Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| GW III - Aftermath... | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
| Θέμα: GW III - Aftermath... Τρι 28 Ιουλ 2009, 14:12 | |
| Ένα εξαιρετικό -για άλλη μια φορά- αλλά και ακόμη περισσότερο ανταγωνιστικό GW πέρασε. Δεύτερη παρουσία για αρνάκια, τα οποία απέδειξαν ότι ήρθαν για να μείνουν και ότι το αποτέλεσμα στο GW II (2η Θέση) δεν ήταν τυχαίο. Αρχικά είμασταν πάρα πολύ επιφυλακτικοί... πολλές ομάδες, ανορθόδοξα lists και μία u-team με αρκετά ηχηρά ονόματα και δυνατά lists. Πρώτη κλήρωση με περιστέρια και η αλήθεια είναι ότι ήταν ό,τι ήθελα να αποφύγουμε βάσει των lists. Παρόλαυτα κερδίζω το ζάρι και τα ζευγάρια βγαίνουν σχετικά καλά, αν εξαιρέσεις τα σκατά που αναγκαστικά κάποιος έπρεπε να φάει και -ποιός άλλος;- το πρωτοπαλλίκαρο Xereus ενάντια σε νάνους. Η μάχη μου με τον αντίπαλο κάπταιν Sieg και τους brets, δύσκολη. Μια μαλακία μου στο deployment μου αναγκάζει τον bloodthirster μου σε τρελά ντεσπεραντιλίκια (copyright nosphiel) ενάντια σε καταπέλτη και λόρδο με KB. Δίπλα μου ο Specter να προσπαθεί να στριμώξει τον Grom, αλλά η γριά δαιμονο-αλεπού ξεγλυστρούσε. Παραπέρα να ακούγεται το πυροβολικό των νάνων και ένας Xereus να κάνει failed charge στο entrenchement ενώ τα ξωτικά του Ithuriel κοιτάζανε δειλά δειλά μέσα από τα δέντρα τους Empire... Καλά αρχίσαμε, σκέφτομαι... Η αντεπίθεση άρχισε ξαφνικά... "O Dodos έσφαξε το δράκο!"... τα νέα διαδόθηκαν γρήγορα στην ομάδα και μας ανέβασαν πολύ. Σιγά σιγά όλες οι μάχες άρχισαν αργά αργά να κυλάνε προς το μέρος μας. Τα Wood Elves ματώνανε αργά και σταθερά, τα die-hard ξωτικά του Xereus άρχισαν να παίρνουν τους νάνους παραμάζωμα, ο ΒΤ με τη βοήθεια του BSB και της εύνοιας του Khorne έσφαζε ασταμάτητα και.. τελικό αποτέλεσμα; Ο απόλυτος θρίαμβος ... 65-35. Ομολογουμένως απροσδόκητη εκ των προτέρων η νίκη, και σίγουρα our very finest moment so far. Demonic Pigeons vs Northern Arnies 35-65 SIEGFRIED 7 JUAN 13 GROM 10 SPECTER 10 BORIN 5 XEREUS 15 ITHURIEL 8 ZILDA 12 RELEASER 2 DODOS 18 Δεύτερος γύρος με Πάτρα. Το ηθικό ανεβασμένο αλλά... η αλλαγή των lists μας προβλημάτιζε ιδιαίτερα. Τα lists μας θέλανε και τους TK και τους Chaos που έφυγαν... Νάνοι, Empire, VC, Σαύρες, Shade Star; Ωιμέ... Πρώτο pairing προτάσσω τον εαυτό μου μπροστά και ω! ποία τύχη, μπροστά μου ξανά ο Nosphiel και το shade star. Το ίδιο list μου είχε στοιχίσει τη μοναδική μου ήττα-συντριβή στα GWII. Ήταν τότε μια εκπληκτική και πάρα πολύ δύσκολη μάχη. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν αλλιώς... Το shade star ήταν γνωστό μέχρι και τελευταίου magic item και εγώ είχα τα απαραίτητα βέλη στη φαρέτρα. Siren's song και Obsidian Armour στο ΒΤ και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Ο φίλτατος Nosphiel όμως παίζοντας παρόλαυτα καλά στο άλλο flank κατάφερε να περιορίσει την ήττα σε ένα αξιοπρεπές 13-7. Till we meet again mate! Meanwhile, όμως τα υπόλοιπα νέα ήταν ανησυχητικά. Ο Xereus είχε καθηλωθεί από το κατενάτσιο των VC, ο Empire είχε μια γνωριμία με την τύχη του σωτηρόπουλου, ο Dodos πρωταγωνιστούσε στα κανόνια του Ναβαρόνε, ενώ ο Specter έπαιζε κρυφτούλι με τον Σπύρο. Τελευταίο γύρος, μια καταραμένη βολή ρίχνει το στρατηγό των HE και ... μένουμε στο πικρό 48-52. Τόσο κοντά... Knights of ST Andrew vs Northern Arnies 52-48 IANNIS 16 ZILDA 4 SCARIO 12 SPECTRE 8 NOSPHIEL 7 JUAN 13 MEDAS 8 DODOS 12 NEPENTHE 9 XEREUS 11 Τρίτο γύρο ενάντια στη U-team και παίζαμε για τη μέγιστη δυνατή διαφορά, για εξασφάλιση δεύτερης θέσης και μήπως κάτσει η πρωτιά. Η δυσκολία του εγχειρήματος μεγάλη, καθώς εξαρχής είχαμε αναγνωρίσει δυσκολία στα pairings. Και όντως, 2 mirror μάχες βγήκανε με Empire και DE. Εγώ σε μιά επικίνδυνη για την υγεία του BT μάχη με τους γνώριμους νάνους του Ironman, VC με ΗΕ και HE με τις σαύρες του ομόσταβλου Θοδωρή. Παρόλαυτα ήρθαν τα μεγάλα και καλά αποτελέσματα. Ο Αντρέας εκμεταλλευόμενος την απουσία του slann (που πα με oldblood ρεεε) παίρνει μια σαρωτική νίκη. Ο Dodos κάνει αυτό που ξέρει τόσο καλά: σφάζει το δράκο, και εγώ, εκμεταλλευόμενος την αστοχία των σουβλιών αλλά και την απουσία d6 wounds μηχανής από το list του ironman παίρνω με δυσκολία μια καθαρή νίκη. Στα mirrors οι Empire κακοποίησαν το άθλημα, με τη μπίλια να κάθεται τελικά στον Zilda, ενώ ο Xereus για άλλη μια φορά, έδειξε ότι πολλοί παίζουν DE, αλλά Xereus όμως, Ένας! Mission accomplished, 65-35 και το καλύτερο δυνατό φίνις. Northern Arnies vs U-Team 65-35 ZILDA 11 NIGHTMARE MAZER 9 SPECTRE 20 DURRIN 0 JUAN 16 IRONMAN 4 DODOS 18 GIOREL 2 XEREUS 13 DARKFLAME 7 Αποτελέσματα... Το αμόνι του καρακίτσου που σκάει στον 6ο γύρο μας στέλνει στη 2η θέση, 3 μόλις βαθμούς κάτω απο τον Πειραιά και με σαφή διαφορά από τα guilds της Πάτρας, Γλυφάδας και Περιστεριών. Το συναίσθημα γλυκόπικρο. Είμασταν ικανοποιημένοι από τη μεγάλη εμφάνιση αλλά και απογοητευμένοι που φτάσαμε τόσο κοντά αλλά... Τα πειράγματα για "αιώνια δεύτεροι" και "βάζελοι του warhammer" σίγουρα θα μας κηνυγάνε χαβαλεδιάρικα στο εξής αλλά εγώ δε μπορώ παρά να είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, τα αγαπημένα μου αρνάκια! Τελική Κατάταξη Black Adders 181 Northern Arnies 178 Demonic Pigeons 162 Knights Of St. Andrew 156 U-Team 115 KFC 108 Conclusions: -Αν θες να γίνει κάτι σωστά, κάντο μόνος σου. Με ένα τρόπο βγαίνεις πρώτος. Κερδίζεις ότι έρθει μπροστά σου. Αυτός είναι ο στόχος και μόνον αυτός για το GW IV. -Βαριές φανέλες: Είχαμε 3 παίκτες που έφεραν μόνο νίκες. Ο Dodos σαρωτικός με τους handicapped VC ταπείνωσε τους αντιπάλους του και μάζεψε αποστωμοτικά (τον δουλεύαμε πριν τα GW για το list του) 48 βαθμούς. Από την άλλη ο Xereus απλά αποδεικνύει για άλλη μια φορα αυτό που ήξερα εγώ καιρό τώρα, πόσο τεράστιος παίκτης είναι. Και σε ένα λάκκο με σκατά και καυτή λάβα να τον ρίξεις, θα βγει από την άλλη ζωντανός. Απλά, ο καλυτερος DE παίκτης στην Ελλάδα κατά την ταπεινή μου άποψη. Εγώ για μένα τι να πώ; Γκουλάκι μου σε αγαπώ πολύ, πέρασα αξέχαστες στιγμές μαζί με τα θρασύτατα ξωτικά σου, που νόμιζες ότι θα στη χάριζα για άλλη μια φορά πιτσιρίκο! -Ο πάντα αξιόπιστος Specter έφερε 38 πολύτιμα ποντάκια στην ομάδα. Του μένει μόνο να μάθει να σκοτώνει BT και θα μεγαλουργήσει! -Ο νεοφώτιστος Zilda δεν τα πήγε άσχημα με τους Empire του για πρώτη εμφάνιση. Μια σπουδαία και ανέλπιστη νίκη με τον έμπειρο Ithuriel, και μια ήττα για την οποία δε μπορούμε να τον κατηγορήσουμε πολύ. Not bad mate! Άντε και εις άλλα με υγεία. C u all at GW IV! The Age of the Lamb is here!!!!! Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Love, Juan | |
| | | Spectre Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 35 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: GW III - Aftermath... Τρι 28 Ιουλ 2009, 14:56 | |
| | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: GW III - Aftermath... Τρι 28 Ιουλ 2009, 16:22 | |
| ωραια περιγραφη, μπραβο και εις ανωτερα!!! | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: GW III - Aftermath... Τρι 28 Ιουλ 2009, 16:40 | |
| Μπράβο μάγκες, πολύ ωραία περιγραφή και συγχαρητήρια για την δεύτερη θέση σας!
αντε κ με την πρωτιά τώρα στα επόμενα! | |
| | | Nosphiel Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 229 Τόπος : Athens, Greece Currently Playing : WHFB / WH40K Registration date : 12/05/2009
| Θέμα: Απ: GW III - Aftermath... Τρι 28 Ιουλ 2009, 19:24 | |
| To revenge of the Sith δεν αργεί φίλε Juan! Αν και μυρίζομαι οτι θα κάνω join την Dark Side στο επόμενο confrontation των στρατών!
Με λίγα λόγια ακόμα μια εξαιρετική διοργάνωση με πολλές και ευχάριστες μάχες (κυρίως με τισ κυρίες της Πεύκης). Ελάχιστες ευκαιρίες για αυξημένους τόνους και πολιτισμένες συμπεριφορές βοήθησαν και αυτό το τουρνουά να έρθει εις πέρας. Αν και το Death Star μου δεν απέφερε τα αποτελέσματα που αποζητούσα απόλαυσα κάθε λεπτό των μαχών μου. Ανυπομονούμε για το επόμενο τουρνουά όπου ελπίζουμε ότι η "Παλιά Φρουρά" θα αρχισεί να παρατηρεί τον κόσμο πέρα από τη γυάλα της. | |
| | | Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
| Θέμα: Απ: GW III - Aftermath... Τετ 29 Ιουλ 2009, 00:29 | |
| | |
| | | Nosphiel Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 229 Τόπος : Athens, Greece Currently Playing : WHFB / WH40K Registration date : 12/05/2009
| Θέμα: Απ: GW III - Aftermath... Τετ 29 Ιουλ 2009, 03:55 | |
| There is no escape from the dark side! It is a path we must all take sooner or later. | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: GW III - Aftermath... Τετ 29 Ιουλ 2009, 09:29 | |
| lol Μη λετε πολλα γιατι μπορει την επομενη φορα να ακουσουνε τις επιθυμιες σας οι Πραγματικοι Sith Lords απο τον Πειραια και να εμφανιστουνε Υ/Γ Πολυ σουπερ ρεπορτ Βαζελο Χουαν ! Υ/Γ 2 Δε σας χαλασε εχτες , τρελο ακυρο σας εριξε η Σπαρτα !!! | |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: GW III - Aftermath... Τετ 29 Ιουλ 2009, 13:26 | |
| Νομίζω ότι τόση είναι η επιτυχία των GW, ώστε σίγουρα θα υπάρξει πρόβλημα του χρόνου όπου θα θελήσουν κι άλλες ομάδες να λάβουν μέρος. @foniko_arni Μπράβο για την περιγραφή αλλά και το ωραίο κλίμα που δημιουργήσατε στο GWIII | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: GW III - Aftermath... Τετ 29 Ιουλ 2009, 13:41 | |
| Nomizo pano apo 6 omades einai diskolo logo elipsis xorou alla fisika an lithi auto to provlima oso to dinaton perisoteres omades toso kalitera arkei na min prospathi kanis na parei tous paixtes allounou ... Akous manoli ? o Mitsotakis einai stin omada mou aa kai kalo tha einai to tournoua na einai Diimero pia na paizoune oloi me olous tha einai souper ! | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: GW III - Aftermath... Τετ 29 Ιουλ 2009, 13:53 | |
| ρε παιδες είναι λίγο άδικο να μένουν ομάδες έξω...γιατί δεν γίνεται παν-guildadiko τουρνούα κάτι σαν πρωτάθλημα που να παίζουν ΟΛΟΙ με όλους τουλάχιστον μία φορά. Η σε 3 φάσεις πχ 2 ημιτελίκών όπου περνάει ένας απο 3 και μία τελικού..Νομίζω είναι λαλακία να μένουν παίχτες/guilds έξω από αυτό το event.,,,think it over bros.. |
| Θέμα: Απ: GW III - Aftermath... Τετ 29 Ιουλ 2009, 13:58 | |
| Simfono alla apo tin alli einai k thema xorou - trapezia - teren O Grom to kani sa periodia se diafora meroi mporoume na to kanoume se mia perioxi pou pliri tis proipothesis me aperioristo xoro omadon emena pantos tha mou arese ena diimero Guild Wars stin Patra ... Trelo Savatokiriako stou Karakitsou (Berny) nomizo omos oti pano apo 6 omades einai diskolo na emfanistoune alloste i koinotita mas den einai toso poli megaliteri sta fair pame 25-32 atoma Gia akoma mia fora leo osoi perisoteroi toso kalitera alla min ksexname ta provlimata
P/S Opos k na exei oi Black Adders tha einai ekei gia na amolisoune to mauro fthonero dilitirio tous gia akoma mia fora !!! | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: GW III - Aftermath... Τετ 29 Ιουλ 2009, 14:00 | |
| Καταπληκτικό ρεπόρτο! Γκράτς! :thup:
Άντε και στο GW IV! | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: GW III - Aftermath... Τετ 29 Ιουλ 2009, 15:14 | |
| ρε παιδιά είναι απλό. όπως παίξαμε προχτες να γίνει σε 3 φάσεις...μέρα ένα 3 guilds μεταξύ τους και ο καλύτερος πάει τελικό, μέρα δύο το ίδιο και μέρα 3 τελικός και μικρός τελικός! Τι πιο απλό????? έτσι θα πήξει η κούτρα μας χάμερ (ιιιιιιχαααααααααααααααααααα) και θα παιχτεί και τελικός οπότε θα ελαχιστοποιηθούν οι γκρίνιες όταν κερδίσει -πάλι- ο περαίας!!! χαχαχαχαχαχαχα...πλάκα κάνω.... |
| | | Juan Spamlord
| Θέμα: Απ: GW III - Aftermath... Τετ 29 Ιουλ 2009, 15:58 | |
| Glad u liked the report boys and girls!
Και μένα το διήμερο GW μου ακούγεται μια καλή ιδέα., ειδκά τώρα που γίναμε πολλές. Απλά να μην παρατηρηθεί το φαινόμενο να μην εμφανιστούν/συμπληρωθουν ομάδες τη δεύτερη μέρα, που είναι ένα αντίστοιχο πρόβλημα στα δίημερα fairs. Επίσης, το GWIII νομίζω σοφά έγινε μονοήμερο λόγω εποχής. Δε θα με τρέλαινε καλοκαιριάτικα να την έβγαζα και 2η μέρα σε ένα υπόγειο με ιδρωμένα τρελά αγόρια! :Ρ Άλλωστε όσα τρελά αγόρια θέλαμε τα ξεμοναχιάσαμε μετά στην υπόγα, ξέρουν αυτά... χαχαχαχαχα
Πάντως :thup: :thup: για το "Trelo Savatokiriako stou Karakitsou (Berny) " που πρότεινε ο Laskoulas. Αρκεί ο Καρακίτσος να βάλει το πουκάμισο και το γυαλί του Berny φυσικά!
Anw ως τώρα ο Grom το χει χειριστεί τέλεια, όταν θα ρθεί η εποχή για το GWIV πιστεύω και πάλι θα χουμε μια πολύ καλή διοργάνωση και θα βρεθεί άκρη ανάλογα με τις συμμετοχές. | |
| | | Nosphiel Champion
| Θέμα: Απ: GW III - Aftermath... Τετ 29 Ιουλ 2009, 18:10 | |
| Ήξερα ότι έπαιζε παγίδα στην υπόγα εξ αρχής... Τα crazy eyes του Xereus και τα ύπουλα χαμόγελα των άλλων αρνιών με παρέσυραν εμένα και τον brother-in-arms μου στα λιμέρια της Πεύκης! Ευτυχώς ήμουν κοντά στην κατάνα! | |
| | | | GW III - Aftermath... | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |