Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| 1st year 40k! | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: 1st year 40k! Σαβ 25 Ιουλ 2009, 00:51 | |
| Καλησπέρα! Τέλη Ιουνίου και η σεζόν για το 40κ τελειώνει σιγά σιγά. Ο Αύγουστος λογικά θα είναι ένας νεκρός παικτικά μήνας και όλοι θα ξαναμπούμε στα τερέν από Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε ο Corum μπορεί να έχει εμπλουτίσει τους Tau (επιτέλους θα παίξω και με Tau ) και ίσως να τους έχει βάψει κιόλας (τι λέω τώρα ε ). Ο Galvert (δεν τον ξεχνώ) μπορεί να έχει ετοιμάσει τις 35 Βαλκυρίες που έχει πάρει, ενώ ο Ogyon θα ετοιμάζει τα 3 projects που έχει αναλάβει (Orks, Templars, Deamons) και ο Green Goblin μπορεί να έχει βάψει τους IG του. Ο Lance μπορεί να αποφασίσει να μου χαρίσει αυτούς τους υπέροχα converted Rough Riders, ακόμα καλύτερα να κονβερτάρει και να βάψει 5 καινούριους σε χρώμα Traitors και να μου τους χαρίσει (ευχαριστώ Lance εκ των προτέρων ) . Anyway, μπορεί και να μη γίνει τίποτα από όλα αυτά. Σε κάθε περίπτωση, μιας και ήταν η πρώτη μου χρονιά (και λιγότερο) ενασχόλησης με το 40κ, αποφάσισα να γράψω τις εντυπώσεις και τις εμπειρίες μου από το άθλημα. Σαν παιχνίδι, το 40κ μου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Μπορείς να εφαρμόσεις πολλές τακτικές μάχης, ελιγμούς, εναλλακτικές λίστες, υπάρχουν προσεγμένοι στρατοί και υπέροχα μοντέλα. Ένα χόμπυ που θα μπορούσε και να εισαχθεί σε ομίλους στα σχολεία, καθώς σίγουρα τα παιδιά θα ωφεληθούν πνευματικά, από το να ασχολούνται όλη μέρα με κινητά ή σκυλοτράγουδα, ποτά και τσιγάρα. Οσον αφορά βέβαια το παιχνίδι και την ευχαρίστηση που αποκομίζεις από αυτό, θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο παίζει και ο αντίπαλος. Ένας ευγενικός, όχι πωρωμένος με τη νίκη αντίπαλος συμβάλει σημαντικά στην ικανοποίηση από το παιχνίδι. Ο κανόνας που πρέπει να εφαρμόζεται είναι όπως είπε κάποτε και ο Corum «και οι 2 παίχτες να ευχαριστηθούν το παιχνίδι». Φασαρίες για 1 και μισή ίντσα, όχι δε ρίχνεις 20 ζάρια γιατί ο πίσω δε φτάνει, δαγκωνιές, τσιμπιές, φωνές, κατάρες χαλάνε φυσικά το παιχνίδι.. Αν παίζεις με αποκλειστικό σκοπό τη νίκη, μάλλον θα δώσεις κάκιστη εντύπωση σε έναν γενικά ήρεμο παίχτη όπως εγώ και θα μου δημιουργήσεις αρνητικά συναισθήματα. Να μου πεις, και τι, θα παίζω για την ήττα. Σαφώς δεν εννοώ αυτό, απλά ότι αν επιθυμείς με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο τη νίκη, τότε αυτό παύει να είναι παιχνίδι για μένα. Επίσης, δε συμφωνώ με την τακτική κάποιων παικτών να μένουν ακίνητοι και απλά να βαράνε. Αυτός μπορεί να είναι ένας ασφαλής τρόπος να κερδίσεις, αλλά αυτό είναι σκοποβολή για μένα. Εγώ θα βγω μπροστά είτε με Τυρανίδια είτε με IG, κι ας θεριστώ, απλά γιατί έτσι νιώθεις και την αδρεναλίνη και το ρίσκο και τελικά το παιχνίδι αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον. Δε με ενδιαφέρει να παίζω παιχνίδια σκοποβολής, αλλά τακτικής, ελιγμών και σκέψης. Η νίκη αποκτά μεγαλύτερη σημασία όταν έχεις ρισκάρει νομίζω, παρά όταν απλά κάθεσαι και σουτάρεις. Να μου πείς πάλι, ρε φίλε έχεις τυρανίδια πχ. πρέπει να βγεις μπροστά. Ναι, αλλά εγώ βγαίνω και με Dark Angels και IG και ιn the open άμα λάχει. Μπράβο μου ! Remember: τοις τολμώσιν η τύχη (δυστυχώς όχι πάντα στο 40κ) Τρίτον, ένας παράγοντας που αφαιρεί οπτική ικανοποίηση και αναμνήσεις από το παιχνίδι είναι τα proxy. Αναφέρω αυτό ,γιατί κάποτε άνοιξα μια μεγάλη κουβέντα με κάποιον καλό φίλο από το forum. Βέβαια, αν παίζω 10 παιχνίδια το μήνα, δε με νοιάζει και σε 2-3 παιχνίδια να υπάρχουν τέτοια. Όμως, όταν παίζω 1-2 παιχνίδια το μήνα και έχω να αντιμετωπίσω proxy, τότε σαφώς δε με ενθουσιάζει η ιδέα και δεν εφαρμόζεται ο κανόνας «να γουστάρουν και οι 2». Βέβαια, όταν χρησιμοποιεις Predator και το ονομάζεις Leman Russ, γιατί δεν έχεις ή αν έχεις lasguns και τα λές bolters, δεν έχω πρόβλημα. Όμως, αν για Leman Russ κατεβάζω κρουασάν, μπριζόλες, δέντρα, βάσεις, μπιφτέκια τότε σαφώς εγώ δεν ευχαριστιέμαι οπτικά τη μάχη και κατ' επέκταση γενικά Στην τελική, παίξε με άλλη λίστα και με υπάρχοντα μοντέλα. Και επαναλαμβάνω ότι αν έπαιζα συνέχεια 40κ δε θα μ’ ένοιαζε. Αλλά για 1-2 παιχνίδια το μήνα θα με νοιάξει. Αν δεν έχεις άλλα μοντέλα, οκ, πάω πάσο. Αν έχεις, παρακαλώ παίξε εναλλακτική λίστα εναντίον μου. Γενικά πάντως, έπαιξα ωραίες μάχες με καλούς αντιπάλους, έμαθα τακτικές, είδα ελιγμούς κλπ. Ελπίζω από Σεπτέμβρη να μπορούμε να παίζουμε αρκετές μάχες και να μη βαρεθούμε αυτό το υπέροχο miniature game, γιατί ενδιαφέροντα είναι αυτά και ενίοτε αλλάζουν. Thanks guys! Αναμένετε πόνημα μου που θα αναλύει το γιατί οι Tyranids είναι ο πιο τακτικός και πιο μάγκας στρατός στο 40κ!!! |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Σαβ 25 Ιουλ 2009, 01:33 | |
| Μεσα σε αυτον τον χρονο αγορασα και εγω Space Orks και εκανα και 6 μαχουλες !!! | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Σαβ 25 Ιουλ 2009, 09:32 | |
| 6; Εμείς μάθαμε μόνο τις 2. Update παρακαλώ! Και λίγα εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία. Από Φεβρουάριο ως σήμερα έπαιξα 17 μάχες (μπορεί να ξέχασα και καμία). Απολογισμός: 4 νίκες-1 ισοπαλία-12 ήττες. Καλύτερος στρατός στη βραχύβια πορεία μου στα τερέν αποδείχτηκαν οι Imperial Guard Traitors με 3Ν-2Η. Τα καμάρια μου, οι Τυρανόσαυροι είχαν 1Ν-1Ι-8Η (σ' αυτές και οι 2 πρώτες μου μάχες που δεν ήξερα τι μου γινεται). Οι Dark Angels έχουν σκορ 0-2. Κέρδισα 2 φορές IG, 1 Χαοτικούς και 1 Space Wolves και είχα και μια ισοπαλία με Χαοτικούς. Έχασα 2 φορές από Blood Angels, 1 από Grey Knights (νομίζω ότι ήταν δηλαδή), 1 από Deathwing, 1 από Eldar και 7 από Χαοτικούς. Του χρόνου ελπίζω με την εμπειρία και γνώση που απέκτησα (αλλά και με εκφοβισμούς, απειλές, δωροδοκίες ) να βελτιώσω τα ποσοστά μου. Για τους Τυρανόσαυρους, τους Σκοτεινούς Αγγέλους, αλλά και τους προδότες του Αυτοκράτορα!!! |
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Σαβ 25 Ιουλ 2009, 12:24 | |
| χαχαχα μια χαρα τα λες, σκοπος ειναι να ευχαριστιουνται και οι δυο τη μαχη! ελπιζω να μη σε πειραζουν οι αβαφτοι tau, γιατι δεν ξερω ποτε θα μπορεσω να τους βαψω στην παρουσα φαση μπιμπερού-πάνας νομιζω πως θα πρεπει να σε ψηφισω στους top 5 πιο ευγενικους και ηρεμους παικτες που επαιξα φετος (αν και απο αποψη διασκεδασης εισαι κορυφη γιατι εισαι πολυ απροβλεπτος παικτης ) επισης πιστευω οτι ο στρατος που σου παει πιο πολυ σαν τροπος παιξιματος ειναι οι tyranids και αξιζει να συνεχισεις να τους χρησιμοποιεις, γιατι ειναι πραγματικα δυσκολος στρατος να τους χειριστεις και φυσικα οταν ζοριζεσαι μαθαινεις και πιο γρηγορα ραντεβου το Σεπτεμβρη |
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Σαβ 25 Ιουλ 2009, 22:30 | |
| Thanks, man! Αμοιβαία τα αισθήματα ! Ξέρεις ότι σου χρωστάω πολλά και για τη μύηση στο παιχνίδι, και για τακτικές και για κολλήματα μοντέλων . Οι άβαφτοι Tau δε με πειράζουν καθόλου, ειδικά αφού δε θα μένουν πολύ στο τραπέζι, καθώς θα θερίζονται είτε από heavy bolters-lascannons, είτε από genestealers που θα κάνουν outflank |
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Σαβ 25 Ιουλ 2009, 22:38 | |
| οντως και για μενα η πρωτη μου χρονια! Βεβαια εχω σαπισει στις μαχες (πανω απο 70 μαχες) αλλα ακομη μαθαινω (και θα το κανω για καιρο ακομη).. Ο αντιπαλος ειναι οντως το σημαντικοτερο σε αυτο το παιχνιδι (απο τη στιγμη που κι εμεις ημαστε σωστοι αντιπαλοι).. Παιζουμε για να νικησουμε. Ισχυει. Αλλα αυτο δεν θα μας κανει να μην χαρουμε μια μαχη που χανουμε.. Απο κει και υστερα, οσον αφορα τους παικτες που καθονται καπαρωμενοι και σουταρουν μονο, γιατι στεναχωριεσαι? Ο καθενας το απολαμβανει οπως θελει... Αλλος απο την δυναμικοτητα και τις στρατηγικες κινησεις του, κι αλλος απο την αναγκη να καλυψει τις φοβιες του, και αντι να χωθει, να κλεισει τα ματια, να ριξει το shooting του, και στον δευτερο γυρω που θα πεσεις πανω του, να τα ανοιξει και να δει οτι δεν εγινε και τιποτα.. Ιδιως τα nids με fleet που εχουν θα επρεπε να το εχεις διαπιστωσει αυτο.. Καιρος παντως να γνωρισεις τους Daemons, Orks & Templars μιας και απο οτι βλεπω, τα projects που ετοιμαζω, δεν τα εχεις δει απο κοντα.. Corum , οσον αφορα τα αβαφα TAU οφειλω να απαντησω με την παλια κινεζικη παροιμια: "Και γκριζα σφαζουν", προσθετωντας ισως, το οτι τα γκριζα περα απο το οτι σφαζουν, δινουν και περισσοτερο.. Τα βαζεις σε ενα κουτι ολα μαζι και πας για μαχη.. Τα κουνας πιο γρηγορα γιατι δεν φοβασαι την λουκουμοσκονη, καθως και εαν ενα μινι δεν δωσει τελικα στο παιχνιδι (γκριζο ΟΡκ που δεν φερει ουτε το A.Save ουτε και το Feel no pain, και προδωσει το unit του) απλα του δειχνει το ποιος ειναι το αφεντικο, πετωντας την στην μουρη του αντιπαλου του (η στον καφε του,οπως εκανα τις προαλλες.. βεβαια ηταν δικη του η μινι, αλλα οπως και να εχει πλακα ειχε) και η μινι δεν το ξανακανει. Εαν την ειχες βαψει απλα ολην αυτην την χαρα δεν θα την ειχες.. (περα απο τις παπαρολογιες, εγω θα χαρω να δω τον γκριζο σου στρατο, ακομη και με χαρτακια για proxy).. Και μιας και το ανεφερα.. Σε ενα πραγμα διαφωνω μαζι σου metaller... Στο θεμα που λεγεται proxy battle.. Καθε παικτης που μαθαινει ενα army, εαν δεν θελει να αγορασει 4000π για να βγαλει 1500π καλους,, θα πρεπει να προξαρει πριν αγορασει.. Φυσικα , πριν κατεβεις για μαχη, θα πρεπει να στο δηλωσει, μηπως και δεν θες, αλλα παρολαυατα, οι μαχες αυτες (εκτος και παιρνεις ποσοστα απο GW ) ειναι πανω απο θεμιτες.. (σιγα μην αγοραζα 22 μηχανες εαν δεν τις ειχα σαπισει στην μαχη πρωτα).. Οπως και να εχει, μ'αρεσε ο ρομαντισμος με τον οποιο ξεκινησε το τοπικ.. Να σαι καλα!!! |
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Σαβ 25 Ιουλ 2009, 22:43 | |
| - metaller έγραψε:
- Thanks, man! Αμοιβαία τα αισθήματα ! Ξέρεις ότι σου χρωστάω πολλά και για τη μύηση στο παιχνίδι, και για τακτικές και για κολλήματα μοντέλων . Οι άβαφτοι Tau δε με πειράζουν καθόλου, ειδικά αφού δε θα μένουν πολύ στο τραπέζι, καθώς θα θερίζονται είτε από heavy bolters-lascannons, είτε από genestealers που θα κάνουν outflank
εκανα διαιτησια χτες σε μια μαχη 1500Tau & 1500Nids.. Ομολογω πως ειναι ενδιαφερων περιπτωση μαχη.. Απο τη μια οι TAU που σουταρουν ανελεητα. Κι απο την αλλη εκει που περιμενεις τα κλασσικα nids που θα τρεξουν για το C.C., το παλικαρι κατεβαζει μια λιστα με 6 carnifex, 10 endless number, και λιγη σαβουρα μεσα για το χαβαλε, και το παιχνιδι καταληγει σε θριλερ.. Τελικα τα nids νικησαν κρατωντας 1 objective, με τα TAU να μην εχουν τρουπ να κρατησουν objectivε , ομως η μαχη εδειξε οτι οι στρατοι ειναι πολυ κοντα στο ισαξιοι.. Θα ηθελα να την ξαναδω, απλα με μια λιγο καλυτερη λιστα στους TAU (που στανταρ Κορουμ θα φτιαξεις) οπότε, εαν την κανονισετε, καλεστε με, pls..!!! |
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Σαβ 25 Ιουλ 2009, 23:16 | |
| Αγαπητέ μου Ogyon. Όσον αφορά τα proxy, το ανέφερα και παραπάνω. Αν παίζω 10 μάχες το μήνα, δε με νοιάζει. Αλλά αν παίζω 1-2 το μήνα (που θα παίζω δηλ.), τότε ναι, επιθυμώ ο αντίπαλος μου να μου κατεβάζει μοντέλα και όχι μπιφτέκια αν γίνεται. Να μου μείνει και έμένα μια ανάμνηση από τη μάχη. Τι να θυμάμαι δηλαδη, ότι 10 stelalers κάνανε assault σε ένα μπιφτέκι; Εσύ ξεκίνησες πιο μετά από μένα και έχεις παίξει 70 μάχες ήδη. Οπότε δε σε νοιάζει και να proxάρει ο αντίπαλος. Εγώ, αν όταν πχ παίξουμε μαζί, δεν έχω παίξει μια μάχη όλο το μήνα και θέλω να την ευχαριστηθώ τη μάχη μας, τότε θα προτιμούσα να κατεβάσεις μοντέλα (και δεν έχω θέμα με βαμμένα- άβαφτα). Γιατί στρατιωτάκια παίζουμε και εγώ στρατιωτάκια θέλω να δω, όχι μπριζολίδια. Βέβαια, αν επιμείνεις βρε αδερφέ, δε θα σου πω όχι. Απλά προτιμώ τα μοντέλα κι ας μην έχουν χέρια-κεφάλια. Έχεις δίκιο που μιλάς για δοκιμές λίστας, αλλά αν μπορείς να δοκιμάσεις τη λίστα σου με παιδιά που παίζεις καθημερινά, τότε θα προτιμούσα με μένα να κατεβάσεις μοντέλα, γιατί και εγώ μοντέλα θα σου κατεβάσω. Μια φορά που έπαιξα με τους Traitors και δεν είχα πόντους να συμπληρώσω, χρησιμοποίησα Predator για Leman Russ κσι Dangels tactical για IG Infantrymen. Και το ξαναλέω για πολλοστή φορά, δεν μου αρέσουν τα proxy κυρίως γιατί δεν έχω την ευχέρεια να παίζω πολλές μάχες και μ'αρέσει να βλέπω στρατά απλωμένα στο τερέν όταν παίζω. Φαντάσου ότι για τις περισσότερες μάχες χρειάστηκε να κατεβαίνω Πειραιά από Μαρούσι με περιορισμένο χρόνο, λόγω οικογένειας. Νομίζω ότι είναι δικαίωμα μου λοιπόν να προτιμώ τις λίγες μάχες που παίζω να τις παίζω με μοντέλα... Όσο για τις τακτικές, είναι πιο εύκολο να κερδίσεις αν δεν κινείσαι καθόλου πιστεύω εγώ, αλλά στην περίπτωση αυτή δε θεωρώ ότι η νίκη αυτή είναι ίδια με το να ρισκάρεις. Και όσο για τους Tyranids, αυτοί και αν δεν τα καταφέρνουν σε τέτοιες περιπτώσεις, και θα εξηγήσω σε άλλο τόπικ γιατί, και τους θεωρώ μάλλον τους πιο αδικημένους από τους υπολοίπους στρατούς που έχω δει... |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Κυρ 26 Ιουλ 2009, 00:15 | |
| Μα δεν ειδες ...? Μια μαχη ειπαμε να κανουμε ως "learning" και γεμισαμε 10 σελιδες ! Που να κανω report η αναφορα σε αλλες ? Με τιποτα!
7 Μαχες με Ορκς 1 Μαχη με Necrons
Οι περισσοτερες ηταν με λιγους ποντους για να δουμε τι κανουμε ( 2 με 500 , 2 με 750 ) και πως δουλευει το παιχνιδι . Πηρα μια ιδεα (αν και τα ξεχναω ηδη) και απο Σεπτ' θα παιζω συχνοτερα και ελπιζω να ειναι και βαμμενος ολος ο στρατος , η τουλαχιστον μεγαλο μερος αυτου.
Εχω να μαζεψω...... :Ρ :Ρ :Ρ | |
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Κυρ 26 Ιουλ 2009, 00:35 | |
| Στην τελική, αγαπητέ μου Ogyon, αν όταν παίξουμε μαζί δεν έχεις 1500 πόντους Ορκς ή Τέμπλαρς, no problem. Τα proxaρουμε και όλα. Αν έχεις όμως, γιατί να μην κατεβάσεις τα μοντέλα ακόμα και χωρίς χέρια, σπαθιά η κεφάλια; Τι φώτος θα βγάλουμε μετά ; Συμφωνώ παρόλα αυτά ότι δεν μπορείς να αγοράσεις 22 μηχανάκηδες χωρίς να τους δοκιμάσεις πρώτα, αν αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι η απόδοση τους στη μάχη. Εμένα βέβαια, σε πολλές περιπτώσεις, με ενδιαφέρει πρωτίστως η ομορφιά των μοντέλων και δευτερευόντως η λειτουργικότητα τους, αλλιώς θα κατέβαζα deathwing και όχι φτωχούς tactical Dark Angels που σφάζονται εύκολα, ούτε θα έπαιζα με Tyranids (ναι, τους θεωρώ μορφονιούς ) . |
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Κυρ 26 Ιουλ 2009, 00:40 | |
| tzortz, εσείς κάνατε μια μάχη learning και γεμίσατε 10 σελίδες, αλλά και εμείς ευχαριστηθήκαμε φώτος σ'αυτές τις σελίδες. Ωστε παίζεις και Νέκρονς; Να σου πω πάντως, οι λίγοι πόντοι δεν είναι και άσχημοι για μάχες. Αυτο το τουρνουά το 40κ σε 40 λεπτά στο SH με 400 πόντους, ομολογώ ότι το καταευχαριστήθηκα! Πολύ καλή εμπειρία! |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Κυρ 26 Ιουλ 2009, 00:58 | |
| Μια φορα μονο , γιατι η8ελα να δω πως ειναι αυτο το 3+ .... και οι cheezZzZSpacemarines δεν μου αρεσαν :Ρ Ι wanned Terminators!
Απο τις επομενες "mega battles 2v2" θα εχουμε full report !!! | |
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Κυρ 26 Ιουλ 2009, 01:04 | |
| Oh yes, oh yes, αγαπητέ Tzortz!!! |
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Κυρ 26 Ιουλ 2009, 14:39 | |
| lol.. εχω τις μινι αλλα οταν παιξω με εσενα θα βαλω χαρτακια για proxy.. tzortz στις μικρες μαχες βλεπεις καποια units τι κανουν αλλα δεν βλεπεις τι κανει ο στρατος. Π.χ. στα Orks που αναφερεις δεν μπορεις να βαλεις nobz σε λιγους ποντους.. 10 nobz = πανω απο 400p. απο κει και υστερα στο 40k in 40m, επιμενω οτι καμποσοι στρατοι δεν μπορουν να παιξουν.. Τα okrs π.χ. δεν μπορουν, οι marines θα ειναι αποδεκατισμενοι.. Τα nids δεν θα βαλουν broodlord κλπ.. Ειναι και το θεμα με την μικρη λαμαρινα (κατω απο 34 armour).. Εαν ξανακανετε κατι τετοιο, προτεινω να μην βαλετε τετοια ορια.. Βαλτε δηλαδη οριο στους ποντους αλλα οχι στις μινις.. Compalsory να ειναι και απο κει και περα οτι θελει βαζει ο καθενας.. Και δικαιολογιες του στυλ "Μα σε ενα patrol δεν θα κατεβουν nobz γιατι δεν ειναι troop, και μονο τα troops θα καναν patrol" ισχυει η απαντηση πως τα nobz ειναι troops εαν συνοδευονται απο εναν γλυκουλη warboss.. Γιατι απο την αλλη, σε ενα patrol, θα κατεβει μια valkerie??? Ελεος!! Απο Σεπτεμβρη που λες , παντως, εαν θες να τεσταρουμε τα ορκια σου, πες το , κι εγινε.. Εχω καμποσες ιδεες για αυτα τα παιδια |
| | | Amorphis Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 262 Ηλικία : 38 Τόπος : Athenz Currently Playing : necron + chaos daemons + WoD Registration date : 21/06/2009
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Παρ 31 Ιουλ 2009, 08:40 | |
| Πάμε κανα 2v2 2000 πόντους | |
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Παρ 31 Ιουλ 2009, 08:57 | |
| ρε συ, 2v2 για να εχει γελιο, θελει πανω απο 3000 καθε μερια.. Εκτος κι εννοουσες 2000 καθε παικτης, που τοτε εγω ειμαι μεσα.. Απο κει και περα, τιθεται η ερωτηση.. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ DERAILED????? |
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Παρ 31 Ιουλ 2009, 09:24 | |
| δεν παιζουμε κανα 2 Vs 1 μπας και δουν λιγη δραση τα baneblades μου που μαζευουν σκονη |
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Παρ 31 Ιουλ 2009, 09:43 | |
| xexe.. ψηθηκα ασχημα..
4000 ορκς εναντιον b.blades??? ποτε? ποτε? |
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Παρ 31 Ιουλ 2009, 09:46 | |
| Αυτό πρέπει να το δω !!! |
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Παρ 31 Ιουλ 2009, 09:49 | |
| χχεχε.... το κακο ειναι , πως για να χωρεσουν τα ορκς οταν κατεβουν απο τα datsuns, θα πρεπει να παιξουμε σε 1,5 τραπεζι.. |
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Παρ 31 Ιουλ 2009, 09:53 | |
| Τα καρπούζια μην ξεχάσουν μόνο |
| Θέμα: Απ: 1st year 40k! Παρ 31 Ιουλ 2009, 10:23 | |
| τα ορκ δεν ειναι μισα ζωα μισα φυτα στο fluff του 40Κ?
πρασινα φυτα σε datsun...καπου παραπεμπει αυτο :rofl2:
καρπουζια FTW :orc3: |
| | | | 1st year 40k! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |