Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
High Elves - Σελίδα 10 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

High Elves

Πήγαινε κάτω 
+32
tomahawk
admin
lance-a-lot
Khar Vader
sagemonk
Aerico
h34dnotf0und
Siegfried VII
Xereus
Papajohn
thane13
oromis
Flowapowa
Altair
Tzortz
Hellspawn
SonOfEidolons
ehetleos
ToPaxyGourouni
Juan
belial
Asarnil the Dragonlord
Flames
medas
letsaros86
Shieldwolf
xrisomiga
Samanos
Nepenthe
Tzineris
Laskoulas
subquantum
36 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

Αριθμός μηνυμάτων : 9034
Registration date : 28/08/2011

High Elves - Σελίδα 10 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 20 Απρ 2013, 10:24

ρε μλκες εμενα οι καρδούλες ....εχμ μ αρεσουν. απ τον Μεσσιωνα αρκετοί εκ των ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ιπποτών είχαν καρδούλες ως έμβλημα χε χε. τζινερη ασε τα σχόλια και βγαλε λίστες γι αυριο!!!! θα σου έρθω εγ'ω!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 20 Απρ 2013, 10:29

Εκτός των παπαγάλων όλα τα άλλα είναι πολύ ωραία.
xrisomiga
Arch Spammer
Arch Spammer
xrisomiga

Αριθμός μηνυμάτων : 3097
Registration date : 19/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 20 Απρ 2013, 10:56

λοιπόν εμενα μου αρέσουν πολύ τα νέα μοντέλα

όλα, και το chariot μπορεί να μην κολλάει με το fluff αλλα το μοντέλο είναι πολύ ωραίο .

λέτε να είναι rare? δεν νομίζω. special το βλέπω να παίζουμε 3x flying chariot + 2-3 dragons στα rare βάλε και έναν λόρδο σε δράκο , βάλε και κάνα φοίνικα βάλε και 2x10 scouts και ..... νατο το ΜΣU των ξωτικών.

catch με if you can θα παίζουμε οποτε ξεχάστε τα deathstar.
το μέλλον είναι οποιος είναι πιο γρήγορος και αυτός με τις περισσότερες απειλές θα νικάει .
Tzineris
Hero
Hero
Tzineris

Αριθμός μηνυμάτων : 726
Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως)
Registration date : 16/02/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 20 Απρ 2013, 12:38

Flames έγραψε:
ρε μλκες εμενα οι καρδούλες ....εχμ μ αρεσουν. απ τον Μεσσιωνα αρκετοί εκ των ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ιπποτών είχαν καρδούλες ως έμβλημα χε χε. τζινερη ασε τα σχόλια και βγαλε λίστες γι αυριο!!!! θα σου έρθω εγ'ω!!!!

Θα ρθεις εσύ;;; Δλδ να μην ξεκινήσω;;; Θα φέρεις στρατό για διπλό ή για 2 μονά;;; εεεεεε;;;; Τι 'ωρα θα σαι δω;;

υ.γ. έχω κάτι πλαστικούς ιππότες εποχής Ριχάρδου λεοντόκαρδου (συλλεκτικά κομμάτια πλέον πολύ cult) που έχουν στην ασπίδα τους καρδούλα, αλλά στα ξωτικά δεν τρελαίνομαι κιόλας... Neutral
Tzineris
Hero
Hero
Tzineris

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 20 Απρ 2013, 12:40

Solegga έγραψε:
Α! Τώρα το κατάλαβα το θέμα για τις καρδούλες! Είναι για το καινούριο Lore των HE... study
Lore of... Love! Laughing

Εσύ shieldwoolf miniatures μην τρολλάρεις κι έλα να σου δείξουν τα ελφ μου λίγο απ την αγάπη τους Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Shieldwolf
Spamlord
Spamlord
Shieldwolf

Αριθμός μηνυμάτων : 1216
Registration date : 07/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 20 Απρ 2013, 13:46

Tzineris έγραψε:
Solegga έγραψε:
Α! Τώρα το κατάλαβα το θέμα για τις καρδούλες! Είναι για το καινούριο Lore των HE... study

Εσύ shieldwoolf miniatures μην τρολλάρεις κι έλα να σου δείξουν τα ελφ μου λίγο απ την αγάπη τους Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Έχε χάρη που δε θέλουμε ακόμη να δείξουμε τα κομμάτια των Ελφ που ετοιμάσαμε, διότι αυτές τις μπούρδες θα τις είχαμε για κολατσιό, και στη μισή τιμή μάλιστα! Cool

Καρδούλες.... καλά, ότι πείτε, οι γάλλοι ιππότες ενημερωτικά τους θερίσανε οι Άγγλοι και μάλιστα 2 φορές! Twisted Evil
http://www.shieldwolfminiatures.com
Samanos
Arch Spammer
Arch Spammer
Samanos

Αριθμός μηνυμάτων : 2166
Τόπος : (Sydney)
Currently Playing : WFB-Mordheim
Registration date : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 20 Απρ 2013, 13:49

Solegga έγραψε:
Tzineris έγραψε:
Solegga έγραψε:

Έχε χάρη που δε θέλουμε ακόμη να δείξουμε τα κομμάτια των Ελφ που ετοιμάσαμε, διότι αυτές τις μπούρδες θα τις είχαμε για κολατσιό, και στη μισή τιμή μάλιστα! Cool

Καρδούλες.... καλά, ότι πείτε, οι γάλλοι ιππότες ενημερωτικά τους θερίσανε οι Άγγλοι και μάλιστα 2 φορές! Twisted Evil

τα μισα να μου ελεγε... Razz

ΥΓ ε τι περιμενετε ρε σολεγκα? βγαλτε τα ρημαδια! MOAR models λεμε!! Razz
Shieldwolf
Spamlord
Spamlord
Shieldwolf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 20 Απρ 2013, 13:57

Μέχρι να στρώσουμε τη παραγωγή έχουμε ένα σκασμό μοντέλα που κάθονται και περιμένουν στη σειρά. Υπομονή, θα δούμε στο τέλος τι καταφέραμε.

Όποιος θέλει να ρίξει μία ματιά πάντως, υπεύθυνη των Ελφ για την Shieldwolf ήταν οι Αμερικάνοι της Kraftwurx, ενώ με την άδεια μας έχουν βγάλει στην ιστοσελίδα τους στο FB ένα WiP του οποίου μεγαλώσαμε το όπλο 3 φορές! Αλλά μη το διατυμπανίσετε, προβλέπεται για το 2015 άλλωστε... Cool
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 20 Απρ 2013, 14:42

Solegga έγραψε:
Tzineris έγραψε:
Solegga έγραψε:

ε καλα και ποιος δεν θεριζε τους Γάλλους ο πιο λούζερ στρατός γενικά. χε χε μόνο ο Ναπολέων έσωσε λίγο την κατασταση Razz
Shieldwolf
Spamlord
Spamlord
Shieldwolf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 20 Απρ 2013, 15:39

Tzineris, εάν τα Ελφ σου πάντως θέλουν να δοκιμάσουν την οργή των στρατών μου, λέω να κατεβάσω τους νάνους την ερχόμενη Πέμπτη. 3,000 πόντους GT. Cool

Μη φοβάσαι, θα κάτσουμε πίσω και θα αφήσω τα παλλικάρια μου να πίνουν μπύρες, νάεχουν και κάτι να κάνουν για να μη σκουριάζουν. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν τα crews μου, όσο λέμε ιστορίες. beer Εσύ να αρχίζεις να τρέμεις όταν η μπύρα τελειώνει... Twisted Evil
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 20 Απρ 2013, 16:28

δεν φτιαχνεις και μία 2400 GT να σε αναλάβω κ εγώ με μία ταπεινή λίστα ETC???? χεχε
δες μία που ποστάρω σε 5!
Tzineris
Hero
Hero
Tzineris

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 20 Απρ 2013, 19:45

Σιγά, σιγά, ένας ένας οι πελάτες!!

Ρε τι το περάσατε εδω πέρα war of the beard!! Μια φορά νίκησαν οι νάνοι τα ξωτικά και το κάνετε θέμα! Μόλις δείτε Τέκλις την κάνετε με ελαφρά και έτσι κοντούληδες που είστε δεν μπορείτε και να ξεφύγετε...! Twisted Evil

Αλλά εντάξει θα σας λυπηθώ και δεν θα κατεβάσω Τέκλις θα σας παίξω με άλλες λίστες... Cool

Αγγελούκο η πρόκληση δεκτή Twisted Evil ετοιμάσου για την άλλη Πέμπτη!

Φλεγόμενε με σένα θα τα πούνε αύριο τα ξωτικά του δάσους....
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 20 Απρ 2013, 21:25

ΟΧΙ φερε την τουμπανο λιστα λέμε!!!!! ασε με έχω φάει πώρωση με τους μουσατους! το ξέρεις ότι έπαιζα νάνους πριν τουλάχιστον δεκα-δώδεκα χρόνια? είχα φτιάξει και...γυροκόπτερο με μπαλσα και όργκαν με καλαμάκια. τι μακάκας που πούλησα ολόκληρο στρατό τουμπανο.
Shieldwolf
Spamlord
Spamlord
Shieldwolf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 20 Απρ 2013, 21:46

Ok Tzineris, πριν μας bannάρει ο admin για trolling, δέκτη η πρό(σ)κληση!

Για να επιστρέψουμε όμως στο θέμα, έχει κανείς ιδέα τι κανόνες θα έχει το άρμα; Idea
Tzineris
Hero
Hero
Tzineris

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 20 Απρ 2013, 22:04

όχι ρε πως να χει.. όταν βγει θα δούμε..αερολογίες θα συζητάμε...
Tzineris
Hero
Hero
Tzineris

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 20 Απρ 2013, 22:07

Α και φλαμ θα σου χουμε και μια Τούμπανο...μην ανησυχείς.. Twisted Evil
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 21 Απρ 2013, 00:40

affraid
Samanos
Arch Spammer
Arch Spammer
Samanos

Αριθμός μηνυμάτων : 2166
Τόπος : (Sydney)
Currently Playing : WFB-Mordheim
Registration date : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 21 Απρ 2013, 10:40

Tzineris έγραψε:
Α και φλαμ θα σου χουμε και μια Τούμπανο...μην ανησυχείς.. Twisted Evil

perverts...
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 21 Απρ 2013, 11:11

- Εχω παιξει αντιπαλος αυτου του στρατου που ειχε ο Flames ... με το ... FlameCannon που ηταν σαν steam tank ;P Πριν ποσα χρονια φφς .. Εχετε γερασει ολοι , παλι καλα που ξεκινησα να παιξω Warhammer στα 12 μου και τωρα ειμαι 24 ;ΟΟ

( Αντε , να δωσω κι εγω λιγο τυρακι στο σπαμ , κομματια να γινει ,Κυριακη σημερα! ;Ρ )

- Αν ειναι για μαχες , βγαλτε ρε συχαμματα φωτος , καντε ενα μινι report ! Αφου και καλα περνατε , και βαμμενα μοντελα υπαρχουν , και τερραιν πολυ καλα .... Αντε να παρουμε και 'μεις ματι !

- on topic

Εμενα μου αρεσουν τα μοντελα .... Embarassed Ειναι στην γραμμη που μας εχει "φτιαξει" η GW καιρο τωρα . Ελπιζω ομως τα ιπταμενα να μην ειναι οπως του Χαους ... που θελουν 3891ποντους για να τα κανεις να παιξουν ... Oι Arcane Archers ξερουμε τι κανουν φφς ? Magic Arrows ? BS 5 ? Str 5 ? ALL ?!!?
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 21 Απρ 2013, 13:18

Και εγω για τιποτα μαγικες αττακ το κοβω , ισως και να κανει slow τη κινηση του αντιπαλου λογω του παγου , αλλα μπορει και στρ5 κτλ.
Το θεμα ειναι μη πεσει ψαλιδι απο την ΑΡ αμεσως και να μην αφησει το στρατο να αναπνευση οπως εκανε με τους χαος και το DP.
Siegfried VII
Knight
Knight
Siegfried VII

Αριθμός μηνυμάτων : 285
Registration date : 14/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 21 Απρ 2013, 20:12

Can't wait for the freaking release!!! Cool

My wallet on the other hand... Rolling Eyes
http://valleysofeternity.blogspot.gr/
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 21 Απρ 2013, 20:15

Kαι εγω !
τι ωραια θα ητανε να πηγαινα ΕΤΣ να παιξω με ενα πολυ καλα βαμενο στρατο ΗΕ ενος φιλου μου Razz:P:P:P:P
Siegfried VII
Knight
Knight
Siegfried VII

Αριθμός μηνυμάτων : 285
Registration date : 14/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 21 Απρ 2013, 20:19

Laskoulas έγραψε:
Kαι εγω !
τι ωραια θα ητανε να πηγαινα ΕΤΣ να παιξω με ενα πολυ καλα βαμενο στρατο ΗΕ ενος φιλου μου Razz:P:P:P:P

Αμέσως πέσιμο, έτσι? Very Happy
http://valleysofeternity.blogspot.gr/
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 21 Απρ 2013, 20:39

το αντιμετωπησες ψυχραιμα βλεπω Razz
περιμενα αιθερες ταχυπαλμιες κτλ Razz:P
Nepenthe
Arch Spammer
Arch Spammer
Nepenthe

Αριθμός μηνυμάτων : 3332
Currently Playing : Vampire Counts
Registration date : 24/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: High Elves   High Elves - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 22 Απρ 2013, 03:25

Siegfried VII έγραψε:
Laskoulas έγραψε:
Kαι εγω !

Αμέσως πέσιμο, έτσι? Very Happy

λασκούλας ζηλιάρης μια ζωή, μη μας δει να κανουμε κάτι αμεσως να κοπιάρει. ΟΥΣΤ!
http://taxaftixreiazontai.wordpress.com

High Elves
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 10 από 16Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WTS/WTT High Elves/Dark Elves/Wood Elves
» WTS Tomb Kings,Dark Elves,High elves,Dwarves
» Wtb wood elves/high elves
» WTS High Elves

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Warhammer Fantasy :: Warhammer Fantasy General Discussion-
Μετάβαση σε: