Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| High Elves | |
|
+32tomahawk admin lance-a-lot Khar Vader sagemonk Aerico h34dnotf0und Siegfried VII Xereus Papajohn thane13 oromis Flowapowa Altair Tzortz Hellspawn SonOfEidolons ehetleos ToPaxyGourouni Juan belial Asarnil the Dragonlord Flames medas letsaros86 Shieldwolf xrisomiga Samanos Nepenthe Tzineris Laskoulas subquantum 36 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 10:24 | |
| ρε μλκες εμενα οι καρδούλες ....εχμ μ αρεσουν. απ τον Μεσσιωνα αρκετοί εκ των ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ιπποτών είχαν καρδούλες ως έμβλημα χε χε. τζινερη ασε τα σχόλια και βγαλε λίστες γι αυριο!!!! θα σου έρθω εγ'ω!!!! | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 10:29 | |
| Εκτός των παπαγάλων όλα τα άλλα είναι πολύ ωραία. | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 10:56 | |
| λοιπόν εμενα μου αρέσουν πολύ τα νέα μοντέλα
όλα, και το chariot μπορεί να μην κολλάει με το fluff αλλα το μοντέλο είναι πολύ ωραίο .
λέτε να είναι rare? δεν νομίζω. special το βλέπω να παίζουμε 3x flying chariot + 2-3 dragons στα rare βάλε και έναν λόρδο σε δράκο , βάλε και κάνα φοίνικα βάλε και 2x10 scouts και ..... νατο το ΜΣU των ξωτικών.
catch με if you can θα παίζουμε οποτε ξεχάστε τα deathstar. το μέλλον είναι οποιος είναι πιο γρήγορος και αυτός με τις περισσότερες απειλές θα νικάει .
| |
| | | Tzineris Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 726 Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως) Registration date : 16/02/2012
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 12:38 | |
| - Flames έγραψε:
- ρε μλκες εμενα οι καρδούλες ....εχμ μ αρεσουν. απ τον Μεσσιωνα αρκετοί εκ των ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ιπποτών είχαν καρδούλες ως έμβλημα χε χε. τζινερη ασε τα σχόλια και βγαλε λίστες γι αυριο!!!! θα σου έρθω εγ'ω!!!!
Θα ρθεις εσύ;;; Δλδ να μην ξεκινήσω;;; Θα φέρεις στρατό για διπλό ή για 2 μονά;;; εεεεεε;;;; Τι 'ωρα θα σαι δω;; υ.γ. έχω κάτι πλαστικούς ιππότες εποχής Ριχάρδου λεοντόκαρδου (συλλεκτικά κομμάτια πλέον πολύ cult) που έχουν στην ασπίδα τους καρδούλα, αλλά στα ξωτικά δεν τρελαίνομαι κιόλας... | |
| | | Tzineris Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 726 Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως) Registration date : 16/02/2012
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 12:40 | |
| | |
| | | Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 13:46 | |
| | |
| | | Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 13:49 | |
| | |
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 13:57 | |
| Μέχρι να στρώσουμε τη παραγωγή έχουμε ένα σκασμό μοντέλα που κάθονται και περιμένουν στη σειρά. Υπομονή, θα δούμε στο τέλος τι καταφέραμε. Όποιος θέλει να ρίξει μία ματιά πάντως, υπεύθυνη των Ελφ για την Shieldwolf ήταν οι Αμερικάνοι της Kraftwurx, ενώ με την άδεια μας έχουν βγάλει στην ιστοσελίδα τους στο FB ένα WiP του οποίου μεγαλώσαμε το όπλο 3 φορές! Αλλά μη το διατυμπανίσετε, προβλέπεται για το 2015 άλλωστε... | |
| | | Flames Arch Spammer
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 14:42 | |
| | |
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 15:39 | |
| Tzineris, εάν τα Ελφ σου πάντως θέλουν να δοκιμάσουν την οργή των στρατών μου, λέω να κατεβάσω τους νάνους την ερχόμενη Πέμπτη. 3,000 πόντους GT. Μη φοβάσαι, θα κάτσουμε πίσω και θα αφήσω τα παλλικάρια μου να πίνουν μπύρες, νάεχουν και κάτι να κάνουν για να μη σκουριάζουν. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν τα crews μου, όσο λέμε ιστορίες. Εσύ να αρχίζεις να τρέμεις όταν η μπύρα τελειώνει... | |
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 16:28 | |
| δεν φτιαχνεις και μία 2400 GT να σε αναλάβω κ εγώ με μία ταπεινή λίστα ETC???? χεχε δες μία που ποστάρω σε 5! | |
| | | Tzineris Hero
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 19:45 | |
| Σιγά, σιγά, ένας ένας οι πελάτες!! Ρε τι το περάσατε εδω πέρα war of the beard!! Μια φορά νίκησαν οι νάνοι τα ξωτικά και το κάνετε θέμα! Μόλις δείτε Τέκλις την κάνετε με ελαφρά και έτσι κοντούληδες που είστε δεν μπορείτε και να ξεφύγετε...! Αλλά εντάξει θα σας λυπηθώ και δεν θα κατεβάσω Τέκλις θα σας παίξω με άλλες λίστες... Αγγελούκο η πρόκληση δεκτή ετοιμάσου για την άλλη Πέμπτη! Φλεγόμενε με σένα θα τα πούνε αύριο τα ξωτικά του δάσους.... | |
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 21:25 | |
| ΟΧΙ φερε την τουμπανο λιστα λέμε!!!!! ασε με έχω φάει πώρωση με τους μουσατους! το ξέρεις ότι έπαιζα νάνους πριν τουλάχιστον δεκα-δώδεκα χρόνια? είχα φτιάξει και...γυροκόπτερο με μπαλσα και όργκαν με καλαμάκια. τι μακάκας που πούλησα ολόκληρο στρατό τουμπανο. | |
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 21:46 | |
| Ok Tzineris, πριν μας bannάρει ο admin για trolling, δέκτη η πρό(σ)κληση! Για να επιστρέψουμε όμως στο θέμα, έχει κανείς ιδέα τι κανόνες θα έχει το άρμα; | |
| | | Tzineris Hero
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 22:04 | |
| όχι ρε πως να χει.. όταν βγει θα δούμε..αερολογίες θα συζητάμε... | |
| | | Tzineris Hero
| Θέμα: Απ: High Elves Σαβ 20 Απρ 2013, 22:07 | |
| Α και φλαμ θα σου χουμε και μια Τούμπανο...μην ανησυχείς.. | |
| Θέμα: Απ: High Elves Κυρ 21 Απρ 2013, 00:40 | |
| | |
| | | Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: High Elves Κυρ 21 Απρ 2013, 10:40 | |
| - Tzineris έγραψε:
- Α και φλαμ θα σου χουμε και μια Τούμπανο...μην ανησυχείς..
perverts... | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: High Elves Κυρ 21 Απρ 2013, 11:11 | |
| - Εχω παιξει αντιπαλος αυτου του στρατου που ειχε ο Flames ... με το ... FlameCannon που ηταν σαν steam tank ;P Πριν ποσα χρονια φφς .. Εχετε γερασει ολοι , παλι καλα που ξεκινησα να παιξω Warhammer στα 12 μου και τωρα ειμαι 24 ;ΟΟ ( Αντε , να δωσω κι εγω λιγο τυρακι στο σπαμ , κομματια να γινει ,Κυριακη σημερα! ;Ρ ) - Αν ειναι για μαχες , βγαλτε ρε συχαμματα φωτος , καντε ενα μινι report ! Αφου και καλα περνατε , και βαμμενα μοντελα υπαρχουν , και τερραιν πολυ καλα .... Αντε να παρουμε και 'μεις ματι ! - on topic Εμενα μου αρεσουν τα μοντελα .... Ειναι στην γραμμη που μας εχει "φτιαξει" η GW καιρο τωρα . Ελπιζω ομως τα ιπταμενα να μην ειναι οπως του Χαους ... που θελουν 3891ποντους για να τα κανεις να παιξουν ... Oι Arcane Archers ξερουμε τι κανουν φφς ? Magic Arrows ? BS 5 ? Str 5 ? ALL ?!!? | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: High Elves Κυρ 21 Απρ 2013, 13:18 | |
| Και εγω για τιποτα μαγικες αττακ το κοβω , ισως και να κανει slow τη κινηση του αντιπαλου λογω του παγου , αλλα μπορει και στρ5 κτλ. Το θεμα ειναι μη πεσει ψαλιδι απο την ΑΡ αμεσως και να μην αφησει το στρατο να αναπνευση οπως εκανε με τους χαος και το DP. | |
| | | Siegfried VII Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 285 Ηλικία : 40 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: High Elves Κυρ 21 Απρ 2013, 20:12 | |
| Can't wait for the freaking release!!! My wallet on the other hand... | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: High Elves Κυρ 21 Απρ 2013, 20:15 | |
| Kαι εγω ! τι ωραια θα ητανε να πηγαινα ΕΤΣ να παιξω με ενα πολυ καλα βαμενο στρατο ΗΕ ενος φιλου μου :P:P:P:P | |
| | | Siegfried VII Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 285 Ηλικία : 40 Registration date : 14/09/2008
| | | | Laskoulas Arch Spammer
| Θέμα: Απ: High Elves Κυρ 21 Απρ 2013, 20:39 | |
| το αντιμετωπησες ψυχραιμα βλεπω περιμενα αιθερες ταχυπαλμιες κτλ :P | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| | | | | High Elves | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |