Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Warmachine/Hordes Tournament Warzone | |
|
+9Asarnil the Dragonlord Nistass dreal Rasfig belial Tzortz admin forau Laskoulas 13 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 18:13 | |
| Κρασί θέλεις με το τυράκι σου ; | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 18:17 | |
| Έντυ μπορείς να ρωτήσεις όποιον θέλεις και έχει παίξει μαζί μου για το πώς φέρομαι στους νέους παίκτες και αν παίζω full meta πράγματα ή αν είμαι εριστικός.
Αν παίξεις τη Harbinger στο λέω όπου σε βρίσκω θα σκυλιάζω για να σε πετσώνω.
Καταλαβαίνω πώς είναι ίσως η καλύτερη caster του Menoth γιατί κάνει πολλά πράγματα εύκολα αλλά σε παρακαλώ πραγματικά μην την πάρεις γιατί θα είναι το απόλυτο Taunt για μένα.
Και για άλλη μια φορά είναι chargouling και όχι chargoulίνι...
| |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 18:20 | |
| LOL έκανε aggro . Loipon harbringer και τα μυαλά στα κάγκελα . εδώ το σκέφτομαι εγώ , αλλά έχω ανοίξει παρτίδες με τον πελάτη μου τον Moric δυο δεν θα τους προλαβαίνω .
Πες λίστα για το κορίτσι ορέστη να πάρει ο άνθρωπος ! | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 18:33 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 18:51 | |
| καλά εσύ κάτσε διάβασε που θέλεις και λίστα ! | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 19:31 | |
| Και ο Μακης για Ορμπορος με ρωτησε ... wtf Μελι εχουνε ?
Κατεβειτε αυριο και πεμπτη να προπονηθουμε ! κουνησου τζορτζ ! | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 19:40 | |
| Ειναι το WE μεσα μας ρε ... κατι μας κανει κλικ ...τι να πεις ! | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 19:44 | |
| Aς παρει και καποιος ΗΕ , τους Ρετριμπιουσον , που μου αρεσουνε σα 2ος στρατος να ζησω και εγω ! | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 19:52 | |
| Έπαιζα Wood Elves στηνν 7η σαν εναλλακτική στους βαρετούς μου Counts.
Νομίζω πώς οι Orboros are how the wood elves meant to be...
Ειλικρινά Οrboros και Dwarves στο machine είναι ακριβώς όπως θα ήθελα να παίζουν οι στρατοί στο fantasy.
Anyway όποιος θέλει να μοιραστεί μαζί μου σκέψεις-προτάσεις-ιδέες για τους ακόλουθους του Ουροβόρου, είμαι πάντα διαθέσιμος.
Ελπίζω όσοι γουστάρετε τον Κύκλο να φύγετε γρήγορα από τη λύση του starter και της Kaya γιατί πολύ απλά πιο βαρετή πεθαίνεις. Έχουμε τόσους υπέροχους locks για να διαλέξετε. | |
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 20:08 | |
| Καλα Σκαρμουτσε δε μας βρισκεις για αρχη σε ΠΝΤΦ το βιβλιο των Ρετρι ? | |
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 20:29 | |
| | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 22:04 | |
| Μπες FB να στο στείλω τώρα, Λασκ.
Θέλω τις φωτό από το tourney ρε.
Να τις ανεβάσω και στο FB. | |
| | | Nireas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1299 Ηλικία : 31 Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum Registration date : 10/03/2013
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 22:14 | |
| Οι νανοι νομιζω δεν υπαρχουν σαν function υπαρχουν Ο_ο? | |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 22:19 | |
| Υπαρχουν οι "wannabe Dwarfs" , "wannabe WE's" n'stuff . Πολυ κοντα μωρε , εχει elfs , humans ..κλασσικο wargame! | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 22:32 | |
| Ναι υπάρχουν είναι κομμάτι ενός γενικότερου faction που λέγεται Mercenaries.
Είναι full competitive and fuctional αρκεί να μην περιοριστείς μόνο στο κομμάτι των νάνων, οι οποίοι ονομάζονται Rhulic by the way. | |
| | | Nireas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1299 Ηλικία : 31 Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum Registration date : 10/03/2013
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 22:36 | |
| Α καταλαβα. Horgenhold forgeguard με τι caster πανε? | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 22:37 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 23:25 | |
| Ελα εβλεπα walking dead μου το εστειλε το βιβλιο ο παπατζον τις φωτο αυριο απο το γραφειο , ρε γαμοτη δεν εβγαλα πολλες , το σκεφτηκα οταν καθομουνα απο το πιομα ,εεε εννοω απο τη τελευταια μαχη -.-. Τωρα ασχετο Κυριακη θα ξαναπαιξει τιποτα η εχουμε ρεπο και παιζουμε μονο φιλικα για να βαλουμε πιο καλα στο κλιμα τζορτ και εντι και νυστα και οποιον αλλον θελει ? θα γουσταρα 3δα τζορτ και εντι με μενα , αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα κατσουνε να μαθουνε το παιχνιδι και αν εχουνε υπομονη να το μαθουνε. ας τους δοκιμασουμε παντως ! | |
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 23:27 | |
| Η forgeguard αποτελείτε από άντρες .... nuff said ... | |
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 23:29 | |
| Nαι ειναι μια στρατια ... Τυριον (οχι στο μυαλο ) | |
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 23:32 | |
| Το παιχνίδι θέλει τρελή υπομονή και έχει τρελή φάπα μέχρι να μάθεις δεν υπάρχει άλλος τρόπος δυστυχώς .... ακόμα ξύλο τρώμε ....
Πάντως έχω μια απορία ρε γμτ ... γιατί μόνο εγώ τα μπλέ παιδιά ένα φίλο δεν θα αποκτήσω χρειαζόμαστε πιο πολλούς striker και Haley με stormwall | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 23:43 | |
| Νομίζω πώς την μεθεπόμενη κυριακή θα παίξει τουρνουά στο Boxes.
Αυτή την Κυριακή θα πρότεινα στα παιδιά να κατέβουν να παίξουν κάνα game να δουν και λίγο το παιχνίδι.
Ο Σπύρος έχει δίκιο, ο Λασκούλας το είπε ξεκάθαρα και το είχαμε δει και εμείς πολύ καιρό τώρα. Πολύ πολύ πολύ μεγάλο learning curve, δυστυχώς... Κάποιοι από εμάς είχαμε την τύχη να ξεκινήσουμε όλοι μαζί και ήταν πιο εύκολο το transition. Αυτό που βλέπω τώρα είναι να ξεκινούν αρκετά άτομα μαζί και αυτό είναι πολύ καλό γιατί θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν το παιχνίδι από τις βάσεις παρέα. | |
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 23:48 | |
| Εγώ πάντως αυτό που κάνω το διάστημα που παίζω είναι να στέκομαι στα λάθη μου και να τα διορθώνω το αποτέλεσμα ; σαφώς και παίζω γι αυτό αλλά , το έχω σε 2η μοίρα . σε κάνα χρόνο εάν ανέβει κι άλλο η κοινότητα και φτιάξουν τα πράγματα σαφώς και θα με νοιάζει . Προς το παρών όχι και τόσο . | |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 23:52 | |
| Γατακι Σπυρο το (_ο_)σουφραδονι σου ετσι κανει μην παιξουμε σοβαρα ! Το λεω χρονια αυτο και για το 40κ αλλα δεν επιασε ...αντε λιγο με τους Λυκους γιατι μου αρεσε το φλαφ ... Τωρα με Orboros που εχουν KAI WoodelfoTrees , Druids , healing spells , push αλλα ΚΑΙ Λυκους .... λογικα θα υπαρχει προβλημα ! ΓΑΤΑΚΙ ΜενοΘ ...ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΘ ρε να ερθω !
Orboros ! Μεσα Μητσε , θα ερθω Πεμπτη! Εντυ κανονισε και εσυ! Σας αφησα ολους πολυ λασκα εχετε βγαλει γλωθθα ... Θα φτιαξουν τα πραγματα , που θα παει ;Ρ | |
| Θέμα: Απ: Warmachine/Hordes Tournament Warzone Δευ 02 Δεκ 2013, 23:55 | |
| αυριο απογευμα θα ειναι και ο γκρεγκ , οποτε θα κατεβω ! θα πω και σε κανενα αλλο , ο σπυρος δε μπορει , αμα θελει να κατεβει ο ορεστης να μας δασκαλεψει σαν αλλος Σωκρατης οκ | |
| | | | Warmachine/Hordes Tournament Warzone | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |