Αριθμός μηνυμάτων : 770 Τόπος : πάτρα Currently Playing : Infinity the game, Firestorm Armada Registration date : 15/03/2012
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 00:51
lol flames χέσε την αλέκα... ήθελα μια δόση κάλτ στο σχόλιο γιαυτό την ανέφερα....
πάντως έχεις παθολογικό πρόβλημα με την αριστερά και την αναρχία.... λογικά θα έχεις τους λόγους σου οι οποίοι δεν με ενδιαφέρουν...
πρίν τα χώσεις όμως στα κουμούνια κάνε τον κόπο να μου εξηγήσεις γιατί ενώ οι μιστοί μειώνονται η ανεργία μαστίζει κλπ οι τιμές είναι ίδιες αν οχι και ποιο ψηλά... ο ανταγωνισμός και η ελέυθερη αγωρά γιατί δεν λειτουργει? γιατί όλοι είναι μπινέδες?
οχι. γιατί απλά μέσα στην κρίση θελουν το μέγιστο κέρδος με το ελάχιστο ρίσκο... εγω αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνω... και το ίδιο κατα τη γνώμη μου αισχρό κάνει και η GW...
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 01:02
Lone Wolf έγραψε:
πρίν τα χώσεις όμως στα κουμούνια κάνε τον κόπο να μου εξηγήσεις γιατί ενώ οι μιστοί μειώνονται η ανεργία μαστίζει κλπ οι τιμές είναι ίδιες αν οχι και ποιο ψηλά... ο ανταγωνισμός και η ελέυθερη αγωρά γιατί δεν λειτουργει? γιατί όλοι είναι μπινέδες?
WHY ?
BECAUSE , FUCK YOU THAT'S WHY ...
Lone Wolf Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 770 Τόπος : πάτρα Currently Playing : Infinity the game, Firestorm Armada Registration date : 15/03/2012
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 01:18
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 01:20
Aναρτημενο στο νετ.
24 η Παπαχρηστου τη λεμε παιδι, 20 ο Κατιδης τον λεμε παιδι. Σε λιγο θα πουμε οτι και ο Γ. Παπανδρεου δε πειραζει που καταστρεψε τη χωρα επειδη ηταν 58 χρονων παιδακι...
Horus Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 237 Registration date : 12/08/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 07:06
Laskoulas έγραψε:
24 η Παπαχρηστου τη λεμε παιδι, 20 ο Κατιδης τον λεμε παιδι. Σε λιγο θα πουμε οτι και ο Γ. Παπανδρεου δε πειραζει που καταστρεψε τη χωρα επειδη ηταν 58 χρονων παιδακι...
Πες τα ρε Μίτσο. Αν είναι όλοι αυτοί παιδιά που είναι... τα στρατιωτάκια τους? Ενώ εμείς...ε? ε? έχουμε και αποδείξεις κύριοι. Και στρατιωτάκια και χαρτάκια
xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 08:29
αντε ηρ8α ελλαδα
τα λεμε μεσα στην εβδομαδα
( μλκσ σουβλακι ροκσ :PP)
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 09:42
.Ηλικιωμένος κύριος στο γυμναστήριο ρωτάει τον γυμναστή -Ποιο μηχάνημα να χρησιμοποιήσω για να εντυπωσιάσω εκείνη την μικρούλα; -Το ΑΤΜ…
lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 10:08
Λοιπόν μετά απο αυτό, απορώ αν έχει πιο πάτο η σύγχρονη κοινωνία μας να βουλιάξουμε.. Έχουμε και λέμε: 1) 23χρονος αποπλανεί 13ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ, 10 χρόνια διαφοράς δεν είναι και τίποτα, ο ανήρ πρέπει να είναι έμπειρος και δοκιμασμένος.. (καμιά σημασία δεν έχει το γεγονός οτι είναι αλβανοκάγκουρας ράπερ, το ίδιο αποτρόπαιο θα ήταν αν έμπλεκε με 23χρονο ελληνοκάγκουρα χιπστερά.. έτσι κι αλλιώς το παιδί φαίνεται να είναι εργατικό, κάνει θραύση στα squipe-rap νυχτομάγαζα) 2) Γονείς που αφήνουν αλιμπερτά τα παιδιά τους στα φατσομπούκια απο τα 12 και 13 χρόνια.. ρε καλύτερα να τους δώσουν κανα μπάφο ή γνωριμία με προαγωγό. Ο ύπνος του δικαίου μέσα σε μια οικογένεια με κρυφές ζωές και πλήρη άγνοια των καταστάσεων.. 3) Το όρνιο η αδερφή (για μένα έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη), που ξέρει και δε μιλά. Απο τα λεγόμενα της φαίνεται να είναι μεγαλύτερη, άρα 17+ σίγουρα ,και ένας άνθρωπος τέτοιας ηλικίας είναι δυνατόν να γνωρίζει για τα τεκταινόμενα της υπερ-ανήλικης αδερφής της και να μην αντιδρά; να της πει 2 πράματα για σχέσεις, για.. τις συνήθεις προθέσεις των 23άρηδων. Κι αν όλα αποτύχουν, να μιλησει με τους γονείς! Αντίθετα, παρ'οτι ήξερε ακόμη και το γεγονός οτι "θα κλεφτούν", συνέχισε τα ζουζουνίσματα με τον τέντυμπόυ (υποθέτω θα ήθελε να τον δοκιμάσει κι αυτή λίγο, τέτοιο κελεπούρι), ή αλλιώς IQ ραδικιού. Δηλαδή τι της έλεγε; "την προσέχω την αδερφούλα σου, μόνο το μαγουλάκι της πιάνω; " 4) η μικρή.. δε μπορείς και να της προσάψεις τίποτα, μικρή ηλικία, ψεύτικος κόσμος, το φτερωτό στρουμπουλό αγγελάκι με τόξο/βέλη, πεταλουδίτσες.. δε θέλει και πολύ. ΡΕ εμείς στην ηλικία της δερνόμασταν με τα κορίτσια (ήμασταν ισοδύναμοι, οι χοντρές μας είχαν κιόλας ), είχαμε σεξιστικό μίσος, αμπάριζα/μήλα αγόρια-κορίτσια ντέρμπυ αιωνίων.. τι έρωτες και αηδίες. Κι αν μας την έπεφτε καμιά 23χρονη θα τη βλέπαμε σαν εξωγήινη!
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας;;
υγ: Για περισσότερο "cult" στην ιστορία, δείτε το προφίλ του κάγκουρα στο fb, (αν δεν έχει αφαιρεθεί απο χθες που το είδα), αγόρι για σπίτι!
υγ: Τραγική αστυνομία.. τον έπεισαν να τους δείξει που βρίσκεται η μικρή, την βρήκαν και τους το έσκασε ο κάγκουρας.. αχρηστία alert!
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 10:25
lol +
xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 10:47
Παράθεση :
το pretty bra στηρίζει τελεια το μεγαλο και βαρυ στηθοσ.
το pretty bra ειναι μοδα, θα σασ χαρισει ανεση
νιωστε περηφανοι για το μπουστο σασ
μετα απο 2 χρονια χωρισ τν ερχομαι εδω και βλεπω..... PRETTY BRA!!!!!
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 11:04
Lone Wolf έγραψε:
lol flames χέσε την αλέκα... ήθελα μια δόση κάλτ στο σχόλιο γιαυτό την ανέφερα....
πάντως έχεις παθολογικό πρόβλημα με την αριστερά και την αναρχία.... λογικά θα έχεις τους λόγους σου οι οποίοι δεν με ενδιαφέρουν...
οχι. γιατί απλά μέσα στην κρίση θελουν το μέγιστο κέρδος με το ελάχιστο ρίσκο... εγω αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνω... και το ίδιο κατα τη γνώμη μου αισχρό κάνει και η GW...
επ δεν ήθελα να σου την πω σόρυ αν ακουστηκα έτσι. με το ναζισμό/φασισμό να δεις πρόβλημα που έχω....πολύ χειρότερο αλλά ακόμα δεν έχει παρεισφρύσει σε ομάδα ανθρωπων που να μην είναι ΖΩΑ (αντίθετα με την αριστερίζουσα αντίληψη που είναι απλά της μόδας τα τελευταία 30 χρόνια στην ελλάδα) οπότε δεν με προβληματίζει. τα ζωα σαρώνονται πανευκολα. οι έξυπνοι άνθρωποι να ...βάλουν μυαλό είναι το δυσκολότερο. παθολογικό πρόβλημα έχω μόνο με τους εξ επιλογή βλάκες. όχι αυτούς που γίνονται από θέλημα θεού, αλλά απ αυτούς που έχουν 500 επιλογές στην ζωή τους και κάνουν την μία λαλακία μετά την άλλη ΛΟΓΩ ΕΓΩΙΣΜΟΥ. πχ όταν εσύ διάβαζες εγώ έτρεχα στην μυκονο και τώρα μου φταις που έχεις πετύχει κ εγώ δεν έχω στον ήλιο μοίρα κλπ κλπ. κοιτα δεν είμαι φαν ούτε του καπιταλισμού. ιν φακτ αι χειτ γιάπηδες κλπ κλπ. κανένα σύστημα δεν είναι τέλειο απλά και μόνο επειδή μπαίνει ο ανθρωπος που είναι ατελές ον. αλλά απ΄οσα έχουν ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ στην ανθρωπότητα (δεν δέχομαι ουτοπιστικές θεωρίες) ο καπιταλισμός δυστυχώς είναι ο πιο "λιγότερο μούφα". ξαναλέω. δες εφαρμογή όχι θεωρία. εχω κάνει πολλά ταξίδια και σε βαριά κομουνιστικά καθεστώτα και έχω ζήσει ΑΚΡΕΤΑ ωστε να δω πραγματα από κοντά, αν θέλεις τα συζητάμε....
το λάθος μας είναι ότι αντί να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα συγκεκριμένα, το ρίχνουμε στην παπατζα και την μολοτωφ, ουσιαστικά κάνοντας...απολύτως τίποτα. δηλαδή αντί τώρα πολύ απλά να πουμε "ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΥ ΓΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ Κ ΕΝΑ Ι-ΜΕΙΛ" καθόμαστε κ συζητάμε για την αλέκα. ελπίζω να με πιανεις! this is Greece. full of theories, acts zero.
Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 11:26
μέρα με τη μέρα ανακαλύπτουμε και νέο πάτο. Σκαπανείς εχουμε γινει στην ελλάδα
belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 11:31
Βασικά όταν έγραφα για το χέυζελ δεν τρόλαρα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πάρει χαμπάρι την όλη κουβέντα .
Για τον κουμουνισμό - φασισμό θεωρώ (δηλώνω ότι έχω αριστερίζων ιδέες αλλά όχι τις 10ετίας του 60 ) η μόνη διαφορά είναι οι τρίχες . Φασιστικά καθεστώτα είναι και τα δυο , ολοκληρωτικά και δογματικά .
Για την GW δεν θα πω κάτι έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με τις μαλακίες της . Ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται ιδιαίτερα εν έτει 2013 .
Τώρα για την κυρία Ρεπούση νομίζω ότι θέλει πιο λεπτούς χειρισμούς το θέμα. Αλλά πρώτα απ΄ όλα αυτή η χώρα χρειάζεται ένα νόμο για να τηρούνται επιτέλους οι νόμοι( δεν είναι δικό μου κάποιος το έχει πει δεν μπορώ να θυμηθώ ) . Οι κραυγές που την θέλουν στην "πυρά" και τις λένε να το βουλώσει είναι το ίδιο φασιστικές με τους φασίστες (πάσης φύσεως) . Το θέμα είναι να μπορείς να μιλάς ελεύθερα και να λες ότι μα ότι θέλεις αλλά μετά να υπάρχουν επιπτώσεις εάν "ξεφεύγεις" και μιλάω φυσικά γι ΄αυτές που προβλέπτονται από τον νόμο .
Ολα τα άλλα δεν με ακουμπάνε και με βρίσκουν αντίθετο . Με λυπεί που ακούω κάποιους να μιλάνε τόσο άσχημα για κάποιον που έχει κόμπλεξ και απλά θέλει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν . Εχθρός μας δεν είναι η ρεπούση και η κάθε ρεπούση αλλά η νοοτροπία μας . Αυτή φταίει για όλα τα δεινά του τόπου τουλάχιστον στην νεότερη ελληνική ιστορία .
Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 11:48
belial έγραψε:
Εχθρός μας δεν είναι η ρεπούση και η κάθε ρεπούση αλλά η νοοτροπία μας . Αυτή φταίει για όλα τα δεινά του τόπου τουλάχιστον στην νεότερη ελληνική ιστορία .
Είναι όμως τόσο μα τόσο πιο εύκολο να ριχνεις το φταίξιμο αλλού αντί να κάνεις αυτοκριτική
Lone Wolf Hero
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 12:03
ναι Flames σε πιάνω!
και σε πολλά απο αυτά που λές έχεις δίκιο.
belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 12:33
Που να κάνουμε αυτοκριτική ρε νεπένθη πλάκα κάνουμε ; . Δεν βλέπεις τι γίνεται ; το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το χρήμα , το οποίο τεχνηέντως όλα αυτά τα χρόνια μας το δώσανε "τσάμπα" τώρα μας τα παίρνουν πίσω και έχει γίνει αυτοσκοπός μας να το ξανα αποκτήσουμε θυσιάζοντας τα πάντα . Πάνε ιδανικά , Ηθη και έθιμα , Θεσμοί , Νόμοι και γενικά ότι μας διαίπει σαν κοινωνία . Εχουμε γίνει ξένο σώμα με ότι ονομάζουμε "Ελληνικό" και "δημοκρατικό" . Μέχρι και ο κοινοβουλευτικός θεσμός (δεν μιλάω για πρόσωπα ) έχει ξεφτυλιστεί όταν οι κατά τα άλλα "δημοκράτες " σκάνε στα έδρανα με κουμπούρια νόμιμα και δεν έχουν σκοπό να φέρουν νομοσχέδιο που να το απαγορεύει εντός βουλής . Και σκέφτομαι εγώ με το φτωχό μου το μυαλό .... αφου ρε μάγκα έχεις κουμπούρι πάνω σου γιατί μου έχεις και 1000 + αστυνομικούς στην βουλή plus αυτούς που πέρνουν μετάταξη από αστυνομικά τμήματα για προσωπική φρουρά ; . Εμείς δεν έχουμε όπλα στις γειτονιές και αναστενάζουμε από ληστείες κτλ κτλ . Βλέπειες να γίνεται κάνα συλλαλητήριο γι αυτά ; . Οοοοοχι για την μάσα και την ρεμούλα μόνο . Μην σου κόψουν 50 ευρώ μισθό (νταβατζιλίκι δεν λέω) 100.000 άτομα στην πλατεία συντάγματος. Για την Ρημάδα την Δημοκρατία και την χώρα μας που στο κάτω κάτω δεν μας ανήκει , υπάρχει μια συνέχεια στην ζωή για έμας τα παιδιά μας κτλ κτλ θα κάνουμε κάτι;
Γι αυτό ποτέ μα ποτέ δεν θα κατέβω σε τέτοια συλλαλητήρια "φτιαχτά" που εξυπηρετούν σκοπιμότητες και θεωρώ ότι κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να "ζητάμε " πράγματα που έχουν να κάνουν με ευρύτερες έννοιες και ιδανικά και όχι υλικά . Τότε θα πιστέψω πώς υπάρχει ελπίδα για τις νεότερες γενειές ....
Nepenthe Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 12:56
κοιτα να δεις... Με δεδομένο ότι η κατάσταση ειναι σαπια μέχρι το κόκκαλο όπως αναφέρεις. Μια καλή ερώτηση ειναι: "Προτιμάμε μια διαμαρτυρία έστω και με λάθος κίνητρο μπας και ισως πιασει τοπο και αλλαξει κάτι ή προτιμάμε καθόλου διαμαρτυρία?"
imho αν και πλέον εκτός Ελλάδας το "σωστό" στην προκειμένη περίπτωση, ή το μη χείρον αν θες ειναι το πρώτο. Γιατι κακά τα ψέματα το να γινει ολική αλλαγή νοοτροπίας σε ενα λαό θέλει τρελό χρόνο και εμείς αυτόν το χρόνο δεν τον έχουμε. Οπότε απο το να μην γίνονται συλλαλητήρια και να φαίνεται οτι ο λαός συναινεί σε αυτόν το βιασμό, εγώ προτιμώ το να γίνονται, ακόμα και αν η κινητήριος δύναμη ειναι λανθασμένη.
Γιατι σε τελική ανάλυση που ξέρεις, απο αυτά τα συλλαλητήρια ίσως και να προκύψει κάτι καλό. Το οτι η συνείδηση χτίζεται στους δρόμους ειναι αλήθεια. Η πορεία δεν ειναι πήρα ενα φραπέ στο χέρι, περπάτησα 1 χλμ και μετα αραξα. Ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να ειναι έτσι. Στην πορεία πας για να φωνάξεις, αλλά και για να συνομιλήσεις. Να δεις ανθρώπους που ίσως κάτι έχουν να σου πουν (ίσως και όχι), να δεις άλλες οπτικές, να ακούσεις, να σκεφτείς, να διαδόσεις τις δικές σου ιδέες, να τις εξελίξεις κλπ κλπ.
Έστω ΕΝΑΝ να πεισεις να ξεφύγει απο το παρτακικο "μου κοψαν το μισθο μου οι προδότες" και να δει την μεγαλύτερη εικόνα, τοτε εχεις ηδη κάνει ενα μικρό βήμα. Αυτό το μικρό βήμα ΔΕΝ γινεται αν κάτσεις σπίτι σου και δεν πας στην πορεια με τα σάπια κίνητρα.
belial Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 13:09
Συμφωνούσα 100% μέχρι τις εκλογές πέρσυ . μετά απογοητεύτικα τρελά , όχι επειδή δεν κέρδισε ο Αλέξης που κρύβεται πίσω από τις λέξεις , αλλά γιατί κατάλαβα για μια φορά ακόμη πόσο κατευθυνόμενα αφενός είναι όλα και αφετέρου πόσο ζώα είμαστε . Η πρακτική του "κάνω συλλατήριο" για λάθος λόγους είναι επικίνδυνη γιατί γίνεται σκοπίμως και για συγκεκριμένους λόγους . Προφανώς όταν γράφεις εσύ σαν νεπένθης αυτές τις "αράδες" φωτογραφίζεις ένα συλλαλητήριο το οποίο είναι "αγνό" έστω και εάν γίνεται για λάθος λόγους . Εκεί θα συμφωνούσα . Ελα όμως που γίνεται εκ του πονηρού για λάθος λόγους μην τυχόν τα "κολόζωα" ξυπνήσουν και απαιτήσουν καλύτερη κοινωνία οπότε αυτομάτως και δικαίως όλοι αυτοί που λυμαίνονται την δημοκρατία , Καθίστανται αυτομάτως "εκτός Συστήματος" και υπόλογοι . Εκεί είναι το θέμα μας πάνε από άλλο "δρόμο" μην τυχόν και "συναντήσουμε την πραγματικότητα" .
Η πραγματικότητα δεν είναι ότι δεν έχουμε δουλειές , λεφτά , κτλ κτλ αυτό είναι το αποτέλεσμα . Η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε απωλέσει προ πολλού οτιδήποτε μας χαρακτηρίζει ως Ελληνικό Εθνος και Ευνοούμενη Πολιτεία ανθρώπων. Δεν έχουμε ταυτότητα πλέον και αυτό είναι ότι χειρότερο μπορεί να μας συμβεί .
Nepenthe Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 13:18
ολο αυτό ομως αλλάζει μονο με επικίνδυνα μέσα
belial Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 13:19
τι εννοείς ;
Nepenthe Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 13:45
ιστορικά τα πολιτευματα καταλύονται με βία. Επανάσταση/εξέγερση/χουντα/εισβολή
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 14:34
Οπως λεει και ο φιλος νεπενθε Η φυση αντεπιτιθεται και εχει νευρα
belial Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 15:13
Ναι Δυστυχώς έτσι είναι αλλά εδώ θα μιλάμε για global restart . Οχι μόνο ελληνικό .
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 31 Μάης 2013, 15:15