Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| High Elves | |
|
+32tomahawk admin lance-a-lot Khar Vader sagemonk Aerico h34dnotf0und Siegfried VII Xereus Papajohn thane13 oromis Flowapowa Altair Tzortz Hellspawn SonOfEidolons ehetleos ToPaxyGourouni Juan belial Asarnil the Dragonlord Flames medas letsaros86 Shieldwolf xrisomiga Samanos Nepenthe Tzineris Laskoulas subquantum 36 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: High Elves Τρι 16 Απρ 2013, 20:09 | |
| στο πα δεν θα χει δρακάκια? πως θα πουλήσουν δρακοπρίγκηπες που δεν πήρε κανείς? | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: High Elves Τρι 16 Απρ 2013, 20:21 | |
| eee ok βάζει 3ς δράκους στα rare , 1 στον λόρδο βάλε και έναν dragon mage gt μπορείς
fssssssss ποιος τα χέζει τα δρακάκια όταν έχεις 5 δράκους
LOL
| |
| | | Flames Arch Spammer
| Θέμα: Απ: High Elves Τρι 16 Απρ 2013, 20:53 | |
| 1. 2 δρακους έπαιζε και τωρα και δεν είδα κανενα μα κανενα. 2. 2....δρακους θα παιζει και τωρα. ETC XAXAXAAXAXA
* και στους χαος "παιζει" 3 χίμαιρες 2 δισκάτοι και δρακος (αυτή είναι λίστα). είδες να το αφήνουνε? χε χε | |
| | | Tzineris Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 726 Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως) Registration date : 16/02/2012
| Θέμα: Απ: High Elves Τετ 17 Απρ 2013, 09:44 | |
| | |
| Θέμα: Απ: High Elves Τετ 17 Απρ 2013, 10:28 | |
| όποτε θες και όπου θες προπονούμαι για GT και...δες μια ωραία λίστα based on math. στο....1+ κερδίζει. | |
| | | Papajohn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1261 Ηλικία : 35 Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα Registration date : 28/03/2009
| | | | Flames Arch Spammer
| Θέμα: Απ: High Elves Τετ 17 Απρ 2013, 10:31 | |
| σας το χα πει. νομίζω αν ισχύσει πρεπει να πάρω ΟΦΙΣΙΑΛ τον τίτλο του ΜΑΝΤΗ ΚΑΛΧΑ του φόρουμ! χαχαχαχαχαχα | |
| | | Tzineris Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 726 Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως) Registration date : 16/02/2012
| Θέμα: Απ: High Elves Τετ 17 Απρ 2013, 10:54 | |
| | |
| Θέμα: Απ: High Elves Τετ 17 Απρ 2013, 11:01 | |
| ελα σε περιμένω. και απ τις δεκα να παίξουμε και 2 μάχες! μία εσένα μία τον σποουν !!!!! | |
| | | Tzineris Hero
| Θέμα: Απ: High Elves Τετ 17 Απρ 2013, 12:20 | |
| Χαααααχαχαχαχαχαχαα δε μου λες 2400 είναι η gtολίστα σου; Να σου κάνουμε και προπόνηση;;;; | |
| Θέμα: Απ: High Elves Τετ 17 Απρ 2013, 12:23 | |
| ΜΑ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ 2 000 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ | |
| | | ehetleos Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : WHF Registration date : 25/09/2012
| Θέμα: Απ: High Elves Παρ 19 Απρ 2013, 19:26 | |
| | |
| Θέμα: Απ: High Elves Παρ 19 Απρ 2013, 19:53 | |
| φοινικας ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααααααααα οι προφητείς ήταν αληθινές The Flames of the Phoenix shall rise! η καρδ....τα χαπ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flames στις Παρ 19 Απρ 2013, 19:57, 1 φορά | |
| | | lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
| Θέμα: Απ: High Elves Παρ 19 Απρ 2013, 19:55 | |
| κάπου σ'αυτές τις φωτος είχε ελφίνες warmaidens? sorry they all look girly to me.. και αυτό το pigeon chariot.. * ας μου πει κάποιος ένα ρεαλιστικό πλάνο προσγείωσης αυτού του ανοσιουργήματος!! /einstein modeμόνο το σύμπαν και... η "φαντασία" της GW δεν έχει όρια (και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος) αλλά ο φλογερός φοίνικας (αν εξαιρέσουμε το σημειο που ενώνει σώμα με φτερό) είναι επιβλητικός! | |
| Θέμα: Απ: High Elves Παρ 19 Απρ 2013, 19:57 | |
| μπα σα παπαγάλος είναι! αλλά ας παίζει μόνος του και θα φτιάξει κάτι ο μπαρμπα φλέιμς πραγματικά ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ! | |
| Θέμα: Απ: High Elves Παρ 19 Απρ 2013, 19:59 | |
| ΑΣΕ το σκέφτηκα ήδη. ενα φλεγόμενο Αγγελο. με σώμα απ τον ντισίβερ, φτερά από κανένα γκρίφον και κεφάλι ....εεε θα βρω κάτι. και φλόγες από γκριν σταφ! αριστερά δεξιά τα τάγματα των φοινίκων μου θα τον πλαισιώνουν! | |
| | | ToPaxyGourouni Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1889 Ηλικία : 39 Registration date : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: High Elves Παρ 19 Απρ 2013, 20:14 | |
| Σας έχει καταραστεί η μαμά γκογού? Μόνο σε εμένα φαίνονται άσχημα τα μοντέλα (τα περισσότερα?) Αυτή με το πράσινο φόρεμα μάγισσα είναι ή η Lady gaga?
Μόνο οι arcane archers το σώζουνε. | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: High Elves Παρ 19 Απρ 2013, 20:40 | |
| Αrcane archers PWNS HARD indeed !!! ελπιζω να αξιοποιουντε και σε αρμι λιστ οχι μονο σε βιτρινα. η μαγισσα ρε ειναι καλη, εχει και πατουσακι εξω για φετιχ κολπα επισης μουφα το φλαι τσαριοτ , ειναι το μονο που δε μου αρεσει -.- cant wait :P
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laskoulas στις Παρ 19 Απρ 2013, 21:21, 1 φορά | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: High Elves Παρ 19 Απρ 2013, 20:46 | |
| πολύ anime το look... και αυτά τα ιπτάμενα τσάριοτ.. ΗΜΑΡΤΟΝ!
arcane archers είναι μια χαρά μοντέλα πάντως. Ελπίζω να εχουν και ωραίο fluff. Το ίδιο και η maiden guard, μοιάζει πολύ με τα παλιά μοντέλα.
H Allariele, απλά χάλια... Ευχυχώς που έχω το παλιό μοντέλο!!! | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: High Elves Παρ 19 Απρ 2013, 22:02 | |
| οντως μονο οι arcane archers το σώζουνε, όλα τα άλλα ειναι για τον 8===> | |
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 01:44 | |
| ρε σεις κλαιν αφού το 80% του αρμυ λιστ θα ναι μοντελάρες και θα παίζει και φοίνικας μόνος του! επίσης ΣΙΓΟΥΡΑ κορ 1) ΣΙΛΒΕΡ ΧΕΛΜΣ 2) ΤΥΡΑΝΟΚ 3) ΣΑΝΤΟΟΥ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ!
οπότε τα κορ σου μπορούν να είναι ένα γερό μπανκερ σι γκαρντ πες 300 πόντοι και 2 χ 10 σκαουτς/4 tyranok! αρα η αδυναμία των ξωτικών, τα κορ δηλαδή λύνεται μια και έξω και παίζεις 25-δα λεοντες/σπαθομαστορες αναλογα αλλους 400 δηλαδή και φοινικες 2 χ 15 στα ρεαρ μαζί με το αιώνιο πλασμα που τους κάνει φρενζυ ενώ θα ναι ανμπρεικαμπλ. οπότε έχεις 3 μοναδες πρακτικά ανμπρεικαμπλ 2 σκαουτσ, βαζεις πες και 2 αητάκια και έχεις 700 + πόντους για χαρακτήρες. και έχεις ΗΔΗ 3 ελιτ πεζικά!!!! ένα ακόμη βιβλίο επιτυχία (λογικά)!!!! | |
| | | Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 08:18 | |
| - lance-a-lot έγραψε:
και αυτό το pigeon chariot.. * ας μου πει κάποιος ένα ρεαλιστικό πλάνο προσγείωσης αυτού του ανοσιουργήματος!!
/einstein mode μόνο το σύμπαν και... η "φαντασία" της GW δεν έχει όρια (και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος) Εάν του δώσουν ένα κανόνα που να "απελευθερώνεται" το άρμα από τον Αετό, ο Αετός να γίνεται Single model και το chariot να κάνει impact hits εκεί που πέσει, ενώ ύστερα όσοι μένουν μέσα του να παίρνουν soft cover, εμένα θα μου άρεσε πολύ. Ειδάλλως μου αρέσει πολύ σαν ιδέα (fantasy είναι άλλωστε) αλλά ρεαλιστικά θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους ότι είναι μούφα. Τα υπόλοιπα μου αρέσουν, ενώ θα μου άρεσαν και οι ήρωες εάν δεν είχαν (ήμαρτον) όλες αυτές τις καρδούλες πάνω τους. Χεχεχε, και μετά σου λέει γιατί τα High Elves τα έχουν να είναι... κάπως! | |
| | | Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 08:50 | |
| - Flames έγραψε:
- φοινικας ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααααααααα οι προφητείς ήταν αληθινές The Flames of the Phoenix shall rise! η καρδ....τα χαπ.... ενα γιατρο ρε παιδια!!!!! ολα ωραια ειναι εκτος απο το περιστερο τσαριοτ. οι σαντοου warriors πολυ πολυ καλοι | |
| | | Tzineris Hero
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 09:33 | |
| Το λοιπόν! 1)Ιπτάμενο καρότσι υπερ μουφίδικο φλαφ όμορφο μοντέλο ειδικά το πλήρωμα! 2)Φοίνικας τέρας και ΣΚΕΤΟΣ είναι μπουρήδικο! αγοράστηκε! 3)Τοξότες με ενεργειακά τόξα τύπου Κουίνσυ...χμμμ είναι ωραίοι αλλά με χαλάνε αυτές οι παλιοκαρδούλες @#@$$#@$%^$^#!!! 4)Σκιεροί...ντάξ έτσι κι έτσι μοντέλα... 5) Αλάριελ ούτε κρύο ούτε ζέστη... 6) Η φρουρά των κυράδων..δεν ξέρω...δεν με τρελαίνει έτσι κι αλλιώς σαν θέμα, αλλά τρώγεται το μοντελάκι τις πρωταθλήτριας! 7) Σπαθομάγος με Χαντοκεν ΜΠΟΥΡΗΣ! Ακτοφύλακας σημαιοφόρος..καλός είναι αλλά αν είναι ο Φιν(νουμπάς) μπορεί να αγοραστεί ίσως όχι, αν είναι απλός μπισμπίκης..μπααα. Γενικώς δεν έχω ξετρελαθεί κιόλας θα δείξει το βλιβλίο..ελπίζω να χει κανα Μπελάναερ ή ακόμα καλύτερα κανα Ελθάριον δε γκριμ!!! Παρεπιπτόντως μπας κι έχει κανείς το παλιό μεταλικό μοντέλο του τυφλού αυτού σαμουράϊ;;; | |
| | | Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 10:24 | |
| Α! Τώρα το κατάλαβα το θέμα για τις καρδούλες! Είναι για το καινούριο Lore των HE... Lore of... Love! | |
| | | | High Elves | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |