Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 12:14
Eτσι flowpawa !
Ulthuan shall never fall !
Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 12:17
Flowapowa έγραψε:
Εγώ πάντως έχω ήδη πάρει δύο φορές τα ελφάκια από το ΙοΒ και οι Sword Masters μου ανυπομονούν να ξεχυθούν στη μάχη! HE και Lizards μέσα στον ίδιο χρόνο, όχι ευρώ, ούτε cent δεν θα μου μείνει...
έννοια σου και θα σου μείνουν, μιας και δε τα βλέπω τα σαυρίδια για φέτος...
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 12:25
ΦΦΣ ουστ γκαντεμη
φετος φετος ολα !
Υ/Γ Δοκιμαστε κανα προτζεκτ με σαυροιδη ή με Ξωτικα στο στουντιο να δουμε !
Flowapowa Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 70 Registration date : 10/04/2012
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 12:33
Laskoulas έγραψε:
Seconded!
Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 12:47
Flowapowa έγραψε:
Laskoulas έγραψε:
Seconded!
θα βγαλουνε ρε κατι δρακανθρωπους.
@sollega: οχι ρε συ οι σαυρες θα βγουν μετα τα ΗΕ.
ehetleos Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : WHF Registration date : 25/09/2012
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 14:39
Samanos έγραψε:
ehetleos έγραψε:
Διάβασα θα έχουμε τον master των SM που είναι και μάγος και ξέρει όλα τα signature spells από τα lore του rulebook!
βασικος κανονας 1: δεν τρολαρουμε για ρουμορς καινουργιων στρατων
βασικος κανονας 2: ποτε μην εμπιστευεσαι το warseer, αυτα δεν εναι φημες ειναι wishlist
E όχι και trolling! Και εγώ High Elfάς είμαι, και προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος! Πολλές φορές τώρα τα rumors βγαίνουν σωστά, δεν ξέρω γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι wishlist. Θέλω να πω ότι οκ, ένα 20% το δίνω να ισχύουν...
oromis Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 115 Currently Playing : HE brettonians Registration date : 01/03/2012
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 14:40
1 χρονιά αποφάσισα να το πάρω ζεστά με τη σχολή και να απέχω από το fantasy και πάνε και μου βγάζουνε ΗΕ
Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 15:05
oromis έγραψε:
1 χρονιά αποφάσισα να το πάρω ζεστά με τη σχολή και να απέχω από το fantasy και πάνε και μου βγάζουνε ΗΕ
there is no escape from WFB... it marks us all
@ehetleos: κοιτα η αισιοδοξια μια χαρα ειναι και εγω μαζι σου μαν να παρετε μπολικα πραγματα να βλεπουμε αλλαγες στις λιστες και στο παιχνιδι. για το συγκεκριμενο ρουμορ λεω που απλα η λογικη λεει οτι ειναι τρολ/wishlist (οχι απαραιτητα δικο σου, αυτοσ που το διεδωσε). απλα σκεψου το λιγο, ενας swordmaster SC (δλδ σφαχτης) που οχι μονο ειναι μαγος αλλα εχει και 8 σπελλς (ενα σιγκ απο καθε βασικο λορ)?? τυφλα να εχει ο τεκλις να πουμε...
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 15:56
Aν τα μισα απο οσα γραφονται για τα ΗΕ ειναι αληθινα, τοτε προβλεπω να γυρναει το ladder, να τα βαζουν 2200 και να τρωνε και ενα κάρο restrictions....
thane13 Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 250 Ηλικία : 34 Currently Playing : dwarfs-empire-chaos warriors-/- Grey Knights Registration date : 01/11/2012
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 16:08
Δεν θα ειναι αλήθεια ούτε τα μισά πιστεύω, τα περισσότερα είναι ο ενθουσιασμός των HE Players, όπως και εγώ περιμένω στο update των νάνων golems, zeppelins, αρκούδες, κατσίκια και δεν ξέρω και γω τι άλλο
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 16:25
το μαρτιαλ πρόοες πες ότι θα ισχύει.αλλά με...15 πόντους μοντέλο το έξτρα ρανκ δεν θα παίζει να το δούμε παρά μόνο στα κορ που...το είχαν έτσι κ αλλιως. τα άλλα δεν μου φαίνονται και πολύ τρελά εκτός από φοίνικες ανμπρεακαμπλ που μάλλον είναι μούφα. τα μόνστρους κάβαλρυ αν έχουν φλειμνιγκ ατακς -πιθανόν- θα είναι τα πλέον ΑΧΡΗΣΤΑ στο παιχνίδι καθώς ...ένα τυχάρπαστο ντραγκονχελμ θα τα κρατάει για πάντα. Μην είμαστε βιαστικοίοιοιοιοιοι/ οι σπαθομάστορες ε ας πάρουν και ένα 6+ πάρυ μωρέ τι έγινε. ε δεν θα πεθαίνουν σαν μύγες αλλά ...σαν κουνούπια. αν γίνει όμως 5+ το συζητάμε! διαφορετικά δεν παίζει να τους κατεβάζω προσωπικά σε etc. σε γενικές γραμμές πιστευω θα είναι γερά αλλά όχι σπασμένα. αν το φτιαχνει το βιβλίο ο Ανταμ Τρόουκ. είναι εκ των πιο ανταγωνιστικών σε αντίθεση πχ με τον κρούντασ που είναι πιο φλαφ τύπος. ίδωμεν!
@εγώ σας είπα. μόνο ο Φοίνικας με απασχολέι. το αν θα είναι γερά καλά σούπερ δυνατα΄κλπ αυτά σε δέυτερη μοίρα! προτιμώ ιν φακτ να είναι αουτσάιντερ βαριέμαι να παίζω δυνατούς στρατούς.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flames στις Πεμ 28 Μαρ 2013, 16:34, 1 φορά
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 16:26
Laskoulas έγραψε:
HE HE HE HE HE HE HE HE :
εσύ...γιατί γελάς? σου φαίνεται κάτι αστείο?
Papajohn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1261 Ηλικία : 35 Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα Registration date : 28/03/2009
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 16:48
HE λέμε.....
Έχουμε πουθενά μαζεμένα τα ρουμορς;
Και ας κάνουν όσο σπασμένους θέλουν τους Swordmasters! Έχω καμια 40αρια απο δαυτους μεταλλικούς και καμια 20αριά πλαστικούς! Και τον ιδιο τον Eltharion τον γκαβούλιακα να τους οδηγεί!!
ehetleos Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : WHF Registration date : 25/09/2012
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 17:15
Samanos έγραψε:
oromis έγραψε:
there is no escape from WFB... it marks us all
@ehetleos: κοιτα η αισιοδοξια μια χαρα ειναι και εγω μαζι σου μαν να παρετε μπολικα πραγματα να βλεπουμε αλλαγες στις λιστες και στο παιχνιδι. για το συγκεκριμενο ρουμορ λεω που απλα η λογικη λεει οτι ειναι τρολ/wishlist (οχι απαραιτητα δικο σου, αυτοσ που το διεδωσε). απλα σκεψου το λιγο, ενας swordmaster SC (δλδ σφαχτης) που οχι μονο ειναι μαγος αλλα εχει και 8 σπελλς (ενα σιγκ απο καθε βασικο λορ)?? τυφλα να εχει ο τεκλις να πουμε...
Καλά, δεν είναι ότι δεν έχουμε δει χειρότερα! Και εννοείτε ότι όλα αυτά είναι rumors και ότι θα έπρεπε να επιφυλασσόμαστε! Ο Τεκλις τώρα, σε περίπτωση που θα έβγαινε κάτι τέτοιο, και πάλη θα ήταν καλύτερος...
Xereus Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 498 Registration date : 01/06/2009
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 18:46
Μου μυριζει high magic με apotheosis!!!! Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινουριοι. Αντε να δουμε και dominion να γουσταρουμε εμεις τα σκοτεινα ξωτικα!!! Ενδιαφερον θα χει επισης το νεο δυνατοτερο bolt thrower ...για να δουμε
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 19:14
Oπως σου ειπα και στο sms
"They know their Destiny" *
AR Com
* They Know their Destiny: Special rule for Phoenix Guards (Unbreakable).
Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 19:33
Laskoulas έγραψε:
ΦΦΣ ουστ γκαντεμη
φετος φετος ολα !
Όσο για τα elf, δε θα μπορούσαμε να τα αφήσουμε μονάχα τους, δε νοούμε fantasy κόσμο χωρίς τα μακρυά αυτιά. Έχουν όμως άλλους που προηγούνται...
Ο Samanos σωστά το έπιασε, τέλη Απριλίου θα δείξουμε διάφορα καλούδια που θα τους αρέσουν ή (στη χειρότερη περίπτωση) έστω θα δελεάσουν, μιας και το βασίλειο της Ζούγκλας θα κάνει τη πρώτη επίσημη εμφάνιση του... Έχουμε ήδη 7 γλυπτά Δρακανθρώπων, ενώ φτιάχνουμε ιππικό και ήρωες τώρα που μιλάμε. Είναι θέμα γραμμής παραγωγής μέχρι να το στρώσουμε, έπρεπε ήδη να έχουμε 5-6 προϊόντα διαθέσιμα αλλά αρχίσαμε με ανήφορο. Άλλωστε θα φροντίσουμε οι επιλογές σε όλες τις φυλές να είναι αρκετές. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη, ευελπιστούμε ότι σε 12-18 μήνες από σήμερα θα έχουμε κατακλύσει την αγορά...
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 19:52
πφφφ αν οι Φίνιξ γίνουν ασπαστοι θα ξενερώσω. υπερβολικά καλοί θα είναι ρε μλκες και θα πρέπει να αλλάξω λίστα. μα κ εσείς οι Χαι παίκτες φταίτε. τόσα χρόνια μου πέρνατε μόνο λιοντάρια και πιθαννως τα ...μοναδικά 4 κουτιά Φίνιξ που πουλήθηκαν στον κόσμο να τα πήρα εγώ. οπότε σου λένε τι θα κάνουμε με το στοκ? δώστους ανμπρέικαμπλ, στρενγκθ 20, 45 επιθέσεις και...σκαι φάιαρ (καθώς και ροκέ στο σκάκι) να α) πουλήσουμε τρελά β) να σκίσουμε την λίστα του φλέιμς που ως γνωστόν μόλις τελειώνει ένα στρατό βγάζουμε βιβλίο.
νια νια νια νια νια. φόκερς. εσείς φταίτε λέμε.
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 20:25
Τα λιονταρια εγιναν της μοδας στην 8η. Στην 7η ολοι επαιζαν Phoenix Guards*(στο Munster επαιζα με Phoenix Guards τη Δρακολιστα). Σαν bunker των L2 που υποστηριζαν των αστεροδρακο. Στην 6η κανενας δεν επαιζε πεζικα (οι Σιλβερ χελμς ηταν κορ σεκτιον).
* Εκτος απο τους Ιταλους που επαιζαν MSU Lions αλλα σε GT περιβαλλον.
Τα Lions θα ειναι και παλι stubborn, st6, θα εχουν επιλογη για να πηγαινει ειτε 2+ ειτε 3+ AS στο CC και θα εχουν ενα Στ6 d6 w απεναντι σε Large Targets (impact hits). Και οι Swordmasters κατι σαν wardancers. Επισης επιστρεφουν αν ειδα σωστα οι Hand Maidens. Φτηνοτερο το BT. Και αν καταλαβα και καλυτερο ΒΤ. Δρακακι μεταξυ πηγασου και Γρυφωνα (Τ4,στ5 ή Τ5, Στ4??) με 1+ AS. Resurrect dead hero με Spell απο High Magic και μαλλον 5+ward και σε bubble. Ιπταμενα αετοαρματα. Παμφθηνα Λιονταροαρματα. Φοινικες που πετανε μπλαστες πανω απο τις μοναδες που περνανε. Αρματα που κανουν buff το στρατο. Δρακομαγοι. Δρακος του Καλεντορ. Τοξοτες με μαγικα τοξα (poor hexwraiths...)
Enough is enough. 2200 και πολυ τους πεφτουν λεμεεεεε!
Tzineris Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 726 Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως) Registration date : 16/02/2012
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 20:26
Flames έγραψε:
πφφφ αν οι Φίνιξ γίνουν ασπαστοι θα ξενερώσω. υπερβολικά καλοί θα είναι ρε μλκες και θα πρέπει να αλλάξω λίστα. μα κ εσείς οι Χαι παίκτες φταίτε. τόσα χρόνια μου πέρνατε μόνο λιοντάρια και πιθαννως τα ...μοναδικά 4 κουτιά Φίνιξ που πουλήθηκαν στον κόσμο να τα πήρα εγώ. οπότε σου λένε τι θα κάνουμε με το στοκ? δώστους ανμπρέικαμπλ, στρενγκθ 20, 45 επιθέσεις και...σκαι φάιαρ (καθώς και ροκέ στο σκάκι) να α) πουλήσουμε τρελά β) να σκίσουμε την λίστα του φλέιμς που ως γνωστόν μόλις τελειώνει ένα στρατό βγάζουμε βιβλίο.
νια νια νια νια νια. φόκερς. εσείς φταίτε λέμε.
¨
εχω κι εγώ 30 Φοινίκια!!
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 20:31
Kαι εγω ειχα καμια 20αρα και πρεπει να εχω ακομα 10 αβαφους. Τους 20 μου τους λουταραν μαζι με τη βαλιτσα (τη μεγαλη εξω απο το σπιτι), μαζι με 10 ακομα του medas και 5000 ποντους HE στο συνολο πριν 4 χρονια.... #$%^^$#@!!@#
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 21:11
Drakarys !!!
Blood of our blood
Flames Arch Spammer
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 21:15
αμαν μωρέ μια πλάκα έκανα και κανείς δεν γέλασε. το χιούμορ μου χωλαίνει προφανώς και δεν...έπαιξα πρώτος φοίνιξ σε όλη την ανθρωπότητα ελεόσα. αλλά 1) είχε βγει η 8η με τα asf κόλπα και όλοι έπαιρναν λέοντες 2) έπινα φρέντο καπουτσίνο με την σύζυγο στην βεράντα διαβάζοντας το βιβλίο των ΧΕ 3) με το που διαβάζω το φλαφ των φινιξ αδιαφορώντας πλήρως για τους κανόνες βγάζω επι τόπου λίστα και πάω και αγοράζω αρχικά 2 κουτιά. θυμάμαι τον Χχάρη Κάισσα να μου λέει "ε είσαι βλήμα. λιοντάρια και άγιος ο θεός" χαχαχαχα αλλά εγώ εκέι φλόγες, Ασούριαν και...έμεινα στον άσσο (είναι και ακριβοί οι άτιμοι)
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 21:22
Eλπιζω να παιζει λιστα με 3 δρακους ! (οχι τα rare )
στον Ντρογκο η Ακαυτη στον Ραιγκαρ ο Snow και στον Βισερις ο Τυριον
(ασχετο υποψιαζομαι οτι ισως αν θελει να το κανει λιγο twilight και λοβ στορυ , να τους κρατησει σα 3 κυριους πρωταγονιστες και μαζι εναν ο καθενας να αφανισουνε τους Αλλους που ερχονται περα απο το τοιχος) αν και για μενα
Ολοι Δρακο ορκισμενη στην Δρακοαφεντρα και τελος ! Υποταγη ! she is the only ruller !
Θέμα: Απ: High Elves Πεμ 28 Μαρ 2013, 21:24
Παντως μια 3αδα δρακους σε βαση αρματος που εχω, μια μετατροπη σε 50χ75 θα τους κανει την πρωτη εμφανιζομeνη μοναδα Dragon Knights !!!!
BT εχουμε ακομα Chariots εχουμε Silver Helms εχουμε (και εχουμε χαρισει και ποοοοσους απο εδω και απο εκει) Μages εχουμε
Αντε να κανουμε σεφτε στην GW για τα Φοινικια και κανα iπταμενο Isha αρμα !
(τα πεζικα που απεμειναν--καμια 20αδα swordmasters και τα αβαφα Guards θα μεινουν στο ραφι μεχρι τα πρωτα Restrictions).