάν μου αρέσει θα "μπώ". Δεν θα σκεφτώ "έλα μωρέ που να δίνω 100 ευρώ τώρα .... Ασε που χρειάζομαι και το Dark talon και κανα Deva ... " θα τα δώσω και εάν είναι τόσο καλό θα δώσω και παραπάνω .

Η GW είναι πλέον ένας νταβαντζής με ένα πολύ καλό προιόν στα χέρια του (WH). Από εκεί και πέρα όμως και από ότι βλέπω από κινήσεις και δηλώσεις τους , όσο τους πληρώνουμε τόσο θα πουσάρουν αυτή την λογική . Θα πει κάποιος "κάτσε ρε Σπύρο και τα μαγαζιά τι θα γίνουν ;" . Να ξεκολήσουν και εκείνα με την σειρά τους και να ανοίξουν την γκάμα τους με παιχνίδια που να γουστάρει ο κόσμος και να είναι σε προσιτές τιμές και να είναι όλοι ευτυχισμένοι . Αντιστρόφως θα πρέπει και οι κοινώτητες εάν θέλουν να μπουν σε τέτοια διαδικασία να "ζητήσουν" και να στηρίξουν τα καταστήματα .

Αυτά τα ολίγα Smile
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

Αριθμός μηνυμάτων : 5311
Τόπος : Πειραιας-Νικαια
Currently Playing : WHFB
Registration date : 31/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 21 Φεβ 2013, 12:47

Παράθεση :
Η κουβέντα για το πώς θα κάνεις απόσβεση είναι λάθος sry πάνο δεν είναι επιχείρημα αυτό . Παίζεις γιατί το γουστάρεις ή γιατί γουστάρεις να είσαι πρώτος . Δεν είναι "επένδυση" για να βγάλεις τα λεφτά σου πίσω , ούτε να στηρίζεσαι σ΄αυτό . Ούτως ή άλλως τα τουρνουά είναι optional και τον average παίχτη δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει "απόσβεση"

μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα στο προηγουμενο ποστ!!!
δεν ειπα για αποσβεση χρηματων δεν παιζουμε επαγγελματικα εγω απλα ανεφερα οτι ενα "ανταγωνιστικος" παιχτης μπορει να κερδισει ενα τουρνουα και να βοηθηθει! το 1\3 να το παρει λογο ενος τουρνουα!

και οτι ολοι θα χρειαστει να δωσουν 100-150 ευρω τον χρονο... (αν θελουν να παιξουν με το flying circus)
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 21 Φεβ 2013, 12:58

Κατάλαβα . Το θέμα είναι ότι δεν χρυσώνεις το χάπι έτσι . Ούτε καν ... 100-150 τον χρόνο να τα δώσω ρε μαν αρκεί να το θέλω εγώ και με τους τρόπους που διέπουν την αγορά και όχι νταβατζιλίκι .
letsaros86
Spamlord
Spamlord
letsaros86

Αριθμός μηνυμάτων : 1064
Registration date : 18/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 21 Φεβ 2013, 13:00

belial έγραψε:
Καλημέρα Παναγιώτη και ρουβάτσο εντελώς φιλικά και στα πλαίσια της κουβέντας , θα σας πω τα παρακάτω (κουβέντα να γίνεται που λένε ) .

Καταρχήν είμαι σύμφωνος με την βασική αρχή που διατυπώνετε εάν υπήρχαν κάποιες προυποθέσεις .

Π.Χ ιδιόκτητα καταστήματα στην ελλάδα . δεν υπάρχουν συνεπώς κάποιος θα το κάνει . Καπέλα στις τιμές σαφώς και υπάρχουν αλλά ακολουθούν την πολιτική της "μαμάς". δεν έχουν αποκλίσεις στην ΛΙΑΝΙΚΗ τιμή της GW με την ΛΙΑΝΙΚΗ τους (μιλάω περισσότερο για φυσικά καταστήματα) όποιος την κοντράρει την GW πλέον πάει άκλαυτος (αλήθεια εδώ δεν ισχύει η βασική αρχή της ελεύθερης αγοράς ήθελα να ξέρω ; ) .

Η κουβέντα για το πώς θα κάνεις απόσβεση είναι λάθος sry πάνο δεν είναι επιχείρημα αυτό . Παίζεις γιατί το γουστάρεις ή γιατί γουστάρεις να είσαι πρώτος . Δεν είναι "επένδυση" για να βγάλεις τα λεφτά σου πίσω , ούτε να στηρίζεσαι σ΄αυτό . Ούτως ή άλλως τα τουρνουά είναι optional και τον average παίχτη δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει "απόσβεση" .

Mail Order WTF is that seriously .... έχει σκεφτεί κανείς σας πώς αυτό ειδικά στα new releases ονομάζεται αθέμιτος ανταγωνισμός προς τους συνεργάτες της GW οι οποίοι πληρώνουν ένα κάρο μαλακίες που δεν θα πουλήσουν ποτέ (άλλο ένα πράγμα που θα απορροφηθεί από το κέρδος των άλλων ) για να είναι "stockist" και τους πουλάει έτσι ; . Πάμε και στους απλούς καταναλωτές τώρα ... γιατί να πληρώσω 10 ευρώ παραπάνω για το ίδιο προιόν το οποίο θα μπορούσα να πάρω στην ίδια περίπου τιμή με τον Αγγλο - Γάλλο - Πορτογάλο , επειδή γουστάρει και αποφασίζει η GW να το έχει για την πάρτη της ; . Υπόψην ξέρετε πόσα σχετικά καινούργια προιόντα τα έχει κάνει "direct only" ? σχεδόν το 60% των finecast ....

Χόμπυ. Εδώ είμαστε φάουλ εμείς και το στενό μας το μυαλό . Εχουμε κάνει άμεσα συνηφασμένο την έννοια του χόμπι με το warhammer . Δεν είναι έτσι όμως ... ναι κατανοώ ότι πολλοί από εμάς μεγαλώσαμε με αυτό , ναι κατανοώ ότι είναι ο Βασιλιάς , καταννοώ βασικά ότι επιχείρημα θέλετε να θέσετε προς χάρην της κουβέντας. Είναι ΛΑΘΟΣ να λέει κανείς όπως ότι Χομπυ = Warhammer . Χόμπυ=Wargaming κύριοι ...... Δώσε μου καλό παιχνίδι με κανόνες στρωτούς και με βάση την οικονομική μου ευχέρεια εάν μου αρέσει θα "μπώ". Δεν θα σκεφτώ "έλα μωρέ που να δίνω 100 ευρώ τώρα .... Ασε που χρειάζομαι και το Dark talon και κανα Deva ... " θα τα δώσω και εάν είναι τόσο καλό θα δώσω και παραπάνω .

Η GW είναι πλέον ένας νταβαντζής με ένα πολύ καλό προιόν στα χέρια του (WH). Από εκεί και πέρα όμως και από ότι βλέπω από κινήσεις και δηλώσεις τους , όσο τους πληρώνουμε τόσο θα πουσάρουν αυτή την λογική . Θα πει κάποιος "κάτσε ρε Σπύρο και τα μαγαζιά τι θα γίνουν ;" . Να ξεκολήσουν και εκείνα με την σειρά τους και να ανοίξουν την γκάμα τους με παιχνίδια που να γουστάρει ο κόσμος και να είναι σε προσιτές τιμές και να είναι όλοι ευτυχισμένοι . Αντιστρόφως θα πρέπει και οι κοινώτητες εάν θέλουν να μπουν σε τέτοια διαδικασία να "ζητήσουν" και να στηρίξουν τα καταστήματα .

Αυτά τα ολίγα Smile

.Και τι γινεται ρεσυ Σπυρο εαν δεν μου αρεσει αλλο wargame? - θα το παιξω με το ζορι για να την πω στην GW?

.Και τι γινεται εαν αρεσει σε μενα αλλα δεν αρεσει σε κανεναν αλλον? - θα παιζω μονος μου στο σαλονι μου σαν την Βανδη?

.Και τι γινεται εαν μας αρεσει και δεν ειναι ευκολοπροσβασιμο? - θα μαζευομαστε σαν τα παιδακια στο Ολιβερ Τουιστ με κλαμενα ματια να κανουμε mail orders ολοι μαζι αρα θα αγοραζουμε τις μινιατουρες μας με χρονοδιαγραμμα μονο οταν μπορουμε ολοι?

.Και τι γινεται εαν μας αρεσει ενα αλλο wargame αλλα τελικα δεν εχει βασεις πισω του και πεθανει? (βλ Confrontation) - θα αγορασω 1 κιλο βαζελινη κια θα τις βαλω μια μια στον πατο μου?

.Και τι γινεται οταν το μαγαζι δεν θελει να φερει αλλο wargame γιατι φοβαται (και εχει δικιο να φοβαται) οτι θα του μεινει στο ραφι για τους παραπανω λογους - εγκυασαι εσυ, και οποιοσδηποτε "εσυ" δεν το λεω προσωπικα, οτι θα του αγορασεις ολο το stock?

Για τους παραπανω λογους το warhammer δεν μπορει να χτυπηθει απο αλλο wargame ευκολα

Τελος μην ξεχναμε οτι ολοι γκρινιαζουν για την GW και ολοι τελικα το βουλωνουμε και αγοραζουμε αυτα που θελουμε για να παιξουμε και συνεχιζουμε να παιζουμε και να αγοραζουμε ο καθενας για τους λογους του.

Δεν μας βαζει κανεις πιστολι στον κροταφο, θελουμε και το κανουμε.

Μην ξεχναμε οτι ο μοντελισμος και το miniature wargaming ειναι ειδος πολυτελειας. (το ξερεις οτι οι 54αρες της pegaso οι ιστορικες βαρανε τιμες απο 80-120 ευρω?) Οχι 50 και 60 που κανει ενα stormraven σε καλη τιμη. Δεν ειδα ομως κανενα μοντελιστή ιστορικών να γκρινιαζει στην pegaso για της τιμες της.

Η gw σου λεει "αυτο ειναι το προιον μου και ετσι το διανεμω και εαν θες μην το παρεις δεν με νοιαζει" γουστο και καπελο της. Οπως κανουν και αλλες εταιρειες με ηδη πολυτελειας.

Το οτι υπαρχουν και αλλες μικροτερες εταιρειες στο χωρο φτηνοτερες δεν σημαινει τιποτα, ειναι φτηνοτερες για να προσπαθησουν να χτυπησουν την GW, νομιζεις εαν ηταν κυριαχρη στο χωρο η χ,ψ εταιρεια δεν θα εκανε τα ιδια με την Gw?

EDIΤ: Ολα τα παραπανω δεν ισχυουν μονο για τιμες αλλα και για τον τροπο που η GW αποφασιζει να κανει distribute το δικο της εμπορευμα.
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 21 Φεβ 2013, 13:24

+1 ston letsaro

Συμφωνω απολυτα αν και δεν θα ειχα προβλημα τα μαγαζια να εφερναν wyrd miniatures malifaux γιατι ειναι αρκετα ομορφουλι , αλλα θα επερνα μονο αν μου το επετρεπε το magic και το Warhammer fanta/40k .
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 21 Φεβ 2013, 13:24

καλά τα λέτε όλοι. έχετε πιάσει από μία πλευρά της αλήθειας και την παραθέτετε. θεωρώ ότι το καθολικά σωστό είναι και το επιβαλομενο για μια υγιή αγορά: όλα με μέτρο. δεν πά να φουλάρει η γκου γου νέες φιγούρες κάθε 5 λεπτά? ε κάνε και κράτη ρε υπερκαταναλωτή δεν θα πάθεις τίποτα . ομοίως παίξε και χωρίς 56 ιπτάμενα ρε ανταγωνιστικέ πάλι τίποτα δεν θα πάθεις. ε ας σε κερδίσει αυτός που θα τα σκάσει και τι έγινε? εσύ κάνε σωστά το πρόγραμμά σου τέλος πάντων και άστον αυτόν να μην έχει να βγάλει το κορίτσι έξω επειδή τα ακούμπησε μόνο σε στορμρέιβεν. (το πιο πιθανό να ....τον παράτησε και το κορίτσι λολ). Βγα΄νει κάτι καινούργιο που δείχνει καλό? Ας μην το απορρίψουμε επειδή...θα νιοώθουμε μόνοι. Υπομονή και το παρακολουθούμε στενότερα. Το συζητάμε με φίλους, με μαγαζιά κλπ κλπ και βλέποντας και κρίνοντας.
και στις ΤΡΕΙΣ περιπτώσεις η γκου γου και η κάθε γκου γου εκμεταλευεται την ΑΤΟΜΙΚΗ αδυναμία του καθενός και θησαυρίζει. η ατομική αδυναμία εκφράζεται ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ στην αγοραστική φρενίτιδα που υποτίθεται συνοδευει πρωτοπόρες εταιρίες (απλ, μερσεντές, γκου γου, μάικροσοφτ κλπ κλπ) μην το αναλύσω παρα πέρα θα σας κουράσω.
το θέμα είναι ότι αν το αρρωστάκι δεν μπορεί να κατέβει να παίξει χωρίς την τέλεια λίστα ή ο υπερπωρωμένος μοντελιστής θέλει μόνο καινούργιες μινιατούρες.....ε τι να πω. το ζήτημά μας τότε είναι πόσο βλάκας είναι ο εν δυνάμει αγοραστής όχι η γκου γου.
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 21 Φεβ 2013, 13:27

Και τι γινεται ρεσυ Σπυρο εαν δεν μου αρεσει αλλο wargame? - θα το παιξω με το ζορι για να την πω στην GW?

όχι βέβαια εδώ ισχύει το "shut the fuck up and take my money" προφανώς

.Και τι γινεται εαν αρεσει σε μενα αλλα δεν αρεσει σε κανεναν αλλον? - θα παιζω μονος μου στο σαλονι μου σαν την Βανδη?

Καλά παιχνίδια προβεβλημένα , δεν έχουν τετοιου είδους ασθένειες αλλά σίγουρα θα υπάρχει μεταβατική περίοδος . Δεν περιμένεις υποθέτω να γίνει ο κακός χαμός ; .

.Και τι γινεται εαν μας αρεσει και δεν ειναι ευκολοπροσβασιμο? - θα μαζευομαστε σαν τα παιδακια στο Ολιβερ Τουιστ με κλαμενα ματια να κανουμε mail orders ολοι μαζι αρα θα αγοραζουμε τις μινιατουρες μας με χρονοδιαγραμμα μονο οταν μπορουμε ολοι?

Απάντησα . Μέσω καταστημάτων

.Και τι γινεται εαν μας αρεσει ενα αλλο wargame αλλα τελικα δεν εχει βασεις πισω του και πεθανει? (βλ Confrontation) - θα αγορασω 1 κιλο βαζελινη κια θα τις βαλω μια μια στον πατο μου?

Δεν μπορώ να σου απαντήσω . αλλά μπορώ να σου πω ότι δεν απέχει και πολύ αυτό που περιγράφεις με τις μινιατούρες της GW που πάνε "βαζελίνη και κόντρα" λόγω νέρφ .

.Και τι γινεται οταν το μαγαζι δεν θελει να φερει αλλο wargame γιατι φοβαται (και εχει δικιο να φοβαται) οτι θα του μεινει στο ραφι για τους παραπανω λογους - εγκυασαι εσυ, και οποιοσδηποτε "εσυ" δεν το λεω προσωπικα, οτι θα του αγορασεις ολο το stock?

Εχει δίκιο να φοβάται γιατί φταίμε και εμείς σ΄ένα βαθμό, αλλά δεν μπορώ να εγγυθώ ότι θα αγοράσω τα πάντα . Αλήθεια τι γίνεται με τις stockist bs που αγοράζει από GW ε το έτσι θέλω ; τα πουλάει όλα ; η μένουν ράφι ούτως ή άλλως .

Για τους παραπανω λογους το warhammer δεν μπορει να χτυπηθει απο αλλο wargame ευκολα

Για τους παραπάνω λόγους συν τον κυριότερο ότι δεν γνωρίζουμε συστήματα και δεν έχουμε πρόσβαση σ΄αυτά , το warhammer έχοντας μια παράδοση 20+ ετών συνεχίζει να είναι ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ BRAND , αλλά μέχρι εκεί .

Δεν συμφωνώ καθόλου με το παραπάνω σκεπτικό και επειδή δεν μπορεί να υπάρξει σημείο "συμπλεύσης" σέβομαι την διαφορετική γνώμη . Δεν υπάρχουν αδιέξοδα ποτέ ....

Κανένας μα κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει κάτι . Οποιος θέλει για όσο θέλει και ότι θέλει . Δεν είναι πάντως λογική "μετά το WH το χάος .... " σιγά τον πολυέλαιο στην τελική ένα καλό παιχνίδι το οποίο όπως έχω ξαναπει τείνει σε scum project. Και δεν είναι λογική να λές "ε δικό της προιόν είναι ότι θέλει ας κάνει .... " δεν νομίζω ότι συμφωνούν πολλοί σ΄αυτή την λογική ειδικά άνθρωποι που ζουν από αυτό , γιατί πολύ απλά θα κάνει ότι θέλει η GW και οι άλλοι θα "χορεύουν" γι αυτό χρειάζονται οι εναλλακτικές Wink .
front7line
Knight
Knight
front7line

Αριθμός μηνυμάτων : 260
Τόπος : ADEPTUS CYCLADICUS-PAROS SECTOR
Currently Playing : SPACE WOLVES,DKoK
Registration date : 15/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 21 Φεβ 2013, 13:28

Saint έγραψε:

+1000
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 21 Φεβ 2013, 13:32

front7line έγραψε:
Saint έγραψε:

+1000

Αυτό με τον κινέζο δεν το κατάλαβα μου φαίνεται τελικά scratch
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 21 Φεβ 2013, 13:36

belial έγραψε:
front7line έγραψε:
Saint έγραψε:

+1000

μη αγχου δεν χρειαζετε
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 21 Φεβ 2013, 13:53

Johneleos έγραψε:
belial έγραψε:
front7line έγραψε:
Saint έγραψε:

+1000

μη αγχου δεν χρειαζετε

Δεν αγχώνομαι γιατί είμαι και σε κρίσιμη ηλικία , όχι σαν εσένα νεανία Razz
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 21 Φεβ 2013, 14:09

οι κινεζοι ειναι γνωστοι recaster απο fw kai gw products, βεβαια εχουν γενικα αυξηθει κατα πολυ οι ρεκαστερς τωρα τελευταια
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Death from the Skies   Death from the Skies - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 21 Φεβ 2013, 14:17

Αχά κάπου πήγε το μυαλό μου , αλλά γενικά υπάρχουν εταιρείες που βγάζουν ωραία πραγματάκια κατά καιρούς ... π.χ πήρε το μάτι μου κάτι "δαιμονέτες από raging heroes" οι οποίες γίνονται άνετα και wyches ... απλά τα σπάνε .

Death from the Skies
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» skies of fury skies of blood
» Skies of blood
» Beasts of the skies....
» Silverwing Lord of the skies!
» angels of death

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Warhammer 40K :: Warhammer 40K General Discussion-
Μετάβαση σε: