Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Ehetleos' Plog | |
|
+15xrisomiga robomarine h34dnotf0und Tzortz aphelion SonOfEidolons Asarnil the Dragonlord BiG GoBBo admin Flames Khar Vader stormcaller Nepenthe Tzineris ehetleos 19 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Tzineris Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 726 Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως) Registration date : 16/02/2012
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 23:13 | |
| Εσύ κοίτα στο STAR chanel έχει την ΑΝΑΞΟΥΝΑΜΟΥΝ!!! | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 23:29 | |
| ΤΥΧΑΙΟ? Δεν νομλζω!!! ΑΝΑΞΟΥΝΑΜΟΥΝ ΑΝΑΞΟΥΝΑΜΟΥΝ ΑΝΑΞΟΥΝΑΜΟΥΝ | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 15 Μαρ 2013, 23:58 | |
| Μα με τοσο σπαμ που εχει ριξει !!!
Αφου στο google search μετα απο τοσες φορες που εχει γινει type το ονομα της απο τον Flames ειναι 1η επιλογη... οποτε το Σταρ φανταστηκε οτι θα ειναι χιλιαδες κοσμου που περιμενουν να δουν την Μουμια ... που να ξεραν οτι ειναι μονο 1 ;Ρ
YΓ. αν και για καποιο λογο αργει παρα πολυ να "Βγαλει" την φωτο , εχω να πω οτι συμφωνω με τους παραπανω. Παρα πολυ καλη δουλεια , μπραβο σου!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tzortz στις Σαβ 16 Μαρ 2013, 00:11, 1 φορά | |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Σαβ 16 Μαρ 2013, 00:09 | |
| Μπράβο σου είναι ΙΜΒΑ.
Να σημειώσω τις Old Skool κόκκινες λαβές των halberds! Οι φλόγες στους μανδύες είναι καταπληκτικές. | |
| | | ehetleos Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : WHF Registration date : 25/09/2012
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Σαβ 16 Μαρ 2013, 02:10 | |
| Παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ για τα τόσο ενθαρρυντικά και ανεβαστικά σχόλια! Πραγματικά σημαίνουν πολλά για μένα, ιδικά όταν γράφονται από άτομα με τόσα χρόνια στο Hobby! Απαντώντας στον φίλο elhion: Βάφω αρκετό καιρό, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα όσο σοβαρά έχω ασχοληθεί τον τελευταίο 1μιση χρόνο... Βελτιώθηκα πολύ, μετά από μαθήματα του φίλου και υπέρτατου ζωγράφου Gerion (άμα το γράφω σωστά)!!! Μr Tzineri, μην αγχώνεσαι! Εδώ εμείς κάνουμε χαμό κάθε πέμπτη (σχεδόν), θα πειράξει τώρα λίγο "ότι 'νάνε" στο forum; Όσο για το άσπρο, η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσα πολύ σημασία στις σκιές γιατί για να βγούνε καλές ήθελε δουλεία, πέρα από το σημείο που με έφτανε το κουράγιο και η υπομονή μου... Στο μέλλον, σίγουρα θα τις ξανακοιτάξω! Θα ανεβάσω σύντομα και άλλες φωτο! Έχω ακόμα πολύ δουλεία και να δείξω αλλά και να κάνω, οπότε δεν θα χαθώ ! Και πάλη thanx! | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Σαβ 16 Μαρ 2013, 02:23 | |
| O Δημητρης ειναι παρα πολυ καλος , θα μαθεις αρκετα πραγματα . Εισαι τυχερος : ) | |
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Σαβ 16 Μαρ 2013, 02:29 | |
| - Tzortz έγραψε:
- O Δημητρης ειναι παρα πολυ καλος ,
ο Μαλι ε? ναι ρε το άτομο είναι αλλού. κατ εμέ το καλύτερο φρι χαντ στο ελάντα. και πολύ καλό παιδί. το μόνο του ελάττωμα ότι δεν παίζει πολύ | |
| | | ehetleos Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : WHF Registration date : 25/09/2012
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Σαβ 16 Μαρ 2013, 12:35 | |
| Έμαθα ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση... | |
| | | robomarine Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 21/11/2010
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 29 Μαρ 2013, 14:02 | |
| Απλά θελώ να στείλω μύνημα | |
| | | ehetleos Warrior
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Τρι 02 Απρ 2013, 14:30 | |
| Ενημερώνω ότι ανέβασα καινούργιες φωτο, με 15 Swordmasters και 10 White Lions! Θα μπορούσαν να είναι και καλύτερες, αλλά θα ασχοληθώ περισσότερο όταν τελειώσω και τις βάσεις...
Υ.Γ: Oι SM ήταν τα πρώτα μοντέλα που έβαψα σε καλύτερο επίπεδο, και είναι λίγο διαφορετικό το στίλ στα χρυσά αλλά και στο δέρμα. | |
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Τρι 02 Απρ 2013, 14:42 | |
| φιλε οι σπαθομαστορες είναι εκπληκτικοί φοβερή δουλειά. πρέπει να είσαι πολύ περήφανος για την δουλειά σου* ξανά ευγε, κάτσε να φτιάξω τους δικούς μου να κάνουμε καμια κοντριτσα μνιεχ μνιεχ. * το μόνο που σηκώνει παρατήηση είναι ότι το ασπρο δεν το έχεις μπλεντάρει. πρέπει να σβήνει να μην φαίνεται ξερό λευκό και γκρι ως σκιά. αλλά συνολικά πολύ καλή δουλειά, ενας εκ των καλύτερων στρατών ξωτικών που έχω δει ΠΑΝΤΟΥ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flames στις Τρι 02 Απρ 2013, 15:01, 2 φορές συνολικά | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Τρι 02 Απρ 2013, 14:43 | |
| τρομεροί μου αρέσουν πολύ
πρέπει να είναι καλύτερα από του flames
πολύ καθαρό και ωραίο bapsimoo
mpraboooooooo | |
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Τρι 02 Απρ 2013, 14:46 | |
| χρυσόμυγα προσωπικά αδιαφορώ αν είναι καλυτερα απ τα δικά μου και νομίζω και ο ιδιοκτήτης τους το ίδιο. μην πας να δημιουργήσεις μια κόντρα εκ των ων ουκ ανευ όπως αρεσκονται αρκετοί εδώ πέρα. Το σίγουρο είναι ότι είναι καλύτερα απ τα δικά σου που είναι...ανύπαρκτα Σίγουρα έχει καλύτερες φωτό καθώς οι δικές μου είναι ΓΤΠ από ένα κινητό λολ. | |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Τρι 02 Απρ 2013, 15:07 | |
| - Flames έγραψε:
- Το σίγουρο είναι ότι είναι καλύτερα απ τα δικά σου που είναι...ανύπαρκτα
ψιτ ψιτ χρυσομυγα χασε ελο καλα ειναι και τα δυο | |
| | | ehetleos Warrior
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Τρι 02 Απρ 2013, 16:13 | |
| Ευχαριστώ πολύ παιδιά και πάλη ! Όμως έχει δίκιο ο φίλος Flames, εδώ δεν είναι χώρος για να κάνουμε συγκρίσεις και άλλα τέτοια (υπάρχει και το Painters League Board). Και εννοείτε, ούτε επιδιώκεται αυτό! | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Τρι 02 Απρ 2013, 16:19 | |
| ο τρόπος βαψίματος είναι ίδιος σχεδόν
και οι δυο πάτε για πολύ καθαρές δουλειές ( όπως αρμόζει στα HE ) είναι φυσικό να σας συγκρίνω
και προφανώς είναι καλύτερα από τα δικά μου
| |
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Τρι 02 Απρ 2013, 16:22 | |
| - ehetleos έγραψε:
- Ευχαριστώ πολύ παιδιά και πάλη !
Όμως έχει δίκιο ο φίλος Flames, εδώ δεν είναι χώρος για να κάνουμε συγκρίσεις και άλλα τέτοια (υπάρχει και το Painters League Board). Και εννοείτε, ούτε επιδιώκεται αυτό! ψήσου για μάχη! με μπόλικες φωτό! αντε βάφε τι κάθεσαι λέμε χαχαχαχα | |
| | | Tzineris Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 726 Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως) Registration date : 16/02/2012
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Τρι 02 Απρ 2013, 21:32 | |
| Στο χα πει.. είσαι μπουρής!! Σου πα οτι το λιοντάρι τσαμπιόνι το χω ταπετσαρία στο PC μου... | |
| | | The_Miki Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 15/02/2013
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Κυρ 07 Απρ 2013, 02:57 | |
| Φιλε καταπληκτική δουλεια!!!Κάνεις κομισιονς?Θέλω να μου βάψεις χαοτες να πάρουν αξία! | |
| | | ehetleos Warrior
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Κυρ 07 Απρ 2013, 14:13 | |
| - The_Miki έγραψε:
- Φιλε καταπληκτική δουλεια!!!Κάνεις κομισιονς?Θέλω να μου βάψεις χαοτες να πάρουν αξία!
Kαι εγώ θέλω πολλά που άμα τα πω εδώ θα φάω ban... | |
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Κυρ 07 Απρ 2013, 15:02 | |
| ρε βάψε εκει και μη μιλάς, ταλενταρα! | |
| | | DaBigWaagh Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1058 Registration date : 13/11/2009
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Τρι 09 Απρ 2013, 12:40 | |
| καταπληκτικά. γκει, αλλα καταπληκτικά. | |
| | | Tzineris Hero
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Τρι 09 Απρ 2013, 19:28 | |
| Τα ελφ δεν είναι αδελφές του ελέους! ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΙΑ!!!! [img] [/img] | |
| | | Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Τρι 09 Απρ 2013, 19:37 | |
| | |
| | | ehetleos Warrior
| Θέμα: Απ: Ehetleos' Plog Παρ 12 Απρ 2013, 13:22 | |
| | |
| | | | Ehetleos' Plog | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |