Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Ehetleos' Plog | |
|
+15xrisomiga robomarine h34dnotf0und Tzortz aphelion SonOfEidolons Asarnil the Dragonlord BiG GoBBo admin Flames Khar Vader stormcaller Nepenthe Tzineris ehetleos 19 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ehetleos Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : WHF Registration date : 25/09/2012
| Θέμα: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 19:18 | |
| Μετά από προτροπή φίλων και προσωπικοτήτων του forum, αποφάσισα να ανεβάσω pics των Ηigh Elf μου χωρίς να έχω τελειώσει τις βάσεις όμως! Θα βοηθούσε πολύ αν έχει κάποιος καμιά καλή ιδέα για το τι χρώματα να βάψω τα χαλίκια και το edge στις βάσεις (για χώμα), μιας και προσπάθησα bestial brown/snakebite leather και ήταν λίγο fail... Ελπίζω να σας αρέσουν! 10 Phoenix Guard- 15 swordmasters- 10 white lions- Αναμένουν ακόμα να φωτογραφηθούν: 16 lothern seaguard (που μάλλον θα γίνουν 25) Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον παμμέγιστο Flames, από τα Εlf του οποίου τράβηξα έμπνευση! Και στον παλίκαρο που μου χάρισε τα 2 ΙοΒ!!! Update με νέες pics (oxi οι καλύτερες που θα μπορούσα να βγάλω )!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ehetleos στις Τρι 02 Απρ 2013, 14:26, 1 φορά | |
| | | Tzineris Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 726 Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως) Registration date : 16/02/2012
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 19:28 | |
| Επιτέλους!!! Καταπληκτικά!! Είσαι μπουρής!!! (στο χα πει άλλωστε) Έλα και αναμένουμε και τα υπόλοιπα!!!! | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 19:31 | |
| ρε μη βάζεις wip, βάλε κατευθειαν τα έτοιμα μοντέλα | |
| | | ehetleos Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : WHF Registration date : 25/09/2012
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 19:33 | |
| Thanx μαστερ Tzineris! Aν και δεν ξέρω τι σημαίνει το μπουρής... | |
| | | ehetleos Warrior
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 19:37 | |
| - Nepenthe έγραψε:
- ρε μη βάζεις wip, βάλε κατευθειαν τα έτοιμα μοντέλα
Πιστεύω το εξήγησα αυτό, τις ανέβασα έτσι επειδή διάφοροι φίλοι θέλανε να της δουν... Anyway που λέμε, όταν κάνω και τις βάσεις εννοείτε θα κάνω update! | |
| | | Tzineris Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 726 Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως) Registration date : 16/02/2012
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 19:41 | |
| Προέρχεται απο τη φράση <<Την έχεις σαν μπουρί=χοντή σωλήνα εξαερισμού>> δλδ είναι σαν να λες <<μετράς>> Αντιλαβού;=αντιλαμβάνεσαι;;; | |
| | | Tzineris Hero
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 19:43 | |
| Ιδέα: Γιατί δεν κάνεις τις βάσεις μαρμάρινο πάτωμα ωσαν να ήτω στον ναό του Ασούριαν;;; | |
| | | stormcaller Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Ηλικία : 37 Τόπος : Athens Registration date : 20/02/2009
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 19:54 | |
| | |
| | | ehetleos Warrior
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 19:55 | |
| Αντιλαβού!!! (εντάξει, δεν είμαι και τόσο άσχετος ) Όσο για το μάρμαρο είναι καλή ιδέα, αλλά η αλήθεια είναι ότι μου έχει κολλήσει να τους κάνω κλασικό στιλ, απλά δεν μπορώ να βρω ακόμα τα χρώματα που θα μου ταιριάξουν... Άσε που είναι και πολύ ποιο δύσκολο! | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 20:27 | |
| Φανταστικοί! Αυτό είναι βάψιμο φίλε! | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 20:29 | |
| πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
το γεγονός ότι γράφεις για μένα δείχνει πόσο ακομπλεξάριστο άτομο είσαι και πόσο σπάνιο αυτό για την Ελλάδα. σε ευχαριστώ και πιστευω ότι τα ξεπέρασες τα δικά μου! αν είναι οι δικοί μου για 8.1 παγκοσμίως αυτά με λίιιιιγο ρετους είναι για 8.3,8.4 ΚΑΙ ΒΑΛΕ! ευγε και πάλι !!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flames στις Παρ 15 Μαρ 2013, 20:44, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 20:33 | |
| φίλε έτσι ανεβαίνει η ποιότητα! τα επόμενα μου θα προσπαθήσω να σε ξεπεράσω! αυτά που λέω τόσα μα τόσα χρόνια ρε γμτο! αντε ενώστε κ εσείς τις φωνές σας να κάνουμε καμιά κοινότητα της προκοπής. και πάλι τα συγχαρητήρια μου! χμμ νομίζω με μια βάση "πλακάκι" άσπρο και μια καλή φωτό ΑΝΕΤΑ ΠΑΣ ΓΙΑ 9 στο κουλμίνι. (btw φηφίστε ρε το τσαριότ μου από 8.7 έπεσε στο 8. WTF?????) | |
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 20:42 | |
| - Tzineris έγραψε:
- Προέρχεται απο τη φράση <<Την έχεις σαν μπουρί=χοντή σωλήνα εξαερισμού>> δλδ είναι σαν να λες <<μετράς>>
Αντιλαβού;=αντιλαμβάνεσαι;;; ρε έχετε ξεφύγει όλοι οι πορνοδιαστροφικοί εδώ μαζευτήκατε! και θέλεις να έρθω και στο πόρτο Ράφτη μόνος? ΠΡΙΤΣ! @μεταβίβασες στον Κοσμά την παρατήρησή μου....σχετικά με την κλίση του (ότι τον λαμβάνει και γέρνει?????χαχαχαχαχα) | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 20:51 | |
| Φίλε πολύ καλό βάψιμο! Πόσο καιρό βάφεις??? Είσαι ταλέντο λεμεεεε | |
| | | Tzineris Hero
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 20:57 | |
| ΠΡΙΤΣ! Αυτό ήταν για να μας αποθαρήνεις εμάς τους μπουρήδες;;;; Ναι ναι το τα πα του τα πα του ανθρωπου....στην αρχή μειδίασε ..μετά γέλαγε!! Σε περιμένει λέει.... | |
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 21:05 | |
| χαχαχα κοσμάς θεός. όσο σκέφτομαι ότι μια φορά τσακωθήκαμε κιόλας ελεόσα! πες του...ΠΡΙΤΣ! εγώ θα έρθω για τον Εχετλεος και τα ελβς του! οπότε δεν παίζει να μην φέρω το χάος μου. πρέπει να κάνουμε ένα μπατλ ριπόρτ που ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΑΥΣΗ! να δω πως θα τα κουβαλήσω, οκ κάτι θα βρω !!!! ψήστον εσυ΄να σου δώσει τα μοντέλα του όμως ρε. εκτός κ αν βάφεις κ εσύ έτσι οπότε θα αναφωνήσω ..."μα που κρυβόσασταν"
@Το λέω ΧΡΟΝΙΑ. η Ελλάδα βρίθει από ταλεντο και μεράκι ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ. το γεγονός ότι δεν εμφανίζονταν δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν. ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ. μπαίνουμε σε άλλο era με...άλλο αέρα! | |
| | | Tzineris Hero
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 21:15 | |
| Καλά εγώ είμαι και πολύ μπουροβαφιάς... , αλλά δεν νομίζω οτι τον έχω! Που θα μου πάει όμως... για την ώρα βάφω κάτι σπιαρ ελφςςς δες το tzineris PLOG (τα πρώτα που έχω ποστάρει τα ξέβαψα και θα τα ξαναβάψω) Εχετλεε με το μπαρδον για το τρολλάρισμα και την έμμεση διαφήμιση του PLOG μου , το διαφήμισα για να συνεχίσουμε το τρολλινγκ εκεί!! | |
| | | BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 21:25 | |
| | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 21:27 | |
| Πόσο μα πόοοοοοοσο μαμεί το άσπρο όταν είναι τέλεια βαμμένο.... Τέλειοι.- | |
| | | SonOfEidolons Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 104 Ηλικία : 35 Τόπος : Nεα Σμυρνη Currently Playing : Beastmen Registration date : 29/09/2012
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 22:00 | |
| και απο κοντα φενοντε ακομα καλυτεροι(λεπτομεριες κτλ) | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 22:03 | |
| Έλα ρε συ! Μπράβο! Καθαρό, by the book, με στρατιωτική πείθαρχία θα έλεγα, βάψιμο.
Το άσπρο από την πίσω μεριά θα έπρεπε να είχε λιγότερο χτυπητές σκιές, να έβαζες ένα ανοιχτο γκρι πριν το πολύ σκούρο.
Πόσταρε ασαπ και νέα μοντέλα. | |
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 22:36 | |
| ναι το άσπρο ήθελε λίιιιγο σβήσιμο για να ναι τέλειοι! αλλά που θα του πάει θα το πιασει! χαίρομαι πάντως πάρα μα πάρα πολύ που ένας απ το πουθενά μας εντυπωσιασε όλους. συνέχισε έτσι φίλε το μέλλον σου ανήκει. | |
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 22:39 | |
| να συμπληρώσω ότι η φωτιά στην κάπα είναι πραγματικά τελεια. τελεια. δεν το γράφω με το συνήθη ενθουσιασμό μου, αλλά πραγματικά δεν βρίσκω ψεγάδι. | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 22:40 | |
| - Flames έγραψε:
- ναι το άσπρο ήθελε λίιιιγο σβήσιμο για να ναι τέλειοι! αλλά που θα του πάει θα το πιασει! χαίρομαι πάντως πάρα μα πάρα πολύ που ένας απ το πουθενά μας εντυπωσιασε όλους. συνέχισε έτσι φίλε το μέλλον σου ανήκει.
Ήρθε από το πουθενά, εκανε ΜΠΑΜ και ελπίζω να μην εξαφανίστει μετα την μάχη όπως ο συνονόματος του | |
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 22:46 | |
| όχι θα τον αναλάβω! ποιος είναι ο εξαφανισμένος ο ε ο? να φωνλάξω την Νικολούλη τώρα! | |
| | | | Ehetleos' Plog | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |