Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ

Πήγαινε κάτω 
+32
olethros
giangosdr
trixas
Rasfig
georap
Aerico
thane13
Horus
iron man
Papajohn
nickkxx
Tzortz
kyrgkikas
admin
belial
Blood Guzzler
Achaian
ToPaxyGourouni
Lone Wolf
Corum
Johneleos
h34dnotf0und
Samanos
Nepenthe
aphelion
Nireas
kiour_gr
Flames
Khar Vader
lance-a-lot
Laskoulas
xrisomiga
36 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Samanos
Arch Spammer
Arch Spammer
Samanos

Αριθμός μηνυμάτων : 2166
Τόπος : (Sydney)
Currently Playing : WFB-Mordheim
Registration date : 11/04/2010

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 07 Ιουν 2013, 16:29

Πιπιλή: Είστε ιστορικός ή έχετε λαμπρή καριέρα;

Μακρή: Γιατί είστε εσείς;

Π: Όχι, αλλά έχω λαμπρή καριέρα.

Μ: Ίσως και εγώ όταν φθάσω στην ηλικία σας να έχω λαμπρή καριέρα.

antegia
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 07 Ιουν 2013, 16:42

μα εννοειτε οτι χτυπανε κατω απο τη ζωνη , ουσιαστηκα την ειπε κακια μαγισσα , η σκουπα της ελειπεRazz

εχουνε ομως οι καυγαδες των "Κυριων" πλακα , με το σεις και με το σας , με το μεταξι σφαζονταιRazz
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

Αριθμός μηνυμάτων : 4528
Τόπος : Πειραιάς
Currently Playing : WM Cygnar
Registration date : 25/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 07 Ιουν 2013, 16:44

Βασικά έχω την αίσθηση ότι πλέον ως Ελληνας χρειάζομαι ένα νομοσχέδιο που θα προστατεύει τα δικαιώματα και την ιστορία μου . Τέτοια είναι η ξεφτύλα μας .

Γελάμε και καλά κάνουμε αλλά η πραγματικότητα είναι ότι είναι για κλάμματα .
Lone Wolf
Hero
Hero
Lone Wolf

Αριθμός μηνυμάτων : 770
Τόπος : πάτρα
Currently Playing : Infinity the game, Firestorm Armada
Registration date : 15/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 07 Ιουν 2013, 17:06

αυτό βασικά με το BBQ ήταν αστείο δικό μου...

αλλά έχω ακούσει μέχρι και ότι πήγαν πυροτεχνουργοί να σκάσουν άσκαστα στο πεδίο βολής... και ότι έσκασαν και άλλα γύρω γύρω που υποτήθεται δεν ήταν εκεί.... και όποιον πάρει ο χάρος...

και ότι τον άλλο τον έκοψε στη μέση όχημα που κουβαλάει ραντάρ για πυράβλους....

μπορεί να είναι και ραδιοαρβίλα...

https://coverordie.wordpress.com/
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

Αριθμός μηνυμάτων : 2642
Registration date : 03/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 07 Ιουν 2013, 23:31

Συγνώμη αλλά.. τι λαμπρή καριέρα έχει η Πιπιλή; Ακόμα και στο δημοσιογραφηλίκι loser ήταν..
που μου έχει ο καθένας κι απο μια άποψη, ο ειδήμονας πιπιλή:
"το τάνκς"
"το τάνκς"
άντε κυρά μου Α' δημοτικού + Α' Junior English for retired Politicians

έχει πήξει η βουλή με καριερίστες επαγγελματίες του τίποτα, αναγκαζόμαστε να τους ακούμε, και κρίνουν και το μέλλον μας.. Evil or Very Mad
Achaian
Spamlord
Spamlord
Achaian

Αριθμός μηνυμάτων : 1824
Registration date : 12/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 09 Ιουν 2013, 13:20

Mέλη της Χρυσής Αυγής Νέας Υόρκης συνειδητοποιούν πως είναι μετανάστες, κάνουν χαρακίρι
Δημοσιεύτηκε στις 6 Ιουνίου, 2013

Σε μια σοκαριστική αλλά κατά βάθος αναμενόμενη κίνηση, όλα ανεξαιρέτως τα εγγεγραμένα μέλη του πυρήνα Νέας Υόρκης της Χρυσής Αυγής προέβησαν σε ομαδική αυτοκτονία νωρίς τα ξημερώματα. Το συμβάν έλαβε χώρα στο «Σταθάκειο» Κέντρο στην Αστόρια λίγες ώρες μετά το τέλος εκδήλωσης σχετικά με το χορό του Ζαλόγγου, την ιστορική και φυλετική ανωτερότητα των Ελλήνων και την πάταξη των ανθελλήνων κομμουνιστών αλλά και των μεταναστών και των ξένων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Facebook εν είδει γράμματος αυτοκτονίας και έμελλε να είναι η τελευταία ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη έφθασαν -άγνωστο πώς- στην ξαφνική διαπίστωση του προφανούς όσο και συγκλονιστικού γεγονότος πως κάθε ένας από τους παρευρισκόμενους είναι μετανάστης, ξένος σε ξένη χώρα, ενώ μάλιστα αρκετοί βρίσκονται στις ΗΠΑ παρανόμως καθώς η βίζα τους έχει λήξει.

«Αμέσως μετά επικράτησε νεκρική σιγή, οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους έχασαν τη μιλιά τους ενώ πολλοί ξέσπασαν σε λυγμούς» αναφέρει η ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει στο ίδιο ύφος: «Το έδαφος χάθηκε κάτω από τα πόδια μας, ήταν σαν να κατέρρευσε ο κόσμος. Τότε μια φωνή ακούστηκε να λέει ‘Είμαστε όλοι μετανάστες’ και επικράτησε πανικός. Συνειδητοποιήσαμε ότι τίποτα δεν έχει νόημα πια. Όμως δε θα γίνουμε σαν τους προδότες πολιτικούς και τους ανθέλληνες, δεν θα πάμε σπίτια μας. Θα ‘φύγουμε’ συντεταγμένα, σαν τάγμα περήφανων Ελλήνων στρατιωτών.»

Οι αστυνομικοί αντίκρυσαν το αποτροπιαστικό θέαμα όταν έφθασαν στο σημείο νωρίς το πρωί μετά από τηλεφώνημα του φύλακα του κτιρίου. Τα πτώματα πάνω από 500 μελών της οργάνωσης κείτονταν στο πάτωμα ενώ τα γιαταγάνια με τα οποία είχαν αυτομαχαιρωθεί βρίσκονταν πεταμένα σε διάφορα σημεία του χώρου και στους τοίχους ήταν γραμμένα με αίμα τα συνθήματα «Είμαστε όλοι μετανάστες» και «Η Νέα Υόρκη δεν είναι ελληνική».

Για το συμβάν ρωτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του FBI, ο οποίος δήλωσε λυπημένος όσο και απορημένος ενώ παράλληλα κάλεσε όποιον έχει παρόμοιες σκέψεις να απευθυνθεί χωρίς καθυστέρηση στα τοπικά κέντρα ψυχικής υγείας ή να επισκεφθεί αμέσως κάποιον ψυχοθεραπευτή ή κοινωνικό λειτουργό.

Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή δεν θέλησε να σχολιάσει επισήμως το γεγονός, όμως στους διαδρόμους της Βουλής ο βουλευτής Γιάννης Λαγός κατηγορούσε ευθέως τους «αφελληνισμένους αριστερούς μπολσεβίκους» που «τους μπέρδεψαν τα μυαλά» ως ηθικούς αυτουργούς της τραγωδίας. Σύμφωνα με το βουλευτή, ομάδα αριστερών της ελληνικής κοινότητας της Αστόρια διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο προβολή ντοκυμαντέρ στο «Σταθάκειο» με θέμα τους ανθρακωρύχους Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία και το Βέλγιο, με απώτερο σκοπό να μπερδέψει τα παρευρισκόμενα μέλη του τοπικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής και να τους ωθήσει στην αυτοκτονία.

Το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει για καθετί νεότερο.

εχω λιωσει..... flower
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Αριθμός μηνυμάτων : 7272
Τόπος : Terra
Currently Playing : with your nerves :D
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιουν 2013, 10:52

Και αυτό το αφιερώνω στα χρυσα αυγά και οσους τους ψηφίζουν

Σαν σήμερα.
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

Αριθμός μηνυμάτων : 9034
Registration date : 28/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιουν 2013, 11:41

lance-a-lot έγραψε:
Συγνώμη αλλά.. τι λαμπρή καριέρα έχει η Πιπιλή; Ακόμα και στο δημοσιογραφηλίκι loser ήταν..
που μου έχει ο καθένας κι απο μια άποψη, ο ειδήμονας πιπιλή:
"το τάνκς"
"το τάνκς"
άντε κυρά μου Α' δημοτικού + Α' Junior English for retired Politicians

έχει πήξει η βουλή με καριερίστες επαγγελματίες του τίποτα, αναγκαζόμαστε να τους ακούμε, και κρίνουν και το μέλλον μας.. Evil or Very Mad

+1.
αλλα ...γιατί αναγκάζεσαι να τους ακους? ρε μην ακους τα σαπακια. αφ υψηλού και σνομπ στους τραγικους "συνανθρώπους" σου. για μένα το αδεσποτο της γειτονιας μου έχει μεγαλύτερη αξία.
@αχαιαν ελιωσα κ εγώ χαχαχα
kyrgkikas
Spamlord
Spamlord
kyrgkikas

Αριθμός μηνυμάτων : 1030
Τόπος : Χανια
Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS
Registration date : 01/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιουν 2013, 15:05

Achaian έγραψε:
Mέλη της Χρυσής Αυγής Νέας Υόρκης συνειδητοποιούν πως είναι μετανάστες, κάνουν χαρακίρι

To χαρακιρι ειναι ξενο προς τα Ελληνικα ιδεωδη προτεινω το κονειο η τον χορο του Ζάλογγου που ειναι και προσφατο!!!
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιουν 2013, 15:45

Και το φοτοσοπ του Ερντογαν....

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 994760_536478266408534_90785320_n
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιουν 2013, 15:49

Να ζησει και αυτος !

λολ δεν υπαρχουνε Razz
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιουν 2013, 15:50

Άκουσε κανείς για ΝΕΟ ατυχημα με Μ113 πριν δυο μέρες κατα την διάρκεια της ασκησης με τα πλωτά?

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2013/06/113-5-20.html
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιουν 2013, 15:50

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/orgh_apo_vinteo_poy_provallei_vasanismo_aytistikou_mathhth_apo_kathhghtries.2288434.html

πανε καλα ?

τι στρεσαρισμενη μωρη μ@@λακω , και εγω στρεσαρισμενος ειμαι και γουσταρω να δεσω σε ενα τροχο και να σε φωναζω Ρικ ψηνεσε ?
στη ψειρου μεσα για 50 χρονια οι π@@νες.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laskoulas στις Δευ 10 Ιουν 2013, 16:59, 1 φορά
Nepenthe
Arch Spammer
Arch Spammer
Nepenthe

Αριθμός μηνυμάτων : 3332
Currently Playing : Vampire Counts
Registration date : 24/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιουν 2013, 16:51

τελικά μάλλον δε φταιει η θρησκεια μονο
http://taxaftixreiazontai.wordpress.com
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιουν 2013, 17:07

Ρε αν της βει ο πατερας και αν τους κανει οτι κανανε στη Μαλενα στη ταινια
μαυρισμενα και κουρεμα με τη ψιλη ... καραφλες τ@@λες.
τελι σαβαλα να τις κανουνε...
nickkxx
Knight
Knight
nickkxx

Αριθμός μηνυμάτων : 430
Currently Playing : 40k,fantasy
Registration date : 10/04/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιουν 2013, 19:44

Να δεις στρεςς που θαχα εγώ αν τις έβλεπα μπροστά μου να κανουν τέτοια στο παιδί......Μες τα αίματα θα έλεγα στους μπάτσους κατσε ρε φίλε και γω στρεσσαρισμένος ήμουν γιαθτο τις κομμάτιασα !!!
kyrgkikas
Spamlord
Spamlord
kyrgkikas

Αριθμός μηνυμάτων : 1030
Τόπος : Χανια
Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS
Registration date : 01/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιουν 2013, 20:43

aphelion έγραψε:
Άκουσε κανείς για ΝΕΟ ατυχημα με Μ113 πριν δυο μέρες κατα την διάρκεια της ασκησης με τα πλωτά?

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2013/06/113-5-20.html

Erm οχι!Τελικα δεν ειναι καλος ο μηνας για τα Τ/Θ μας!
Aerico
Hero
Hero
Aerico

Αριθμός μηνυμάτων : 714
Currently Playing : There is only one army
Registration date : 21/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιουν 2013, 22:52

Άσχετο αυτός ο Μανωλάς ήταν ο διοικητής της Μυτιλήνης όταν ήμουν και εγώ εκεί! Τα όσα είχε βάλει τους πεζικάριους να κάνουν δεν λέγετε ! Μέχρι και βολές απο φουσκωτό εν κινήση με αντασφυξιογόνες μάσκες είχαν κάνει !! Καλό τυπάκι είχε φανεί απο την αιφνίδια επίσκεψη που είχε κάνει στο φυλάκιο που ήμουν ! Με τα ray ban μεσα στο κτήριο ήταν !

Οταν λέμε αιφνίδια εννοώ αιφνίδια, δέκα λεπτά πριν το μάθαμε και μέσα σε 10 λεπτά το φυλάκιο γυάλιζε !
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιουν 2013, 23:28

Aerico έγραψε:
Άσχετο αυτός ο Μανωλάς ήταν ο διοικητής της Μυτιλήνης όταν ήμουν και εγώ εκεί! Τα όσα είχε βάλει τους πεζικάριους να κάνουν δεν λέγετε ! Μέχρι και βολές απο φουσκωτό εν κινήση με αντασφυξιογόνες μάσκες είχαν κάνει !! Καλό τυπάκι είχε φανεί απο την αιφνίδια επίσκεψη που είχε κάνει στο φυλάκιο που ήμουν ! Με τα ray ban μεσα στο κτήριο ήταν !

Οταν λέμε αιφνίδια εννοώ αιφνίδια, δέκα λεπτά πριν το μάθαμε και μέσα σε 10 λεπτά το φυλάκιο γυάλιζε !

Όπως δηλαδή θα ΕΠΡΕΠΕ να ήταν οι ανώτεροι (απο λοχίες μέχρι στρατάρχες) ωστε να μας μείνει και κάτι απο το 9μηνο, σωστά; Αλλά οι Σπάρτακοι, ακόμα και 3μηνο να γίνει, ακόμα και φουλ επιχειρησιακοί (φιλτράρισμα στο "ζουμί" της εκπαίδευσης) να ήταν, ε κάτι θα έβρισκαν να κλαφτούν. Συνδικαλιστές (με την κακή έννοια) παντού.
Λες και, σε ρεαλιστικά πλαίσια, μπορούμε να τη βγάλουμε και χωρίς στρατά, στη γειτονιά του κόσμου που βρεθήκαμε.
Blood Guzzler
Arch Spammer
Arch Spammer
Blood Guzzler

Αριθμός μηνυμάτων : 2472
Τόπος : Κορυδαλλός
Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM
Registration date : 08/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤρι 11 Ιουν 2013, 02:45

Η Δρακομανα θα το σηκωσει στο τελος να μου το θυμηθειτε...ολοι οι αλλοι οσο πανε πιο πολυ γατια γινονται...
http://stefoserpent.deviantart.com/
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤρι 11 Ιουν 2013, 07:50

Blood Guzzler έγραψε:
Η Δρακομανα θα το σηκωσει στο τελος να μου το θυμηθειτε...ολοι οι αλλοι οσο πανε πιο πολυ γατια γινονται...

Ε αυτό είναι το στανταράκι. Αλλά ο Μπαρμπα-Μάρτιν έτσι δε μας έχει συνηθίσει; Το φαβορί πεθαίνει. Razz
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤρι 11 Ιουν 2013, 09:59

Blood Guzzler έγραψε:

+

Kαι δεν εχεις δει ακομα τιποτα !
εχει τρελες ποζεριες να κανει η Θυελογεννητη (το γουστο της να ητανε καλητερο αλλα οκ κανεις δεν ειναι τελειως - ουστ ντααριο)
Η Ντανυ να ειναι καλα και οι αλλοι να πανε να @@

Βασικα θα περασει και αυτη το καθαρτηριο της , οπως περνα καθε ηρωας του G.R.Martin ειτε περνωντας το κατοφλι του Αδη , ειτε χανοντας κατι (βλ. Τζειμη) , ειτε ψυχολογικη αναστροφη.

Οπως και να εχει ο Μαρτιν κανει ολους τους αλλους συγραφεις που εχω διαβασει να φαινονται γατακια.
Ισως εκτος της μεγαλης Ρομπιν Χομπ. (το θυληκο αλτερ εγκο του ? ισως)

Μαρτιν ρε !

Y/Γ
Αν τη "πειραξει" οπως και τον τυριον παντως δε θα του το συχωρεσω Razz
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤρι 11 Ιουν 2013, 10:18

Τύριον και Τζέιμι όλα τα λεφτά μαζί με την "μητέρα " Smile
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤρι 11 Ιουν 2013, 10:19

Tζειμι Μπριεν Ποντρικ ,αντε και Ασσα με Σνοου ιδιο στατους αλλα ενα κλικ κατω απο τους ντανυ-τυριον Razz
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤρι 11 Ιουν 2013, 10:40

In tyrion we trust (or not Razz ) .

Πορώθηκα ffs ! Razz Razz : P

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 21 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Off Topic :: Off Topic Συζητήσεις-
Μετάβαση σε: