Ειχα ζητηση απο τον Klaw (δραστηριοποιητε πια στο wtc αντι warhammer), ενα λινκ και γενικα τη χρειαζετε για να παρουμε μερος με 1-2 ομαδες και μου εδωσε καποιες κατευθηνσεις ,δε ξερω αν παιζει αυτο και πανω σε καμια κουβεντα μπορει να ειπανε οτι παιζει να ερθει και η ελλαδα κτλ. Η ειναι τελειως ασχετο αυτο με τα νεα. Οπως και να εχει σε καθε μεγαλο τουρνουα τους νοιαζει η συμμετοχη , χαρα ειναι για αυτους να ερχονται νεες χωρες. Mακαρι να βγαλουμε 2 ομαδες !
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Στο μεταξη στη Μαλτα που λενε , εχω φιλο στο φατσοβιβλιο τον Μπιλοκα , που εφερνε την ομαδα του warhammer τα τελευταια 3 χρονια στο ετς. Τζορτζ τον θυμασε , ειναι ο μαλτεζος που ειχαμε δει στην αγγλια το 07 με τη γυναικα του και ερχοτανε για χαμερακι. Παιζει τρολλμπλαντς και αυτος , καθως και 2-3 ακομα απο τη φαντασυ τιμ. και μιλαμε γενικα για το παιχνιδι (οκ πιο πολυ για φανταζυ λεγαμε) Παιζει να ειναι αυτος ! θα του στειλω μμς !
Και λεω παιζει να ειναι απο την ομαδα του φαντασυ κατα 90% γιατι η Σερβια τους κοστιζει απειρα λεφτα για να πανε , και νομιζω φετος δε θα ερθει (για warhammer ) η ομαδα λογο κοστους , αρα λογικα πανε WTC ! ειναι πολυ καλα παιδια.
πωωω ποροστε με τωρα με klaw mcpole ben jhonson (o αγγλος τον ειδα παιζει) και μαλτα θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι τζορτζ ετοιμασου παρε ορμπορος να παμε !!!
belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
Λοιπόν ένα γρήγορο report , από τις μάχες μου . Αν και την προηγούμενη το βράδυ το είχα δει το όνειρο με την De la rovinci και πόσο σημαντική είναι , δεν την έβαλα μέσα και μου κόστισε . Βέβαια δεν είχα το μοντέλο αλλά είχα την κάρτα σαν καλό παιδί που είμαι αποφάσισα να μην κάνω proxy .
Πάμε 1η μάχη :
Η κλήρωση με φέρνει αντιμέτωπο με την esorcha του Σμαραγδάκη με τον ψηλό . δύσκολο match up γιατί η λίστα μου δεν είναι για να σκοτώνει high arm . O ecaine , παρόλο που είναι ο Νο1 assasin στους cygnar και ενδεχομένως από τους καλύτερους στο game , είναι πολύ καλός και στο attrition – control game (προφανώς όχι τόσο όσο η haley 2 ) .
Κερδίζω το ζάρι αλλά παραχωρώ τον 1ο γύρο γιατί θέλω να δω που θα στήσει ο αντίπαλος και ειδικά τα 2 unit reavers (είχα και εγώ advance deployment ) όντως νομίζω ότι κάνω ένα καλούτσικο στήσιμο βάζοντας στα άκρα τα support μου – shooting και κέντρο για την ζώνη 22 παιδιά σχετικά ανθεκτικά και full tough . Σκοπός μου ήταν να εκμεταλευτώ το Mobility μου να σκοράρω 1ος (παίζοντας 2ος ) και να πιέσω τον αντίπαλο ώστε να κάνει το λάθος και να δοκιμάσω assassination run .
1ος γύρος : Run τα παιδιά του Γιάννη μπροστά έρχετε μέσα στο threat range μου και αρχίζω τα shooting . κάνω έστω και με δυσκολία αυτό που πρέπει να κάνω .
2ος γύρος : Αρχίζουν οι απώλειες μου λογικό και επόμενο αλλά ακόμα έχω το πάνω χέρι , κερδίζω μερικές ιντσες παραπάνω από το counter charge του rowdy , και στον γύρο μου κάνει το 1- 0 καταστρέφοντας το μεσαίο objective . Βέβαια για την ζώνη ούτε λόγος μιας και υπάρχει εκεί ο ψηλός με 20 arm και κοντά 60 κουτιά . 3ος γύρος Η winterguard δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα και παίρνει παραμάζωμα τους ATGM και τους rangers αλλά καταφέρνω και κρατάω το σκορ στο 1-0 . Στον δικό μου γύρο βγαίνει μπροστά ο Caine σπάει το 2ο objective και ο Gorman έχει γίνει νικοπολίδης και μπλοκάρει τα shootia προς το objective mou . Η ζώνη έχει τεράστιες απώλειες από την μεριά μου αλλά κρατάει .
Σκορ 2- 0 και ο χρόνος πιέζει πλέον τον Γιάννη .
4ος Γύρος Η κοπελιά του γιάννη βγαίνει από το καβούκι της και κάνει τρελή ζημιά στα παιδιά μου αλλά στο τέλος μένουν 2 ηρωικοί boomies και ο Murdoch με το πούρο στο στόμα να λένε «you shall not pass “ . κάτι ψιλές απώλειες μόνο του κάνω από τα flank στον δικό γύρο και ο Νικοπολίδης (Gorman) έχει γίνει Ντασάεφ και συνεχίζει να μπλοκάρει το objective μου . Η Sorcha πληγώνετε από τους 2 b13th με 5 dmg . Ο Caine Βλέποντας την sorcha να βγαίνει επίθεση μπουκάρει featarei αλλά επειδή είμαστε και στραβοί τον έστειλα από την λάθος μεριά και δεν έβλεπε την Κοπελιά αποφασίζει να πάει πίσω αν και ξέρω πώς δεν μπορώ πλέον να κρατήσω άλλο την ζώνη και παρόλο που ο χρόνος κυλούσε υπέρ μου δεν υπάρχει ελπίδα για να το πάρω σενάριο το παιχνίδι καθώς η ζώνη μου έχει 3 μοντέλα ακόμη που λογικά ο ψιλός θα τα σκοτώσει . πάντως το σκόρ είναι 2-0
5ος γύρος Όντως στον γύρο του ο γιάννης κάνει αυτό που πρέπει να κάνει αλλά κάνει ένα λάθος που μου δίνει ελπίδες για 2ο attempt caster kill αφήνει πίσω από το conquest την sorcha με πλάτη εκτεθιμένη γιατί έφαγε Madbro και ήθελε να φάει τον Lynch που την πλήγωσε . Το σκορ όμως έχει πάει 3-2 και δεν έχει τρόπο να τον σταματήσω . Δικός μου γύρος ο caine έρνει την κατάσταση στα χέρια του και κάνει αυτό που δεν περίμενε ο Γιάννης chargarei το Conquest που είχε έρθει ψηλά στην ζώνη για να καταφέρει να καθαρίσει με trample τα μοντέλα μου που έκανα contest αλλά παράλληλα μπήκε στο threat range mou . Charge o caine teleport στην πλάτη της sorcha έχει 5 πιστολιές ψάχνει 5άρια και ότι δει στα 2d6 Minus 3 . Μ.ο 16 dmg έχω υπολογίσει και 5 που είχε από Lynch 21 άρα dead . Όμως εκείνη την ώρα φεύγει λίγο λάδι από την σχεδόν σπασμένη πλευρά του ψηλού και πέφτει στα μάτια του caine χάνει 2 attacks sto 5+ και φέρνει στις άλλες 3 7,7,6 δλδ 4,4,3 σύνολο 11 + 5 = 16 μένει στον άσσο . κάπου εκεί δίνω το χέρι μου και το παιχνίδι τελειώνει….
Ερχεται και η μάχη με Legion (άτυπη ρεβάνς) με legion του Μπαγουρδή.
belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
Μετά από ένα σύντομο break και παίρνοντας by στο 2ο game , στο 3ο αντιμετωπίζω την λίστα του μπαγουρδή που είχε νικήσει την προηγούμενη Κυριακή το τουρνουά .
Heavy Beast list με support solos Και caster με feat που δεν μας επηρεάζει. Επιπλέον ο παιχνίδι έχει kill box , κάτι που βολεύει αφάνταστα τον Caine για το assassination run .
Κερδίζω ζάρι και αποφασίζω να πάω πρώτος μιας και η λίστα του Τζίμη ξέρω πλέον τι κάνει αλλά ξέρω και που πρέπει να χτυπήσω .
1ος Γύρος : Run όλα μπροστά , go to ground οι boomies και έχω βάλει κλασσικά flank b13th και ATGM επίσης στο flank με τους B13th έχω ρίξει και τον rowdy τελείως έξω από το command του caine . Παίζει ο τζίμης run και αυτός σε κάποια μοντέλα μου σκοτώνει κάποια αλλά ήδη έχω πάρει τον χώρο μέσα στην ζώνη και ξέρω που θα παίξω .
2ος γύρος πολλές φορές βασίζομαι στον Μ.Ο και στις πιθανότητες του ζαριού και κάποιες φορές το πληρώνω αλλά η αλήθεια είναι ότι στο warmachine δύσκολα θα χάσεις ή θα κερδίσεις από ζάρι . ακόμη και στο 1ο game που μπότσαρα εάν είχα παίξει σωστά το feat turn το είχα άρα my fault I guess . Αφού λοιπόν σκοτώνω κάτι σολάκια και φτάνω τα παιδιά μου σε απόσταση αναπνοής από την caster του ξέροντας ότι θα featarei 1ος ο τζίμης αναγκαστικά , βγάζω έξω τον caine και αφήνοντας τον ψιλό εκτεθειμένο βασιζόμενος ότι ξέρω τι με απειλεί και ποντάρω ότι στο assassination attempt Θέλει να δει στο dmg 16 με 3 ζάρια . Δεν έχω παρά να καλύψω όσο μπορώ τον caster μου με μοντέλα ποντάροντας με 1 -2 μπότσες ούτως ώστε να μην συμβεί ούτε αυτό . Τελικά ο τζίμης δεν μπότσαρε σκοτώνει μαεστρικά τα 2-3 μοντέλα που έβλεπε και κάνει το attempt του μου κάνει 9 dmg και μένω στα 6 , ξέροντας όμως ότι μάλλον το παιχνίδι έχει τελειώσει. Το σκορ είναι πάντα στο 0-0 3ος γύρος ανοίγω τον δρόμο μπαίνει ένας ranger μέσα στις 5 ιντσες από τον warlock του , και αναλαμβάνει δράση ο Caine feat και τέλος ….
Αναγνωρίζω ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο matchup για τoν ίδιο ο ecaine , μιας και τα λίγα μοντέλα του ναι μεν δεν είχα τρόπο να τα βγάλω από την μέση εύκολα αλλά μου άφηνε lanes για assassination runs . Το παιχνίδι είναι τρομερά στρατηγικό θέλει ηρεμία και καθαρό μυαλό μιας και τα λάθη πολύ δύσκολα τα συγχωρεί . Η ουσία είναι να περνάμε καλά και να ομορφαίνουμε τις κυριακές μας μέσα από ξύλο και αίμα (άντε και λάδι και εμάς τους warmachinάδες λόγω jack ) . Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά για τις μάχες και θα τα πούμε στο επόμενο τουρνουά .
moric Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 136 Ηλικία : 44 Currently Playing : 4th Company Blood Angels/Protectorate of Menoth Registration date : 19/06/2012
ρε gattino cygnar η κατάταξη μίλησε και νομίζω ξεχνάς ότι όταν λέγαμε ποιός θα παίξει στον ημιτελικό εναντίον μου εγώ έδειξα εσένα και εσύ κοίταζες το λασκούλα με βλέμα "όχι εγω όχι εγω θα με σκίσει και μετά ποιός τον ακούει"
btw ξέχασα στο warzone το ντοσιεδάκι μου με της κάρτες όποιος το δει ας το βάλει σε μια άκρη να περάσω κάποια στιγμή να το πάρω
belial Arch Spammer
Η διαφορά είναι πώς προσπάθησα να το κάνω ψιλοενεστώτα διαρκείας και εσείς μου το καταλήξατε Πετρούλα σε διαφήμιση του Κωτσόβολου...
Δεν ξέρω ποιος ετοιμάζεται για Πολωνία του χρόνου και αν είναι αποτέλεσμα της συνομιλίας του Λασκούλα με τον διοργανωτή. Ακόμα και κάποιοι που δεν ξέρουμε και δεν έχουμε δει να είναι, θα με χαροποιούσε ιδιαίτερα να έβλεπα μια ομάδα να πηγαίνει εκεί ανεξαρτήτως σύστασης και θέσης που θα καταλάμβανε.
Για μένα μια εκπροσώπηση του ελληνικού warmachine community δεν είναι ούτε εθνική ομάδα, ούτε μεγαλύτερος εγωισμός, ούτε οι καλύτεροι ή χειρότεροι παίκτες. Είναι απλά μια απόδειξη πώς το κομμάτι του hobby που έχω επιλέξει είναι ενεργό και εκπροσωπείται και έξω από τα σύνορα της μικρής Αθήνας.
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Eσεις ετοιμαζεστε ! οι ετοιμοπολεμοι , εμεις τα φοβισμενα κοτσιφια που εχουμε βρει ζεστασια κατω απο τις φτερουγες σου μαθαινουμε ακομα! Νομιζω 5 ατομα βρισκονται , στο εχω ξαναπει , εγω ειμαι μεσα σε θεμα ταξιδιου κτλ. αλλα φυσικα δεν ειμαι ετοιμος , ουτε λογικα προκειται (δε ξερω μπορει να λιωσουμε και να βελτιωθω αλλα ειναι μεγαλος ο δρομος της μαθησης Δασκαλε) του χρονου να ειμαι ετοιμος σε επιπεδο παιχτικο , δηλαδη να παω με τη σιγουρια που παω με το φαντασυ και να πω ηρθα να τη βγαλω στο τραπεζι.Γιατι δε θελω να ειμαι liability σε μια ομαδα αλλα Σινικο Τειχος Αυτο δε σημαινει οτι δε θα προσπαθησουμε ολοι (οι νεοι) να μαθουμε ! Τωρα δε ξερω αν ο klaw ειναι ο αμεσως διοργανωτης , σιγουρα αυτος μας το ειχε δειξει πριν καποια χρονια και ητανε χωμενος , τωρα δε γνωριζω αλλα ειναι ενας καλος συνδεσμος για να μαθαινουμε πραματα.Οπως και ο paul. Tωρα περιμενω να μου πουνε οι Μαλτεζοι του φαντασυ αν θα πανε wtc !
Υ/Γ Δυο ομαδες ειναι το οραμα λεμε !!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laskoulas στις Δευ 02 Δεκ 2013, 14:07, 1 φορά
belial Arch Spammer
εεετσι να παρει ολη την δοξα πανω του ο Laskoulas ! Ο poor tzortz κανει τα υπογεια και τιποτα , κανενα credit !!!
E OXI !!! ;P
Θα βρεθει λυση αν θελουμε Σπυρο ... Δημητρη εσυ γιατι τρεχεις ? Εχεις το φαντασυ :Ρ Εμεις οι "ΠΡΩΙΝ" παικτες και καπταινς μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε !
Ωραιο reporta κοριτσια ,μπραβο ! Ζηλευω ... -.-
belial Arch Spammer
Ε ρε και να σε ακούσει ο Ορέστης .... να μαζί σου ! και prime severius ! αυτούς τους 2 παίξε και ζήτα εκπαιδευτική μάχη από τον Ορέστη ! Pls αλλά θέλω να είμαι εκεί όταν του το ζητάς ! με κάμερα θα έρθω !
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Στο wtc τρεις casters έπαιξαν ουσιαστικά απ. Menoth Feora2 inter. Kreoss Harbinger Κ διπλά vessel of menoth διπλά warjacks κ ο γερμανός είχε διπλα choir με κρεος. Αλλά focus κ command 10??? 20 inches έλεγχος του battlefield!?? ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
Laskoulas Arch Spammer
το choir of menoth δέν έχει UA και παίζει 4άδα ή 6άδα συνηθως παίζει 4άδα το combo choir,2 vassals,2 reckoners δίνει καλά αλλά θέλει να το δείς να δουλεύει και με την υπόλοιπη λίστα.